Keystone logo
Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Εισαγωγή

Σαγκάη Πανεπιστήμιο Jiao Tong Antai Κολέγιο Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης

Shanghai Jiao Tong University Antai Κολέγιο Διοίκησης και Οικονομίας αναγνωρίζεται ευρέως ως ένας από τους κορυφαίους επιχειρήσεων κολέγια της Κίνας. Ονομαστική 34η μεταξύ των παγκόσμιων προγραμμάτων MBA το 2017 από τους Financial Times, η Antai MBA είναι το πρώτο πρόγραμμα MBA στην Κίνα πρέπει να είναι διαπιστευμένα από AACSB τριπλά, EQUIS και AMBA. Antai βρίσκεται στην καρδιά της Σαγκάης, η Κίνα αμφισβητείται επιχειρηματικά κεφάλαια, και είναι σταθερά κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Κίνα. Antai προσφέρει τόσο μια πλήρους απασχόλησης International MBA (IMBA), καθώς και ένα μερικής απασχόλησης προγράμματα MBA στην κινέζικη γλώσσα.


IMBA Antai διαθέτει τάξεις διδάσκεται πλήρως στα αγγλικά, ενώ προσφέρει εβδομαδιαία κινεζική τάξεις. καθηγητές μας είναι σεβαστή εμπειρογνώμονες στους τομείς τους, και κατάγονται από κορυφαία πανεπιστήμια και εταιρείες από όλο τον κόσμο, παρέχοντας μια διεθνή προοπτική με επίκεντρο την Κίνα, την ενσωμάτωση των σχετικών στοιχείων του κινεζικού πολιτισμού και της γνώσης. Οι φοιτητές προέρχονται επίσης από διάφορες χώρες, επιτρέποντας μια πραγματικά παγκόσμια διαδραστικό περιβάλλον.


Ακαδημαϊκό κλαμπ, MBA Φόρουμ, και ένα εκτεταμένο δίκτυο αποφοίτων παρέχουν τακτικές ευκαιρίες στους μαθητές να επεκτείνουν το δίκτυό τους, και να μάθουν για τα τρέχοντα θέματα των επιχειρήσεων στην Κίνα. Ανάπτυξη μας Κέντρο Καριέρας παρέχει στους φοιτητές με την καθοδήγηση σταδιοδρομίας και ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και απασχόληση με πλήρες ωράριο, με βάση τα ενδιαφέροντα και των μαθητών.


Ιδρύθηκε το 1896, Σαγκάη Πανεπιστήμιο Jiao Tong έχει αναγνωριστεί ευρέως ως ένα από τα πιο διάσημα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κίνα. Το Πανεπιστήμιο έχει καλλιεργήσει πολλές εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Jiang Ming Ζε (ο πρώην πρόεδρος της Κίνας) και Qian Xue Seng (Κινεζικά διακεκριμένος επιστήμονας πυραύλων), και ένα πλήθος διακεκριμένων κορυφαίους Κινέζους επιχειρηματίες και καινοτόμοι.

Το πλεονέκτημα της Σαγκάης


Σαγκάη είναι η πιο διεθνής και η μεγαλύτερη εμπορική πόλη στην Κίνα, και είναι η ιδανική τοποθεσία για τους ξένους φοιτητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν και να εργάζονται στην Κίνα. Η Σαγκάη είναι αδιαμφισβήτητη επιχειρηματική πρωτεύουσα της Κίνας, και ως εκ τούτου μια κορυφαία στόχος για κάθε διεθνή εταιρεία στον κόσμο. Προσφέρει τις περισσότερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε πολυεθνικές και τοπικές εταιρείες στην Κίνα. Η πόλη υποστηρίζει σήμερα μια ξένη επαγγελματική πληθυσμό περίπου 300.000, και είναι η πόλη της επιλογής για την εταιρεία κεντρικά γραφεία των πολυεθνικών από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, είναι επίσης μια συναρπαστική κινεζική μητρόπολη προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για διασκέδαση και αναψυχή. Με απλά λόγια, για όσους επιθυμούν να μάθουν την επιχείρηση και να εργαστούν στην πιο δυναμική, διεθνές επιχειρηματικό κέντρο στην Κίνα, Σαγκάη είναι ο τόπος να είναι.

Το πλεονέκτημα Antai


Antai College στοχεύει να δώσει διεθνείς φοιτητές δύο καθοριστικά πλεονεκτήματα. Πάνω απ 'όλα ένα διεθνώς αναγνωρισμένο MBA, διδάσκονται στα αγγλικά, στην Κίνα, στην κορυφαία σχολή επιχειρήσεων της Σαγκάης. Αυτό θα τους δώσει ένα μόνιμο πλεονέκτημα καριέρα, όπως η Κίνα εξακολουθεί να είναι η πιο ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία στον κόσμο και αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τις διεθνείς εταιρείες.


Δεύτερον παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να μάθουν τόσο άπταιστα κινεζικά και γνώσεις σχετικά με την κινεζική κουλτούρα και τις πρακτικές των επιχειρήσεων. Τα πλεονεκτήματα αυτά εγγυώνται στους φοιτητές ένα τεράστιο ίδρυμα καριέρα στη σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη οικονομία.


Το πρόγραμμα IMBA σε Antai είναι μοναδικό στο ότι προσφέρει στους φοιτητές μια παγκόσμια προοπτική με μια κινεζική εστίαση, διδάσκονται στα αγγλικά, χρησιμοποιώντας ξένων καθηγητών και προγράμματα ανταλλαγών. Το πρόγραμμά μας προσελκύει τους καλύτερους εγχώρια αιτούντες που μαθαίνουν μαζί με τους διεθνείς συναδέλφους και ανταλλαγές φοιτητών. Η IMBA είναι ιδανικό για τους υποψηφίους MBA επιδιώκουν να κατανοήσουν τόσο την Ανατολική και Δυτική επιχειρηματικές έννοιες και πρακτικές, δίνει στους φοιτητές ένα σημαντικό πλεονέκτημα, δεδομένου ότι ο κόσμος μας γίνεται όλο και μικρότερα και αλληλένδετες. Σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα, το πρόγραμμα σπουδών IMBA μας είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλες κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο, ενώ με την ενσωμάτωση των σχετικών στοιχείων του κινεζικού πολιτισμού και της γνώσης

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Shanghai

    Shanghai Jiao Tong University, 1954 Huashan Road Shanghai, 200030, China, 200030, Shanghai

Προγράμματα

Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

Ερωτήσεις