Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Samford University

Samford University

Samford University

Εισαγωγή

Samford University είναι ένα κορυφαίο Samford University σε εθνικό επίπεδο Η Samford ιδρύθηκε το 1841 και είναι το 87ο παλαιότερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ, προάστιο της Αλαμπάμα του Homewood, η πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου καλύπτει περίπου 247 στρέμματα και είναι γνωστή για την ομορφιά και την αρχιτεκτονική της Γεωργίας-αποικιακού στιλ. Το πανεπιστήμιο εγγράφει επί του παρόντος 5.692 φοιτητές από 47 πολιτείες και 28 χώρες.

Το Samford είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Αλαμπάμα σε εθνικές κατατάξεις που δημοσιεύτηκε από το The Wall Street Journal. Επιπλέον, το The Wall Street Journal κατατάσσει τον Samford τρίτο στο έθνος για την αφοσίωση των μαθητών. Η US News & World Report κατατάσσει την Samford 40η στο έθνος για την καλύτερη προπτυχιακή διδασκαλία και την 100η για την καλύτερη αξία. Η Kiplinger Personal Finance κατατάσσει τον Samford 34η μεταξύ των ιδιωτικών πανεπιστημίων των ΗΠΑ για την αξία και την προσιτή τιμή. Η αναλογία φοιτητών προς καθηγητή είναι 13: 1.

Το Samford προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα που βασίζονται στις φιλελεύθερες τέχνες και ένα ξεχωριστό μείγμα μεταπτυχιακών και επαγγελματικών σχολών μέσω 10 ακαδημαϊκών σχολών: τέχνες, τέχνες και επιστήμες, επιχειρήσεις, θεότητα, εκπαίδευση, επαγγέλματα υγείας, νόμος, νοσηλευτική, φαρμακείο και δημόσια υγεία. Το πανεπιστήμιο διαθέτει μία από τις τρεις διαπιστευμένες νομικές σχολές και μία από τις δύο μόνο διαπιστευμένες σχολές φαρμακείων στην Αλαμπάμα. Το Samford's Beeson Divinity School είναι το μοναδικό πλήρως διαπιστευμένο σχολείο θεότητας απόφοιτος που εδρεύει στην Αλαμπάμα. Το πανεπιστήμιο ταξινομείται από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης Carnegie ως διδακτορικό / επαγγελματικό ίδρυμα.

Η αποστολή του Samford να καλλιεργήσει την ανάπτυξη των μαθητών διανοητικά, ηθικά και πνευματικά ενισχύεται μέσω μιας σειράς ευκαιριών, συμπεριλαμβανομένων 166 φοιτητικών οργανώσεων, παγκόσμιας εμπλοκής σε περισσότερες από 19 διαφορετικές χώρες και περισσότερα από 180 μαθήματα που ενσωματώνουν την κοινοτική υπηρεσία. Επιπλέον, οι προπτυχιακοί φοιτητές ολοκληρώνουν το βασικό πρόγραμμα σπουδών του Samford, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη βάση στις φιλελεύθερες τέχνες. Το αποτέλεσμα είναι μια ιδιαίτερα προσαρμοσμένη εκπαιδευτική εμπειρία που οδηγεί στο 97% των προπτυχιακών αποφοίτων που απασχολούνται ή σε περαιτέρω σπουδές εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους.

Το στρατηγικό σχέδιο του Samford εκφράζει τέσσερις τομείς εστίασης: τονίζει την επιτυχία των μαθητών, ενισχύει την κοινότητά μας, επεκτείνει την εμβέλεια και διασφαλίζει οικονομική δύναμη. Για να υποστηρίξει τη συνεχιζόμενη πρόοδο αυτού του στρατηγικού σχεδίου, το πανεπιστήμιο ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2016 μια κεφαλαιακή εκστρατεία με τίτλο Forever Samford. Η εξαετής εκστρατεία 300 εκατομμυρίων δολαρίων αποσκοπεί στην παροχή νέων οικονομικών πόρων για την υποστήριξη υποτροφιών σπουδαστών, ακαδημαϊκών προγραμμάτων και κεφαλαιακών έργων. Η Samford διατηρεί μια ισχυρή χρηματοδότηση με επενδύσεις συνολικού ύψους 301 εκατομμυρίων δολαρίων (Ιούνιος 2019), η οποία βοηθά στην υποστήριξη υποτροφιών, σπουδών στο εξωτερικό ευκαιριών, γενικών δραστηριοτήτων και άλλων προγραμμάτων. Εκτός από την κύρια πανεπιστημιούπολη στο Homewood, το πανεπιστήμιο διαθέτει ένα σπίτι στο Marion, η Αλαμπάμα που χρησιμοποιείται για πολιτιστικές σπουδές και υπηρεσίες, και το Daniel House, ένα κέντρο μελέτης που βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, Αγγλία κοντά στο Kensington Park.

Οι 52.838 απόφοιτοι του Samford έχουν συμπεριλάβει περισσότερα από 60 μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ, οκτώ κρατικούς κυβερνήτες, δύο δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, έναν υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, τέσσερις μελετητές της Ρόδου, πολλούς βραβευμένους καλλιτέχνες Emmy και Grammy, δύο προπονητές ποδοσφαίρου εθνικού πρωταθλήματος και αποδέκτες των βραβείων Pulitzer και Nobel Peace.

Το πανεπιστήμιο περιλαμβάνει 17 διαπολιτιστικά αθλήματα - οκτώ άντρες και εννέα γυναίκες - που συμμετέχουν στο επίπεδο NCAA Division I. Τα Samford Bulldogs έχουν κερδίσει 40 πρωταθλήματα συνεδρίων από την ένταξή τους στο Southern Conference το 2008. Οι αθλητικές ομάδες του Samford κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019 απολάμβαναν ποσοστό επιτυχίας αποφοίτησης 97% (GSR), όπως υπολογίστηκε και δημοσιεύθηκε από το NCAA. Για εκείνο το ακαδημαϊκό έτος, ο Samford κατατάχθηκε πρώτος στην Αλαμπάμα και 18ος στο έθνος για την GSR μεταξύ όλων των κολλεγίων και πανεπιστημίων στο επίπεδο NCAA Division I.

Τοποθεσίες

  • Birmingham

    Lakeshore Parkway,800, 35229, Birmingham

    Ερωτήσεις