Keystone logo
Royal College of Art

Royal College of Art

Royal College of Art

Θερινή Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών – RCA2024

Μια σειρά εκθέσεων και εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, που παρουσιάζουν τη δουλειά των αποφοίτων φοιτητών RCA , που θα διαρκέσουν από τις 20 Ιουνίου έως τις 4 Αυγούστου στο Λονδίνο.

Εισαγωγή

Κάντε αλλαγές στο #1 πανεπιστήμιο στον κόσμο για την τέχνη και το σχέδιο.

Το Royal College of Art είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο τέχνης και σχεδίου στον κόσμο, έχοντας καταταχθεί για δέκα συνεχόμενα χρόνια ως το νούμερο 1 τέχνη στον κόσμο & πανεπιστήμιο σχεδιασμού στην κατάταξη θεμάτων QS World University (2015-2024). Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σάς δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε πολύπλοκα ζητήματα , ωθήστε τα όρια της πρακτικής σας, δημιουργήστε τα δίκτυά σας και βρείτε τη φωνή σας ως επαγγελματίας σε έναν κόσμο που αλλάζει.

Δεσμευμένος στη δημιουργία της επόμενης γενιάς καλλιτεχνών, σχεδιαστών, ερευνητών, δημιουργών και καινοτόμων, ο παγκόσμιος κορυφαίος της RCA προσωπικό ακαδημαϊκών και τεχνικών υπηρεσιών θα σας καθοδηγήσει και θα σας προκαλέσει να ξεπεράσετε τα όρια της πρακτικής σας. Ως η μεγαλύτερη κοινότητα στον κόσμο μόνο μεταπτυχιακών φοιτητών τέχνης και σχεδίου, θα γίνετε μέλος ενός συλλογικότητα εμπνευσμένων δημιουργικών συναδέλφων ανοίγοντας νέες ευκαιρίες για διεπιστημονική συνεργασία. Το RCA προσφέρει ένα πρόγραμμα μετατροπής διπλωμάτων μεταπτυχιακών σπουδών και πτυχία Master, MPhil, MRes και PhD. Βασισμένο στις πέντε Σχολές Αρχιτεκτονικής, Τεχνών & Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επικοινωνία, Σχεδιασμός και Έρευνα, το ευρύ φάσμα των κλάδων που προσφέρονται βασίζεται σε μια ισχυρή βάση έρευνας που βασίζεται στην πρακτική και ενσωματώνει θέματα STEAM - Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Τέχνη και Μαθηματικά - παρέχοντας μια μοναδική και μεταμορφωτική εμπειρία.

«Νομίζω ότι είναι ένας αρκετά μαγικός χώρος, με αυτή την ενέργεια που πιθανότατα δεν θα ξαναπάρεις στη ζωή. Εργάζεστε δίπλα σε ανθρώπους με ομοϊδεάτες και μπορείτε να μιλήσετε αμέσως για πράγματα, να ανταλλάξετε σκέψεις και να προωθήσετε την πρακτική σας περαιτέρω. Είναι κίνητρο να επιστρέφεις κάθε μέρα και να βλέπεις όλους. Είναι διαφορετικό από το να έχεις ένα στούντιο μόνος σου».

  • Theresa Weber, Γλυπτική MA

RCA2024 - Θερινή Έκθεση

Ελάτε μαζί μας για τη σειρά RCA2024 εκθέσεων και εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, που παρουσιάζουν το έργο των αποφοίτων φοιτητών RCA, που θα διαρκέσουν από τις 20 Ιουνίου έως τις 4 Αυγούστου στο Λονδίνο.

Η Παγκόσμια Δημιουργική Κοινότητα μας

Οι μαθητές έρχονται στο Κολλέγιο από όλο τον κόσμο και φέρνουν μαζί τους ένα ευρύ φάσμα υποβάθρων, εκπαιδευτικών προσεγγίσεων και εμπειριών - λόγω της διεπιστημονικής φύσης της εργασίας μας και του αυξανόμενου φάσματος των μαθημάτων μας, σχεδόν το 25% των φοιτητών έρχεται τώρα στο RCA με πτυχίο Bachelor σε ένα αντικείμενο διαφορετικό από την τέχνη, το σχέδιο ή την αρχιτεκτονική. Η μελέτη εδώ σημαίνει ότι θα γίνετε μέρος ενός δικτύου φοιτητές και απόφοιτοι σε μια πόλη γνωστή για τη δημιουργική κουλτούρα και μέρος του RCA πλούσια ιστορία από τον σχηματισμό της το 1837. Συζητήστε με τους μαθητές μας για να μάθετε για την εμπειρία τους RCA .

Τόσο η RCA όσο και το Λονδίνο στο σύνολό τους είναι κόμβοι δραστηριότητας. γεμάτο μέρη όπου μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε, να εξερευνήσετε και να κάνετε ανακαλύψεις.

Η πανεπιστημιούπολη του Λονδίνου απλώνεται στην καρδιά του μία από τις πιο δημιουργικές πόλεις του κόσμου, με τοποθεσίες στο ιστορικό περιβάλλον του Κένσινγκτον, το κέντρο σκέψης για το μέλλον της White City και την πολιτιστική συνοικία στο Battersea.

Οι εγκαταστάσεις και ο τεχνικός μας εξοπλισμός είναι από τους καλύτερους του είδους τους στον κόσμο και υποστηρίζουν τους μαθητές στις εξερευνήσεις τους για τις δημιουργικές δυνατότητες τόσο των νέων όσο και των καινοτόμων και παραδοσιακών δεξιοτήτων χειροτεχνίας.

«Έμαθα πώς να δουλεύω με ανθρώπους και με κοινότητες, κατανοώντας απλώς διαφορετικές απόψεις και φέρνοντάς τις σε επαφή. Έρχομαι στο RCA με την ιδέα: "Ποια είναι τα πράγματα που θα μπορούσα να φτιάξω;" έχει αλλάξει τελείως στο: «Πώς μπορούμε να συνεννοηθούμε και να φτιάξουμε πράγματα;»».

  • Rashmi Bidasaria, Design Products MA

Υποτροφίες και χρηματοδότηση

Το RCA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υποτροφιών και προγραμμάτων υποτροφιών, ανοιχτά σε βρετανούς και διεθνείς φοιτητές, και σε όλο το φάσμα των μαθημάτων μας. Παρέχουμε επίσης συμβουλές για επιλογές εξωτερικής χρηματοδότησης. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδιά μας και πώς να υποβάλετε αίτηση για αυτά.

Πού θα σας πάει η RCA;

Όποιες και αν είναι οι φιλοδοξίες της δημιουργικής καριέρας σας, το RCA μπορεί να σας βοηθήσει να τις πραγματοποιήσετε. Πτυχίο από το το νούμερο ένα πανεπιστήμιο στον κόσμο για την Τέχνη & Ο σχεδιασμός έχει αποδειχθεί ανεκτίμητος για τις σταδιοδρομίες και την πρακτική από χιλιάδες πτυχιούχους . Θα μπορούσατε επίσης να γίνετε μέρος του διεθνούς μας δικτύου δημιουργικών ατόμων που έχουν διαμορφώσει και συνεχίζουν να διαμορφώνουν τον κόσμο που μας περιβάλλει και αντιμετωπίζουν μερικές από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις της εποχής μας.

Εκδηλώσεις για υποψήφιους φοιτητές

Για να παρέχουμε στους υποψήφιους φοιτητές ευκαιρίες να ενημερωθούν για την εμπειρία και τα προγράμματα RCA, τρέχουμε πολλά ανοιχτές ημέρες στην πανεπιστημιούπολη και στο διαδίκτυο, καθώς και εκδηλώσεις στο διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο . Μπορείτε να μάθετε για επερχόμενες εκδηλώσεις ή να παρακολουθήσετε επαναλήψεις προηγούμενων ανοιχτών ημερών στο Ιστότοπος RCA .

«Σε όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής μου καριέρας, με ενδιέφερε πώς να συνδυάσω την τέχνη και την επιστήμη, ενώ σκεφτόμουν ποιο είναι το περιβάλλον όσον αφορά την αντίληψη, τη φιλοσοφία και την ανθρωπολογία. Ήρθα στο RCA επειδή τα προγράμματα αρχιτεκτονικής παρείχαν γραμμές έρευνας που διεύρυναν τη βασική μου πεποίθηση σχετικά με τους διαφορετικούς τρόπους σκέψης για τα οικολογικά συστήματα και τον τρόπο που τα επηρεάζουμε».

  • Yussef Agbo-Ola, Περιβαλλοντική Αρχιτεκτονική MA

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Προθεσμία εφαρμογής
RCA ScholarshipsApril 30, 2023

Στατιστικά Αποφοίτων

Κατάταξη

Το Royal College of Art είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο τέχνης και σχεδίου στον κόσμο, έχοντας καταταχθεί για δέκα συνεχόμενα χρόνια ως το νούμερο 1 πανεπιστήμιο τέχνης και σχεδίου στον κόσμο στην κατάταξη θεμάτων QS World University (2015-2024).

Μαρτυρίες Φοιτητών

Γιατί να σπουδάσετε στο Royal College of Art

Τοποθεσίες

  • London

    Royal College of Art Kensington Gore London , SW7 2EU, London

Ερωτήσεις