Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

Εισαγωγή

Το UB School of Management είναι μια ζωντανή και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητα μεγάλων στοχαστών και ακόμη μεγαλύτερων παραγόντων. Συνεργαζόμαστε μαζί για να αμφισβητούμε και να ανεβάζουμε τις θεωρίες, ανεβάζοντας ο ένας τον άλλον και οδηγώντας τις αλλαγές. Επειδή στο UB School of Management, η φιλοδοξία είναι μια αρετή, η επιμονή είναι δεδομένη και η ανακάλυψη συμβαίνει παντού, από την τάξη έως την αίθουσα συνεδριάσεων. Έτσι το κάνουμε εδώ.

Μια παράδοση αριστείας

Από το 1923, το UB School of Management έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή φήμη ως ένα από τα καλύτερα σχολεία επιχειρήσεων στον κόσμο. Το πλήρες φάσμα του ακαδημαϊκού χαρτοφυλακίου μας, η τεχνογνωσία της σχολής μας και η παγκόσμια επιτυχία των αποφοίτων μας είναι οι πρωταρχικοί λόγοι για την αναγνώριση του σχολείου.

Μια παγκόσμια παρουσία

Σήμερα η εκπαιδευτική φήμη της Σχολής Διοίκησης εκτείνεται κυριολεκτικά στον κόσμο, και οι μαθητές στο σχολείο χαιρετούν από όλο τον κόσμο. Σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη τάξη, ένας επισκέπτης στο σχολείο μπορεί να βρει μαθητές από το Μπάφαλο ή τη Νέα Υόρκη που κάθονται δίπλα σε μαθητές από την Ασία ή τη Γερμανία, καθώς ακούνε έναν καθηγητή που επέστρεψε πρόσφατα από τη διδασκαλία προπτυχιακών στη Σιγκαπούρη.

Σε ένα όλο και πιο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον, η ποικιλομορφία των προγραμμάτων μας και η διεθνής φήμη μας διασφαλίζουν ότι το πτυχίο της Σχολής Διοίκησης είναι ένα διαπιστευτήριο που ανοίγει τις πόρτες για τους αποφοίτους μας σε οποιαδήποτε επιχείρηση οπουδήποτε στον κόσμο.

Πρόγραμμα MBA πλήρους απασχόλησης σε εθνικό επίπεδο

Το εθνικό μας πρόγραμμα κατάταξης πλήρους απασχόλησης MBA προετοιμάζει τους μαθητές για ηγετικές θέσεις στη διοίκηση από το 1931. Συνδυάστε έναν πυρήνα οικοδόμησης θεμελίων με ευέλικτα, στοχοθετημένα καριέρα. Προσθέστε σε αυτήν την πρακτική της μάθησης σε τρία επίπεδα - άτομο, ομάδα μελέτης και κοόρτη - και βραβευμένα προγράμματα όπως το LeaderCORE ™ και οι Corporate Champions και έχετε μια ασυναγώνιστη εμπειρία.

Εκτελεστικά και επαγγελματικά MBA

Κορυφαία στελέχη από τις κορυφαίες εταιρείες της Δυτικής Νέας Υόρκης επωφελούνται επίσης από τον προγραμματισμό MBA του σχολείου, μέσω της εγγραφής στο δυναμικό πρόγραμμα Executive MBA. Από την ίδρυσή του το 1994, εκατοντάδες ηγέτες επιχειρήσεων έχουν αποφοιτήσει από αυτό το εντατικό 17μηνο πρόγραμμα, σχεδιασμένο για τα πιο ταλαντούχα και έμπειρα στελέχη της περιοχής.

Το πρόγραμμα Professional MBA, ένα υβριδικό μάθημα που βασίζεται σε άτομα και μέσω διαδικτύου, προσφέρει επιλογές το βράδυ και το Σάββατο και μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 27 μήνες. Σχεδιασμένο για επιχειρηματίες με τουλάχιστον ένα χρόνο επαγγελματικής εμπειρίας, είναι το πιο διάσημο και φθηνότερο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης MBA στη Δυτική Νέα Υόρκη.

Ισχυρή διεθνής παρουσία

Σε διεθνές επίπεδο, προσφέρουμε πτυχίο στις επιχειρήσεις στη Σιγκαπούρη σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διαχείρισης της Σιγκαπούρης. Προσφέρουμε επίσης μια συνεργατική επιχείρηση στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, η οποία αποτελείται από δύο μεταπτυχιακά πτυχία: Μεταπτυχιακό στη Διοικητική Επιστήμη: Business Analytics και Συστήματα από το State University of New York στο Buffalo και Master of Business Administration από το Πανεπιστήμιο Amrita.

Κορυφαία Προπτυχιακά Προγράμματα

Στο προπτυχιακό επίπεδο, περισσότεροι από 2.900 φοιτητές εγγράφονται ετησίως στα εθνικά μας προγράμματα στη διοίκηση επιχειρήσεων και στη λογιστική. Πολλοί από αυτούς τους μαθητές επωφελούνται από ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που θεωρείται ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα της χώρας.

Διακεκριμένο Διδακτορικό Πτυχίο

Το πρόγραμμα PhD της Διαχείρισης, με περισσότερους από 45 μαθητές, είναι το κορυφαίο διδακτορικό πρόγραμμα στο σύστημα SUNY και προσλαμβάνει μαθητές σε όλο τον κόσμο. Οι απόφοιτοι δέχονται θέσεις σε μεγάλα πανεπιστήμια σε όλες τις ΗΠΑ και σε κορυφαίες εταιρείες συμβούλων και έρευνας.

Προσαρμοσμένη Εταιρική Κατάρτιση, Επιχειρηματικότητα και Ηγεσία

Εκτός από τα πιστωτικά προγράμματα, παρέχουμε επίσης καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης για στελέχη, επαγγελματίες και οργανισμούς μέσω του Κέντρου Εκτελεστικής Ανάπτυξης (CED). Το CED προσφέρει μια σειρά από προγράμματα κατάρτισης που δεν φέρουν πίστωση προσαρμοσμένα για εταιρείες και ιδιώτες. Οι προσφορές περιλαμβάνουν διδασκαλία στην ηγεσία, εποπτικές δεξιότητες, μάρκετινγκ, κατασκευή LEAN, διαχείριση έργων και πολλά άλλα. Τα προγράμματα μπορούν γενικά να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις εκπαιδευτικές ανάγκες οποιουδήποτε οργανισμού. Ένα ευρύ και ποικίλο φάσμα οργανισμών συμμετέχουν στην εκπαίδευση CED σε ετήσια βάση.

Η Σχολή Διοίκησης φιλοξενεί επίσης το Κέντρο Επιχειρηματικής Ηγεσίας (CEL), το οποίο ενισχύει τα επιχειρηματικά ταλέντα των δημιουργών επιχειρήσεων και των διευθυντών από το 1987 για να βελτιώσει τις προοπτικές τους για ανάπτυξη. Η προώθηση της επιχειρηματικότητας είναι ζωτικής σημασίας για την αναζωογόνηση του πανεπιστημίου, της γύρω κοινότητας και της ευρύτερης οικονομίας της Δυτικής Νέας Υόρκης. Το CEL παρέχει εξατομικευμένη και διαδραστική εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα.

Το Κέντρο Ηγεσίας και Οργανωτικής Αποτελεσματικότητας της Σχολής Διοίκησης (CLOE) ξεκίνησε το 2013 για τη δημιουργία πιο αποτελεσματικών ηγετών και οργανισμών. Χτισμένο σε μια βάση υποτροφιών υψηλού αντίκτυπου και οργανωτικής και οικονομικής δέσμευσης με επίκεντρο τα προβλήματα, το CLOE προσπαθεί να είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο για την παραγωγή ηγετικής σκέψης στην οργανωτική ηγεσία και καινοτομία.

Τοποθεσίες

  • Buffalo

    Buffalo, Ηνωμένες Πολιτείες

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις