Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Spalding University

Spalding University

Spalding University

Εισαγωγή

Καλέστε το Spalding στο σπίτι

Spalding University είναι το σπίτι για φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν πτυχίο ενώ παράλληλα ασχολούνται και υπηρετούν την κοινότητα. Κάνουμε τη συμπόνια σε δράση κάθε μέρα με επίκεντρο την αποστολή μας. Προσφέρουμε εθελοντικά, διδάσκουμε, συνηγορούμε, οργανώνουμε και δίνουμε. Οι μαθητές μας είναι ενεργοί στην κοινότητα, χρησιμοποιώντας την εκπαίδευσή τους στο Spalding για να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Είμαστε μια ποικιλόμορφη κοινότητα με βασική δέσμευση για ένταξη και εκτιμούμε τους φοιτητές, το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό μας από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Ξεκινήστε το ταξίδι σας στο κολέγιο μαζί μας και ακολουθήστε τα πάθη σας.

Μια κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς

Στο Spalding, είμαστε μια κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς ανθρώπων που διαφέρουν θεμελιωδώς μεταξύ τους. Αποδεχόμαστε ταπεινά ο ένας τον άλλον για αυτό που είμαστε. Αντιπροσωπεύουμε μια διατομή της κοινωνίας. Έχουμε το πιο ρατσιστικό φοιτητικό σώμα των ιδιωτικών κολεγίων του Κεντάκι. Το 31 τοις εκατό των μαθητών αυτοπροσδιορίζονται ως έγχρωμοι.

Είμαστε μια κοινότητα μαθητών που αποτελείται από καλλιτέχνες, βετεράνους, ακτιβιστές, γονείς, θρησκευτικούς ηγέτες, μέλη της κοινότητας LGBTQIA και αθλητές. Είμαστε όλοι αυτοί οι άνθρωποι και όχι μόνο. Έχουμε διαφορετικές ικανότητες, ιδανικά, κουλτούρες, υπόβαθρα, στόχους και πάθη. Καλλιεργούμε έναν υποστηρικτικό χώρο για να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται όλοι οι μαθητές μας.

Από το 1814, υπηρετούμε τις κοινότητές μας σύμφωνα με την παράδοση των Αδελφών της Φιλανθρωπίας της Ναζαρέτ με πνεύμα περιεκτικότητας και συμπόνιας.

Ενώστε την παράδοσή μας. Αφήστε μας να σας καλωσορίσουμε στο σπίτι.

Μικρή Πανεπιστημιούπολη, Μεγάλη Πόλη

Spalding University είναι μια μικρή πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην καρδιά της ενεργητικής πόλης του Λούισβιλ, στο Κεντάκι. Ένας από τους πολλούς θεσμούς και οργανισμούς που κάνουν την επιστροφή τρόπο ζωής, ο Spalding University είναι ενεργός ηγέτης στη γειτονιά SoBro. Η πανεπιστημιούπολη του Spalding περιβάλλεται από όμορφα ιστορικά αρχοντικά και δεντρόφυτους δρόμους στα νότια και τις όχθες του ποταμού Οχάιο στα βόρεια. Η πόλη μας αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο βιώσιμες πόλεις της Αμερικής. Στην πραγματικότητα, έχει ονομαστεί κορυφαία πόλη για νέους απόφοιτους κολεγίου από το SmartAsset, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί πάνω από το 70 τοις εκατό των στυπτηριών μας επιλέγουν να ζήσουν στο Λούισβιλ.

Spalding & Louisville

Spalding University είναι μια μικρογραφία της πόλης στην οποία ζούμε. Με μια ποικιλόμορφη κοινότητα και εστίαση στη συμπόνια, το Spalding αντικατοπτρίζει τη φυλετική, οικονομική, πολιτιστική και LGTBQIA ποικιλομορφία της πόλης που μας περιβάλλει. Οι μαθητές εμπλέκουν την κοινότητα του Λούισβιλ μέσω πρακτικής άσκησης και επιτόπιας εργασίας, τοπικής προσέγγισης και εθελοντικής εργασίας, καθώς και αμέτρητων συνεργασιών με κοινοτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Ζήστε στο Κέντρο Όλων

Διαθέτοντας μια ακμάζουσα καλλιτεχνική σκηνή ανάμεσα σε διάσημα πάρκα και φυσικό περιβάλλον, το Louisville είναι επίσης ένας από τους καλύτερους προορισμούς για φαγητό και πολιτισμό στα Midwest. Η πόλη μας προσφέρει περισσότερα από 1.000 τοπικά εστιατόρια και ονομάστηκε Top 10 Food City από το National Geographic. Αν ψάχνετε για ψυχαγωγία, τέχνες ή αγορές, έχουμε το The Kentucky Derby Festival, το Forecastle Music Festival, το Gonzofest, το World Fest, την περιοχή Nulu, τα ιστορικά Highlands και πολλά άλλα. Το Louisville φιλοξενεί περισσότερα από 120 συστήματα πάρκων, συμπεριλαμβανομένου του Waterfront Park. Όλα αυτά και άλλα τόσα κάνουν το Λούισβιλ δημοφιλή πολιτιστικό προορισμό. Οι ταξιδιώτες έρχονται στο Λούισβιλ για να ζήσουν την τέχνη, την υπαίθρια περιπέτεια, τη μοντέρνα σκηνή του φαγητού και την ψυχαγωγία όλων των ειδών. Επιβιβαστείτε στο αυτοκίνητο ή το λεωφορείο και βρίσκεστε σε απόσταση μισής ημέρας με το αυτοκίνητο από το Σικάγο, το Σεντ Λούις, την Ινδιανάπολη, το Σινσινάτι, το Νάσβιλ, το Άσβιλ και άλλους συναρπαστικούς προορισμούς.

Η αποστολή μας είναι να εξυπηρετούμε τους άλλους

Η αποστολή μας είναι η κινητήριος δύναμη μας. Είναι κάτι περισσότερο από κάτι που θα βρείτε στην ιστορία ή το καταστατικό μας. Το ζούμε. Το μοιραζόμαστε. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Θα το μάθετε από την πρώτη σας μέρα στην πανεπιστημιούπολη και θα ασχολείστε με αυτό κάθε μέρα μέσα και έξω από την τάξη. Και όταν αποφοιτήσεις, θα το πάρεις μαζί σου στον κόσμο.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η αστική πανεπιστημιούπολη μας, που βρίσκεται στο Λούισβιλ του Κεντάκι, είναι συναρπαστική και αυξάνεται. Η μικρή, οικογενειακή κοινότητά μας απολαμβάνει τις ανέσεις και την ομορφιά της ζωής σε μια ποτάμια πόλη που συγκαταλέγεται στα καλύτερα μέρη για να ζεις στις Η.Π.Α. Η ζωή στη γειτονιά μας σάς παρέχει πρόσβαση σε συγκοινωνίες TARC, ποδηλατόδρομους και πάρκα αναψυχής. Επίσης, με την τοποθεσία του Spalding στο κέντρο της πόλης, μπορείτε να περπατήσετε σε δημοφιλή εστιατόρια, εκδηλώσεις, συναυλίες και κέντρα διασκέδασης.

Δύο αίθουσες διαμονής κάνουν τη ζωή στην πανεπιστημιούπολη άνετη, ασφαλή και διασκεδαστική. Στην πανεπιστημιούπολη, θα απολαύσετε δύο αίθουσες τραπεζαρίας, ένα γυμναστήριο, ένα κατάστημα στην πανεπιστημιούπολη, μια γκαλερί τέχνης, ένα κέντρο διαλογισμού, πολλά πάρκα για αναψυχή και εκδηλώσεις, χώρο στάθμευσης φοιτητών, κλινική υγείας Eagle Care, ένα συμβουλευτικό κέντρο, εξέλιξη σταδιοδρομίας, 24- ωριαία ασφάλεια στην πανεπιστημιούπολη και προσωπική καθοδήγηση και ανάπτυξη με το προσωπικό μας. Οι ομάδες μας Golden Eagle του NCAA Division III επιτρέπουν σε πάνω από 200 μελετητές-αθλητές να παίξουν αθλήματα κολεγίου.

Πέρα από την τάξη

Ενσωματώνουμε την ατομική ανάπτυξη των μαθητών στην καθημερινή ζωή. Περισσότεροι από 25 οργανισμοί και σύλλογοι, μια ποικιλία από φοιτητικές υπηρεσίες και ψυχαγωγικά προγράμματα σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμπειρία σας στο κολέγιο. Η εύρεση ατομικών δυνατών σημείων είναι το επίκεντρο του προγράμματος φοιτητικής ζωής μας και σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε ευκαιρίες ηγεσίας στην πανεπιστημιούπολη, στην τάξη και στην κοινότητα.

  Εισαγωγές

  Απαιτήσεις εισδοχής

  Για να εξεταστείτε για αυτόματη εισαγωγή στο Spalding University , πρέπει να πληροίτε τα ακόλουθα κριτήρια:

  • 2,50 ή υψηλότερο αθροιστικό GPA ή GED 50 ή υψηλότερο
  • Βαθμολογία 20 ACT ή 1030 στο SAT (συνδυασμένη κριτική ανάγνωση και υποβαθμίσεις μαθηματικών). Δοκιμή ACT/SAT-προαιρετική εισαγωγή με ΣΔΣ 3,00 ή υψηλότερο

  Η προπτυχιακή μας επιτροπή εισαγωγής εξετάζει το συνολικό προφίλ φοιτητή σας. Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις αυτόματης εισδοχής μας, ενδέχεται να εξακολουθείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για είσοδο υπό όρους.

  Επόμενα βήματα

  1. Συμπληρώστε μια ηλεκτρονική αίτηση
  2. Ζητήστε το επίσημο αντίγραφό σας και τις βαθμολογίες του τεστ ACT ή SAT. Εάν οι βαθμολογίες σας ACT/SAT δεν περιλαμβάνονται στη μεταγραφή σας, ζητήστε τις ξεχωριστά.
  3. Υποβάλετε την Δωρεάν Αίτησή σας για Ομοσπονδιακή Φοιτητική Βοήθεια (FAFSA). Επισκεφτείτε το fafsa.gov για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση. Ο σχολικός κωδικός του Spalding είναι 001960.
  4. Μόλις γίνετε δεκτοί, επισκεφθείτε τις Πληροφορίες Αποδεκτών Φοιτητών. Μπορείτε να υποβάλετε τη μη επιστρέψιμη κατάθεση εγγραφής—αυτό εξασφαλίζει τη θέση σας στην εισερχόμενη τάξη μας—και να δείτε τα επόμενα βήματά σας στη διαδικασία εγγραφής.

  Τοποθεσίες

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Ερωτήσεις