Keystone logo
Swiss School of Management Barcelona

Swiss School of Management Barcelona

Swiss School of Management Barcelona

Στατιστική

Η μάθηση απέχει πολύ από την απλή έρευνα, τη συγγραφή δοκιμίων και την παροχή τελικών παρουσιάσεων. Ένα ουσιαστικό μέρος της εμπειρίας των φοιτητών SSM είναι η πραγματιστική και βιωματική προσέγγιση της επιχειρηματικής εκπαίδευσης, μια μέθοδος που εστιάζει σε μελέτες περιπτώσεων καθώς και στην πρακτική εμπειρία.

Το Swiss School of Management έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο με πανεπιστημιουπόλεις στη Μπρέσια, τη Ρώμη, το Κάιρο, το Ντουμπάι και το Μπαχρέιν, για να μην αναφέρουμε τις συνεχείς συνεργασίες με άλλους εκπαιδευτικούς και επιχειρηματικούς οργανισμούς. Οι μαθητές εκτίθενται ενεργά στο αναπτυσσόμενο δίκτυο πραγματικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών των επιχειρήσεων, επιτρέποντάς τους να μάθουν σαν γνώστες του κλάδου.

Ομιλίες αρχηγού

Το Swiss School of Management, το εμπνευσμένο Leader Talks προσφέρει στους μαθητές προνομιακή πρόσβαση σε μερικά από τα πιο λαμπρά μυαλά στις επιχειρήσεις σήμερα. Οι μαθητές δικτυώνονται και μαθαίνουν από κορυφαίους ηγέτες, επαγγελματίες, ειδικούς και καινοτόμους του κλάδου σε αποκλειστικά συνέδρια και εκδηλώσεις της ΕΕ.

Διεθνής Εβδομάδα Φοιτητών

Οι Διεθνείς Φοιτητικές Εβδομάδες μας πραγματοποιούνται κάθε εξάμηνο/τρίμηνο και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ενισχύσουν τη διεθνή εμπειρία. Μαθητές από άλλα σχολεία με τα οποία συνεργαζόμαστε επισκέπτονται την πανεπιστημιούπολη μας για μια εβδομάδα και λαμβάνουν μέρος σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και εκδηλώσεων με τους μαθητές μας, συμπεριλαμβανομένων επισκέψεων σε εταιρείες, διευθυντικών παιχνιδιών επίλυσης προβλημάτων και αποκλειστικών προσκεκλημένων ομιλητών μεταξύ πολλών άλλων.


Company Visits

Οι φοιτητές της Ελβετικής Σχολής Διοίκησης επισκέπτονται μια ποικιλία εθνικών και διεθνών εταιρειών όπου μπορούν να συσχετίσουν τις θεωρητικές έννοιες που μελετήθηκαν στην τάξη με πραγματικές επιχειρηματικές καταστάσεις. Αυτές οι βιομηχανικές επισκέψεις επιτρέπουν στους μαθητές να ρίξουν μια ματιά στις εσωτερικές λειτουργίες ορισμένων από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κόσμο.

Αποκλειστικοί προσκεκλημένοι ομιλητές

Η Swiss School of Management Barcelona προσκαλεί ηγέτες επιχειρήσεων, εμπειρογνώμονες του κλάδου και ιδιοκτήτες startup, καθώς και επιτυχημένους αποφοίτους, να μοιραστούν την εμπειρία και τη σοφία τους με φοιτητές σε συνεδρίες στην πανεπιστημιούπολη και στο διαδίκτυο. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών, οι μαθητές αλληλεπιδρούν και δικτυώνονται με επαγγελματίες, αποκτώντας καλύτερη κατανόηση του πραγματικού επιχειρηματικού κόσμου.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Η Βαρκελώνη έχει μια πληθώρα από δροσερές γειτονιές, αλλά τα τελευταία χρόνια, υπάρχει ένα barrio που δεν έχει σταματήσει να αλλάζει και να μεγαλώνει. Το Poblenou βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιαστικού κινήματος της Βαρκελώνης και προσελκύει όλους, από hipsters έως startups με τις μοντέρνες αγορές, τα concept stores και τα καινοτόμα φεστιβάλ. Το τέλειο barrio για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας!

  Η πανεπιστημιούπολη Swiss School of Management Barcelona βρίσκεται στην περιοχή 22@ Poblenou, γνωστή και ως ένας από τους πιο εξέχοντες κόμβους καινοτομίας και τεχνολογίας στην Ευρώπη. Βρισκόμαστε μέσα και μέρος του οικοσυστήματος Talent Garden, 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και το μετρό Llacuna, στο Poblenou.

  Το οικοσύστημα Talent Garden είναι 4.000 m 2 μεγάλο κατανεμημένο σε 4 ορόφους και φιλοξενεί πάνω από 40 startups. Η πανεπιστημιούπολη μας είναι ένα κτίριο και χώρος με πιστοποίηση LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) που παρέχει ένα πλαίσιο για υγιή, αποδοτικά, πράσινα κτίρια με οικονομία άνθρακα και οικονομία. Η πανεπιστημιούπολη μας διαθέτει ιδιωτικούς χώρους μελέτης, αίθουσες διδασκαλίας που μπορούν να φιλοξενήσουν 25 φοιτητές, ένα μεγάλο αμφιθέατρο καθώς και μια καφετέρια.
  Το κέντρο της πόλης απέχει μόλις 10 λεπτά από το Swiss School of Management Barcelona και εξυπηρετείται βολικά από τις δημόσιες συγκοινωνίες. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, θα βρείτε επίσης πολλές άνετες επιλογές διαμονής, γυμναστήρια, μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες.

  Γιατί να σπουδάσετε στη Βαρκελώνη

  Η Βαρκελώνη, μια μεγάλη οικονομική δύναμη στην Ισπανία, είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες πόλεις στην Ευρώπη, προσελκύοντας τουρίστες, ταξιδιώτες και φοιτητές. Η Βαρκελώνη έχει γίνει γρήγορα το κέντρο νέων, δημιουργικών ταλέντων, με εκατοντάδες startups, scaleups και επιχειρηματίες που ξεκινούν νέα εγχειρήματα και αναπτυσσόμενες επιχειρηματικές βιομηχανίες. Η πόλη φημίζεται επίσης για τον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής και τις ηλιόλουστες μεσογειακές παραλίες. Η πόλη απολαμβάνει μια ακμάζουσα μουσική σκηνή, κάθε είδους πολιτιστικές δραστηριότητες και αθλήματα, καθώς και μια υπέροχη γαστρονομία και νυχτερινή ζωή. Με ένα πολύ λογικό κόστος ζωής και ατελείωτες ευκαιρίες για αθλήματα και κοινωνικές συναναστροφές, η Βαρκελώνη είναι η ιδανική τοποθεσία για μια διεθνή επιχειρηματική εκπαίδευση. Οι λόγοι είναι ατελείωτοι! Ερωτευτείτε την πόλη που λατρεύουν πολλοί.

   Εισαγωγές

   Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε Swiss School of Management Barcelona . Καλωσορίζουμε όλους τους αιτούντες από όλο τον κόσμο. Λαμβάνουμε αιτήσεις όλο το χρόνο και σας συνιστούμε να κάνετε αίτηση το συντομότερο δυνατό για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην επόμενη υποδοχή μας.

   Εξετάζουμε όλες τις αιτήσεις με μια ολιστική προσέγγιση εξετάζοντας όλα τα στοιχεία της αίτησής σας και πάνω από όλα τα κίνητρα και το πάθος σας για την επιδίωξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ανεξάρτητα από την υπηκοότητα ή τη χώρα διαμονής. Κάθε ακαδημαϊκό έτος συγκεντρώνουμε μια ομάδα μαθητών με υψηλές επιδόσεις, διανοητικά ταλαντούχους μαθητές από διαφορετικά υπόβαθρα για να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον μάθησης χωρίς αποκλεισμούς.

   Πριν προχωρήσετε στην αίτηση, σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά όλες τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτήν τη σελίδα, οι οποίες περιέχουν λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης, τις τυποποιημένες απαιτήσεις εισδοχής και τα προγράμματα οικονομικής βοήθειας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας .

   Απαιτήσεις Βίζας

   Εάν είστε εγγεγραμμένος σε ένα από τα προγράμματά μας στην πανεπιστημιούπολη και είστε πολίτης χώρας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και της Ελβετίας, απαιτείται να αποκτήσετε ισπανική βίζα σπουδών για σπουδές στο Swiss School of Management Barcelona .

   Η αίτηση για βίζα σπουδών στην Ισπανία μπορεί να είναι μια μακρά διαδικασία ανάλογα με τη χώρα διαμονής σας. Σας συμβουλεύουμε να ξεκινήσετε έγκαιρα τη διαδικασία για να εξασφαλίσετε τη βίζα σπουδών σας πριν από την έναρξη των σπουδών σας στη Βαρκελώνη.

   Βήματα για να εξασφαλίσετε την ισπανική βίζα σπουδών

   Μετά την εγγραφή σας στην Swiss School of Management Barcelona , πρέπει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα για να εξασφαλίσετε τη βίζα μακροπρόθεσμης ισπανικής σπουδής σας για προγράμματα που διαρκούν περισσότερο από 6 μήνες.

   Βήμα 1. Κλείστε το ραντεβού για τη Βίζα Σπουδών

   Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας για βίζα έως και 120 ημέρες πριν ξεκινήσετε τις σπουδές σας στο Swiss School of Management στη Βαρκελώνη. Αναζητήστε Ισπανικές Πρεσβείες και Προξενεία σε όλο τον κόσμο και βρείτε ένα γραφείο που βρίσκεται πιο κοντά στον τόπο διαμονής σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να κλείσετε ένα ραντεβού στην πρεσβεία/προξενείο για να υποβάλετε την αίτησή σας. Σας συμβουλεύουμε να κάνετε αυτό το βήμα μόλις εγγραφείτε στο Swiss School of Management Barcelona . Εάν σας επιτρέπεται να ταξιδέψετε στην Ισπανία χωρίς βίζα για περίοδο 90 ημερών ή έχετε τουριστική βίζα Σένγκεν για την ίδια περίοδο, μπορείτε να μετατρέψετε την τουριστική σας βίζα σε ισπανική βίζα σπουδών απευθείας από την Ισπανία. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε με την ομάδα εισδοχής μας για περισσότερες πληροφορίες.

   Βήμα 2. Συγκεντρώστε όλα τα απαραίτητα Έγγραφα

   Ελέγξτε τον ιστότοπο της Ισπανικής Πρεσβείας / Προξενείου στη χώρα διαμονής σας για τον πλήρη κατάλογο των απαιτούμενων εγγράφων που απαιτούνται για την απόκτηση ισπανικής βίζα σπουδών, καθώς αυτό συνήθως διαφέρει από χώρα σε χώρα. Θα σας ζητηθεί να προσκομίσετε μετάφραση στα Ισπανικά και νομιμοποίηση ορισμένων εγγράφων. Τα απαιτούμενα έγγραφα γενικά περιλαμβάνουν:

   1. Επιστολή εγγραφής στο Swiss School of Management
   2. Έντυπο αίτησης για επίσημη ισπανική βίζα σπουδών
   3. Διαβατήριο ή ταξιδιωτικό έγγραφο που ισχύει στην Ισπανία
   4. Άδεια από γονείς ή νόμιμους κηδεμόνες για ανηλίκους εάν είστε κάτω των 18 ετών.
   5. Οικονομικά μέσα για την κάλυψη των εξόδων διδάκτρων και διαβίωσης. Συνήθως οι φοιτητές έχουν τα ακόλουθα ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους τουλάχιστον 6 μήνες πριν από την αίτηση φοιτητικής βίζας:
    1. BBA – 19.000 € ετησίως
    2. MBA – 20.000 € ετησίως
    3. DBA – 20.000 € ετησίως
   6. Ασφάλιση υγείας που ισχύει στην Ισπανία. Η ομάδα εισδοχής μας μπορεί να βοηθήσει.
   7. Medical Certificate
   8. Αστυνομική έκθεση από τις χώρες διαμονής τα τελευταία 5 χρόνια
   9. Κάποια απόδειξη διαμονής στην Ισπανία

   Βήμα 3. Υποβάλετε την Αίτησή σας για Βίζα

   Κατά την ημερομηνία του ραντεβού, πρέπει να υποβληθούν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Μπορείτε επίσης να περάσετε από μια διαδικασία συνέντευξης. Σε αυτό το σημείο, θα σας ζητηθεί να πληρώσετε ένα τέλος αίτησης θεώρησης, οπότε φροντίστε να γνωρίζετε τους τρόπους πληρωμής που γίνονται δεκτοί από την Πρεσβεία.

   Βήμα 4. Ειδοποίηση και παραλαβή

   Θα πρέπει να λάβετε ειδοποίηση για την απόφαση που ελήφθη σχετικά με την αίτησή σας για βίζα εντός 2 εβδομάδων έως 1 μήνα από την υποβολή της αίτησης θεώρησής σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πρεσβεία/προξενείο μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να παράσχει μια απόφαση. Εάν η απάντηση είναι θετική, θα λάβετε μια βίζα ισπανικών σπουδών 90 ημερών στο διαβατήριό σας και θα σας ζητηθεί να λάβετε την ισπανική φοιτητική σας κάρτα κατά την άφιξή σας στην Ισπανία. Η ισπανική φοιτητική κάρτα που εκδόθηκε πρόσφατα θα αντικαταστήσει τη φοιτητική βίζα στο διαβατήριό σας. Εάν η απάντηση είναι αρνητική, θα ενημερωθείτε για τους λόγους για τους οποίους σας αρνήθηκαν τη βίζα και θα έχετε την επιλογή να υποβάλετε εκ νέου αίτηση ή να ασκήσετε έφεση για την υπόθεσή σας.

   Βήμα 5. Λάβετε την Ισπανική Φοιτητική Διαμονή στην Ισπανία

   Κατά την άφιξή σας στην Ισπανία, θα χρειαστεί να εγγραφείτε ως κάτοικος Βαρκελώνης στα πλησιέστερα Γραφεία Βοήθειας και Πληροφόρησης Πολιτών (OAC) (αυτή η διαδικασία ονομάζεται "empadronamiento" στα ισπανικά) και στη συνέχεια κλείστε ένα ραντεβού στον ιστότοπο της κυβέρνησης για να λάβετε τη φοιτητική σας κάρτα. Η κάρτα σας που ονομάζεται aTIE (Tarjeta de identidad del Extranjero) εκδίδεται συνήθως μετά από ένα μήνα. Θα συλλεχθούν τα δακτυλικά σας αποτυπώματα και πρέπει να υποβάλετε τα ακόλουθα απαιτούμενα έγγραφα:

   • Για το Empadronamiento:
    • Διαβατήριο ή ταξιδιωτικό έγγραφο
    • Επίσημη φόρμα εγγραφής Empadronamiento
    • Σύμβαση ενοικίασης του διαμερίσματός σας (Πρωτότυπο και Αντίγραφο). Εάν η συμφωνία ενοικίασης δεν είναι στο όνομά σας, θα χρειαστεί να λάβετε εξουσιοδότηση από τον ενοικιαστή.
    • Για την απόκτηση της Φοιτητικής σας Κάρτας:
    • Επιστολή εγγραφής στο Swiss School of Management
    • EX-17 Επίσημο Έντυπο Αίτησης
    • Διαβατήριο ή ταξιδιωτικό έγγραφο
    • Απόδειξη πληρωμής του τέλους που απαιτείται για την επεξεργασία της κάρτας σας
    • Μια πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου, με λευκό φόντο
    • Αποδεικτικό εγγραφής στο σπίτι (empadronamiento) στη Βαρκελώνη

   Με έγκυρη κάρτα φοιτητικής διαμονής (TIE), θα σας επιτρέπεται να εργάζεστε έως και 30 ώρες την εβδομάδα με σύμβαση εργασίας, να κάνετε πρακτική άσκηση και να ταξιδεύετε σε χώρες εντός της περιοχής Σένγκεν.

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   Μαρτυρίες Φοιτητών

   Τοποθεσίες

   • Barcelona

    Carrer de Ramon Turró,169, 08005, Barcelona

   Ερωτήσεις