Keystone logo
SUP des RH

SUP des RH

SUP des RH

Εισαγωγή

SUP des RH , το συγκριτικό σχολείο Ανθρώπινου Δυναμικού στη Γαλλία και το εξωτερικό

Από την ίδρυσή του το 1998, η κατεύθυνση του SUP des RH ήταν να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού χωρίς να παραμελούν καμία γνώση, αναθεωρώντας τακτικά τα πλαίσια ικανότητας και με τη συμμετοχή των RRH και HRD στην εκπαίδευση και αξιολόγηση των μαθητών του. Σε έναν ολοένα και περισσότερο συνδεδεμένο κόσμο, η SUP des RH έχει δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό έργο που εστιάζει στην καινοτομία, την εξατομικευμένη υποστήριξη, την αναζήτηση αριστείας και την απασχολησιμότητα των εκπαιδευομένων.

Το μοναδικό σχολείο στη Γαλλία που ειδικεύεται στον Ανθρώπινο Δυναμικό με 5 πιστοποιημένους τίτλους

Επαγγελματική αναγνώριση που βασίζεται στη Γαλλία σε διπλώματα, το SUP des RH ανέπτυξε εξαρχής τα προγράμματά του γύρω από τίτλους πιστοποιημένους από το κράτος που είναι εγγεγραμμένο στο RNCP (Εθνικός Κατάλογος Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων):

 • Bachelor - Ανθρώπινο δυναμικό - Επίπεδο 6 πιστοποιημένο από το 2004, ανανεώθηκε από την JO στις 09/07/2016, αρχείο καταλόγου RNCP αριθ. 2326
 • Mastere - Διευθυντής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού - Επίπεδο 7 πιστοποιημένο από το 2007, ανανεώθηκε από την JO στις 06/07/2016, αρχείο καταλόγου RNCP αριθ. 26267
 • Executive MBA Υπεύθυνος για Καινοτομία και Μετασχηματισμό Ανθρώπινου Δυναμικού - Επίπεδο 7 πιστοποιημένο από 14/10/2020, αρχείο καταλόγου RNCP αριθ. 34990
 • Executive MBA International Human Resources Manager - Επίπεδο 7 πιστοποιημένο από 10/14/2020, αρχείο καταλόγου RNCP αριθ. 34981
 • Executive MBA Head of Global Compensation and Benefits - Επίπεδο 7 πιστοποιημένο από τις 10/14/2020, αρχείο καταλόγου RNCP αριθ. 34980

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση & SUP des RH : ζήστε μια νέα εμπειρία μάθησης!


Αποκτήστε το δίπλωμά σας "Υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού" με τη διαδικτυακή μας σειρά 89 επεισοδίων που δημιουργήθηκε ειδικά από και για το SUP des RH !

Η σειρά «Fais pas ta RH» βυθίζει τον μαθητή στην καρδιά της εταιρείας KENED, προκειμένου να ανακαλύψει όλες τις έννοιες HR που θα μελετήσει κατά τη διάρκεια του μαθήματος: μια ευκαιρία να ανακαλύψει με διασκεδαστικό τρόπο τις πραγματικότητες ενός διαχειριστή HR. Όλα τα μαθήματα βασίζονται στο εταιρικό περιβάλλον της σειράς: KENED. Θα πρέπει να προσλάβετε, να εκπαιδεύσετε, να κυρώσετε ... Τα μαθήματα έρχονται στη ζωή και θα σας βάλουν σε μια επαγγελματική στάση όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Για παράδειγμα: προσλαμβάνετε έναν υπάλληλο, συντάσσετε τη σύμβασή του, οργανώνετε την ένταξή του, εκτελείτε το ΚΑΘΕ και στη συνέχεια στο τέλος του μήνα το πρώτο δελτίο πληρωμής. Η πρόσληψη, ο νόμος και οι αμοιβές είναι αλληλένδετες όπως στην πραγματική επαγγελματική ζωή! Το δικαίωμα να κάνουμε λάθη: μια πραγματική φιλοσοφία στο SUP des RH . Όχι περισσότερο άγχος συνεχών ελέγχων, όλες οι ενδιάμεσες δοκιμές χρησιμοποιούνται μόνο για τοποθέτηση και μπορούν να επαναληφθούν (μέθοδος δοκιμής και εκμάθησης).

Γιατί να εγγραφείτε στο SUP des RH ; Οφέλη!

 • Ένα μεγάλο σχολείο σε ανθρώπινη κλίμακα: μικρά μεγέθη τάξεων (25 μαθητές κατά μέσο όρο) για να επιτρέπεται η πρακτική και να προωθούν τις ανταλλαγές.
 • Αναγνωρισμένα διπλώματα: επωφεληθείτε από την αναγνώριση των τίτλων μας που είναι εγγεγραμμένοι στο RNCP και επωφεληθείτε από την έντονη φήμη του SUP des RH μεταξύ των επαγγελματιών του HR.
 • Εξατομικευμένη υποστήριξη: μόλις εγγραφείτε στο SUP des RH , υποστηρίζεται από το CARE (μάθετε περισσότερα εδώ).
 • Ψηφιακά εκπαιδευτικά εργαλεία: Το SUP des RH παρέχει σε όλους τους μαθητές του τα απαραίτητα εργαλεία κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους (πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, περιβάλλον Microsoft 365, φορητός υπολογιστής κ.λπ.)
 • Εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας και ένταξης: ποσοστό επιτυχίας 91% κατά μέσο όρο και 90% των μαθητών μας έχουν δουλειά εντός 6 μηνών.

Ένα δίκτυο εταιρικών εταιρειών από το 1998

SUP des RH αναγνωρίζεται από τις εταιρείες για την απασχολησιμότητα και τις δυνατότητες των εκπαιδευμένων μαθητών του. Έχοντας αναπτύξει τα προγράμματα μελέτης εργασίας από την αρχή, το σχολείο απολαμβάνει πλέον την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου δικτύου συνεργαζόμενων εταιρειών . Το σχολείο έχει γίνει για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων HR πραγματική ομάδα ασκούμενων και μελλοντικών υπαλλήλων. Απτή απόδειξη της επαγγελματικής αποτελεσματικότητας των φοιτητών και των πτυχιούχων SUP des RH

 • 1.500 προσφορές πρακτικής άσκησης και εργασίας / έτος
 • Το 90% των αποφοίτων είναι σε θέση εντός 6 μηνών (μέσος όρος των τελευταίων 5 προσφορών, συνδυασμός όλων των τίτλων)

Τοποθεσίες

 • Île-de-France

  Rue Dombasle,54 Bis, 75015, Île-de-France

 • Île-de-France

  Rue de Moscou,39, 75008, Île-de-France

Προγράμματα

Ερωτήσεις