Keystone logo
Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Εισαγωγή

Γιατί να επιλέξετε Sheffield Hallam University ;

Θα εγγραφείτε σε ένα αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο 5 αστέρων.*

Ο οδηγός Good University των Sunday Times μας ανακήρυξε Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για την Ποιότητα διδασκαλίας στην έκδοσή του για το 2020. Έχουμε 5 αστέρια στην αξιολόγηση αριστείας του 2021 QS Stars. Και ήμασταν στη βραχεία λίστα για το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς στα Times Higher Education Awards 2022.

Θα έχετε υποστήριξη σε όλη τη διαδρομή

Προσφέρουμε μια σειρά από διεθνείς υποτροφίες για να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας και θα σας υποστηρίξουμε κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και ταξιδιών. Στη συνέχεια, θα έχετε μια ομάδα τριών αφοσιωμένων συμβούλων για να σας καθοδηγήσουν στο πανεπιστήμιο. Το ένα βοηθά με τις σπουδές σας, το άλλο παρέχει οποιαδήποτε προσωπική υποστήριξη ή συμβουλές χρειάζεστε και ένα βοηθά στην καριέρα σας. Θα είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα προς την αποφοίτηση και μετά.

Εφαρμοσμένη Γνώση

Σας δίνουμε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας στον πραγματικό κόσμο, προετοιμάζοντάς σας για τη μελλοντική σας καριέρα. Θα εφαρμόσετε τη μάθησή σας στην πράξη μέσω τοποθετήσεων, πραγματικών έργων και ευκαιριών εργασιακής εμπειρίας σε κάθε έτος της πορείας σας. Γι' αυτό το 96% των μαθητών μας εργάζονται ή σπουδάζουν περαιτέρω 15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους.** Αναδείξαμε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς στα βραβεία Educate North 2022 ως αναγνώριση του αριθμού των αποφοίτων μας που συνεχίζουν σε θέσεις εργασίας υψηλής ποιότητας.

Αναπτύξτε Προσωπικά και Επαγγελματικά

Το διδακτικό μας προσωπικό συμμετέχει ενεργά στην έρευνα για τις σημερινές παγκόσμιες προκλήσεις, από τη βελτίωση της δημόσιας υγείας έως την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Στην πραγματικότητα, το 78% της έρευνάς μας κατατάσσεται διεθνώς σε άριστα ή παγκοσμίως κορυφαία.*** Έτσι, θα μάθετε και θα κατανοήσετε τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα που έχετε επιλέξει από τους ειδικούς, κάνοντας σας να ξεχωρίζετε στους εργοδότες. Στα μεταπτυχιακά μας προγράμματα θα μπορούσατε επίσης να εμπλακείτε με την έρευνα από πρώτο χέρι, παρέχοντάς σας μοναδικές εμπειρίες που διαμορφώνουν την καριέρα σας.

Θα έχετε πρόσβαση σε έναν ειδικό σύμβουλο απασχολησιμότητας, ο οποίος θα σας παρέχει εξατομικευμένη και ειδική υποστήριξη για τα μαθήματα καθ' όλη τη διάρκεια της σπουδής σας. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ευκαιρίες μερικής απασχόλησης και καθοδήγηση σταδιοδρομίας ένας προς έναν.

Το Σέφιλντ είναι μια σπουδαία φοιτητική πόλη

Θα σπουδάζετε στις πανεπιστημιουπόλεις μας στην καρδιά του Σέφιλντ, μιας από τις πιο προσιτές φοιτητικές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου.**** Σας εγγυόμαστε διαμονή στις αίθουσες μας, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις διαλέξεις σας και με όλους τους λογαριασμούς που περιλαμβάνονται. Θα συμμετάσχετε σε 60.000 μαθητές που εργάζονται και παίζουν σε αυτήν την πράσινη, φιλική, δημιουργική πόλη. Ανακαλύψτε τι έχει να προσφέρει το Σέφιλντ.

*Βραβεύτηκε με 5 αστέρια στην κατάταξη αριστείας QS Stars, με κορυφαία βαθμολογία σε σχεδόν κάθε κατηγορία - συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας, της απασχολησιμότητας, της ακαδημαϊκής ανάπτυξης, των εγκαταστάσεων, της καινοτομίας και της ενσωμάτωσης

**Έρευνα HESA Graduate Outcomes Survey 2019-20

***Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας 2021

**** Royal Bank of Scotland Student Living Index 2022

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές υποτροφίες, εκπτώσεις και βραβεία για διεθνείς φοιτητές που καταβάλλουν αμοιβή που ξεκινούν μαθήματα τον Ιανουάριο του 2023.

Βραβευμένη Διδασκαλία

Μάθετε περισσότερα για τη βραβευμένη προσφορά διδασκαλίας και απασχολησιμότητας

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Sheffield

    Howard St, Sheffield S1 1WB, UK, S1 1WB, Sheffield

Ερωτήσεις