Keystone logo
Rome Business School

Rome Business School

Rome Business School

Εισαγωγή

Ποιοι είμαστε

Το Rome Business School είναι ένα από τα κορυφαία Business Schools στην Ιταλία που προσφέρει προγράμματα Master και MBA τόσο στην πανεπιστημιούπολη όσο και στο διαδίκτυο, καθώς και προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών. Διατηρούμε πάντα ένα διεθνές όραμα και η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύουμε παγκόσμιους ηγέτες εξοπλισμένους να διαχειρίζονται εταιρείες σε όλο τον κόσμο από μια καινοτόμο και βιώσιμη προοπτική.

Το Rome Business School είναι το πιο διεθνές Business School στην Ιταλία με:

 • Περισσότεροι από 2.100 φοιτητές ετησίως από 161 χώρες
 • Περίπου 269 πανεπιστημιακές συνεργασίες και συμφωνίες σε 26 χώρες και 4 ηπείρους σε όλο τον κόσμο

Το Rome Business School είναι στενά συνδεδεμένο με τον κόσμο της εργασίας: +616 εταιρείες συνεργάζονται για δικτύωση, ευκαιρίες εργασίας και διαλέξεις Master.

Μια οικογένεια αφοσιωμένη στην Παγκόσμια Εκπαίδευση

Το Rome Business School είναι μέλος του Planeta Formación y Universidades, ενός διεθνούς δικτύου που δημιουργήθηκε το 2003 από τους De Agostini και Grupo Planeta που ενσωματώνει την ισχυρή δέσμευση των δύο εταιρειών στην πανεπιστημιακή και διοικητική εκπαίδευση. Οι περισσότεροι από 100.000 μαθητές του, από περισσότερες από 114 εθνικότητες, καθοδηγούνται στην απόκτηση μιας προετοιμασίας αριστείας μέσα από ανοιχτά, ευέλικτα και λειτουργικά μοντέλα κατάλληλα για κάθε επαγγελματικό επίπεδο.

Προγράμματα Master και MBA

Το Rome Business School παρέχει εκπαιδευτικά μονοπάτια που θα ενισχύσουν τα ταλέντα σας και θα επιταχύνουν την καριέρα σας μέσω προγραμμάτων Master και MBA τόσο στην πανεπιστημιούπολη όσο και στο διαδίκτυο, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα Executive Education, βασισμένα σε μεθοδολογία βασισμένη στην πρακτική, εργαστήρια και συναντήσεις με διεθνείς καθηγητές και επαγγελματίες .

Βασισμένο στην ποικιλομορφία, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, αλλά στενά συνδεδεμένο με την αγορά εργασίας.

Διεθνές

Είμαστε μέρος του Planeta De Agostini Formación y Universidades, ενός διεθνούς δικτύου που φιλοξενεί περισσότερους από 100.000 φοιτητές το χρόνο και επιτρέπει σε όλα τα προγράμματα να έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους με ένα διεθνές Bootcamp στο Silicon Vally, το Παρίσι ή τη Βαρκελώνη, μεταξύ άλλων σημαντικών προορισμών .

 • Παγκόσμια εμπειρία
 • Διεθνές Bootcamp
 • Διεθνής Σχολή
 • Συμμαθητές από περισσότερες από 150 χώρες
 • Παγκόσμιο δίκτυο

Επαγγελματικός αντίκτυπος

Χρησιμοποιήστε το πάθος σας ως σημείο εκκίνησης και λάβετε υποστήριξη από την ομάδα Υπηρεσιών Σταδιοδρομίας, η οποία έχει δεσμευτεί να επηρεάσει την καριέρα σας.

 • RBS Entrepreneurship
 • Υπηρεσίες σταδιοδρομίας
 • Εταιρικές συναντήσεις
 • Ατομική προπόνηση και προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους
 • Προσομοίωση επιχείρησης
 • Σκίαση εταιρείας
 • Εργασία & Τοποθέτηση
 • Πρόγραμμα Ηγεσίας

Ανώτεροι σκοποί

Η ποιότητα των προγραμμάτων μας υποστηρίζεται από τη στενή σύνδεση με τον επαγγελματικό κόσμο, σε ένα περιβάλλον όπου οι συμμετέχοντες μοιράζονται εμπειρίες και μαθαίνουν από τους συνομηλίκους τους.

 • Δημιουργία βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων
 • CRS Επιχειρηματική προσέγγιση
 • Κοινωνικά Υπεύθυνη νοοτροπία

Αληθινή σύνδεση με εταιρείες

Το μαθησιακό σας ταξίδι στο RBS θα καθοδηγείται και θα συμπληρώνεται πάντα από τις γνώσεις των διευθυντών που εργάζονται σε κορυφαίες εθνικές και διεθνείς εταιρείες, οι οποίοι θα μοιράζονται την εμπειρία και τις γνώσεις τους με τους μαθητές.

 • Εργαστήριο επιχειρηματικής πρακτικής
 • Εικονικοί καφέδες με CEO's
 • Πρόγραμμα Capstone
 • Επίσκεψη εταιρείας Virtual και Look and Touch

Κατάταξη

Η ποιότητα των μεταπτυχιακών μας μαθημάτων αναγνωρίζεται στη διεθνή κατάταξη Eduniversal 2024. Rome Business School έχει επίσης λάβει την πιστοποίηση EOCCS (EFMD Online Course Certification System), που πιστοποιεί την ποιότητα των διαδικτυακών μαθημάτων, που παρέχονται από το EFMD, το πιο έγκυρο ινστιτούτο διαπίστευσης στην Ευρώπη.

Βραβεία & διαπιστεύσεις

Το διάσημο CEO Magazine Ranking έχει κατατάξει τα MBA του Rome Business School μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο: το International MBA μας ταξινομήθηκε ως Tier One παγκοσμίως και το International Online MBA κατετάγη 18η στην Ευρώπη και 33η στον κόσμο. Αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει ότι Rome Business School είναι μεταξύ των κορυφαίων ιδρυμάτων στην εθνική και διεθνή εκπαιδευτική σκηνή, συμπεριλαμβανομένων των προσφορών MBA, και επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτική, προσβάσιμη και διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαίδευση.

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

Με θέα στο Tevere, το Rome Business School Campus βρίσκεται στην αριστοκρατική συνοικία Prati. Τέσσερις όροφοι αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες συσκέψεων, μια Βιβλιοθήκη, ένα Creative Arena και ένας υπέροχος κήπος όπου μπορείτε να συγκεντρωθείτε για να απολαύσετε τη διαπολιτισμική και διεθνή ατμόσφαιρα του RBS.

Innovative technologies

We use innovative technologies in our classrooms to enrich the overall educational experience and improve student learning outcomes on campus and online. The platforms and technologies in use have a profound impact on student learning.

Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας είναι δικτυωμένες και διαθέτουν τεχνολογία SMART Board. Επαγγελματικοί μίκτες ήχου και μικρόφωνα σε κάθε τάξη, απαιτούνται για την αλληλεπίδραση των μαθητών στην τάξη ταυτόχρονα με τους μαθητές στο διαδίκτυο. Κάμερα web υψηλής ανάλυσης μέσα στις τάξεις συνδεδεμένη με την πλατφόρμα και το μεγάλο pad, έτσι ώστε οι διαδικτυακοί μαθητές να βλέπουν τον δάσκαλο και τους συναδέλφους τους στην πανεπιστημιούπολη από απόσταση.

Networking and partners

Rome Business School έχει ισχυρές συνεργασίες με πολλές παγκοσμίου φήμης κορυφαίες εταιρείες, όπως η Enel, η Fendi, η Bulgari, η Eataly, η IBM Italia, η Land Rover και πολλές άλλες. Για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας μπορούν να χτίσουν ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο, οργανώνουμε συνεχώς συναντήσεις, επισκέψεις, εκδηλώσεις και διαλέξεις προσκεκλημένων με εκπροσώπους ελίτ επιχειρηματικών οικοσυστημάτων, ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση μεταξύ κορυφαίων επαγγελματιών και σπουδαστών και διευκολύνοντας τη διαδικασία μάθησης.

Multicultural classes

Due to the purely international focus of the school, students will have the opportunity to be part of classes with students from more than 150 countries. This will allow participants to increase their knowledge of other cultures different from their own.

Student Hub

Κάθε χρόνο καλωσορίζουμε μαθητές από όλο τον κόσμο: από πόλεις και μικρές κωμοπόλεις, όλων των πολιτιστικών, εθνοτικών και θρησκευτικών καταβολών. Rome Business School ενισχύει την εμπειρία των μαθητών, υποστηρίζοντάς τους στην απόκτηση βίζας και στην εύρεση διαμονής, δημιουργώντας ευκαιρίες για μάθηση, συμμετοχή και προσωπική και πολιτιστική ανάπτυξη που ξεπερνούν πολύ τα μαθήματα.

Events

Οι μαθητές μας θα μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες: επισκέψεις εκτός πόλης, Συναντήσεις καφέ με τους Διευθύνοντες Συμβούλους πολυεθνικών εταιρειών κύρους, επισκέψεις σε εταιρείες ή απλές εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν την κοινωνικοποίηση και τις διαπολιτισμικές ανταλλαγές που ήταν πάντα το κεντρικό σημείο της σχολείο.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Italy Online

  Italy Online, Ιταλία

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις