Keystone logo
Southwest Minnesota State University

Southwest Minnesota State University

Southwest Minnesota State University

Εισαγωγή

70952_Screenshot-2018-2-15About.png

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ SMSU

Southwest Minnesota State University είναι ένα τετραετές δημόσιο πανεπιστήμιο που προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στις φιλελεύθερες τέχνες και επαγγέλματα για να σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη ζωή τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Το SMSU έχει εξελιχθεί σε ένα πανεπιστήμιο επιλογής με υψηλές εθνικές βαθμολογίες, δημιουργώντας μελετητές που γίνονται ηγέτες, στοχαστές και επιχειρηματίες του μέλλοντος. Φοιτητές και καθηγητές έρχονται εδώ για να συμμετάσχουν στην πλούσια "Νοτιοδυτική εμπειρία", η οποία ξεκινά με ισχυρούς ακαδημαϊκούς, εκπληρώνει τις κοινωνικές ευκαιρίες και την υποστήριξη από τους συναδέλφους Mustangs. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το SMSU και να ζήσετε μόνοι σας όσα έχει να προσφέρει.

Αποστολή, Όραμα και Αξίες

Southwest Minnesota State University :

"Το Southwest Minnesota State University προετοιμάζει τους φοιτητές να ανταποκριθούν στις περίπλοκες προκλήσεις αυτού του αιώνα ως εμπλεκόμενοι πολίτες στις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες. Τα ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών μας, που διδάσκονται στην παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών, είναι αφιερωμένα στη σύνδεση των ακαδημαϊκών και πρακτικών εμπειριών νοτιοδυτική Μινεσότα στον ευρύτερο κόσμο. "

Δήλωση όρασης:

"Το Southwest Minnesota State University είναι ένα πανεπιστήμιο επιλογής."

Το SMSU υποστηρίζει τις βασικές αξίες της μεταδευτικής μάθησης που επικεντρώνεται στην αριστεία, την εμπλοκή των πολιτών και της κοινότητας, την ποικιλομορφία και την παγκόσμια συνειδητοποίηση και τα περιβαλλοντικά ζητήματα της βιωσιμότητας και της διαχείρισης:

Αριστεία και Καινοτομία

Το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό της SMSU δημιουργούν και υποστηρίζουν ένα μαθησιακό περιβάλλον υψηλής ποιότητας που εστιάζει στους σπουδαστές

 • προετοιμάζει τους μαθητές να αντιμετωπίσουν τις πολύπλοκες προκλήσεις του αιώνα αυτού ως αφοσιωμένοι πολίτες στις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες τους ·
 • παρέχει στους σπουδαστές τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να είναι δια βίου μαθητές

Πολιτική και κοινοτική δέσμευση

Η σχολή και το προσωπικό του SMSU ασχολούνται και υποστηρίζουν δραστηριότητες

 • να προωθήσουν ευκαιρίες πολιτικής συμμετοχής που ενισχύουν τη φήμη του SMSU ως τοπικού, περιφερειακού και παγκόσμιου ιδρύματος
 • να οικοδομήσουμε αμοιβαία επωφελείς εταιρικές σχέσεις στην περιοχή και το κράτος μας
 • παρέχουν πλούσιες ευκαιρίες για μάθηση που υπερβαίνουν τις παραδοσιακές ρυθμίσεις της τάξης και του εργαστηρίου

Διαφορετικότητα και Παγκόσμια Ευαισθητοποίηση

Το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό του SMSU συμβάλλουν στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που γιορτάζει την ποικιλόμορφη και περιεκτική φύση της κοινότητας της πανεπιστημιακής κοινότητας του SMSU

 • να ενθαρρύνουν την πολιτισμική κατανόηση και αλληλεπιδράσεις και ένα φιλόξενο και προσιτό περιβάλλον πανεπιστημιούπολης για όλες τις ομάδες
 • παρέχουν ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για πνευματική έκφραση και πολιτική επικοινωνία από όλες τις ομάδες

Περιβάλλον, διαχείριση και βιωσιμότητα

Η σχολή και το προσωπικό της SMSU δεσμεύονται να είναι υπεύθυνοι διαχειριστές των περιβαλλοντικών και φορολογικών πόρων μας

 • διευκολύνουν μια ασφαλή και προσιτή πανεπιστημιούπολη
 • να ενθαρρύνουν δράσεις, προγράμματα και υποτροφίες που θα οδηγήσουν σε ένα βιώσιμο μέλλον

Η δήλωση όρασης και οι βασικές αξίες αναγνωρίζουν την έμφαση του Πανεπιστημίου στην προσοχή στις ανάγκες των σπουδαστών, την προώθηση του σεβασμού των διαφορετικών φωνών και την ενθάρρυνση βιώσιμων ενεργειών.

Επιπλέον, η αποστολή του Πανεπιστημίου ευθυγραμμίζεται με την αποστολή και τις στρατηγικές προτεραιότητες του κυβερνητικού συστήματος. Η αποστολή κρατικού συστήματος της Μινεσότα είναι "Το σύστημα κρατικών συλλόγων και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Μινεσότα προσφέρει ξεχωριστή τριτοβάθμια εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στους προσωπικούς και σταδιοδρομικούς στόχους ενός ευρέος φάσματος ατομικών μαθητών, ενισχύει την ποιότητα ζωής για όλους τους Μινεσότες και διατηρεί ζωντανές οικονομίες το κράτος."

Διαχείριση

Ο κ. Connie J. Gores διορίστηκε από το κρατικό σύστημα της Μινεσότα και ξεκίνησε τα καθήκοντά του την 1η Ιουλίου 2013. Ο Πρόεδρος Gores είναι ο ένατος μόνιμος πρόεδρος του SMSU.

Πιστοποιήσεις

Το SMSU είναι διαπιστευμένο από την Εθνική Ένωση Μουσικών Σχολών, το Συμβούλιο Διδασκαλίας της Μινεσότα, το Συμβούλιο για την Κοινωνική Εργασία, την Εθνική Συμμαχία Συνεργαζόμενων Συμμετοχών (NACEP), την Επιτροπή για την Κοινοτική Νοσηλευτική Εκπαίδευση (CCNE) και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Επιτροπή της Βόρειας Κεντρικής Ένωσης Σχολείων και Σχολών, 230 South LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, IL 60602, (800) 621-7440. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη της Επιτροπής Ανώτερης Μάθησης, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους: www.ncahlc.org.

70954_image_handler.jpeg

ΑΡΧΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΤΑΝΤΩΝ

Είμαστε υπερήφανοι για τις συχνές επιτυχίες των αθλητών μας, καθώς και τα Βραβεία Ιθαγένειας και τα υψηλά GPA (πάνω από 3.0). Οι σπουδαστές-αθλητές του SMSU έχουν κερδίσει το CoSIDA Academic All-America (R) τιμά 19 φορές στην ιστορία του σχολείου, 12 από το 2009! Το SMSU έχει κερδίσει 51 ομάδες NSIC, μία εθνική επιλαχόντα NCAA, τρία εθνικά πρωταθλήματα NCAA και τρία εθνικά πρωταθλήματα NIWBT. Τέσσερις αθλητές έχουν κερδίσει μεμονωμένα εθνικά πρωταθλήματα!

MARSHALL, MINNESOTA

Southwest Minnesota State University βρίσκεται στο Μάρσαλ, Μινεσότα, μια φιλική αναπτυσσόμενη κοινότητα 13.000 κατοίκων. Ο Μάρσαλ, που ονομάστηκε μία από τις καλύτερες μικρές πόλεις της Αμερικής, είναι μια εύκολη διαδρομή από τις Twin City, το St. Cloud, το Sioux Falls SD και το Fargo ND. Ο Marshall είναι επίσης το υπερήφανο σπίτι της Εταιρείας Schwan, της Ralco Nutrition, της Action TrackChair, μαζί με τους σημαντικότερους εργοδότες USBank, Archer Daniels Midland, Κοινοτικό Ιατρικό Κέντρο και το Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Avera Marshall.

Φοιτητές και καθηγητές έρχονται εδώ για να συμμετάσχουν στην πλούσια "Νοτιοδυτική εμπειρία", η οποία ξεκινά με ισχυρούς ακαδημαϊκούς, εκπληρώνει τις κοινωνικές ευκαιρίες και την υποστήριξη από τους συναδέλφους Mustangs. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το SMSU και να ζήσετε μόνοι σας όσα έχει να προσφέρει. Το SMSU είναι πραγματικά το μέρος που ανήκετε!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του Marshall: www.discoversouthwestmn.com

Τοποθεσίες

 • Marshall

  1501 State St, , Marshall

Προγράμματα

Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

Ερωτήσεις