Keystone logo
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Εισαγωγή

Κατά τα τελευταία 40 χρόνια, η Σχολή Διοίκησης του Ρότερνταμ, το Πανεπιστήμιο Erasmus έχει εδραιώσει τη φήμη του ως μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων της Ευρώπης.

Πολύ πριν η «παγκόσμια» γίνει ένας σημαντικός περιγραφέας για την επιχειρηματική εκπαίδευση, οι σπουδαστές, οι καθηγητές και το προσωπικό της RSM αντανακλούσαν ήδη την ποικιλομορφία του παγκοσμιοποιημένου κόσμου.

Όπως και η χώρα υποδοχής μας, ένα από τα πιο γνωστά διεθνή εμπορικά έθνη παγκοσμίως, η RSM συνέχισε να επεκτείνεται και να διεθνοποιείται, ενισχύοντας το καθεστώς της ως μία από τις πιο διεθνείς και καινοτόμες επιχειρηματικές σχολές της Ευρώπης.

Η RSM προσφέρει μια ξεχωριστή πνευματική κουλτούρα. Πιστεύουμε ότι η ηγεσία μπορεί να διδαχθεί μέσω ενός συνδυασμού μιας πνευματικής και πρακτικής πρόκλησης. Πιστεύουμε ότι οι δυσκολίες που συναντώνται κατά την εργασία σε διάφορες ομάδες ενθαρρύνουν δημιουργικές νέες προσεγγίσεις στις επιχειρήσεις. Απολαμβάνουμε μια αμοιβαία, υποστηρικτική σχέση με πολυεθνικές εταιρείες. Και ενθαρρύνουμε μια ευέλικτη, ευρεία και μερικές φορές εικονοκλαστική νοοτροπία σε θέματα επιχειρηματικής πρακτικής και έρευνας.

Αυτή η ξεχωριστή προσέγγιση βοήθησε την RSM να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων προγραμμάτων, καθώς και μία από τις μεγαλύτερες και πιο παραγωγικές σχολές διαχείρισης στον κόσμο.

Προσέγγιση RSM

Στην RSM, η ανάπτυξη της ηγεσίας αφορά στην πραγματοποίηση πνευματικών και προσωπικών δυνατοτήτων. Εδώ θα αντιμετωπίσετε διανοητικά το ακαδημαϊκό περιεχόμενο ανώτατου επιπέδου και υπό την καθοδήγηση των πιο έντονων επιχειρηματικών στοχαστών: η σχολή που αξιοποιεί χρόνια εμπειρίας που εργάζεται για οργανισμούς καθώς και ιδέες από τη δική τους έρευνα. Θα μας προκαλέσετε: να αμφισβητήσουμε τα γεγονότα όπως παρουσιάζονται και να αξιολογούν κριτικά τις υποθέσεις. Και θα αμφισβητήσετε τον εαυτό σας: αντιμετωπίζοντας τους περιορισμούς σας, πιέζοντας πέρα από τα όρια, ανακαλύπτοντας τι πραγματικά οδηγεί τη συμπεριφορά σας και αυτό των άλλων.

Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων για να μπορέσετε να μετατρέψετε κορυφαίες ιδέες σε εξαιρετικά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις, απαιτεί δράση. Όλα τα προγράμματα παρέχουν στους φοιτητές τη δυνατότητα να δρουν στις ιδέες τους σε πραγματικό ή προσομοιωμένο επιχειρηματικό περιβάλλον, από εταιρικές συνεργασίες και πρακτικές πρακτικές μέχρι πραγματικά συμβουλευτικά έργα, διεθνή ταξίδια και συμμετοχή σε συλλόγους και συνέδρια που διοικούνται από φοιτητές.

Στην RSM, η ποικιλομορφία όχι μόνο αποτιμάται, αλλά και ενθαρρύνεται και αναπτύσσεται. Σε ένα μοναδικά ανοικτό και συνεργατικό περιβάλλον, θα βρείτε το χώρο για να εξερευνήσετε νέους τρόπους σκέψης, την έμπνευση για την πρόκληση ιδεών και τελικά το πεδίο ανάπτυξης του δικού σας δυναμικού ως μελλοντικού ηγέτη στις επιχειρήσεις.

Στατιστική

Γεγονότα & Αριθμοί

Ως μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς σχολές επιχειρήσεων της Ευρώπης, η RSM προσεγγίζει ένα εκτεταμένο διεθνές κοινό μελλοντικών και σημερινών ηγετών μέσω του χαρτοφυλακίου προγραμμάτων, υπηρεσιών και ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων της.

Το προσωπικό και το διδακτικό προσωπικό φέρνουν συνεχείς νέες καινοτομίες τόσο στην επιχειρηματική εκπαίδευση όσο και στη δημιουργία γνώσης σύμφωνα με τη θεσμική μας αποστολή:

Στην RSM, είμαστε περήφανοι που ισχυριζόμαστε:

 • Περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση επιχειρήσεων και διαχείρισης.
 • Μία από τις 3 κορυφαίες ερευνητικές εγκαταστάσεις της Ευρώπης.
 • Μια σταθερή κατάταξη μεταξύ των κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων της Ευρώπης.
 • Μια θέση ανάμεσα στο 1% των σχολείων παγκοσμίως με διαπίστευση Quadruple Crown.
 • Η εκπαίδευση πάνω από 1200 στελεχών κάθε χρόνο.
 • 7.500 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές.
 • 40.000+ απόφοιτοι ενεργοί σε όλο τον κόσμο.
 • Μία από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς σχολές σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο: 250 ανώτεροι ερευνητές και 100 διδακτορικοί φοιτητές.
 • 30 ερευνητικά κέντρα και πρωτοβουλίες.
 • 100+ συνεργαζόμενα σχολεία.

  Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

  Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

  Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

  Τοποθεσίες

  • Rotterdam

   Burgemeester Oudlaan 50 3062 PA , , Rotterdam

  Ερωτήσεις