Keystone logo
St Cloud State University

St Cloud State University

St Cloud State University

Εισαγωγή

Είμαστε σε μια αποστολή να εξαπολύσουμε όλα όσα υπάρχουν μέσα σας.

Τα συμβόλαια που αρχίζουν εδώ μπορεί να φαίνονται αρχικά άθλια, αλλά όπως ο ισχυρός ποταμός του Μισσισσιού που ρέει μαζί με την πανεπιστημιούπολη μας, γρήγορα συγκεντρώνουν δύναμη. Μεγαλώνοντας. Ογκούμενος. Μέχρι να είναι φαινομενικά ασταμάτητοι.

Στο St. Cloud State, η εκπαίδευση είναι κάτι περισσότερο από μια εκπαίδευση. Θα είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε τις ιδέες, να αναζητήσετε μοναδικές προοπτικές και να αγκαλιάσετε νέες προκλήσεις - οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε το πραγματικό σας δυναμικό.

Αν ψάχνετε για επιλογή, έχουμε αυτό που καλύπτεται. Έχουμε πάνω από 200 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και περισσότερα από 60 μεταπτυχιακά προγράμματα, τα οποία διαθέτουν σχεδόν κάθε διαθέσιμη εθνική διαπίστευση.

Ιδρύθηκε το 1869, το St. Cloud State έχει εξελιχθεί σε ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο στην πανεπιστημιούπολη μας των 100 στρεμμάτων κατά μήκος του γραφικού RIver του Μισισιπή. Είμαστε σε μια αποστολή να εξαπολύσουμε ιδέες, φαντασία, υπόσχεση και σκοπό.

Με μια ματιά

Γρήγορα γεγονότα από τους αριθμούς

 • Ιδρύθηκε το 1869
 • Περισσότεροι από 10.000 φοιτητές
 • 100-στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται κατά μήκος των όχθες του ποταμού Μισισιπή
 • Beaver Islands, μια ομάδα περισσότερων από 30 νησιών είναι αμέσως κάτω από το ποτάμι από την πανεπιστημιούπολη
 • 200 μεγάλες εταιρείες, ανηλίκους και προ-επαγγελματικά προγράμματα
 • Περισσότερα από 60 μεταπτυχιακά προγράμματα και πτυχία
 • Τρία προγράμματα διδακτορικών σπουδών
 • 24η για το περιοδικό Forbes "Καλύτερες μικρές θέσεις για επιχειρήσεις και καριέρα".
 • Τα κορυφαία κολέγια της Αμερικής του περιοδικού Forbes.
 • 200 σωματεία και οργανώσεις
 • Εκατοντάδες μαθήματα που προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση κάθε εξάμηνο
 • 5 φορές Εθνικοί Πρωταθλητές Κατηγορίας II, Πάλη Huskies

Κοινότητα του St. Cloud

Το St. Cloud προσφέρει κουλτούρα μεγάλης πόλης και γοητεία μικρών πόλεων στις όχθες του ποταμού Μισισιπή στην Κεντρική Μινεσότα.

Γνωστό ως "Η πόλη των Γρανίτη", το St. Cloud είναι ο κεντρικός κόμβος της Κεντρικής Μινεσότα για τέχνες, ψυχαγωγία, υγειονομική περίθαλψη και εκπαίδευση. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από θέατρο, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα.

Η μητροπολιτική περιοχή του St. Cloud είναι 20η στο περιοδικό Forbes του 2019 "Καλύτερα μικρά μέρη για επιχειρήσεις και καριέρα". Ο Δήμος του St. Cloud έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τη ζωή, τις υπηρεσίες της πόλης και τις ανέσεις.

Η τοπική μαζική διέλευση είναι δωρεάν για τους μαθητές του St. Cloud State στο σύστημα του μετρό Bus. Ο σταθμός λεωφορείων του μετρό κοντά στην πανεπιστημιούπολη διευκολύνει την πρόσβαση σε και από τοπικά καταστήματα και αξιοθέατα. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους, υπάρχει μια εβδομαδιαία αγορά αγροτών, όπου μπορείτε να αγοράσετε τοπικά καλλιεργημένα τρόφιμα.

Βρίσκεται μια ώρα βορειοδυτικά από τις τέχνες, ψυχαγωγία και ψώνια της Μινεάπολης-Αγ. Paul, το Πανεπιστήμιο βρίσκεται επίσης σε μικρή απόσταση από το καλύτερο από αυτό που η Μητέρα Φύση έχει να προσφέρει - συμπεριλαμβανομένων των λιμνών, των δασών και των ποταμών.

197680_DSC_5568-X2.jpg

Πιστοποιήσεις και συμμετοχές

Το St. Cloud State University είναι μέλος πολλών ακαδημαϊκών και επαγγελματικών ενώσεων, όπως η Αμερικανική Ένωση Κρατικών Σχολών και Πανεπιστημίων, η Αμερικανική Ένωση Κολλεγίων για την Εκπαίδευση Καθηγητών και το Συμβούλιο Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτερης Εκπαίδευσης και είναι μέλος της North Central Association (30 North LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, IL 60602-2504, 800-621-7440). Είναι επίσης διαπιστευμένο από το Εθνικό Συμβούλιο για τη διαπίστευση της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών.

Κολλέγιο Φιλελευθέρων Τεχνών

 • Το τμήμα μαζικών επικοινωνιών είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση στη Δημοσιογραφία και τις Μαζικές Επικοινωνίες (ACEJMC).
 • Η συγκέντρωση της εφαρμοσμένης κοινωνιολογίας στο Τμήμα Κοινωνιολογίας και Ανθρωπολογίας είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή Εφαρμοσμένης και Κλινικής Κοινωνιολογίας (CACS).
 • Όλα τα προγράμματα αδειοδότησης διδασκαλίας του College of Liberal Arts (Communication Arts and Literature, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιστορία, Τέχνη και Μουσική Εκπαίδευση) είναι διαπιστευμένα από το Συμβούλιο Αδειών και Προτύπων Επαγγελματιών Εκπαιδευτών της Μινεσότα (PELSB).

Σχολή Τεχνών

 • Το St. Cloud State University είναι διαπιστευμένο θεσμικό μέλος της Εθνικής Ένωσης Σχολών Τέχνης και Σχεδίασης (NASAD).
 • Το μουσικό τμήμα είναι διαπιστευμένο από την Εθνική Ένωση Σχολών Μουσικής (NASM).

197684_Woit_210720_0168-XL.jpg

Κολλέγιο Επιστήμης και Μηχανικής

 • Όλα τα προγράμματα χορήγησης αδειών διδασκαλίας των Κολλεγίων Επιστημών και Μηχανικών (Βιολογικές Επιστήμες, Χημεία, Φυσική, Μαθηματικά και Τεχνολογική Εκπαίδευση) είναι διαπιστευμένα από το Συμβούλιο για τη διαπίστευση της προετοιμασίας των εκπαιδευτικών (CAEP) και το Συμβούλιο Διδασκαλίας της Μινεσότα.
 • Το πρόγραμμα χημείας έχει εγκριθεί από την American Chemical Society.
 • Το πρόγραμμα Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας είναι προσωρινά διαπιστευμένο από την Αμερικανική Εταιρεία Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας.

Σχολή Πληροφορικής, Μηχανικής και Περιβάλλοντος

 • Το πρόγραμμα Bachelor of Science in Computer Science που προσφέρεται από το τμήμα Πληροφορικής είναι διαπιστευμένο από την επιτροπή διαπίστευσης πληροφορικής (CAC) της ABET. Το πρόγραμμα ακολουθεί επίσης τις οδηγίες του Συνδέσμου Υπολογιστικών Μηχανών (ACM) για το πρόγραμμα σπουδών.
 • Το Τμήμα Ατμοσφαιρικών και Υδρολογικών Επιστημών παρέχει ένα μετεωρολογικό πρόγραμμα το οποίο πληροί τα πρότυπα που έχει ορίσει η Αμερικανική Μετεωρολογική Εταιρεία και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 • Το Bachelor of Science in Electrical Engineering και το Bachelor of Science in Computer Engineering, που προσφέρονται από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ΑΒΕΤ.
 • Το πτυχίο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης είναι διαπιστευμένο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Εκπαιδευτικών Τεχνολογίας και Μηχανικών (ITEEA) και από το Συμβούλιο Τεχνολογίας Εκπαιδευτικών Τεχνών (CTTE).
 • Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Μεταποιητικής Βιομηχανίας προσφέρει πτυχίο Επιστήμης στην Βιομηχανική Μηχανική και Μηχανολογία που είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ΑΒΕΤ.
 • Το πρόγραμμα Master of Engineering (MEM) στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Παραγωγής πιστοποιείται από την Αμερικανική Εταιρεία Τεχνικής Διοίκησης (ASEM).

197682_Woit_211008_0735-XL.jpg

Herberger Business School

 • Η Herberger Business School είναι διαπιστευμένη από το AACSB International, το Σύνδεσμο για Προχωρημένες Κολλέγιος Σχολές Επιχειρήσεων τόσο στο επίπεδο του πτυχίου όσο και του μεταπτυχιακού τίτλου.
 • Το Bachelor of Science in Information Systems, που προσφέρεται από το Τμήμα Πληροφοριακών Συστημάτων της Σχολής Επιχειρήσεων Herberger, είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης Υπολογιστών (CAC) της ABET . Το πρόγραμμα Bachelor of Science in Information Systems ακολουθεί επίσης τις οδηγίες του Association for Computing Machinery (ACM) σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών.

197668_Bus2.jpg

College of Education and Learning Design

 • Το College of Education and Learning Design είναι μέλος του Association for Advancing Quality in Educator Preparation (AAQEP).
 • Η Μονάδα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών και όλα τα προγράμματα αδειοδότησης διδασκαλίας έχουν εγκριθεί από το Συμβούλιο Αδειών και Προτύπων Επαγγελματιών Εκπαιδευτών της Μινεσότα (PELSB).
 • Τα προγράμματα Εκπαιδευτικής Διοίκησης εγκρίνονται από το Συμβούλιο Διευθυντών Σχολών της Μινεσότα (BoSA).

Κολλέγιο Επαγγελμάτων Υγείας και Ευεξίας

 • Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Master of Science (MS) στην παθολογία λόγου-γλώσσας (κατοικίες) στο St. Cloud State University είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Ακαδημαϊκής Διαπίστευσης στην Ακουολογία και Παθολογία Ομιλίας της Αμερικανικής Ένωσης Ομιλίας-Γλώσσας-Ακοής, 2200 Έρευνα Boulevard, #310, Rockville, MD 20850, 800-498-2071 ή 301-296-5700.
 • Το πρόγραμμα ανάλυσης εφαρμοσμένης συμπεριφοράς στο Τμήμα Κοινοτικής Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Οικογενειακής Θεραπείας είναι διαπιστευμένο από την Ένωση για την Ανάλυση Συμπεριφοράς (ABA).
 • Το πρόγραμμα του Πλοιάρχου στην Εκπαίδευση Συμβούλων Αποκατάστασης στο Τμήμα Κοινοτικής Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Οικογενειακής Θεραπείας είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο για την Εκπαίδευση Αποκατάστασης.
 • Τα προγράμματα παροχής συμβουλευτικής στα σχολεία και κλινικής συμβουλευτικής ψυχικής υγείας είναι διαπιστευμένα από το Συμβούλιο για τη διαπίστευση συμβουλευτικών και συναφών εκπαιδευτικών προγραμμάτων (CACREP).
 • Το πτυχίο απολυτηρίου στο πρόγραμμα νοσηλευτικής στο St. Cloud State University είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή για τη συλλογική νοσηλευτική εκπαίδευση, 655 K Street, NW, Suite 750, Ουάσιγκτον, DC 20001. 202-887-6791.
 • Το Πρόγραμμα Αθλητικής Εκπαίδευσης είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή για τη Διαπίστευση της Εκπαίδευσης Αθλητικής Κατάρτισης (CAATE). Το Πανεπιστήμιο St. Cloud State University Bachelor of Athletic Training βρίσκεται επί του παρόντος υπό δοκιμασία από την Επιτροπή για τη Διαπίστευση της Εκπαίδευσης Αθλητικής Εκπαίδευσης (CAATE), 6850 Austin Centre Blvd., Suite 100, Austin, TX 78731-3101. Το πρόγραμμα επέλεξε να Αποσύρει Εθελοντικά τη Διαπίστευσή του με ισχύ στις 12 Αυγούστου 2022. Το πρόγραμμα θα παραμείνει σε δοκιμαστική περίοδο έως ότου τεθεί σε ισχύ η Απόσυρση και το πρόγραμμα κλείσει.
 • Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο για την Εκπαίδευση Κοινωνικής Εργασίας (CSWE).
 • Το πρόγραμμα Ιατρικών Εργαστηριακών Επιστημών είναι διαπιστευμένο από την Εθνική Υπηρεσία Διαπίστευσης για τις Κλινικές Εργασιακές Επιστήμες (NAACLS).
 • Το κλινικό μέρος του προγράμματος Τεχνολογίας Πυρηνικής Ιατρικής είναι διαπιστευμένο στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία από την Κοινή Επιτροπή Αναθεώρησης για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα στην Τεχνολογία Πυρηνικής Ιατρικής (JRCNMT). Το κλινικό μέρος του προγράμματος Ακτινολογικής Τεχνολογίας είναι διαπιστευμένο στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία μας από την Κοινή Επιτροπή Αναθεώρησης για την Εκπαίδευση στην Ακτινολογική Τεχνολογία (JRCERT).

Σχολή Δημόσιων Υποθέσεων

 • Το πρόγραμμα αδειοδότησης διδασκαλίας της Σχολής Δημοσίων Υποθέσεων (Διδασκαλία Κοινωνικών Επιστημών) είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Αδειών και Προτύπων Επαγγελματιών Εκπαιδευτών της Μινεσότα (PELSB).

Ακαδημαϊκές και Φοιτητικές Υπηρεσίες

 • Συμβουλευτική και Ψυχολογικές Υπηρεσίες είναι διαπιστευμένη από τη Διεθνή Ένωση Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Inc.
 • Το Εργαστήριο Ιατρικής Κλινικής και Φαρμακευτικής είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή για τη Διαπίστευση Εργαστηρίων Γραφείου (COLA).
 • Το Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Lindgren είναι διαπιστευμένο από την Εθνική Ένωση Εκπαίδευσης Νέων Παιδιών (NAEYC).
 • Η Ιατρική Κλινική και Φαρμακευτική είναι διαπιστευμένη από την Ένωση Διαπίστευσης για την Περιπατητική Υγειονομική Φροντίδα (AAAHC).
 • Το πρόγραμμα Senior to Sophomore έχει απονεμηθεί στην Εθνική Συμμαχία Συμπράξεων Συμμετοχικών Συμμετοχών (NACEP).

197661_Econs2.jpg

Τοποθεσίες

 • St. Cloud

  720 4th Avenue South, MN 56301-4498, St. Cloud

Ερωτήσεις