Keystone logo
SUNY Cortland

SUNY Cortland

SUNY Cortland

Εισαγωγή

Το Momentum ορίζει το SUNY Cortland

Δεν μπορείτε να χάσετε τη δυναμική που υπάρχει παντού στην SUNY Cortland , είτε μέσω του ενεργού φοιτητικού μας σώματος που συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα, συλλόγους και οργανισμούς είτε από την ενέργεια και το πνεύμα του πλήθους που ενθαρρύνει τις αθλητικές μας ομάδες Red Dragon. Θα σας αρέσει να συνεργάζεστε με τη σχολή σας για τα πάντα, από επιστημονικές αναζητήσεις έως δραστηριότητες κοινωφελούς εργασίας. Οι αφοσιωμένοι απόφοιτοί μας συμμετέχουν σε προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να τους συνδέουν με τρέχοντες φοιτητές και να επιστρέφουν στην πανεπιστημιούπολη για επανενώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις ή για να τιμηθούν από το Κολέγιο. Η ορμή είναι στον αέρα. Μπορείς να το νιώσεις!

Μοναδικά SUNY Cortland

Η έμπνευση να είσαι πρωταθλητής σε κάθε πτυχή της ζωής - αυτή είναι η αξία των εμπειριών και της εκπαίδευσης στο SUNY Cortland . Είναι αυτό που μας κάνει μοναδικούς ως κολέγιο. είναι αυτό που συμβάλλει στην επιτυχία μας στην τάξη, στο γήπεδο και στο ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών που επιλέγουν οι μαθητές μας.

Η αποστολή μας

SUNY Cortland είναι μια ακαδημαϊκή κοινότητα αφιερωμένη σε διαφορετικές μαθησιακές εμπειρίες. Οι μαθητές μεγαλώνουν ως αφοσιωμένοι πολίτες με ισχυρή κοινωνική συνείδηση που ενισχύεται από εξαιρετική διδασκαλία, υποτροφία και υπηρεσία.

Το όραμά μας

SUNY Cortland θα είναι ένα κολλέγιο ευκαιριών, από το οποίο οι φοιτητές αποφοιτούν με τη γνώση, την ακεραιότητα, τις δεξιότητες και τη συμπόνια για να διαπρέψουν ως ηγέτες, πολίτες, μελετητές, δάσκαλοι και πρωταθλητές αριστείας. Οι υποψήφιοι φοιτητές και εργαζόμενοι θα επιλέξουν το Κολλέγιο ανταποκρινόμενο στα εθνικά αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά προγράμματα, την καινοτομία και τη βιωματική μάθηση και την πλούσια πνευματική, κοινωνική και αθλητική ζωή στην πανεπιστημιούπολη. SUNY Cortland θα είναι ένα κέντρο πνευματικής, πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης, το οποίο διακρίνεται από επιτυχημένες συνεργασίες με οργανισμούς, σχολεία, φορείς και επιχειρήσεις σε όλη την περιοχή, το έθνος και τον κόσμο.

Ποιότητα Φοιτητικής Ζωής

Μπορείτε να κάνετε πολλούς φίλους και να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες, όπως συλλόγους, οργανισμούς και αθλήματα από διασυλλογικές ομάδες στίβου έως ενδογυριστά ή αναψυχή. Η ενεργός και ικανοποιητική φοιτητική μας ζωή υποστηρίζει και ενθαρρύνει την ευημερία.

Εκπαιδευτική μάθηση

Ευκαιρίες για την εφαρμογή της γνώσης στην τάξη ενώ διερευνάτε επιλογές σταδιοδρομίας υπάρχουν σε κάθε κύριο τομέα. Η πρακτική άσκηση, οι συνεταιρισμοί, οι εθελοντικές επιλογές, οι θέσεις διδασκαλίας φοιτητών, οι εκδρομές, οι ερευνητικές συνεργασίες σπουδών στο εξωτερικό σας παρέχουν περισσότερες εμπειρίες που χτίζουν επαγγελματικές δεξιότητες.

Πρωταθλητές

Εξαιρετικά ακαδημαϊκά προγράμματα, βραβευμένοι στίβοι και ευκαιρίες μάθησης με υψηλό αντίκτυπο δημιουργούν πρωταθλητές στην τάξη, σε αθλητικούς αγώνες, στην εξυπηρέτηση της κοινότητας και στην προετοιμασία σας για ένα επάγγελμα και μια επιβραβευτική ζωή.

Αθλητική Αριστερά

Η επιτυχία για τις 25 διασυλλογικές αθλητικές ομάδες Red Dragon εμφανίζεται σε πολλά πρωταθλήματα εθνικών ομάδων και σχεδόν 100 ατομικούς εθνικούς τίτλους - τουλάχιστον ένας κάθε χρόνο από το 1986. Η νικηφόρα δυναμική μας συνεχίζεται!

Εκπαίδευση Καθηγητών

Προσφέρουμε το μεγαλύτερο εθνικά διαπιστευμένο πρόγραμμα στην Ανατολική Ακτή, όπου θα επωφεληθείτε από την εκτενή παρατήρηση των εκπαιδευτικών και τις πρώτες εμπειρίες στο πεδίο. Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα υπερηφανεύεται για το ποσοστό επιτυχίας 99 τοις εκατό για τα τεστ αξιολόγησης, καθώς και τις επιλογές για πιστοποίηση σε σχεδόν κάθε τομέα που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Βιωσιμότητα

Από την κομποστοποίηση έως τους ηλιακούς συλλέκτες έως τη γεωθερμική ενέργεια, το SUNY Cortland δεσμεύεται να μειώσει τη χρήση ενέργειας. Μάθετε γιατί ο Διευθύνων Σύμβουλος της New York Power Authority ονόμασε SUNY Cortland για βιωσιμότητα και ενεργειακή απόδοση, "Τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό".

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Cortland

    21 Graham Ave. Cortland, NY 13045, , Cortland

Ερωτήσεις