Keystone logo
Rutgers Business School Asia Pacific

Rutgers Business School Asia Pacific

Rutgers Business School Asia Pacific

Εισαγωγή

Σχετικά με το Rutgers Business School Asia Pacific

Rutgers Business School Asia Pacific είναι θυγατρική του Rutgers, The State University of New Jersey (ΗΠΑ). Ο Rutgers προσφέρει τα υψηλού επιπέδου Executive Master of Business Administration (EMBA) και Master of Science in Supply Chain Management (MS SCM) σε ταλαντούχους επαγγελματίες στη Σιγκαπούρη. Εκτός από τα προγράμματα EMBA και MS SCM, προσφέρουμε ανοιχτή εγγραφή και προσαρμοσμένα προγράμματα Εκπαιδευτικής Εκπαίδευσης τόσο για άτομα όσο και για εταιρείες.

Τα προγράμματα EMBA και MS SCM διεξάγονται στη Σιγκαπούρη. Rutgers Business School Asia Pacific είναι εγγεγραμμένο στην Επιτροπή Ιδιωτικής Εκπαίδευσης ως Ιδιωτικό Ίδρυμα Εκπαίδευσης (PEI). Είμαστε εγγεγραμμένοι στο CPE για περίοδο 4 ετών από τις 22 Μαΐου 2020 έως τις 21 Μαΐου 2024.

Οι απόφοιτοι των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στη Σιγκαπούρη κερδίζουν μεταπτυχιακό τίτλο από τον Rutgers, The State University of New Jersey (ΗΠΑ). Το πιστοποιητικό και η μεταγραφή εκδίδονται από το Πανεπιστήμιο. Οι απόφοιτοι από τη Σιγκαπούρη καλούνται να παρακολουθήσουν κάθε χρόνο στο ετήσιο συνέδριο στο Νιου Τζέρσεϋ των ΗΠΑ.

Εγκαταστάσεις στο Rutgers Business School Asia Pacific , Σιγκαπούρη

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στη διεύθυνση 146 Robinson Road, #07-01/02, Singapore 068909. Υπάρχουν 2 αίθουσες διδασκαλίας και οι δύο είναι εξοπλισμένες με προβολέα, λευκούς πίνακες και έχουν συνδεσιμότητα WiFi. Η τάξη 1 είναι 58 τ.μ. και η χωρητικότητα θέσεων είναι 38. Η τάξη 2 είναι 45,62 τ.μ. και η χωρητικότητα θέσεων είναι 30. Η αναλογία δασκάλου προς μαθητή είναι συνήθως 1:20-25.

147961_pexels-photo-3182742.jpeg
fauxels / pexels

Σχετικά με το Rutgers University & Rutgers Business School

Το Πανεπιστήμιο

Rutgers, το κρατικό πανεπιστήμιο του Νιου Τζέρσεϋ ενσωματώνει την ιστορική ανάπτυξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από την αποικιακή του ίδρυση ως Queen's College το 1766, το ίδρυμα μεγάλωσε και έγινε ένα από τα παλαιότερα, μεγαλύτερα και το πιο διακεκριμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις ΗΠΑ. Το Rutgers είναι το 8ο παλαιότερο πανεπιστήμιο της Αμερικής και ένα από τα εννέα Colonial Colleges στις ΗΠΑ. που περιλαμβάνει το Χάρβαρντ, το Γέιλ, το Πρίνστον, την Πενσυλβάνια και την Κολούμπια. Με τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου Ιατρικής & Οδοντιατρικής στο Νιου Τζέρσεϋ (UMDNJ) και του Πανεπιστημίου Rutgers την 1η Ιουλίου 2013, έχουμε πλέον μια κοινότητα με περισσότερους από 65.000 φοιτητές και περισσότερους από 24.400 καθηγητές και προσωπικό που βρίσκονται σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις στο Camden, New Brunswick και Newark με ετήσιο προϋπολογισμό 3,78 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ (FY2015-2016).

Σήμερα, είμαστε μεταξύ των κορυφαίων πανεπιστημίων του έθνους με περισσότερες ερευνητικές δαπάνες από το Χάρβαρντ, το Γέιλ ή το Πανεπιστήμιο Northwestern (Διαβάστε περισσότερα). Οι απόφοιτοι Rutgers κάνουν τα σημάδια τους στον κόσμο. Οι αξιοσημείωτοι απόφοιτοί μας περιλαμβάνουν πρωτοπόρους στην επιστήμη και την ιατρική, συγγραφείς, μελετητές Fulbright, Νόμπελ, αστροναύτες της NASA, διευθύνοντες σύμβουλους μεγάλων εταιρειών, στρατηγούς στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ, συγγραφείς που κέρδισαν το βραβείο Πούλιτζερ, πρόεδρο πανεπιστημίου και αντιπρόσωπο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Rutgers προέρχονται από όλες τις 50 πολιτείες και 125 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ένωση Αμερικανικών Πανεπιστημίων

Ο Rutgers είναι μέλος της διάσημης Ένωσης Αμερικανικών Πανεπιστημίων (AAU). Η AAU είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 62 κορυφαίων δημόσιων και ιδιωτικών ερευνητικών πανεπιστημίων στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Ιδρύθηκε το 1900 για να προωθήσει τη διεθνή θέση των ερευνητικών πανεπιστημίων των ΗΠΑ, η AAU επικεντρώνεται σήμερα σε θέματα που είναι σημαντικά για τα πανεπιστήμια έντασης έρευνας, όπως χρηματοδότηση για έρευνα, θέματα ερευνητικής πολιτικής και μεταπτυχιακή και προπτυχιακή εκπαίδευση.

Η συμμετοχή στην AAU γίνεται κατόπιν πρόσκλησης και βασίζεται στην υψηλή ποιότητα προγραμμάτων ακαδημαϊκής έρευνας και υποτροφιών και προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και επαγγελματικών σπουδών σε διάφορους τομείς, καθώς και στη γενική αναγνώριση ότι ένα πανεπιστήμιο είναι εξαιρετικό λόγω της αριστείας τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά του προγράμματα.

Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Rutgers είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Μέσης Πολιτείας. Το MSCHE είναι ένας θεσμικός οργανισμός διαπίστευσης αναγνωρισμένος από τον Υπουργό Παιδείας των ΗΠΑ και το Συμβούλιο Διαπίστευσης της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Το πανεπιστήμιο έχει ταξινομηθεί ως ερευνητικό πανεπιστήμιο με «Πολύ υψηλή ερευνητική δραστηριότητα».

Μεγάλο Συνέδριο 10

Από την 1η Ιουλίου 2014, ο Rutgers συμμετέχει στο συνέδριο Big 10. Η συμμετοχή στο Big Ten Conference είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τον Rutgers. Προσφέρει νέες ευκαιρίες για ακαδημαϊκή συνεργασία και αθλητικό διαγωνισμό. Ο Rutgers είναι ήδη ένας ακαδημαϊκός σταθμός. Η συμμετοχή στο Big Ten σημαίνει συμμετοχή στην Επιτροπή Θεσμικής Συνεργασίας, μια κοινοπραξία 15 πανεπιστημίων παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένων όλων των μελών του Big Ten και του Πανεπιστημίου του Σικάγο. Αυτή η συμμαχία δίνει στους μαθητές και τους καθηγητές μας ευκαιρίες για ουσιαστικές επιστημονικές συνεργασίες, καθώς και πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων μόνο για μέλη, συνέδρια και συλλογές βιβλιοθηκών.

146885_pexels-photo-3184338.jpeg
fauxels / pexels

Σχολή Επιχειρήσεων Rutgers

Rutgers Business School – Newark και New Brunswick είναι αναπόσπαστο μέρος ενός από τα παλαιότερα, μεγαλύτερα και πιο διακεκριμένα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης των Ηνωμένων Πολιτειών: Rutgers, The State University of New Jersey. Το Rutgers Business School-Newark and New Brunswick (RBS) ιδρύθηκε το 1929 και είναι διαπιστευμένο από το 1941 από την AACSB International. Σήμερα είναι το σήμα κατατεθέν της αριστείας στην επιχειρηματική εκπαίδευση σε μια πολιτεία που φημίζεται για την ηγετική της θέση στην επιχειρηματικότητα και την εταιρική καινοτομία. Σήμερα το πρόγραμμα Executive MBA προσφέρεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Σιγκαπούρη και θεωρείται συχνά ως ένα από τα κορυφαία 25 προγράμματα EMBA στις ΗΠΑ από τους Financial Times.

Η διαπίστευση ενός σχολείου επιχειρήσεων αντιπροσωπεύει τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο και από το 1916 - The Association to Advance Collegiate School of Business International (AACSB International). Η διαπίστευση AACSB International είναι ένα επίτευγμα που κερδίζεται μόνο από προγράμματα υψηλότερου επιπέδου. Επί του παρόντος, λιγότερο από το 5% των 13.000 προγραμμάτων σχολών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο έχουν κερδίσει αυτήν την αναγνωρισμένη πιστοποίηση. Τα ιδρύματα που κερδίζουν διαπίστευση επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους για ποιότητα και συνεχή βελτίωση μέσω μιας αυστηρής και ολοκληρωμένης αξιολόγησης από ομοτίμους. Το Rutgers Business School - Newark και New Brunswick είναι διαπιστευμένο από την AACSB International από το 1941.

147960_pexels-photo-5915142.jpeg

Τοποθεσίες

  • Singapore

    Rutgers Business School Asia Pacific, 146 Robinson Road, #07-01/02, 068909, Singapore

    Ερωτήσεις