Keystone logo
Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology

Εισαγωγή

Σε λίγο περισσότερο από εκατό χρόνια, Swinburne University of Technology έχει αυξηθεί από έναν τοπικό παροχέα τεχνικής εκπαίδευσης σε αυστραλιανό ηγέτη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σας προσφέρουμε την πλήρη γκάμα των μεταπτυχιακούς τίτλους, από απόφοιτος πιστοποιητικά σε διδακτορικά. Μεταξύ 27.000 φοιτητές πλήρους φοίτησης μας είναι μια ζωντανή κοινότητα των περίπου 6.000 διεθνείς φοιτητές. Γιατί Swinburne; Swinburne είναι ένας αμφισβητίας. Ζητάμε από τους μαθητές και το προσωπικό μας να "εξετάσει όλα", και είναι αυτό το πνεύμα της έρευνας - σε συνδυασμό με μια ισχυρή έμφαση στην πρακτική πλευρά της εκπαίδευσης - η οποία διεγείρει τη δημιουργικότητα και ενθαρρύνει την ελευθερία της σκέψης. Με χειροκροτεί πρωτοβουλία, ενθαρρύνοντας την φαντασία και αρνείται να ακολουθήσει το πλήθος, είμαστε η δημιουργία μιας πραγματικά μοναδική εμπειρία μάθησης. Πού οι καλύτεροι δάσκαλοι διδάσκουν; Πολλοί διδάσκουν σε Swinburne. Η επιτυχία μας βασίζεται σε περισσότερα από εξαιρετικές εγκαταστάσεις και εξαιρετικές προγράμματα. Είμαστε αναγνωρίζονται για την ποιότητα των εκπαιδευτικών μας, ακαδημαϊκοί, οι οποίοι μπορούν να μετατρέψουν την καλή τους μαθητές σε μεγάλη φοιτητές. Swinburne είναι:

Το καλύτερο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης για την ποιότητα της διδασκαλίας και ένα από τα τρία κορυφαία Μεταπτυχιακών Ικανοποίηση (Οδηγός Καλών Πανεπιστημίων 2007, 2008, 2009, 2010). Ένα μόνο εννέα πανεπιστήμια της Αυστραλίας που έχουν ανταμειφθεί με συνέπεια για «διδακτική αριστεία» από την εκμάθηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και Διδασκαλία Ταμείο Απόδοσης κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών. Κατατάχθηκε στο 500 κορυφαίες του κόσμου πανεπιστήμια από το Times Higher Education.

Ποιος είναι τόσο δεσμευτεί για την έρευνα, όπως είσαι; Πιστεύουμε ότι μεγάλα μυαλά είναι καλύτερα σε θέση να ευδοκιμήσουν σε ένα περιβάλλον αφιερωμένη στην προσπάθεια να ξεπεράσουμε τα όρια - για να εξερευνήσετε όχι μόνο «τι είναι», αλλά «τι θα μπορούσε να είναι". Swinburne είναι:

Διάπραξη $ 250 εκατομμύρια σε διάστημα τεσσάρων ετών για την παροχή state-of-the-art εγκαταστάσεις και τους πόρους για την διδασκαλία και την έρευνα. Ένα από τα μόλις τρία πανεπιστήμια στη Μελβούρνη λάβει διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας τεσσάρων αστέρων Έρευνας Intensivity (Οδηγός Καλών Πανεπιστημίων 2008). Ένα μόνο 10 πανεπιστήμια της Αυστραλίας η έρευνα των οποίων προαναφερθείσα τον παγκόσμιο μέσο όρο - αυτό το "Top Ten" περιλαμβάνει την Ομάδα των Οκτώ, συν Swinburne. (Thomson ISI 2006)

Το τέλειο μέρος για να μελετήσει; Της Αυστραλίας πέντε πανεπιστημιουπόλεις μας, οι περισσότεροι διεθνείς φοιτητές θα σπουδάσουν σε Hawthorn, Lilydale ή Prahran. Κύρια πανεπιστημιούπολη του Swinburne, σε Hawthorn, είναι μόλις 8 χιλιόμετρα (5 μίλια) από το κέντρο της πόλης, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από καφετέριες, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αρχική σελίδα για το διάσημο Τμήμα Σχεδιασμού και το Εθνικό Ινστιτούτο Τεχνών Circus, στην πανεπιστημιούπολη Prahran είναι μια δημιουργική, ζωντανή μαθησιακό περιβάλλον που βρίσκεται σε μία από τις πιο ζωντανές προάστια της Μελβούρνης. Το ήρεμο περιβάλλον και φιλική, υποστηρικτική ατμόσφαιρα Lilydale πανεπιστημιούπολη μας θα σας επιτρέψει να απολαύσετε μια εμπειρία εκμάθησης που είναι τόσο χαλαρή και εποικοδομητική. Έχουμε επίσης εξωτερική προαστιακό πανεπιστημιουπόλεις στο Croydon και Wantirna και μια διεθνή πανεπιστημιούπολη στο Sarawak, Μαλαισία. Υπάρχει περισσότερο στη Μελβούρνη από τη μελέτη; Θα πάρετε περισσότερα από Μελβούρνη από μια μεγάλη εκπαίδευση. Η Μελβούρνη είναι μια από τις πιο βιώσιμες πόλεις του κόσμου. Θεωρείται πολιτιστικά, γαστρονομικά και αθλητικές πρωτεύουσα της Αυστραλίας. Το σπίτι σε 3,8 εκατομμύρια ανθρώπους, η πρωτεύουσα της Βικτώριας μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ήπιο κλίμα, το προσιτό κόστος διαβίωσης και ένα εκτεταμένο δίκτυο δημόσιας συγκοινωνίας. Υπάρχει μια πληθώρα των χώρων πρασίνου - πάρκα και δημόσιους χώρους - καθώς και μια πλούσια συλλογή από τις νυκτερινές ώρες κοινωνικές επιλογές.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Melbourne

    Swinburne University of Technology PO Box 218

    Ερωτήσεις