Keystone logo
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Εισαγωγή

Η Σχολή Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Santa Clara, που καθοδηγείται από την ισχυρή αφοσίωση στην ακαδημαϊκή αριστεία και την κοινωνική υπηρεσία, εκπαιδεύει συμπονετικούς, ικανούς και δεοντολογικούς επαγγελματίες που δεσμεύονται για την ουσιαστική και υποστηρικτική δέσμευση με διαφορετικούς ανθρώπους, σχολεία και κοινότητες, Τις βασικές μας αξίες.

Ποιοι Είμαστε

Ποιοι είμαστε

Μας έχετε βρει γιατί ενδιαφέρεστε να κάνετε μια διαφορά στον κόσμο: Θέλετε να έχετε θετικό αντίκτυπο στα παιδιά, τις οικογένειες, τα άτομα και την κοινότητά σας. Σας καλούμε να εκπαιδεύσετε ή συμβουλευτείτε με κάποιο τρόπο και πιστεύουμε ότι τα προγράμματά μας είναι το ιδανικό μέρος για να εξερευνήσετε αυτά τα ενδιαφέροντα, να εμβαθύνετε τις ικανότητές σας, την κατανόηση και τις γνώσεις σας και να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τα μαθήματά μας σε Συμβουλευτική Ψυχολογία, Εκπαίδευση Καθηγητών, Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διεπιστημονική Εκπαίδευση, καθώς και τις ευκαιρίες που προσφέρονται μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής Ανάπτυξης και του Coaching for Life Academy του Τζέρι Σμιθ. Σε πολλούς τομείς της εκπαίδευσης, έχουμε προγράμματα ειδικά προσαρμοσμένα στους Καθολικούς εκπαιδευτικούς, καθώς και σε προγράμματα για τους δημόσιους, ναύτες και τους ανεξάρτητους μαθητές.

Στο πανεπιστήμιο της Santa Clara, έχουμε αποστολή και αξίες. Στην δουλειά μας εμπνέεται από τις παραδόσεις των Ιησουιτών:

Εκπαίδευση ανδρών και γυναικών για τους άλλους Ο σκοπός μας δεν είναι μόνο να σας προσφέρουμε εκπαίδευση, αλλά και να σας εμπνεύσουμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εκπαίδευση στην υπηρεσία άλλων.

Καλλιέργεια ηγεσίας με σκοπό Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την ικανότητά σας για ηγεσία σε όποιο πεδίο και να συνεχίσετε, αλλά η ηγεσία των Ιησουιτών εστιάζει στο να καταστήσει τον κόσμο μια καλύτερη θέση.

Πνευματικό βάθος και πρόκληση Θα σας προκαλέσουμε πνευματικά να διερευνήσετε νέες ιδέες και απόψεις και να μάθετε νέους τρόπους να κοιτάξετε τον κόσμο γύρω σας.

"Cura Personalis" ή "Εκπαίδευση ολόκληρου του ατόμου" Παρόλο που σας προβληματίζουμε διανοητικά, εστιάζουμε επίσης στην εκπαίδευση ολόκληρου του ατόμου, με εξατομικευμένη προσοχή στις ανάγκες των μαθητών και σε μια εκτίμηση του τι φέρνει ο καθένας μας στο έργο μας.

Είμαστε αφιερωμένοι στην εξυπηρέτηση της φυλετικής και εθνοτικής ποικιλίας Bay Area με τρόπους που έχουν νόημα και αποτελεσματικότητα. Το Latino Counseling πρόγραμμα μας είναι μοναδικό και επιτρέπει στους Συμβουλευτικούς Ψυχολογικούς σπουδαστές να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση διαφορετικών κοινοτήτων. Ομοίως, η συνεργασία μας με το Ίδρυμα για την Ισπανική Εκπαίδευση και τη διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών μαθημάτων στην πανεπιστημιούπολη του East San Jose, δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να μάθουν για τη διδασκαλία στο πλαίσιο πολλών ιδιαίτερα αποτελεσματικών σχολείων ναύλωσης που απευθύνονται στις ανάγκες μιας κοινότητας που δεν είναι πάντα καλά Στην εκπαίδευση.

Είμαστε ενθουσιασμένοι από το έργο που κάνει η σχολή μας και οι σπουδαστές εδώ στην Σχολή Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας. Είστε μέλος μιας κοινότητας μελετητών, καθηγητών και συμβούλων, των οποίων η δέσμευση για κοινωνική δικαιοσύνη και θετικό αντίκτυπο μπορεί να δει σε όλη τη δουλειά τους. Στο Πανεπιστήμιο Santa Clara, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να διερευνήσετε πώς η συμβουλευτική ψυχολογία και η εκπαίδευση μπορούν να αποτελέσουν ένα όχημα για τη βελτίωση της ζωής, των οργανώσεων και των κοινοτήτων σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τα προγράμματα σπουδών μας και τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας εδώ στο SCU. Αναρρίχηση στον ιστότοπο. Να καλέσετε και να θέσετε ερωτήσεις. Έρχεστε σε μια ενημερωτική συνεδρίαση ή επισκεφθείτε μια τάξη στη σύνοδο. Ελάτε μαζί μας!

Αποστολή & Όραμα

Η Σχολή Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Santa Clara, που καθοδηγείται από την ισχυρή αφοσίωση στην ακαδημαϊκή αριστεία και την κοινωνική υπηρεσία, εκπαιδεύει τους συμπονετικούς, ικανούς και δεοντολογικούς επαγγελματίες που δεσμεύονται για την ουσιαστική και υποστηρικτική δέσμευση με διάφορους ανθρώπους, σχολεία και κοινότητες.

Οι αξίες

  1. Ακαδημαϊκή Αριστεία μέσω της Διδασκαλίας και της Μάθησης
    Πιστεύουμε ότι η προώθηση της γνώσης, της θεωρίας, της έρευνας και της εφαρμογής διευκολύνεται μέσω ενεργών και δεσμευμένων πρακτικών διδασκαλίας και εκμάθησης που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της επαγγελματικής ικανότητας, συνείδησης και συμπόνιας των μαθητών.

Εκπαίδευση όλου του ατόμου (Cura Personalis)
Πιστεύουμε ότι η ουσιαστική ολοκληρωμένη μάθηση συμβαίνει όταν η μάθηση των μαθητών συμπεριλαμβάνει και ενσωματώνει τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική εξέλιξη στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Πιστεύουμε επίσης ότι η μάθηση είναι μια σταθερά και συνεχίζεται μετά την αποφοίτηση και πέρα. Αυτή η προσέγγιση υποστηρίζει ένα ανοιχτό και ευπρόσδεκτο σεβασμό για όλες τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές παραδόσεις και προέρχεται από την αιώνια εκπαιδευτική αποστολή Ιησουιτών και την καθολική ταυτότητα. Πολυπολιτισμικότητα και κοινωνική δικαιοσύνη
Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση εμπλουτίζεται με την εκτίμηση προσώπων από κάθε υπόβαθρο (π.χ. φύλο, φυλή, εθνικότητα, σεξουαλικός προσανατολισμός, εθνικότητα, γλώσσα, πολιτισμός, θρησκεία, οικονομική κατάσταση, ηλικία, ικανότητα κ.λπ.). Επιπλέον, δεσμευόμαστε να εξυπηρετήσουμε και να υποστηρίξουμε τους πληθυσμούς που υποεκπροσωπούνται, υποβαθμισμένοι και αποκεντρωμένοι σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Καινοτόμος Εκπαίδευση για συνείδηση ​​και συμπόνια
Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των διαφόρων εκπαιδευομένων και να επιτύχουμε πιο αποτελεσματικά τα άτομα, τα σχολεία και τις κοινότητες, δεσμευόμαστε στην ιδέα ότι η εκπαίδευση πρέπει να καινοτομεί και να προχωρεί πέρα ​​από τις συνήθεις πρακτικές, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και παιδαγωγικές προσεγγίσεις.


Τοποθεσίες

  • Santa Clara

    Santa Clara University School of Education and Counseling Psychology Guadalupe Hall 455 El Camino Real, 95050, Santa Clara

Ερωτήσεις