Keystone logo
Spain Business School

Spain Business School

Spain Business School

Εισαγωγή

Spain Business School είναι ένα ψηφιακό μητρικό σχολείο, πρωτοπόρο στη δημιουργία ιδιωτικών, ανεξάρτητων και πληθυντικών ψηφιακών επιχειρήσεων με μια πολύ σημαντική κοινωνική λειτουργία. Θα μπορούσαμε να δείξουμε ότι αντιμετωπίζουμε ένα από τα λίγα σχολεία κοινωνικών επιχειρήσεων, αν όχι το μόνο. Αποτελείται από ενεργούς επαγγελματίες και διευθυντές που θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία τους προσθέτοντας αξία στην κοινωνία. Θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και να εκπαιδεύσουμε ταλαντούχους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή ή τα προσόντα. Ενισχύουμε επίσης την εκπαιδευτική πρόταση με την ποιότητα των μεταπτυχιακών τίτλων του πανεπιστημίου.

Spain Business School επικεντρώνεται στην επαγγελματική κατάρτιση, μάρκετινγκ, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, μεγάλα δεδομένα, νομικά και λειτουργικά, ακολουθώντας μια υψηλής ποιότητας μεθοδολογία eLearning που χρησιμοποιείται τώρα από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο.

Spain Business School παρόν για να επιτύχει την αναγνώριση της διεθνούς κοινότητας ως κατάρτισης σε ποιοτικές ψηφιακές επιχειρήσεις χάρη στο διδακτικό της προσωπικό, την υψηλή ζήτηση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων και το σύστημα ανταγωνιστικού κόστους. Αυτό που θεωρήθηκε (ψηφιακός μετασχηματισμός) ήταν μέλλον και τώρα είναι ένα πολύ πραγματικό δώρο, το είδαμε ως παρόν το 2012.

pixel

αποστολή

Η αποστολή και το όραμα της Spain Business School

 • Ότι είστε ο πρωταγωνιστής της μάθησής σας
 • Καθοδηγούν τη λήψη αποφάσεων. Δεν σας δίνουμε τις απαντήσεις. Μαθαίνετε να απαντάτε σε ερωτήσεις που δεν σας έκανα ποτέ πριν
 • Η έμφαση στην αριστεία και την εξυπηρέτηση.
 • Η διαμορφωτική ανάπτυξη της κοινωνίας.

αξίες

Οι τιμές βασίζονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις οι κοινότητες των ανθρώπων.

 • Σεβασμός για τους άλλους, προσωπικά και επαγγελματικά. Οι επιχειρηματίες με επίκεντρο τη διαχείριση.
 • Πνεύμα των υπηρεσιών και της αριστείας στην ποιότητα ως μέσο για την καλή δουλειά.
 • Η ταπεινοφροσύνη, την ικανότητα να μαθαίνουν και να ακούσουν.
 • Ακεραιότητα και την ομαδική εργασία.
 • κοινωνική δέσμευση.
 • Διεθνοποίηση.
 • Επιχειρηματικότητα.

Βιωματική μεθοδολογία γνώσης SBS

144087_SBSKE.png

Ο κόσμος έχει αλλάξει τους κανόνες του. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει επιταχυνθεί 6 χρόνια και η εκπαίδευση μεταμορφώνεται. Είδαμε ήδη τον δρόμο πριν από 7 χρόνια. Επομένως, εάν θέλετε να σπουδάσετε σε μια μεθοδολογία υψηλής απόδοσης που έχει δοκιμαστεί εδώ και χρόνια, σπουδάστε στο Spain Business School .

Η μάθησή μας είναι βιωματική και απαιτεί υψηλό βαθμό δέσμευσης και αφοσίωσης, όπως ένα πρόγραμμα πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά με το πλεονέκτημα της ευελιξίας που μπορεί να προσφέρει μόνο η ποιοτική διαδικτυακή εκπαίδευση.

Εφαρμόζουμε «ευέλικτες» τεχνικές διδασκαλίας όπου θα έχετε στόχους κάθε εβδομάδα και ο δάσκαλος θα είναι ο οδηγός σας, ο μέντορας σας. Μεταξύ των εβδομάδων, η ευελιξία γίνεται από εσάς. Προωθούμε την κοινωνική και συνεργατική μάθηση, διότι αυτή τη στιγμή η μάθηση συμβαίνει παντού και ένας άλλος από τους στόχους σας θα είναι να μάθετε να μαθαίνετε, η οποία συμβαίνει μέσω της παρατήρησης και της εμπειρίας στην εκτέλεση πρακτικών περιπτώσεων.

Και σε όλα αυτά, η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Για αυτόν τον λόγο, στο Spain Business School έχουμε αναπτύξει την εξατομικευμένη πλατφόρμα μας για αυτό στην πρώτη γραμμή της εκπαιδευτικής καινοτομίας και, το πιο σημαντικό, για να μεγιστοποιήσετε τη μάθησή σας, διασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη προσαρμογή στην αλλαγή, το κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής κοινωνίας. Μετατρέπουμε την απειλή της αλλαγής σε ευκαιρία

Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική και συνεπώς βελτιώνουμε τη μάθησή μας κάνοντας μοντέλο, δηλαδή, μαθαίνοντας κάνοντας, εξάσκηση, κατανοώντας την κατάσταση και ενεργώντας, μόνοι μας, ως ομάδα, σε συνεργασία και πάντα με την καθοδήγηση του μέντορά σας.

Ο τελικός στόχος της εκπαίδευσής μας είναι να βελτιώσουμε την κριτική και δημιουργική σκέψη σας, ώστε να μάθετε να σκέφτεστε και από τη σκέψη να μπορείτε να αναλύετε καταστάσεις, προβλήματα για τη λήψη σωστών αποφάσεων.

ΜΕΛΕΤΗ ONLINE. Βιωματική μάθηση

Συνδυάστε την εργασία σας, την οικογενειακή σας ζωή, τον ελεύθερο χρόνο σας με τη βιωματική μας μεθοδολογία. Εγγυόμαστε την επιτυχία με τη διαταραχή της μεθοδολογίας μας, αποδεδειγμένη σε περισσότερα από 7 χρόνια και σε περισσότερους από 20.000 μαθητές.

Είμαστε πρωτοπόροι στην online εκπαίδευση!

ΜΕΛΕΤΗ ONLINE. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗ. ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΟΥ. Η βιωματική μάθηση προστέθηκε στη ζωή της εμπειρίας στο πρώτο άτομο.

Εάν ενδιαφέρεστε επίσης για τη δικτύωση, επικοινωνήστε με εκπαιδευτικούς, την εμπειρία σπουδών στην Ευρώπη, μην διστάσετε. Ζήστε την εμπειρία SBS!

Μπορείτε να πειραματιστείτε με ένα εντατικό μοντέλο το καλοκαίρι για 2 έως 4 εβδομάδες αυτοπροσώπως, πλήρους απασχόλησης ή καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, χρησιμοποιώντας την εκτελεστική μεθοδολογία.

Με την εξελιγμένη πλατφόρμα γνώσης SBS δεν θα είστε ποτέ μόνος, δεν θα χαθείτε ποτέ.

Κορυφαία καινοτόμος μεθοδολογία για την προσθήκη γνώσεων που μεταφέρει την εργασία και τη γνώση πέρα από την τάξη. Ομαδική εργασία, συλλογική μάθηση, ανάλυση περιπτώσεων, περιεχόμενο βασισμένο στην πρακτική, με την ευελιξία σας, από την καθοδήγηση του δασκάλου σας και χάρη στη δέσμευση, την αφοσίωση και την προσπάθειά σας.

Προτείνουμε μια ομοιόμορφη μεθοδολογία μελέτης με εβδομαδιαίες τάξεις που βελτιώνουν και βελτιώνουν τη μάθησή σας:

Μαθαίνοντας με πράξη και συνεργατική μάθηση

· Δίκτυο γνώσης με πρακτική ατζέντα

· Δοκιμή αξιολόγησης. Αξιολογήστε τις βάσεις σας

· CrowdLearning μέσα από ερωτήσεις συζήτησης, έρευνα και έννοιες.

· Εξατομικευμένη παρακολούθηση, φόρουμ και συνομιλίες

· Ζωντανά μαθήματα. Οι μαθητές θα μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα ζωντανά και ηχογραφημένα. Επίσης, επικοινωνήστε με τους δασκάλους και λύστε τις αμφιβολίες σας.

· Διαδικτυακά σεμινάρια ψηφιακών επιχειρήσεων και masterclass που ενισχύουν τις γνώσεις σας

Αλλά αυτό που πραγματικά μας ξεχωρίζει

Είστε ο πρωταγωνιστής της μάθησής σας

Προωθούμε τη δέσμευσή σας

Ο ειδικός διαχειρίζεται και βελτιώνει ό, τι μαθαίνετε

Έχει σημασία τι μαθαίνετε

Ενισχύουμε την κριτική σκέψη σας

Λαμβάνετε πραγματικά, εξατομικευμένα σχόλια από έναν ειδικό της βιομηχανίας

Μαθαίνετε να απαντάτε σε ερωτήσεις που κανείς δεν έχει κάνει ποτέ πριν

144099_opiniones_sbs.jpg

Απαιτήσεις Βίζας

Εάν θέλετε να έρθετε για σπουδές στην Ισπανία, θα μάθετε πώς να κάνετε αίτηση για βίζα. Εδώ σας προσφέρουμε περισσότερες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν για να λύσουμε όλες τις αμφιβολίες σας, αλλά σας συνιστούμε να πάτε και να ενημερώσετε το προξενείο ή την πρεσβεία της Ισπανίας στην περιοχή σας.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Κάντε αίτηση για την υποτροφία σας στο Obra Social Spain Business School .

Πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ κάθε χρόνο για υποτροφίες.

Κατάταξη

Spain Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/167246_acreditaciones-rankings-sbs.jpg" alt="Rankings Spain Business School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

 • Madrid

  C/ Antonio Toledano 7, 28028, Madrid

Ερωτήσεις