Keystone logo
Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Εισαγωγή

Το QUT είναι ένα νέο πανεπιστήμιο με παγκόσμια προοπτική. Είμαστε φιλόδοξοι και έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε νέες προκλήσεις με μια προσπάθεια εστιασμένη στο μέλλον. Προσπαθούμε να συνδέσουμε τους μαθητές μας με τον πραγματικό κόσμο μέσω πρακτικής πρακτικής μάθησης που προετοιμάζει τους αποφοίτους μας για τις σταδιοδρομίες του αύριο και του μέλλοντος.

Οι σπουδές στο QUT σας προσφέρουν εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης στην καρδιά του Μπρίσμπεϊν, μιας φιλόξενης, σύγχρονης και πολυπολιτισμικής πόλης. Το Μπρίσμπεϊν είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας και γνωστή για τις ζωντανές αστικές περιοχές, τον υπαίθριο τρόπο ζωής, τους φιλικούς ντόπιους και τα φυσικά αξιοθέατα. Μεπερισσότερους από 50.000φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων ξένων φοιτητών από περισσότερες από 119χώρες ,θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Οι προπτυχιακές και μεταπτυχιακές επιλογές σπουδών του QUT περιλαμβάνουν:

Τι κάνει το QUT το πανεπιστήμιο για τον πραγματικό κόσμο;

Μαθήματα πραγματικού κόσμου

Τα μαθήματά μας σας προετοιμάζουν να αποφοιτήσετε στον πραγματικό κόσμο με τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να βρείτε μια καριέρα στην Αυστραλία και στο εξωτερικό. Μπορείτενα επιλέξετε από περισσότερα από 100 μαθήματα πραγματικού κόσμου και να μετατρέψετε το πάθος σας σε μια ανταποδοτική καριέρα.

Βιομηχανικές συνδέσεις

Πιστεύουμε στη δημιουργία ευκαιριών για σύνδεση μεταξύ των φοιτητών μας και των εργοδοτών του κλάδου μέσω ολοκληρωμένων τοποθετήσεων, πρακτικής άσκησης και πραγματικών, συνεργατικών έργων. Το ακαδημαϊκό μας προσωπικό συμβουλεύεται τη βιομηχανία και εργάζεται σε βιομηχανικά έργα στα οποία συχνά συμμετέχουν φοιτητές.

Καινοτομία και επιχειρηματικότητα

Οι δεξιότητες που χρειάζεστε για να σκέφτεστε δημιουργικά με έμφαση στο μέλλον είναι ενσωματωμένες στις διδακτικές μας πρακτικές.Διατίθενται ειδικοί χώροι για να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες μας να βρουν τους πόρους, τις συνδέσεις, τους προπονητές ή τους μέντορες που χρειάζονται για το επιχειρηματικό τους ταξίδι.

Απόφοιτοι για το μέλλον

Ένα πτυχίο από το QUT σας κάνει μια ασταμάτητη δύναμη έτοιμη να χτίσετε, να δημιουργήσετε και να συνδεθείτε με το μέλλον του αύριο.

Βιωσιμότητα

Το όραμά μας είναι ένα μέλλον χαμηλών εκπομπών άνθρακα. Στοχεύουμε στην αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων και στην επίτευξη βιωσιμότητας μέσω της έρευνας, της διδασκαλίας, των λειτουργιών στην πανεπιστημιούπολη και των στρατηγικών συνεργασιών. Η βιωσιμότητα έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα σπουδών μας σε μια σειρά μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων των επιστημών, της μηχανικής, της μόδας, της αρχιτεκτονικής, των επιχειρήσεων, του δικαίου και της αστικής ανάπτυξης.

Διεπιστημονική και μετασχηματιστική έρευνα

Αντιμετωπίστε μερικά από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης διεξάγοντας διεπιστημονική έρευνα σχετική με τις κοινότητές μας και τονκόσμο. Το QUT προσφέρει μια βέλτιστη πρακτική και μετασχηματιστικό περιβάλλον μάθησης που επιτρέπει στους μαθητές να προωθήσουν τις ερευνητικές τους δεξιότητες, να τις μεταφράσουν σε ευρύτερα εργασιακά περιβάλλοντα και να εμπλακούν στη βιομηχανία και την καινοτομία για να προσφέρουν αντίκτυπο στον πραγματικό κόσμο.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Τοποθεσία

Οι σπουδές στο QUT σας προσφέρουν εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης στην καρδιά του Μπρίσμπεϊν, μιας φιλόξενης, σύγχρονης και πολυπολιτισμικής πόλης. Το Μπρίσμπεϊν είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας και γνωστή για τις ζωντανές αστικές περιοχές, τον υπαίθριο τρόπο ζωής, τους φιλικούς ντόπιους και τα φυσικά αξιοθέατα. Μεπερισσότερους από 50.000φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων ξένων φοιτητών από περισσότερες από 119χώρες ,θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Το QUT έχει δύο ζωντανές πανεπιστημιουπόλεις στο κέντρο της πόλης: το Gardens Point και το Kelvin Grove. Θα βρίσκεστε κοντά σε όλη τη δράση με πολιτιστικούς και εμπορικούς κόμβους σε κοντινή απόσταση από το καθένα. Μπορείτε να ταξιδέψετε μεταξύ κάθε πανεπιστημιούπολης με ευκολία με το δωρεάν λεωφορείομας που εκτελεί δρομολόγια κάθε 15 λεπτά. Και οι δύο πανεπιστημιουπόλεις προσφέρουν χώρους παραστάσεων και τεχνών, γυμναστήριο και ιατρικές εγκαταστάσεις, καταστήματα και καταστήματα τροφίμων. Η πανεπιστημιούπολη Gardens Point συνορεύει με τους Βοτανικούς Κήπους του Μπρίσμπεϊν—από όπου προέρχεται το όνομα .

Καταπληκτικές εγκαταστάσεις

Θα έχετε πρόσβαση σε χώρους μελέτης και συνεργατικής μάθησης υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων εργαστηρίων και κέντρων προσομοίωσης. ΤοΕκπαιδευτικόμας τμήμα προσφέρει χώρους μάθησης, θέσεις μελέτης και κοινοτικές περιοχές συνυφασμένες με τη φύση και την τεχνολογία. Αυτός ο χώρος φιλοξενεί τη Σφαίρα—μια ψηφιακή σφαίρα LED που κρέμεται σε δύο ορόφους με ένα μεταβαλλόμενο μενού οπτικού περιεχομένου. Το Κέντρο Επιστήμης και Μηχανικής είναι γνωστό για το The Cube, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους διαδραστικούς και ψηφιακούς χώρους μάθησης στον κόσμο.

Ενδιαφέρεστε για οικονομικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο; Το ΕργαστήριοΟικονομικών και Οικονομικών του Bloomberg σας δίνει ακριβώς αυτό, επιτρέποντάς σας να διεξάγετε χρηματοοικονομική ανάλυση με πραγματικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Ως φοιτητής υγείας, μπορείτε να εργαστείτε με πραγματικούς ασθενείς υπό την επίβλεψη έμπειρων επαγγελματιών υγείας στις κλινικές υγείας και στους χώρους προσομοίωσης στην πανεπιστημιούπολη μας.

  Εισαγωγές

  Η εφαρμογή στο QUT είναι εύκολη. Απλώς υποβάλετε μια αίτηση για μελέτη μέσω της Πύλης Εφαρμογών μας. Θα σας κατευθυνθούν να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και από εκεί μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης.

  Θα χρειαστεί να συμπεριλάβετε όλα τα δικαιολογητικά σας, συμπεριλαμβανομένων:

  • Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ακαδημαϊκές μετεγγραφές και αρχεία
  • Αποτελέσματα τεστ επάρκειας αγγλικής γλώσσας
  • Σελίδα ταυτότητας διαβατηρίου

  Ορισμένοι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω αντιπροσώπου. Ένας πράκτορας μπορεί να σας βοηθήσει με την αίτησή σας, την επιλεξιμότητα και τα δικαιολογητικά και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τις σπουδές στο QUT.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Υποτροφία International Merit

  Μια υποτροφία υψηλών επιδόσεων για μελλοντικούς διεθνείς προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

  • Καλύπτει το 25 τοις εκατό των διδάκτρων για τα δύο πρώτα εξάμηνα (ένα έτος) σπουδών στο QUT.
  • Διαθέσιμο σε όλες τις σχολές.
  • Συνεχής υποτροφία 25 τοις εκατό ανά εξάμηνο για επιλεγμένα μαθήματα.

  Θα ληφθεί υπόψη αυτόματα για την υποτροφία International Merit όταν υποβάλετε αίτηση για QUT.

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

  Τοποθεσίες

  • Brisbane

   George Street,2, 4000, Brisbane

  • Kelvin Grove

   Kelvin Grove, Αυστραλία

   Ερωτήσεις