Keystone logo
© Eva Dang
St John's College

St John's College

St John's College

Εισαγωγή

καλως ΗΡΘΑΤΕ

Το όραμά μας εδώ στο St John's είναι να εξοπλίσουμε τους Χριστιανούς για αποστολή σε έναν κόσμο αλλαγής. Για περισσότερα από 150 χρόνια έχουμε πρωτοπορήσει στην καινοτομία στην εκπαίδευση των υπουργών και συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε μαθητές για ηγετική θέση στην πρώτη γραμμή μέσω προγραμμάτων που βασίζονται σε περιβάλλον, είναι ολοκληρωμένα και συναφή.

Πραγματοποιούμε προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για πάνω από 40 χρόνια και διαθέτουμε μια σειρά προγραμμάτων υψηλής ποιότητας από το επίπεδο 4 έως το επίπεδο 7 μέσω κοινών βραβείων επικυρωμένων από το Durham University τα οποία μπορείτε να μελετήσετε στο δικό σας περιβάλλον και σε μια εποχή που σας ταιριάζει.

Οι ρίζες μας είναι Αγγλικανικά, αλλά καλωσορίζουμε φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα ονομαστικών αξιών, χριστιανικών οργανώσεων και δικτύων ... Θα σας βοηθήσουμε να διακρίνετε το θέλημα του Θεού, καθώς θα διερευνήσετε το αίτημά του στη ζωή σας, θα ανακαλύψετε όλα όσα έχει ο Θεός για σας, ένας μαθητής του Χριστού. Τα προγράμματά μας μπορούν να προσαρμοστούν στο δικό σας υπουργείο, βοηθώντας σας να εμβαθύνετε την κατανόησή σας για το ευαγγέλιο μέσω της εκμάθησης, της εργασίας και της λατρείας στην κοινότητα. Θα αναπτύξετε την εκτίμησή σας για τη θεολογία, τη διακονία και την αποστολή, ώστε να μπορέσετε να εμπνεύσετε τους άλλους στην πίστη και την καλοσύνη τους - στη δόξα του Θεού, για χάρη του Ιησού και στη δύναμη του Πνεύματος.

Ο ιστότοπός μας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το όραμα και τις αξίες μας και να σας παρουσιάσουμε τις διάφορες ευκαιρίες που υπάρχουν για να εκπαιδεύσετε και να μελετήσετε μαζί μας εδώ στο St John's. Ελέγξτε τα διάφορα τμήματα της ιστοσελίδας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που έχουμε να προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Εν τω μεταξύ, σας ευχόμαστε κάθε ευλογία, καθώς συνεχίζετε να διερευνάτε το ρόλο σας στην αποστολή του Θεού.

76494_people-woman-coffee-meeting.jpg

Όραμα και αξίες

Βασικός σκοπός μας είναι να εμπνεύσουμε τη δημιουργική Χριστιανική μάθηση που χαρακτηρίζεται από ευαγγελική πεποίθηση, θεολογική αριστεία και πνευματική ζωή, ώστε όσοι τρέναμε μαζί μας να είναι εξοπλισμένοι για αποστολή στον κόσμο της αλλαγής ...

Για το σκοπό αυτό, είμαστε:

Βιβλική ρίζα

Ο Άγιος Ιωάννης είναι ένα ευαγγελικό κολλέγιο, παρόλο που οι μαθητές από άλλες οπτικές γωνίες και παραδόσεις είναι ευπρόσδεκτοι. Εκτιμούμε την προσεκτική και υπεύθυνη δέσμευση με τη Γραφή και πιστεύουμε ότι οι ζωές και τα υπουργεία μας θα πρέπει να διαμορφώνονται με βιβλική κατανόηση καθώς ακολουθούμε τον σταυρωμένο και αναστημένο Ιησού.

Πνευματική ζωή

Αναμένουμε από τον Θεό να εργάζεται σήμερα και να επιδιώκει να καλλιεργήσει μια προσευχή, λατρευτική κοινότητα στην οποία υπάρχει ανοικτότητα στον Θεό και στον άλλον. Είμαστε διαμορφωμένοι από το χαρισματικό ρεύμα του χριστιανισμού καθώς προσπαθούμε να μοιραστούμε το μετασχηματιστικό έργο του Πνεύματος, τόσο ατομικά όσο και σωματικά. Αυτές οι έμφαση είναι εγγενείς στους ρυθμούς της ζωής μας μαζί.

Αποστολικός Ενεργός

Είμαστε αφοσιωμένοι στην ολιστική διακήρυξη των καλών ειδήσεων του Ιησού και όλοι οι μαθητές μας συμμετέχουν ενεργά στο υπουργείο και την αποστολή στην πράξη. Από τις απαρχές μας, επιδιώξαμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται από τις κοινωνικές και πολιτιστικές αλλαγές και συνεχίζουμε να ακούμε τις κουλτούρες στις οποίες ζούμε και να ανταποκρινόμαστε με προσευχή, δημιουργικότητα και ενέργεια. Με αυτούς και άλλους τρόπους επιδιώκουμε να ζήσουμε το βιβλικό σύνθημα που επέλεξαν οι ιδρυτές μας: «Αλίμονο για μένα, αν δεν κηρύττω το ευαγγέλιο» (1 Κορινθίους 9:16).

Ακαδημαϊκά αυστηρά

Ενώ προσαρμόζουμε για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της ταχέως αναπτυσσόμενης κουλτούρας μας, διατηρούμε επίσης τη θεολογική αριστεία που χαρακτήρισε τον Άγιο Ιωάννη από την ίδρυσή του. Η σχολή μας είναι ειδικευμένοι και έμπειροι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν επίσης στην έρευνα, τη γραφή και την πρακτική του υπουργείου σε ποικίλα πλαίσια πέρα ​​από το κολλέγιο.

Σχετικά δεσμευμένος

Η κοινοτική ζωή βρίσκεται στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη και εκτιμούμε τις ευκαιρίες να συνδεθούμε μεταξύ τους στο Κολλέγιο και σε περιβάλλοντα πέρα ​​από το Κολέγιο, μέσω της λατρείας, της διδασκαλίας και της μάθησης, καθώς και μέσω της κατανάλωσης μαζί και της κοινωνικοποίησης. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια φιλόξενη κουλτούρα και να εκτιμήσουμε την πλούσια ποικιλία των παραδόσεων, του ιστορικού, των μορφών λατρείας και των εμπειριών που χαρακτηρίζουν τη ζωή του Αγίου Ιωάννη.

Συνεργατικά ενεργά

Επιδιώκουμε να συνεργαστούμε με εκκλησίες, μητροπόλεις, ονομασίες και δίκτυα καθώς υπηρετούμε το βασίλειο του Θεού. Αυτές οι εταιρικές σχέσεις ενισχύουν τη μάθηση των μαθητών καθώς αναπτύσσουμε πρωτοποριακές προσεγγίσεις στο υπουργείο και την αποστολή στα Midlands και πιο έξω.

Τοποθεσίες

  • Nottingham

    St John’s College Chilwell Lane Bramcote Nottingham NG9 3DS, , Nottingham

Ερωτήσεις