Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Saint Joseph's University

Saint Joseph's University

Saint Joseph's University

Εισαγωγή

Ιστορία και αποστολή

Βυθισμένος στην παράδοση της ακαδημαϊκής αυστηρότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, ο Saint Joseph's προκαλεί τους μαθητές να ζήσουν αφοσιωμένη ζωή για περισσότερα από 160 χρόνια. Πιστεύουμε ότι τιμούμε το παρελθόν μας ενώ εστιάζουμε στο μέλλον. Σήμερα προετοιμάζουμε τους μαθητές να ζήσουν επιτυχημένες ζωές με νόημα και αντίκτυπο σε έναν πολύπλοκο, ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο.

Εστιασμένο στο μέλλον και ευέλικτο

Στο Πανεπιστήμιο του Saint Joseph, τα μεταπτυχιακά μαθήματα είναι ταυτόχρονα βυθισμένα σε αυστηρή ακαδημαϊκή παράδοση και ευθυγραμμίζονται με τις τάσεις της βιομηχανίας. Τα προγράμματα προσφέρουν ευελιξία για επαγγελματίες που εργάζονται με επιγραμμικές, εντός της πανεπιστημιούπολης και υβριδικές επιλογές.

Σειρά προσφορών πτυχίου

Τα τρία σχολεία του Πανεπιστημίου - College of Arts and Sciences, Erivan K. Haub School of Business και School of Health Studies and Education - προσφέρουν μια σειρά από πιστοποιητικά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα. Τα προγράμματα πιστοποίησης σε διάφορους θεματικούς τομείς επιτρέπουν στους φοιτητές να αποκτήσουν διαπιστευτήρια που σχετίζονται με τη βιομηχανία με την επιλογή να τα τοποθετήσουν σε μεταπτυχιακό τίτλο, συμπεριλαμβανομένου ενός καινοτόμου MBA από επιχειρηματική σχολή διαπιστευμένη από το AACSB. Τα ακαδημαϊκά προγράμματα εκτείνονται σε διάφορους κλάδους στο πλαίσιο των ελευθέρων τεχνών, των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης και των σπουδών υγείας.

Αξιότιμοι ειδικοί της Σχολής

Οι μαθητές μαθαίνουν υπό την καθοδήγηση μελών ΔΕΠ που δεν είναι μόνο ειδικοί στο αντικείμενο, αλλά και ηγέτες της βιομηχανίας, ερευνητές και υποστηρικτές. Όλοι οι καθηγητές καθηγητών που διδάσκουν σε μεταπτυχιακά προγράμματα κατέχουν τερματικά πτυχία. Τα μικρά μεγέθη των τάξεων εξασφαλίζουν εξατομικευμένη προσοχή και καθοδήγηση, με ευκαιρίες στους μαθητές να δημιουργήσουν επαγγελματικά δίκτυα με τους συνομηλίκους τους.

Ευκαιρίες δικτύωσης επιχειρήσεων

Το Saint Joseph's έχει δημιουργήσει ισχυρές θεσμικές σχέσεις και σχέσεις με άλλες κορυφαίες επιχειρήσεις σε βιομηχανίες και οργανισμούς. Αυτές οι συνεργασίες είναι το θεμέλιο για βιωματικές ευκαιρίες μάθησης που συμπληρώνουν την εμπειρία στην τάξη και παρέχουν πρόσθετες ευκαιρίες για τη δημιουργία επαγγελματικών δικτύων.

Online Μαθήματα Μάθησης

Τα διαδικτυακά προγράμματα στο Saint Joseph's κατατάσσονται στα καλύτερα της χώρας. Πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται πλήρως online καθώς και υβριδικά στην πανεπιστημιούπολη/online. Οι μαθητές μπορούν να συνδεθούν σχεδόν από οπουδήποτε και να έχουν πρόσβαση στο υλικό των μαθημάτων, να ανεβάσουν εργασίες, να συμμετάσχουν σε πίνακες ομαδικών συζητήσεων και να λάβουν εξατομικευμένες οδηγίες από τη σχολή.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η πανεπιστημιούπολη έκτασης 125 στρεμμάτων προσφέρει στους φοιτητές τα καλύτερα και των δύο κόσμων, διασταυρώνοντας μια ζωντανή γειτονιά της Φιλαδέλφειας με ένα γοητευτικό, ιστορικό προάστιο Main Line. Όταν έρθετε στο Πανεπιστήμιο Saint Joseph, θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ατελείωτες ευκαιρίες που έχει να προσφέρει η έκτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Φιλαδέλφεια & οι Ιησουίτες

Η Αμερικανική Επανάσταση ξεκίνησε από τη Φιλαδέλφεια, που είναι ένας από τους λόγους που οι Ιησουίτες επέλεξαν να χτίσουν το Πανεπιστήμιο μας εδώ. Είναι μια πόλη με σπουδαία ξεκινήματα, μεγάλες φιλοδοξίες και ευκαιρίες που αλλάζουν τη ζωή.

Ζωντανή κοινότητα

Θέλουμε οι μαθητές να ευδοκιμούν σε όλες τις πτυχές της ζωής και να βυθίζονται στην κοινότητα γύρω τους. Η σχέση μεταξύ Philadelphia και Saint Joseph's επέτρεψε σε πολλούς μαθητές να ανακαλύψουν νέα πάθη, να γνωρίσουν ένα απίστευτο δίκτυο ανθρώπων και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η Philadelphia είναι η τέλεια παγκόσμια αρχή για φοιτητές και νέους επαγγελματίες.

Επιχειρηματικές συνδέσεις

Η Saint Joseph's έχει δημιουργήσει ισχυρές θεσμικές σχέσεις και σχέσεις με άλλες κορυφαίες επιχειρήσεις σε βιομηχανίες και οργανισμούς. Από την εκπαίδευση στην υγεία μέχρι τη χρηματοδότηση, είτε είστε έτοιμοι να αναζητήσετε συνεταιρισμούς είτε για πρακτική άσκηση, είμαστε μια γρήγορη διαδρομή 15 λεπτών με το τρένο στην καρδιά της πόλης, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών.

Πανεπιστημιούπολη Ευκαιριών

Εδώ στην πανεπιστημιούπολη, η οποία εκτείνεται στη Δυτική Φιλαδέλφεια και το Lower Merion, υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών και ευκαιριών βιωματικής μάθησης, όπως το Kinney Center for Autism Education and Support, το διάσημο Barnes Arboretum στο Saint Joseph's University ή η τοπική startup βιοτεχνολογίας που βρήκε σπίτι στο Χοκ Λόφο.

Είμαστε βέβαιοι ότι η τοποθεσία μας θα προσφέρει κάτι για όλους.

Ο ενθουσιασμός μιας παγκόσμιας πόλης

Ξετρελαθείτε με άλλους θαυμαστές σε ένα παιχνίδι Eagles, δείτε πού γεννήθηκε η Αμερική ή δείτε τη σκηνή των καλοφαγάδων στο κέντρο της πόλης. Κουλτούρα λαχτάρας; Εξερευνήστε το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας (ή απλώς αναδημιουργήστε τη σκηνή του Rocky στα διάσημα σκαλιά του) και παρακολουθήστε ζωντανές παραστάσεις σε έναν από τους παγκοσμίου επιπέδου χώρους της πόλης.

Η άνεση και η άνεση των προαστίων

Το Saint Joseph's βρίσκεται στα σύνορα της Φιλαδέλφειας και της κύριας γραμμής, μια προαστιακή περιοχή δυτικά της πόλης που πήρε το όνομά της από ένα τμήμα του σιδηροδρόμου της Πενσυλβάνια που κάποτε συνέδεε τους ευκατάστατους Φιλαδέλφειες με τα επαρχιακά κτήματα τους. Το σημερινό Main Line είναι ένας καταπράσινος οικιστικός θύλακας που φιλοξενεί πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια, ιστορικά κτήματα και δασικές εκτάσεις που διασχίζονται από ποδηλατόδρομους και μονοπάτια πεζοπορίας.

  Κατάταξη

  Για το 2021, το Πανεπιστήμιο Saint Joseph κατέλαβε την 8η θέση στην κατηγορία Regional Universities North στην κατάταξη «Best Colleges» του 2021 του US News & World Report, η οποία περιλαμβάνει 176 ιδρύματα. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται στο top 10 της κατηγορίας του από το US News, αναγνωρισμένο ηγέτη στην κατάταξη κολεγίων.

  Το Saint Joseph's συμπεριλήφθηκε επίσης μεταξύ των πανεπιστημίων με κορυφαία προπτυχιακά επιχειρηματικά προγράμματα και εμφανίστηκε σε μια σειρά από άλλες κατατάξεις των αμερικανικών Ειδήσεων, όπως:

  • Νο 3 στα καλύτερα κολέγια για βετεράνους
  • Νο 11 στην Καλύτερη Προπτυχιακή Διδασκαλία
  • Νο 24 σε σχολεία με την καλύτερη ποιότητα

  Επιπλέον, το Saint Joseph's αναγνωρίστηκε για άλλη μια φορά στην κατάταξη των US News 2022 για μεταπτυχιακά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των εκτελεστικών και προγραμμάτων MBA μερικής απασχόλησης του Haub School of Business, καθώς και επιχειρηματικών αναλύσεων, χρηματοοικονομικών και μάρκετινγκ.

  Το Πανεπιστήμιο αναγνωρίστηκε επίσης στην κατάταξη διαδικτυακής εκπαίδευσης του US News για το 2021 για διαδικτυακά προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, καθώς και στις νέες διαδικτυακές κατατάξεις MBA του Fortune Education.

  Το Saint Joseph's συμπεριλήφθηκε στην ετήσια λίστα του The Princeton Review με τα 386 καλύτερα κολέγια για τέταρτη συνεχή χρονιά, τοποθετώντας το μεταξύ του περίπου 13% των τετραετών κολεγίων των ΗΠΑ που περιλαμβάνονται στον οδηγό του 2021 για υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές. Επιπλέον, η Σχολή Επιχειρήσεων Erivan K. Haub του Πανεπιστημίου ανακηρύχθηκε μία από τις Καλύτερες Σχολές Επιχειρήσεων και συμπεριλήφθηκε μεταξύ των κολεγίων με τα καλύτερα διαδικτυακά MBA.

  Το Πανεπιστήμιο έχει επίσης αναγνωριστεί από τη λίστα "Best College for Your Money" του περιοδικού Money και από πολλές λίστες "2021 Best Colleges" από τον ιστότοπο αναζήτησης κολεγίων Niche.

  Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

  Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

  Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

  Τοποθεσίες

  • Philadelphia

   5600 City Ave, 19131, Philadelphia

  Ερωτήσεις