Keystone logo
Stonehill College

Stonehill College

Stonehill College

Εισαγωγή

Ιδρύθηκε ως καθολικό κολλέγιο το 1948 από την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, η ολιστική προσέγγιση του Stonehill καθοδηγείται από τις αρχές της εκπαίδευσης και της πίστης. Οι μαθητές μας μεγαλώνουν σε παγκόσμιους πολίτες που εκτιμούν τη γνώση, την ακεραιότητα και τη συμπόνια, καθώς επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Οι καθηγητές Stonehill τονίζουν την κριτική ανάλυση και τη δημιουργική σκέψη, ενώ παράλληλα καθοδηγούν τους φοιτητές σε περισσότερα από 80 ακαδημαϊκά προγράμματα στις φιλελεύθερες τέχνες, τις επιστήμες, τις επιχειρήσεις και τους προ-επαγγελματικούς τομείς.

Μεταξύ της Βοστώνης και της Providence, το Stonehill είναι ένα Κολλέγιο της Μασαχουσέτης που παρέχει στους φοιτητές μια σειρά από εμπειρίες έρευνας και πρακτικής άσκησης στην πανεπιστημιούπολη και τις κοντινές μητροπολιτικές περιοχές. Η Stonehill έχει κερδίσει την εθνική αναγνώριση για τα διεθνή προγράμματα σπουδών μας και το εξωτερικό στο εξωτερικό, τα οποία παρουσιάζουν τους μαθητές μας με έναν κόσμο ευκαιριών.

113411_McGinnis_IMC_084.JPG

Ιδρύοντας

Το Stonehill ιδρύθηκε στις 30 Ιουνίου 1948 από την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού. Ο Rev. George P. Benaglia, CSC, διορίστηκε ως ο πρώτος πρόεδρος του Κολλεγίου και οι πρώτοι σπουδαστές εγγράφηκαν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Τύπος ιδρύματος

 • Ιδιωτικός
 • Μικτής εκπαίδευσης
 • Καταχωρεί το BA, το BS και το BSBA

113401_karuna1.jpg

Διαπίστευση

Η Stonehill είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας.

Πρόσθετη προγραμματική διαπίστευση

 • Σύνδεσμος προς τα Advance Collegiate Schools of Business
 • American Chemical Society
 • Ένωση Πανεπιστημιακών Προγραμμάτων στη Διοίκηση Υγείας

Μέλη

 • Ένωση Αμερικανικών Κολεγίων και Πανεπιστημίων
 • Ένωση Καθολικών Κολεγίων και Πανεπιστημίων
 • Το Συμβούλιο Ανεξάρτητων Κολλεγίων
 • Εθνική Ένωση Ανεξάρτητων Κολλεγίων και Πανεπιστημίων
 • Νοτιοανατολική Ένωση Συνεργασίας για την Ανώτατη Εκπαίδευση στη Μασαχουσέτη
 • Σύμπραξη Νότιας Νέας Αγγλίας για τη φυλή και την εθνότητα

Καθολική υπαγωγή

Το Stonehill συνδέεται με την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού. Μέλη του Κογκρέσου συμμετέχουν στην αποστολή του Κολλεγίου ως διαχειριστές, μέλη ΔΕΠ και υπουργοί πανεπιστημίων.

Ο κ. John Denning, ο CSC είναι ο ένατος ιερέας του Τιμίου Σταυρού για να υπηρετήσει ως πρόεδρος του Stonehill. Επιπλέον, τα μέλη της Συνέλευσης υπηρετούν το Κολλέγιο ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πολλά από τα οποία είναι αποφοίτων του Stonehill.

NCAA Κατηγορία II Αθλητισμός

Σε όλα τα επίπεδα του ανταγωνισμού, ο αθλητισμός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής στο Stonehill - πάνω από το 80% των μαθητών μας συμμετέχουν σε μια ομάδα NCAA Division II ή συμμετέχουν σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι Stonehill Skyhawks συναγωνίζονται στο Northeast-10 Conference, το μεγαλύτερο συνέδριο της NCAA Division II στη χώρα.

 • Βορειοανατολικά-10 Συνέδριο
 • 20 ομάδες ηλικίας
 • 11 διακλαδικές ομάδες συλλόγων
 • 20 ενδομυικά αθλητικά προγράμματα

Προικοδότηση

 • 199.696.551 δολάρια

Πρόσφατες επιδείξεις

Το Stonehill διακρίνεται από τις οργανώσεις που ασχολούνται με την αξιολόγηση των κολλεγίων και των πανεπιστημίων των Η.Π.Α. ότι είναι από τις καλύτερες στο έθνος όσον αφορά την αξία, τα αποτελέσματα και τη δέσμευση να καταστεί ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος. Διαβάστε για την πιο πρόσφατη αναγνώρισή μας.

113413_McGinnis_IMC_040.JPG

Η αποστολή μας

Stonehill College , ένα καθολικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ιδρύθηκε από την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, είναι μια κοινότητα της επιστήμης και της πίστης, αγκυροβολημένη από την πίστη στην εγγενή αξιοπρέπεια κάθε ατόμου.

Μέσα από το πρόγραμμα σπουδών για τις φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες και τα προ-επαγγελματικά προγράμματα, το Stonehill College παρέχει μια εκπαίδευση του υψηλότερου επιπέδου που προάγει την κριτική σκέψη, την ελεύθερη έρευνα και την ανταλλαγή ιδεών.

Stonehill College εκπαιδεύει ολόκληρο τον άνθρωπο έτσι ώστε κάθε απόφοιτος του Stonehill σκέφτεται, ενεργεί και οδηγεί με θάρρος στη δημιουργία ενός πιο δίκαιου και συμπονετικού κόσμου.

Η δέσμευσή μας σε μια Διάφορα και Περιεκτική Κοινότητα

Στο Stonehill College , πιστεύουμε στην εγγενή αξιοπρέπεια κάθε ατόμου και δεσμευόμαστε να καλλιεργούμε και να εκτιμούμε μια κουλτούρα όπου οι διαφορές είναι ανοιχτά μοιρασμένες και επιβεβαιωμένες. Καθώς ο αμοιβαίος σεβασμός αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της εκπαίδευσης ολόκληρου του ατόμου, φιλοδοξούμε να οικοδομήσουμε και να διατηρήσουμε μια ειλικρινή, δίκαιη και συμπονετική κοινότητα. Το Stonehill στοχεύει να εξουσιοδοτήσει κάθε μέλος του να αμφισβητήσει και να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον και να αγκαλιάσει την ανθρώπινη αλληλεγγύη μας, την οποία καταλαβαίνουμε ως απαραίτητη για την ένταξη.

Η τιμωρία της ανθρώπινης διαφοράς στις πολλές μορφές της είναι ευθύνη όλων των μελών του Κολλεγίου, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά. Ως εκ τούτου, θα εργαστούμε από κοινού για να αντιμετωπίσουμε τις ανισότητες και να συμβάλουμε σε έναν πιο δίκαιο κόσμο.

Η αύξηση της ποικιλομορφίας της κοινότητάς μας αποτελεί ενεργό προτεραιότητα. Έχουμε αναπτύξει και θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε και να βελτιώνουμε, να εμπλέκουμε προγράμματα, πρακτικές και εμπειρίες που προωθούν μια κουλτούρα του ανήκειν. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το Κολέγιο αποδεικνύει τη συνεχιζόμενη δέσμευσή του στην κοινωνία μας και τις προσπάθειες κοινωνικής δικαιοσύνης τόσο εντός όσο και πέρα από την πανεπιστημιούπολη μας, επισκεφθείτε τη σελίδα "Πόροι για τη διαφορετικότητα".

113402_karuna2.jpg

η φιλοσοφία μας

Για να ολοκληρώσουν αυτό το όραμα, οι μαθητές αναλαμβάνουν ένα πρόγραμμα σπουδών, το οποίο ενθαρρύνει την υποτροφία, την κριτική ανάλυση και τη δημιουργική σκέψη. Πιστεύοντας ότι η Stonehill είναι πιστή στην παράδοση του Τιμίου Σταυρού, δεσμεύεται να αναπτύξει τις ηθικές, πνευματικές, πνευματικές και κοινωνικές ικανότητες των σπουδαστών της, καθώς και να προωθήσει την αποφασιστικότητα να φέρει αυτές τις αρμοδιότητες σε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης.

Μέσα από τη μελέτη των βασικών κλάδων των φιλελεύθερων τεχνών, οι μαθητές ασχολούνται με τη σοφία και τα ερωτήματα που αποτελούν το θεμέλιο ενός μορφωμένου νου. Η γνώση των εξειδικευμένων γνώσεων που απαιτούνται από τα σημερινά επαγγέλματα παρέχει τα εργαλεία για να οδηγήσουν παραγωγικές σταδιοδρομίες και να διαμορφώσουν τον κόσμο πέρα από την τάξη.

Η παρουσία καθολικών πνευματικών και ηθικών ιδεωδών τοποθετεί το Κολλέγιο σε μακρά παράδοση ελεύθερης έρευνας, δέσμευσης με υπερβατικές θεολογικές και φιλοσοφικές ιδέες και αξίες, αναγνώριση της εγγενούς αξιοπρέπειας κάθε ατόμου και αίσθηση υποχρέωσης να δεσμευθεί σε ηθική τελειώνει.

Για τον εορτασμό αυτής της αξιοπρέπειας και της ενότητας της ανθρώπινης οικογένειας, η Stonehill υποστηρίζει μια ποικιλία ανθρώπων, απόψεων και πολιτιστικών και θρησκευτικών προοπτικών. Το Κολέγιο επιβεβαιώνει ότι η εκτίμηση αυτής της πολυμορφίας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της απόκτησης προσωπικής και πνευματικής ευρυχωρίας.

Η σχολή, εμπνευσμένη από το πάθος για διδασκαλία, συνεργάζεται με το προσωπικό για να δημιουργήσει ένα κλιματιζόμενο περιβάλλον που προωθεί την ακαδημαϊκή πρόκληση και την αυστηρή έρευνα, τη σωματική ευεξία και τη συναισθηματική ανάπτυξη, την προσωπική ευθύνη, τη συνεργατική μάθηση και την αυθεντική κοινότητα.

Μια εκπαίδευση Stonehill ενθαρρύνει τους μαθητές να αναπτύξουν μια δια βίου επιθυμία για αυτοανακάλυψη και δέσμευση στην υπηρεσία που θα οδηγήσει σε αληθινά σκόπιμες και ανταμείβοντας ζωές.

113408_McGinnis_IMC_071.JPG

Το παρελθόν μας

Το Donahue Hall Lobby Το Stonehill College ιδρύθηκε στις 30 Ιουνίου 1948. Την ίδια ημέρα, η Κοινοπολιτεία της Μασαχουσέτης εξουσιοδότησε την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού να ιδρύσει ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πρώην περιουσία του Frederick Lothrop Ames στο North Easton.

Η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης είναι εντυπωσιακά όμορφη. Στο ένα άκρο βρίσκεται το Donahue Hall, το αρχικό αρχοντικό γεωργιανού σπιτιού, το οποίο κατασκευάστηκε το 1905. Στεγάζει τη διοίκηση του Stonehill καθώς και ένα παρεκκλήσι στο οποίο γιορτάζεται μάζα καθημερινά. Το Donahue Hall έχει θέα σε ένα πανόραμα από ακαδημαϊκά κτίρια και αίθουσες διαμονής σε ένα γαλήνιο περιβάλλον με χλοοτάπητες, δάση, πεδία και λίμνες.

Από την ίδρυσή της στη Γαλλία το 1837, η Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού ασχολείται με εκπαιδευτικά έργα. Μέχρι το 1842, μέλη της Συνέλευσης είχαν ιδρύσει το Πανεπιστήμιο Notre Dame στη βόρεια Ιντιάνα. Άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ιδρύθηκαν από την Κογκρέσο στις Ηνωμένες Πολιτείες περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο Portland στο Όρεγκον, το Πανεπιστήμιο του St. Edward στο Τέξας, το King's College στην Πενσυλβάνια και το Holy Cross College στην Ιντιάνα.

Ο πατέρας Βασίλης Μοράου, ο CSC, ο ιδρυτής της εκκλησίας, είχε ως πρωταρχικό μέλημα ότι η εκπαίδευση επηρεάζει ολόκληρο το άτομο. Ο πατέρας Μοράου μίλησε και έγραψε για την εκπαίδευση της καρδιάς καθώς και για την διδασκαλία του νου, για την ανάπτυξη ανθρώπων αξιών καθώς και για μελετητές. Χαρακτηριστικό των συναισθημάτων του Moreau ήταν η άποψη που εκφράστηκε σε Εγκύκλιο Επιστολή του 1849 προς τα μέλη της Συνέλευσης:

"Θα τοποθετούμε πάντα την ανάπτυξη όλου του προσώπου δίπλα στο πλευρό με την απόκτηση της γνώσης. το μυαλό δεν θα καλλιεργηθεί εις βάρος της καρδιάς ».

Τον Σεπτέμβριο του 1948, το Stonehill College εισήχθη στους πρώτους σπουδαστές του. Το 1951, το Κολέγιο επέκτεινε την εγγραφή για να καλωσορίσει τους φοιτητές των γυναικών. Τον Δεκέμβριο του 1959, ο Stonehill έλαβε πλήρη διαπίστευση και συμμετοχή στην Ένωση Νέων Αγγλικών για κολέγια και σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (NEASC).

Μέχρι το 1972, η ευθύνη του Κολλεγίου ανήκε στην Ανατολική Επαρχία της Συγκυρίας του Τιμίου Σταυρού. Την ίδια χρονιά, η ευθύνη μεταφέρθηκε σε ένα εκλεγμένο και κατά κύριο λόγο θεσμικό συμβούλιο. Το Συνέδριο μεταβίβασε επίσης μετοχές που αποτελούνται από 375 στρέμματα και κτίρια για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Τόσο το πνεύμα όσο και το γράμμα της μεταβίβασης ζήτησαν από το Stonehill College να συνεχίσει ως καθολικό ίδρυμα ανώτερης μάθησης.

Ως Καθολικό Κολλέγιο, η Stonehill δεσμεύεται στον αμοιβαία εμπλουτισμό του λόγου μεταξύ της πνευματικής έρευνας και της ζωής της πίστης. Ως κολεξιόν στην παράδοση του Τίτου Σταυρού, η Stonehill επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να ανακαλύψουν τις βαθύτερες επιθυμίες στη ζωή τους. Επιδιώκει να καλλιεργήσει την ανησυχία για την αξιοπρέπεια κάθε ατόμου και να φροντίσει τα θύματα κάθε προκατάληψης. Για να εκπληρώσει το σύνθημά της, το Lux et Spes (Λατινική γλώσσα για το "Φως και Ελπίδα"), το Κολλέγιο ενισχύει την ικανότητα να βλέπει και το θάρρος να δράσει. (Βλ. Συντάγματα της Σύναξης του Τιμίου Σταυρού, Αριθ. 14-17).

Στην παράδοση αυτή, η Stonehill ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να προωθήσει την ποιότητα ζωής στην πανεπιστημιούπολη, η οποία δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς κοινότητας και παράδοση υπηρεσίας που συμβάλλει σε μια πιο δίκαιη και συμπονετική κοινωνία. Το 1989, εγκρίθηκε μια Δήλωση Αρχών τόσο από το Κολέγιο όσο και από την Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού για να διασφαλιστεί η διατήρηση της Καθολικής κληρονομιάς του Stonehill και να δεσμευθεί το Κογκρέσο για ενεργό παρουσία τόσο στις ακαδημαϊκές όσο και στις ποιμενικές θέσεις του Κολλεγίου.

Η Stonehill πραγματοποίησε τις πρώτες ασκήσεις έναρξης το 1952, και το 2013 το Κολλέγιο αποφοίτησε από τον 24.000ο αποφοίτη του. Το όραμα του Κολλεγίου για το μέλλον εντάσσεται στο στρατηγικό του σχέδιο "Πάνω

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Easton

  Stonehill College 320 Washington Street Easton, MA 02357, , Easton

  Ερωτήσεις