Keystone logo
Royal Roads University

Royal Roads University

Royal Roads University

Εισαγωγή

Σχετικά με τους Royal Roads

Μαθαίνουμε, εργαζόμαστε και ζούμε στα παραδοσιακά εδάφη των προγόνων και των οικογενειών Xwsepsum (Esquimalt) και Lekwungen (Songhees) που ζουν εδώ για χιλιάδες χρόνια. Αυτή η γη ήταν μέρος της ζωής των αυτόχθονων κοινοτήτων πολύ πριν χτιστεί το Κάστρο Χάτλεϋ και θα ανήκει στο μέλλον. Με ευγνωμοσύνη τώρα μαθαίνουμε και εργαζόμαστε εδώ, όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των αυτόχθονων και μη φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού ενώνονται.

Το Royal Roads University βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες εθνικές ιστορικές τοποθεσίες του Καναδά και έχει μακρά ιστορία αριστείας. Το 2015, γιορτάσαμε 75 χρόνια ηγεσίας και μάθησης - 55 χρόνια ως στρατιωτικό κολέγιο και 20 χρόνια ως κοινό που έκανε αίτηση για ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο.

Κατανοούμε τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες των μαθητών μας και έχουμε δημιουργήσει επιλογές για να προσφέρουμε μια εκπαιδευτική εμπειρία που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Το μοντέλο κοόρτης μας διαθέτει μαθήματα που βασίζονται σε ομάδες, παρέχοντας έναν πόρο ομοϊδεατών συνομηλίκων που μπορείτε να μοιραστείτε, να προκαλέσετε και να αναπτυχθείτε μαζί τους σε όλο το πρόγραμμά σας. Ακόμη και μετά την αποφοίτησή τους, αυτές οι ομάδες συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες σας για να διασφαλίσετε ότι η εμπειρία σας που αλλάζει τη ζωή μαζί μας έχει επιτρέψει όχι μόνο τον επαγγελματικό μετασχηματισμό αλλά και τον προσωπικό.

Μοντέλο Μάθησης, Διδασκαλίας και Έρευνας (LTRM)

Το μοντέλο μάθησης, διδασκαλίας και έρευνας (LTRM), που ενημερώθηκε το 2019, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας της Royal Roads University . Royal Roads University στοχεύει στην παροχή μάθησης, διδασκαλίας και έρευνας που βοηθούν τους ανθρώπους να μεταμορφώσουν τη σταδιοδρομία και τη ζωή τους λύνοντας προβλήματα και δημιουργώντας ευκαιρίες στον κόσμο. Όπως ορίζεται στο αρχικό μοντέλο Μάθησης και Διδασκαλίας (LTM) το 2013, εστιάζουμε στην παραγωγή πολιτών του κόσμου που είναι παθιασμένοι, αποφασιστικοί και σίγουροι για διά βίου μαθητευόμενους, ενσωματωμένους σε ένα ευρύ δίκτυο μαθητών με ομοϊδεάτες και που μπορούν να διαχειριστούν με σιγουριά και να επιλύσει πολύπλοκα, πραγματικά προβλήματα.

Ένα Βιώσιμο Μέλλον

Στο Royal Roads University , κατανοούμε ότι απαιτείται περιβαλλοντική ηγεσία και είμαστε περήφανοι που οι φοιτητές, το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό μας υποστηρίζουν αυτήν την κατεύθυνση. Η κλιματική αλλαγή είναι μια από τις πιο κρίσιμες προκλήσεις της εποχής μας και εστιάζουμε σε πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν τη βιωσιμότητα της πανεπιστημιούπολης. Η περιβαλλοντική βιωσιμότητα δεν είναι μόνο άρρηκτα συνδεδεμένη με τη διδασκαλία και την ερευνητική μας εντολή, αλλά είναι μια πρόκληση που απαιτεί το είδος της διεπιστημονικής και συνεργατικής επίλυσης προβλημάτων στην οποία υπερέχουμε.

Αλλαγή

Η αλλαγή είναι μέρος του DNA μας. Πρωτοστατήσαμε στο μοντέλο μικτής μάθησης στον Καναδά και σχεδιάσαμε κάτι εντελώς διαφορετικό στο μεταδευτεροβάθμιο τοπίο. Δημιουργήσαμε μια μοναδική εμπειρία μάθησης μέσω ψηφιακής παράδοσης που επιτρέπει στους μαθητές να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τις κοινότητές τους και τη συνδυάσαμε με ένα απαράμιλλο φυσικό και ιστορικό περιβάλλον για έρευνα και σπουδές στη Victoria, BC Royal Roads University ως ηγέτης για την αλλαγή και την κοινωνική καινοτομία έχει αναγνωριστεί με τον χαρακτηρισμό του ως Ashoka U Changemaker Campus.

Ηγεσία ειδικών

Τα προγράμματά μας δημιουργούνται και καθοδηγούνται από ειδικούς του κλάδου και εκπαιδευτές με εμπειρία στον πραγματικό κόσμο, των οποίων η γνώση και οι μέθοδοι διδασκαλίας αντικατοπτρίζουν τις τρέχουσες απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου τοπίου της παγκόσμιας οικονομίας μας.

Μαθησιακή Αριστεία

Το καινοτόμο μοντέλο μικτής μάθησης μας συνδυάζει την εντατική διαδικτυακή μάθηση με κατοικίες στην πανεπιστημιούπολη, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε αυτοπροσώπως πρόσβαση σε κορυφαία σχολή και εξακολουθείτε να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της καριέρας και της ζωής σας.

Εκπαίδευση σε πραγματικό κόσμο

Παρέχουμε πραγματικές προκλήσεις με έμφαση σε πρακτικά αποτελέσματα που κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Δηλαδή, οι δεξιότητες που μαθαίνεις σήμερα μπορούν να εφαρμοστούν αμέσως στον χώρο εργασίας αύριο.

Όραμα, Στόχοι & Αξίες

Το νέο στρατηγικό μας όραμα γιορτάζει το παρελθόν μας και προσβλέπει στα 25 χρόνια, με στόχους και ενέργειες που έχουν δημιουργηθεί για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε εκπαίδευση που αλλάζει τη ζωή — δημιουργώντας ηγέτες που αλλάζουν τον κόσμο.

Το όραμά μας

Εμπνέοντας τους ανθρώπους με το θάρρος να μεταμορφώσουν τον κόσμο.

Οι στόχοι μας

 • Οποιαδήποτε ηλικία, οποιοδήποτε στάδιο, οποιοδήποτε μέρος : Αποτελούμε μια μηχανή δια βίου μάθησης για τους μαθητές ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο, την καριέρα και τη ζωή τους.
 • Εξερευνήστε, μοιραστείτε, προωθήστε : Υποστηρίζουμε τη διεπιστημονική έρευνα που ξεπερνά τα όρια, αφαιρεί τα εμπόδια και βρίσκει λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα του σήμερα.
 • Προσκαλέστε μέσα, βγείτε έξω : Εμπλέκουμε κοινότητες σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο — κλίνοντας σε συνεργασίες, μαθαίνοντας από άλλους και καλωσορίζοντας θερμά όλους τους ανθρώπους.
 • Ζωντανή και βιώσιμη : Υποστηρίζουμε μια βιώσιμη πανεπιστημιούπολη με κορυφαίες υποδομές και διαδικτυακές πλατφόρμες — που αποτελεί κορυφαίο χώρο εργασίας στον Καναδά και αναλαμβάνει δράση για τη συμφιλίωση, την ποικιλομορφία, την ισότητα και την ένταξη.

Οι αξίες μας

 • Φροντίδα Μια ποικιλόμορφη και υποστηρικτική κοινότητα για τους φοιτητές, το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό μας.
 • Δημιουργική καινοτομία σε ό,τι κάνουμε. αναζητούμε συνεχώς νέους και καλύτερους τρόπους για να κάνουμε πράγματα.
 • Θαρραλείς Τολμηροί στις ενέργειές μας. καλωσορίζουμε τις προκλήσεις και αναλαμβάνουμε προσεκτικούς κινδύνους.

Οι δεσμεύσεις μας

 • Αξιοποιήστε τις δυνάμεις μας στον εφαρμοσμένο και επαγγελματικό προγραμματισμό, τη διεπιστημονικότητα και τη διεπιστημονικότητα και την καινοτόμο παράδοση
 • Αναπτύξτε την καινοτόμο και επιχειρηματική μας κουλτούρα και ανταποκριθείτε γρήγορα στις αλλαγές στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
 • Ενίσχυση της ένταξης και της δέσμευσης ανθρώπων διαφορετικού υπόβαθρου και ιδεών σε όλες τις πτυχές της πανεπιστημιακής ζωής.
 • Εφαρμόστε τις συστάσεις της Επιτροπής Αλήθειας και Συμφιλίωσης και τιμήστε τη Διακήρυξη του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των αυτόχθονων πληθυσμών.
 • Προωθήστε τη βιωσιμότητα σε όλα τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα και λειτουργίες, με έμφαση στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.
 • Προώθηση της έρευνας και της εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, της ραγδαίας προόδου της τεχνολογίας και των αλληλένδετων κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών προκλήσεων.

Φοιτητική ζωή

Στο Royal Roads University , προωθούμε μια υγιή ισορροπία μεταξύ εργασίας, μελέτης και το πιο σημαντικό, διασκέδαση. Φιλοξενούμε μια ποικιλία εικονικών και αυτοπροσώπων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για να δημιουργήσουμε κοινότητα, να σας συνδέσουμε με άλλους μαθητές του Royal Roads και να βελτιώσουμε τη μαθητική σας εμπειρία.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση του Royal Roads University στον COVID-19, όλες οι δραστηριότητες της φοιτητικής ζωής, συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου Αναψυχής, των εκδηλώσεων και του εθελοντισμού, έχουν μεταφερθεί στο διαδίκτυο. Ελάτε μαζί μας, λάβετε μέρος και μείνετε συνδεδεμένοι όπου κι αν βρίσκεστε!

Επισκεφτείτε το Ημερολόγιο Φοιτητών Εκδηλώσεων για να μάθετε ποιες εκδηλώσεις θα συμβούν σύντομα. Μπορείτε να προσθέσετε συμβάντα στο ψηφιακό ημερολόγιό σας απευθείας από την ανάρτηση της εκδήλωσης, για να μην χάσετε.

Είτε σπουδάζετε εξ αποστάσεως, είτε σε κατοικία είτε σε πρόγραμμα στην πανεπιστημιούπολη, υπάρχουν ευκαιρίες να εμπλακείτε με άλλα μέλη της κοινότητας Royal Roads. Η συμμετοχή σε ένα κλαμπ ή σε μια δραστηριότητα θα σας συνδέσει με άλλους φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό της Royal Roads. Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Λάβετε μέρος σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο, γίνετε εθελοντές με τους Campus Ambassadors ή το Community Service Leadership Project ή ξεκινήστε το δικό σας διαδικτυακό κλαμπ!

Εμπλέκομαι!

 • Είσαι νέος μαθητής? Το LaunchPad: Ο προσανατολισμός στο RRU είναι για εσάς!
 • Ρίξτε μια ματιά στο Ημερολόγιο Μαθητικών Εκδηλώσεων για να μάθετε τι συμβαίνει
 • Βρείτε Λέσχη & Οργανισμούς που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας - ή ξεκινήστε το δικό σας κλαμπ!
 • Γίνετε εθελοντής ως Πρέσβης στο Campus ή στο Community Service Leader Project
 • Μάθετε περισσότερα για το Royal Roads Student Association (RRUSA) και πώς υποστηρίζει την ακαδημαϊκή εμπειρία στο RRU
 • Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook, το Instagram και το Twitter
 • Συνδεθείτε με εκπροσώπους φοιτητών στο Διοικητικό Συμβούλιο και στο Ακαδημαϊκό Συμβούλιο

Τολμηρά Διαφορετικό

Για περισσότερα από 25 χρόνια, κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Από την εξειδίκευσή μας στην ηλεκτρονική μάθηση μέχρι τους καθηγητές που σας γνωρίζουν με το όνομά σας, αυτή είναι μια εκπαίδευση που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Τοποθεσίες

 • Victoria

  2005 Sooke Rd, Victoria, BC V9B 5Y2, Canada, , Victoria

Προγράμματα

Ερωτήσεις