Keystone logo
Rutgers School of Engineering

Rutgers School of Engineering

Rutgers School of Engineering

Εισαγωγή

Εισαγωγή στη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Rutgers-New Brunswick

Στο Rutgers School of Engineering , οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μας είναι πολύτιμοι συνεργάτες στην έρευνα, τη διδασκαλία και την προβολή. Προσφέρουμε μεταπτυχιακά προγράμματα για δυναμικούς φοιτητές σε 10 τομείς σπουδών. Με σχεδόν 70 εκατομμύρια δολάρια σε ερευνητικές δαπάνες και σχεδόν 200 μέλη ΔΕΠ που ασχολούνται με έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που επηρεάζουν την κοινωνία, το έθνος και την παγκόσμια κοινότητα, το School of Engineering είναι ένα δυναμικό και ακαδημαϊκά υποστηρικτικό περιβάλλον για την επιδίωξη μεταπτυχιακών σπουδών.

Έχουμε ένα πρόγραμμα εθνικής κατάταξης που προσφέρει μεταπτυχιακά πτυχία στη βιοϊατρική μηχανική. χημική Μηχανική; Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική· Ηλεκτρολογία και μηχανική υπολογιστών· ενεργειακά συστήματα· βιομηχανική μηχανική; επιστήμη και μηχανική υλικών· μηχανολογία και αεροδιαστημική μηχανική, και μηχανική συσκευασίας. Η Rutgers SoE ασχολείται με έρευνα αιχμής σε πολλούς κλάδους και έχει λάβει εθνική αναγνώριση για τις τεχνολογικές της προόδους. Διαθέτουμε εκτεταμένα εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Το μέγεθος έχει σημασία για εμάς. Η Σχολή Μηχανικών είναι αρκετά μικρή ώστε να υπόσχεται την εστίαση στις απαιτήσεις της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, αλλά αρκετά μεγάλη ώστε οι φοιτητές να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα, τους πόρους και τις ευκαιρίες ενός κορυφαίου δημόσιου ερευνητικού πανεπιστημίου.

Σχολή

Τα μέλη ΔΕΠ της SoE είναι εξαιρετικά—κάθε χρόνο, δύο ή περισσότερα από τα μέλη ΔΕΠ μας, κατά μέσο όρο, λαμβάνουν τα βραβεία NSF CAREER. Τα μέλη ΔΕΠ μας τιμούνται συχνά από τους συναδέλφους τους με βραβεία και υποτροφίες από τους πιο αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς. Τα βιβλία που γράφτηκαν από τη σχολή μας χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Τα μέλη ΔΕΠ μας πλήρους απασχόλησης, καθώς και οι συνεργάτες μας, είναι εθνικοί και διεθνείς ειδικοί σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Η σχολή μας είναι επίσης συνδεδεμένη με πολλά ερευνητικά κέντρα και οργανισμούς, τόσο εντός όσο και εκτός του Rutgers.

Φιλική, συλλογική ατμόσφαιρα

Παρόλο που τα πρότυπά μας είναι υψηλά και η αποδοχή είναι ανταγωνιστική, η δική μας είναι μια «φιλική προς τους φοιτητές» σχολή, όπου τα μέλη των διδασκόντων προσπαθούν να εκπαιδεύσουν τους σπουδαστές μέσω έρευνας και μαθημάτων και να ενισχύσουν την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας των σπουδαστών μέσω προσωπικών καθοδήγησης, ευκαιρίες για την τελειοποίηση και την εμπορία των δεξιοτήτων των μαθητών. Εάν είστε φιλόδοξος φοιτητής που ευδοκιμεί σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά τη Rutgers School of Engineering .

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Τοποθεσία

Η κεντρική μας τοποθεσία είναι εξαιρετικά επιθυμητή για διάφορους λόγους:

 • Οι πολιτιστικές και κοινωνικές ευκαιρίες του Νιού Μπράνσγουικ, καθώς και της Νέας Υόρκης (35 μίλια), της Φιλαδέλφειας (60 μίλια), του Πρίνστον (20 μίλια) και του Νιούαρκ (25 μίλια) είναι αξεπέραστες.
 • Το Rutgers βρίσκεται στη μέση της μεγαλύτερης συγκέντρωσης βιομηχανικών και κυβερνητικών ερευνητικών εργαστηρίων στις ΗΠΑ (λαμβάνοντας υπόψη το New Jersey, τη Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια, τη Βοστώνη και την Ουάσιγκτον DC). Αυτό αυξάνει τις ευκαιρίες για επαγγελματική επαφή, καθώς και τις προοπτικές απασχόλησης.
 • Το Rutgers βρίσκεται σε μια πολύ ποικιλόμορφη περιοχή, όπου σχεδόν κάθε εθνική, πολιτιστική και θρησκευτική ομάδα στη χώρα έχει ισχυρή εκπροσώπηση. Η ποικιλομορφία της περιοχής μας είναι η δύναμή μας, καθιστώντας δυνατό για τους μαθητές από όλα τα μέρη των ΗΠΑ και του κόσμου να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους από την πρώτη σας μέρα εδώ.

  Online Master of Industrial and Systems Engineering

  Το Πανεπιστήμιο Rutgers παρουσιάζει το νέο διαδικτυακό Master of Engineering στη Βιομηχανική Μηχανική και Μηχανική Συστημάτων

  Τοποθεσίες

  • Piscataway Township

   599 Taylor Road, Piscataway, 08854, Piscataway Township

   Ερωτήσεις