Keystone logo
St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

Εισαγωγή

Αποστολή: Ο Άγιος Θωμάς είναι ένα καθολικό πανεπιστήμιο με πλούσια πολιτιστική και διεθνή ποικιλομορφία δεσμευμένη για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία των φοιτητών του που γίνονται ηθικοί ηγέτες στην παγκόσμια κοινότητά μας.

Το St. Thomas University (STU) είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό, καθολικό πανεπιστήμιο στο Miami Gardens της Φλόριντα. Στο STU, θα βυθιστείτε σε ένα περιβάλλον γεμάτο από ποικιλομορφία, πλούσια σε παράδοση και ώριμα με ευκαιρίες.

Το STU προσπαθεί να προετοιμάσει τους μαθητές του να είναι ηγέτης σε κάθε τομέα της ζωής τους - επαγγελματικά, προσωπικά και πνευματικά. Το Πανεπιστήμιο έχει μια μακρά καθολική παράδοση ακαδημαϊκής αριστείας και είναι σαφώς προοδευτικό ως προς την προοπτική του. αγκαλιάζοντας νέες ιδέες και τεχνολογίες, πραγματοποιώντας εντυπωσιακά προγράμματα έρευνας σε μια μεγάλη ποικιλία επιστημονικών κλάδων.

Το Πανεπιστήμιο εντοπίζει τις ρίζες του στο Universidad de Santo Tomas de Villanueva, που ιδρύθηκε το 1946 στην Αβάνα της Κούβας, από Αμερικανούς Αυγουστίνους με τη βοήθεια Ευρωπαίων Αυγουστίνων. Όταν η κυβέρνηση του Κάστρο απέλασε τους Αυγουστίνους από την Κούβα το 1961, αρκετοί από τους Αμερικανούς Αυγουστίνους ήρθαν στο Μαϊάμι, όπου ίδρυσαν το Κολλέγιο Biscayne το 1961. Το Πανεπιστήμιο τέθηκε υπό τη χορηγία της Αρχιεπισκοπής του Μαϊάμι το 1988, απονέμοντας στον Άγιο Θωμά τη διάκριση ότι είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο της Καθολικής Αρχιεπισκοπής που χρηματοδοτείται από την πολιτεία της Φλόριντα. Όταν επιτεύχθηκε το πανεπιστημιακό καθεστώς, το όνομα του ιδρύματος άλλαξε σε Πανεπιστήμιο St. Thomas για να αντικατοπτρίζει την κουβανική κληρονομιά του.

Το STU έχει 18 προπτυχιακούς σπουδαστές, 16 μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, 4 διδακτορικά προγράμματα και 1 επαγγελματικό πρόγραμμα (νόμος) σε τρία κολέγια (το κολλέγιο επιχειρήσεων Gus Machado, το κολέγιο επιστήμης, τεχνολογίας, εφαρμοσμένης μηχανικής και υγείας και το κολέγιο Biscayne) και μία νομική σχολή . Η STU διαθέτει 24 ομάδες πανεπιστημίων ως μέρος ενός ισχυρού και ανταγωνιστικού τμήματος αθλητισμού.

Ανάπτυξη ηγεσίας

Το STU επικεντρώνεται στην ανάπτυξη προσωπικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων απαραίτητων για επαγγελματική ζωή, όπως επίλυση προβλημάτων, κριτική ανάλυση, έρευνα και γραπτή και προφορική επικοινωνία. Μέσα από ομαδικά έργα θα μάθετε πώς να λειτουργείτε αποτελεσματικά σε ένα ομαδικό περιβάλλον. Οι απόφοιτοι STU είναι ένα στενά συνδεδεμένο δίκτυο με ισχυρούς δεσμούς με πολλές εταιρείες και οργανισμούς στον επαγγελματικό αθλητισμό, τα ταξίδια και τον τουρισμό, καθώς και τις διεθνείς επιχειρήσεις και εμπόριο.

Πρακτική άσκηση και ακόμη και ευκαιρίες τοποθέτησης θέσεων εργασίας είναι διαθέσιμες στους μαθητές στα περισσότερα προγράμματα, επιτρέποντάς σας να συμμετάσχετε σε προσπάθειες τόνωσης, ικανοποίησης και βελτίωσης της σταδιοδρομίας. Το Student Success Center έχει σχεδιαστεί για να εμπλουτίζει όλες τις πτυχές της μαθητικής εμπειρίας και διασφαλίζει ότι κάθε μαθητής οπλισμένος με δεξιότητες και εργαλεία για να πετύχει.

Ιστορία του Πανεπιστημίου St. Thomas

Το Πανεπιστήμιο του Αγίου Θωμά ιδρύθηκε το 1961 ως Biscayne College με εντολή των Αυγουστίνων Φαρών. Το κολέγιο έγινε δεκτό ως μέλος της Νότιας Ένωσης Κολλεγίων και Σχολείων και αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά από την Επιτροπή για τα κολέγια το 1968. Μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και ανάπτυξης, το Biscayne College κέρδισε πανεπιστημιακό καθεστώς το 1984 μετά την προσθήκη 10 προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών και το άνοιγμα της Νομικής Σχολής. Το Πανεπιστήμιο τέθηκε υπό τη χορηγία της Αρχιεπισκοπής του Μαϊάμι το 1988, παρέχοντας στον Άγιο Τόμας τη διάκριση ότι είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο που υποστηρίζεται από την Καθολική Αρχιεπισκοπή στη Πολιτεία της Φλόριντα.

Όταν επιτεύχθηκε το πανεπιστημιακό καθεστώς, το όνομα του ιδρύματος άλλαξε σε Πανεπιστήμιο St. Thomas για να αντικατοπτρίζει την κουβανική κληρονομιά του. Το Πανεπιστήμιο εντοπίζει τις ρίζες του στο Universidad de Santo Tomas de Villanueva, που ιδρύθηκε το 1946 στην Αβάνα της Κούβας, από Αμερικανούς Αυγουστίνους με τη βοήθεια Ευρωπαίων Αυγουστίνων. Όταν η κυβέρνηση του Κάστρο απέλασε τους Αυγουστίνους από την Κούβα το 1961, αρκετοί από τους Αμερικανούς Αυγουστίνους ήρθαν στο Μαϊάμι όπου ίδρυσαν το Κολλέγιο Biscayne. Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία τους στην Κούβα, οι ιδρυτές του Πανεπιστημίου, και συγκεκριμένα ο πρώτος πρόεδρος του, ο οποίος ήταν αντιπρύτανης της Villanueva, ήταν εξοικειωμένοι με τη διδασκαλία μαθητών από διαφορετικό υπόβαθρο. Αυτή η δέσμευση για την ποικιλομορφία των μαθητών συνεχίζεται έντονα σήμερα.

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου St. Thomas είναι μία από τις δύο μόνο διαπιστευμένες καθολικές σχολές νόμου νότια της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Georgetown στην Ουάσιγκτον. Η Νομική Σχολή του St. Thomas ήταν πλήρως διαπιστευμένη από το American Bar Association τον Φεβρουάριο του 1995 και προσφέρει το πτυχίο Juris Doctor (JD).

Ο Άγιος Θωμάς έχει δώσει στους πτυχιούχους του την εμπιστοσύνη και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία σε διάφορους τομείς. Μεταξύ των αξιοσημείωτων αποφοίτων είναι: ο Άλεξ Πενέλας, ο πρώην δήμαρχος της κομητείας Miami-Dade, Andy Elisburg, Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων για το Miami Heat. Christina Fernandez, Chief Marshall για την Υπηρεσία Περιοχών ΗΠΑ της Νότιας Περιφέρειας. και John Dooner, Διευθύνων Σύμβουλος του Interpublic Group of Companies.

Τοποθεσίες

  • Miami Gardens

    Northwest 37th Avenue,16401, 33054, Miami Gardens

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις