Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Εισαγωγή

Με υψηλή κατάταξη από τους περισσότερους οργανισμούς κατάταξης και με περισσότερα από 80 μεταπτυχιακά προγράμματα σε τομείς υψηλών αποδοχών και ζήτησης και διαθέσιμες υποτροφίες, βοηθούς και υποτροφίες, σας προσκαλούμε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο RIT .

Μην σας ξεγελάει η λέξη «τεχνολογία» στο όνομά μας. Στο RIT, θα ανακαλύψετε ένα πανεπιστήμιο καλλιτεχνών και σχεδιαστών από τη μια και επιστημόνων, μηχανικών και ηγετών επιχειρήσεων από την άλλη – μια σύγκρουση του δεξιού εγκεφάλου και του αριστερού εγκεφάλου.

Το RIT εστιάζει στην εφαρμοσμένη μάθηση - μια «πρακτική» προσέγγιση που περιλαμβάνει την άμεση εφαρμογή δεξιοτήτων, θεωριών και μοντέλων.

Προσφέρουμε υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI) όσον αφορά τους αρχικούς μισθούς και τα κέρδη καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας, καθώς και την ικανοποίηση από την εργασία και την προσωπική ανάπτυξη.

Οι ευέλικτες επιλογές σπουδών περιλαμβάνουν διαδικτυακά προγράμματα και την ικανότητα εργασίας και μελέτης. Πολλά από τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα είναι συνεργατικά και διεπιστημονικά, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε και να επωφεληθείτε από τα δυνατά σημεία πολλών από τα κολέγιά μας. Το Co-op (συνεταιριστική εκπαίδευση) είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του RIT και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές έχουν την προαιρετική ευκαιρία να περάσουν ένα ή περισσότερα εξάμηνα απασχολούμενοι σε μια θέση πλήρους απασχόλησης, αμειβόμενη, που σχετίζεται με το ακαδημαϊκό τους πρόγραμμα. Τα δίδακτρα δεν χρεώνονται ενώ βρίσκονται σε συνεταιρισμό και πολλοί φοιτητές χρησιμοποιούν τα κέρδη από τη συνεργασία για να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση της εκπαίδευσής τους.

Διεθνείς φοιτητές: Με έναν από τους μεγαλύτερους καταλόγους μεταπτυχιακών προγραμμάτων με πιστοποίηση OPT οποιουδήποτε πανεπιστημίου των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την ισχυρή φήμη μας στους εργοδότες των ΗΠΑ, το RIT είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στην τοποθέτηση φοιτητών στο OPT.

Προσφέρουμε μεταπτυχιακά προγράμματα στους ακόλουθους τομείς:

 • Τέχνη, Σχέδιο και Αρχιτεκτονική
 • Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Επικοινωνιών και Ψηφιακών Μέσων
 • Επιστήμες Πληροφορικής και Πληροφορικής
 • Μηχανική και Τεχνολογία Μηχανικής
 • Περιβαλλοντικές Μελέτες και Αειφορία
 • Σχεδιασμός και Ανάπτυξη παιχνιδιών
 • Επαγγέλματα Υγείας και Ιατρικές Επιστήμες
 • Ανθρωπιστικές, Κοινωνικές Επιστήμες και Εκπαίδευση
 • Φωτογραφία, Κινηματογράφος και Κινούμενα Σχέδια
 • Επιστήμη και μαθηματικά
 • Αδήλωτη και Εξατομικευμένη Μελέτη

Τα περισσότερα πλεονεκτήματα του RIT περιλαμβάνουν:

 • Απαράμιλλη προετοιμασία σταδιοδρομίας και ευκαιρίες εργασίας, συμπεριλαμβανομένου ενός παγκοσμίου φήμης συνεταιριστικού εκπαιδευτικού προγράμματος που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία και να εκτεθείτε σε πιθανούς εργοδότες και να κερδίσετε χρήματα χωρίς να πληρώνετε δίδακτρα. Διεθνείς φοιτητές - Το RIT προσφέρει 50+ μεταπτυχιακά προγράμματα που έχουν καθοριστεί από το STEM για να διαλέξετε, τα οποία είναι όλα επιλέξιμα για επέκταση OPT.
 • Εξαιρετική Απόδοση Επένδυσης - Το 94,3% των πιο πρόσφατων πτυχιούχων μας απασχολούνται και ο μέσος αρχικός μισθός για αυτήν την κατηγορία ήταν 93.800 $.
 • Ισχυρή φήμη και βαθμολογίες - κατατάσσεται στην 105η θέση μεταξύ των "Εθνικών" πανεπιστημίων των ΗΠΑ, στην 11η θέση μεταξύ των προγραμμάτων συνεργασίας ή πρακτικής άσκησης κορυφαίων σχολείων και στην 48η θέση μεταξύ των σχολείων "καλύτερης αξίας" στην τελευταία κατάταξη των Ειδήσεων των ΗΠΑ . ένα περιοδικό Money top-50 για προσθήκη αξίας. Το Morning Consult τοποθετεί το RIT στο πρώτο τρίτο των πιο αξιόπιστων πανεπιστημίων των ΗΠΑ.
 • Ίσες ευκαιρίες για γενναιόδωρη οικονομική βοήθεια - πέρυσι χορηγήσαμε 40 εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια σε 2.800 μεταπτυχιακούς φοιτητές από ΗΠΑ και διεθνείς
 • Ευκαιρίες έρευνας που ενισχύουν την καριέρα με άφθονη χρηματοδότηση και πόρους.
 • Ασφαλής πανεπιστημιούπολη σε μια ιδανική τοποθεσία λίγο έξω από μια ακμάζουσα, προσβάσιμη αλλά όχι πολύ μεγάλη πόλη - μια κοινότητα όπου η φυλετική και η διαφορετικότητα της σκέψης εκτιμάται και γιορτάζεται.
 • Ευελιξία στην εργασία και τη μελέτη και 8.000 θέσεις εργασίας φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη διαθέσιμες κάθε χρόνο.
 • Σχολή που λατρεύει να σας διδάσκει και να σας καθοδηγεί και μικρά μεγέθη τάξεων που διευκολύνουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση.
 • Σύγχρονες εγκαταστάσεις σε μια πανεπιστημιούπολη αναγνωρισμένη για την καινοτομία και τη βιωσιμότητα.
 • Ποικιλόμορφος φοιτητικός πληθυσμός - 2.600 διεθνείς φοιτητές από 100 χώρες με πόρους και υποστήριξη που ταιριάζουν.
 • 140.000 καλά συνδεδεμένοι απόφοιτοι για να σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε.

Διεθνείς φοιτητές: Με έναν από τους μεγαλύτερους καταλόγους μεταπτυχιακών προγραμμάτων με πιστοποίηση OPT οποιουδήποτε πανεπιστημίου των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την ισχυρή φήμη μας στους εργοδότες των ΗΠΑ, το RIT είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στην τοποθέτηση φοιτητών στο OPT.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΥΘΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ {{Προτιμώμενο}}!

youtube.gif

Στατιστική

 • Διεθνείς φοιτητές:

  20%

 • 0
 • Αναλογία σπουδαστών προς καθηγητές:

  13 σε 1

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Το RIT διαθέτει άρτια εξοπλισμένες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που σπάνια συναντώνται σε άλλες πανεπιστημιουπόλεις. Έχουμε τα εργαλεία, την τεχνολογία και τους εξειδικευμένους χώρους που θα ενισχύσουν και θα υποστηρίξουν τη μάθησή σας. Εξερευνήστε και διαπρέψτε σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, λογισμικό, στούντιο, εργαστήρια και ανέσεις. Είναι ένα ιδανικό μέρος για να φτιάξετε, να καινοτομήσετε και να ανακαλύψετε. Το Princeton Review κατατάσσει σταθερά το RIT μεταξύ των πιο συνδεδεμένων πανεπιστημιουπόλεων στη χώρα. Είτε βρίσκεστε στις τάξεις, στα εργαστήρια, στις αίθουσες διαμονής ή στους δημόσιους χώρους στην πανεπιστημιούπολη, παρέχουμε δωρεάν, άμεση, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στους υπολογιστές που είναι δύσκολο να ξεπεραστεί.

Το RIT είναι πολύ περισσότερο από τις υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκές εγκαταστάσεις του. προσφέρει πολλούς φιλόξενους χώρους στην πανεπιστημιούπολη. Θα βρείτε ζωντανές τοποθεσίες για κοινωνική και πνευματική δραστηριότητα σχεδόν παντού. Η φυσική ομορφιά της πανεπιστημιούπολης προέρχεται από μια αλληλεπίδραση φυσικών και παρόμοιων σκηνικών με μοντέρνα κτίρια, αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και έργα τέχνης που εμφανίζονται σε περίοπτη θέση. Οι άνετοι χώροι σε όλη την πανεπιστημιούπολη προσφέρουν μέρη για χαλάρωση ή εργασία σε έργα και ομαδικές εργασίες.

Επιπλέον, η κοινότητά μας με περισσότερους από 18.000 φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό έχει δεσμευτεί να προωθήσει τη βιωσιμότητα σε όλους τους τομείς - σε ακαδημαϊκά προγράμματα και ερευνητικές πρωτοβουλίες, στις λειτουργίες της πανεπιστημιούπολης και στις πρακτικές κατανάλωσης και στις προσπάθειες για την προώθηση της κοινωνικής βιωσιμότητας στο Οικογένεια RIT. Κάνοντας την πανεπιστημιούπολη πιο φιλική προς το περιβάλλον και συμμετέχοντας και μαθαίνοντας περισσότερα για τις βιώσιμες πρακτικές, μπορούμε να λάβουμε μέτρα τώρα για να διασφαλίσουμε ότι η πανεπιστημιούπολη, η περιοχή του Ρότσεστερ και ο ευρύτερος κόσμος στον οποίο ζούμε θα είναι πιο καθαροί, πιο υγιείς και πιο βιώσιμοι αύριο από ότι είναι σήμερα.

  Εισαγωγές

  Για να είστε επιλέξιμοι να υποβάλετε αίτηση για οποιοδήποτε μεταπτυχιακό πρόγραμμα RIT, πρέπει να κατέχετε (ή να περιμένετε) πτυχίο (ή ισοδύναμο) από διαπιστευμένο πανεπιστήμιο ή κολέγιο. Δεν απαιτείται εργασιακή εμπειρία.

  Η εφαρμογή στο RIT είναι γρήγορη και εύκολη. Η ηλεκτρονική μας αίτηση συνήθως θα σας πάρει 15-20 λεπτά για να συμπληρώσετε και μπορείτε να ξεκινήσετε και να υποβάλετε την ηλεκτρονική σας αίτηση με ή χωρίς το απαιτούμενο τέλος αίτησης και τα δικαιολογητικά. Η αίτηση για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα απαιτεί την υποβολή μιας ηλεκτρονικής αίτησης και των ακόλουθων δικαιολογητικών: $65 αμοιβή αίτησης, προσωπική δήλωση, βιογραφικό και προπτυχιακά αντίγραφα.

  Τα περισσότερα προγράμματα απαιτούν συστατικές επιστολές. Οι πρόσθετες απαιτήσεις διαφέρουν ανάλογα με το πρόγραμμα και μπορεί να περιλαμβάνουν δείγμα γραφής, χαρτοφυλάκιο ή εισαγωγικές εξετάσεις (GRE ή GMAT).

  Όταν κάνετε αίτηση, ξεκινάτε δημιουργώντας έναν ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό πύλης. Από την εξατομικευμένη πύλη εισδοχής σας, μπορείτε να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε την αίτησή σας. Η πύλη παρέχει μια λίστα ελέγχου για να προσδιορίσετε τυχόν πρόσθετα υλικά που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την αίτησή σας. Η αίτησή σας θα σταλεί για έλεγχο στην Επιτροπή Εισδοχής μόλις υποβληθούν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία.

  Απαιτήσεις Βίζας

  Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα επόμενα βήματα για την υποβολή αίτησης για φοιτητική βίζα. Για να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα, οι κανονισμοί της κυβέρνησης των ΗΠΑ απαιτούν από τους διεθνείς φοιτητές να αποδείξουν ότι διαθέτουν επαρκείς οικονομικούς πόρους για να καλύψουν το κόστος των διδάκτρων, των αμοιβών, των προμηθειών και των εξόδων διαβίωσης για τουλάχιστον εννέα μήνες πλήρους φοίτησης.

  Οι αλλοδαποί φοιτητές που πρέπει να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα πρέπει να υποβάλουν στο RIT μια πρωτότυπη τραπεζική κίνηση που να δείχνει το διαθέσιμο ποσό για την εκπαίδευσή τους.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Το RIT απονέμει περισσότερα από 40 εκατομμύρια δολάρια σε υποτροφίες αξίας και βοηθούς σε μεταπτυχιακούς φοιτητές κάθε χρόνο. Τα βραβεία υποτροφιών κυμαίνονται από 10% - 40% των διδάκτρων. Τα βραβεία βασίζονται στην ακαδημαϊκή αριστεία του υποψηφίου. Πολλά πράγματα λαμβάνονται υπόψη κατά την απονομή υποτροφιών - οι βαθμοί προπτυχιακών σπουδών, οι βαθμολογίες στις εξετάσεις κατάταξης για μεταπτυχιακές σπουδές και η ερευνητική και η εργασιακή σας εμπειρία.

  Οι μεταπτυχιακοί βοηθοί προσφέρονται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές πλήρους φοίτησης για να υπηρετήσουν ως βοηθοί διδασκαλίας, έρευνας ή διοίκησης. Οι Μεταπτυχιακοί Βοηθοί λαμβάνουν μισθούς (που καθορίζονται από το τμήμα που διορίζει το ραντεβού) σε αντάλλαγμα για την εργασία που εκτελούν. Πολλοί απόφοιτοι βοηθοί λαμβάνουν επίσης διαγραφή διδάκτρων (δηλ. υποστήριξη διδάκτρων) εκτός από τη λήψη μισθών για καθήκοντα βοηθού.

  Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να λάβουν τόσο υποτροφίες όσο και βοηθούς. Αυτές οι ευκαιρίες χρηματοδότησης είναι ίδιες τόσο για τους Αμερικανούς όσο και για τους διεθνείς αιτούντες.

  Προαιρετική Co-Op: η συνεταιριστική εκπαίδευση είναι αμειβόμενες εργασίες με εταιρείες και οργανισμούς στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Το Co-op επιτρέπει στους φοιτητές να περάσουν ένα ή περισσότερα εξάμηνα απασχολούμενοι σε μια θέση πλήρους απασχόλησης, αμειβόμενη, που σχετίζεται με το ακαδημαϊκό τους πρόγραμμα προτού αποφοιτήσουν. Πολλοί φοιτητές χρησιμοποιούν τα κέρδη από συνεταιρισμό για να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση της εκπαίδευσής τους. Οι μαθητές δεν πληρώνουν δίδακτρα και δίδακτρα ενώ βρίσκονται σε συνεταιρισμό.

  Εργασία-Μελέτη: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που σπουδάζουν με πλήρες ωράριο μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εργασία μερικής απασχόλησης στην πανεπιστημιούπολη. Το RIT έχει περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας διαθέσιμες κάθε χρόνο και οι μαθητές εργάζονται συνήθως 10 – 20 ώρες την εβδομάδα. Οι διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν με βίζα F-1 ή J-1 μπορούν να εργάζονται έως και 20 ώρες την εβδομάδα στην πανεπιστημιούπολη και 40 ώρες κατά τις περιόδους διαλειμμάτων.

  Κυλιόμενες Προθεσμίες Αιτήσεων

  Τα περισσότερα από τα προγράμματά μας προσφέρουν "κυλιόμενο" έλεγχο αιτήσεων - δεν υπάρχει συγκεκριμένη προθεσμία για τις αιτήσεις. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και θα εξετάζονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

  Κατάταξη

  Έκθεση ειδήσεων και κόσμων των ΗΠΑ

  • Κατατάχθηκε 105η στην κατηγορία «Εθνικά Πανεπιστήμια» (2023)
  • Στην 11η θέση μεταξύ των προγραμμάτων συνεργασίας ή πρακτικής άσκησης κορυφαίων σχολείων (2023)
  • Κατατάχθηκε στην 48η θέση μεταξύ των «σχολείων με την καλύτερη αξία» (2023)
  • 41ο «πιο καινοτόμο σχολείο»

  Princeton Review

  • Καταχωρίστηκε στην έκδοση του 2022 του The Best Value Colleges: 200 σχολεία με εξαιρετική απόδοση επένδυσης για την επένδυσή σας στα δίδακτρα
  • Καταχωρήθηκε στα «388 καλύτερα κολέγια» του 2022

  Money Magazine - ένα από τα καλύτερα κολέγια του (2023)

  Morning Consult - 37ο πιο αξιόπιστο πανεπιστήμιο (2022)

  Times Higher Education

  • Κατατάχθηκε 155η μεταξύ των αμερικανικών κολλεγίων στις βαθμολογίες The Wall Street Journal/Times Higher Education, τοποθετώντας το RIT μεταξύ του κορυφαίου 25 τοις εκατό των κολλεγίων και των πανεπιστημίων της χώρας.

  Πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών και επισκεπτών

  Το RIT κατατάχθηκε μεταξύ των κορυφαίων σχολείων των ΗΠΑ για τους διεθνείς φοιτητές να ασχοληθούν με μεταπτυχιακή απασχόληση τόσο στους τομείς STEM όσο και σε μη STEM.

  Το Πρόγραμμα Επισκεπτών Φοιτητών και Ανταλλακτών ανακήρυξε το RIT ένα από τα κορυφαία 100 σχολεία σε δύο καταλόγους που σχετίζονται με προαιρετική πρακτική εκπαίδευση πριν και μετά την αποφοίτηση.

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  English Language Requirements

  Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

  Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

  Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

  Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

  Τοποθεσίες

  • Rochester

   Rochester Institute of Technology Office of Graduate Enrollment Bausch & Lomb Center 58 Lomb Memorial Drive

   Ερωτήσεις