Keystone logo
South African Business & Technology Institute

South African Business & Technology Institute

South African Business & Technology Institute

Εισαγωγή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Ινστιτούτο Επιχειρήσεων και Τεχνολογίας της Νότιας Αφρικής-SABTI, βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Γιοχάνεσμπουργκ και στην καρδιά του Braamfontein, με την κεντρική πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στον 5ο όροφο, της πλατείας Arbor που στεγάζεται στο Cnr. Μελλέ

Οι εγκαταστάσεις του Κολλεγίου υπάρχουν για να υποστηρίξουν την κύρια λειτουργία του θεσμού της διδασκαλίας, της έρευνας και των υπηρεσιών. Το SABTI διαθέτει σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, χώρο ψυχαγωγίας, εγκαταστάσεις κουζίνας και πλύσης που φιλοξενούν και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Εκτός από τις αίθουσες διδασκαλίας, τα εργαστήρια και τα γραφεία, το Κολλέγιο διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ WI-FI για τους μαθητές κατά τη διάρκεια των ωρών διδασκαλίας, με κανονικές ώρες λειτουργίας από τις 7:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή.

107157_pexels-photo-936137.jpeg

Στη ρεσεψιόν υπάρχει ένα Γραφείο Αυτοβοήθειας με υπολογιστές ειδικά για τους φοιτητές που κάνουν τις εγγραφές και τις πληρωμές τους. Το ίδρυμα γενικά επιδιώκει να διατηρήσει ανοικτή πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει την πρόσβαση. Η πρόσβαση στα στούντιο τηλεόρασης και στις εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας περιορίζεται για λόγους ασφάλειας και λειτουργίας.

Η αποστολή μας είναι να καταστήσουμε την πανεπιστημιούπολη SABTI ένα άνετο, ασφαλές και αισθητικά ελκυστικό μέρος για να μάθουν, να ζήσουν, να εργαστούν και να παίξουν.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε όλα τα λειτουργικά συστήματα σε καλή κατάσταση λειτουργίας και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες έκτακτης συντήρησης και επισκευής της κοινότητας της πανεπιστημιούπολης. Είμαστε αφοσιωμένοι στη βιωσιμότητα και στην οικοδόμηση της κοινότητας μέσω της εμβέλειας και της εκπαίδευσης, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. διατηρώντας παράλληλα την ενέργεια, προωθώντας τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τη χρήση εναλλακτικών μεταφορών, την ανακύκλωση και τις πράσινες προμήθειες.

Στο SABTI υπάρχει περισσότερη κοινωνική ζωή απ 'ό, τι η μελέτη. Έχουμε διάφορες πλατφόρμες που ευνοούν την έκφραση διαφόρων ταλαντούχων φοιτητών. Έχουμε επίσης ένα περιβάλλον που επιτρέπει την εύρεση νέων φιλιών σε μια κοινότητα πλούσια σε κληρονομιά και κοινωνική αλληλεπίδραση.

Οποιοδήποτε πρόσωπο, το οποίο έχει αποδείξει αδυναμία ή απροθυμία να συμμορφωθεί με την πολιτική του ιδρύματος ή το εφαρμοστέο δίκαιο, μπορεί να "απαγορευτεί" από την πανεπιστημιούπολη. Η ειδοποίηση αυτή, η οποία εκδίδεται γενικά από τον διευθυντή της ασφάλειας πανεπιστημιουπόλεων ή / και το γραφείο του κύριου, αρνείται την πρόσβαση σε όλα τα κτίρια και τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος.
Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Στο SABTI υπάρχει περισσότερη κοινωνική ζωή απ 'ό, τι η μελέτη. Έχουμε διάφορες πλατφόρμες που ευνοούν την έκφραση διαφόρων ταλαντούχων φοιτητών. Έχουμε επίσης ένα περιβάλλον που επιτρέπει την εύρεση νέων φιλιών σε μια κοινότητα πλούσια σε κληρονομιά και κοινωνική αλληλεπίδραση.


Εκδόσεις SABTI

Η SABTI έχει μεγάλη επιθυμία να δημοσιεύσει καλά ερευνημένα, καινοτόμα βιβλία τόσο για ακαδημαϊκούς όσο και για γενικούς αναγνώστες. Εστιάζουμε σε τομείς όπως οικονομικά περιοδικά, φοιτητική ζωή, τέχνη και κληρονομιά, επιστήμη, ιστορία και πολιτική, βιογραφία και διάφορα βιβλία.

* Εάν θέλετε να δημοσιεύσετε με την έκδοση SABTI Publishing, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις οδηγίες υποβολής.

107158_pexels-photo-1059120.jpeg


Γιατί SABTI;

Προσιτότητα

Νοτιοαφρικανική επιχείρηση

Απασχολησιμότητα

Νοτιοαφρικανική επιχείρηση

Η νοτιοαφρικανική επιχείρηση

Ποιότητα

Νοτιοαφρικανική επιχείρηση

Εγκαταστάσεις

Το SABTI διαθέτει σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, χώρο ψυχαγωγίας, εγκαταστάσεις κουζίνας και πλύσης που φιλοξενούν και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ WI-FI για τους μαθητές κατά τις ώρες εκμάθησης. Το SABTI διαθέτει επίσης ένα γραφείο αυτοεξυπηρέτησης με ηλεκτρονικούς υπολογιστές ειδικά για τους φοιτητές που κάνουν τις εγγραφές και τις πληρωμές τους.

Αλλα οφέλη

 • Οι υποτροφίες και υποτροφίες διατίθενται / προσφέρονται στο SABTI.
 • Οι σπουδαστές αποκτούν τα προσόντα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.
 • Η SABTI διαθέτει ευκαιρίες να παρακολουθήσει φοιτητικές διασκέψεις στο εξωτερικό.
 • Κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία που φέρνουν τη διασκέδαση στο μαθησιακό περιβάλλον Το SABTI βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην καρδιά του Joburg.
 • Η SABTI εγγυάται την πρακτική εξάσκηση
 • Η SABTI προσφέρει / προσφέρει την καλύτερη συμβουλευτική σταδιοδρομίας στους σπουδαστές της δωρεάν.
 • Πρόσβαση σε σύγχρονες μεταφορές και υποδομές. Το SABTI βρίσκεται κοντά στο σταθμό Gautrain, το σιδηροδρομικό σταθμό του μετρό, τον σταθμό Bree Taxi, τον σταθμό Park και τους σταθμούς Metrobus και Rea Vaya

Τοποθεσίες

 • Johannesburg

  Juta Street, 2001, Johannesburg

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις