Keystone logo
Syracuse University - College of Arts and Sciences

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο των Συρακουσών είναι ιδιωτικό ερευνητικό πανεπιστήμιο εξαιρετικών ακαδημαϊκών, διακεκριμένες προσφορές και ένα αναμφισβήτητο πνεύμα.

Με μια πανέμορφη πανεπιστημιούπολη στην καρδιά της πολιτείας της Νέας Υόρκης , ένα παγκόσμιο αποτύπωμα, και σχεδόν 150 χρόνια ιστορίας , το πανεπιστήμιο μας είναι φτιαγμένο για εκείνους που θέλουν μια πεμπτουσία εμπειρία κολλεγίων. Περήφανα επιλεκτική, παίρνουμε μια ευκαιρία σε ανθρώπους που ονειρεύονται μεγάλες. Εδώ έρχεστε να φωνάξετε, να μεγαλώσετε, να γίνετε το πρόσωπο που θέλετε να είστε.

Δήλωση αποστολής

Ως το φιλελεύθερο κολέγιο τεχνών στο κέντρο ενός μεγάλου ερευνητικού ιδρύματος, το Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών στέκεται ως η πνευματική καρδιά και ψυχή του Πανεπιστημίου των Συρακουσών παρέχοντας μια εξαιρετικά εξατομικευμένη ακαδημαϊκή εμπειρία. Το Κολλέγιο προετοιμάζει κάθε μαθητή για επιτυχία ως πολίτης του κόσμου μέσω πειθαρχικής και διεπιστημονικής διδασκαλίας και μάθησης, έρευνας, υποτροφίας και υπηρεσίας στην πανεπιστημιούπολη και σε όλο τον κόσμο.

Οραμα

Η διεθνώς αναγνωρισμένη ακαδημαϊκή σχολή και το εξαιρετικό προσωπικό που εργάζονται για να προσελκύσουν τους σπουδαστές σε μια διεπιστημονική, δυναμική, καινοτόμο εμπειρία φιλελεύθερων τεχνών για να εξασφαλίσουν ακαδημαϊκά επιτεύγματα και επιτυχία δια βίου.

Βασικές αξίες

 • Ενότητα: Ως ιδρυτικό κολλέγιο της Συρακούσας, οι Τέχνες και οι Επιστήμες είναι το πνευματικό και ακαδημαϊκό κέντρο. είναι η μοναδική εμπειρία που συμμερίζονται όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου.
 • Εξατομίκευση: Το Κολλέγιο πιστεύει στην αξία μιας εξατομικευμένης, φιλελεύθερης εκπαίδευσης στις τέχνες - η οποία δίνει έμφαση στη γνώση σε ένα ευρύ φάσμα, στην κριτική ανάλυση των πληροφοριών και στην ικανότητα επικοινωνίας με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.
 • Προετοιμασία: Το Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών στο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών παρέχει στους φοιτητές του ένα θεμέλιο δεξιοτήτων και γνώσεων που μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλές ακαδημαϊκές αναζητήσεις και καριέρες. Οι εργοδότες και τα μεταπτυχιακά σχολεία εκτιμούν την ικανότητα κάποιου να επιλύει προβλήματα, να προσαρμόζεται στις αλλαγές, να συνεργάζεται με άλλους και να εργάζεται σε διάφορους κλάδους - όλα τα βασικά δόγματα των φιλελεύθερων τεχνών που προετοιμάζουν τους μαθητές όχι μόνο για την τοποθέτηση εργασίας αλλά για την επιτυχία και για τη ζωή.
 • Ευκαιρία: Το Κολλέγιο, μέσω των τριών τμημάτων του στις επιστήμες και τα μαθηματικά, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες, προσφέρει περισσότερα από 50 προγράμματα σπουδών, 40 ανηλίκους και 30 μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα. Το Κολλέγιο προσφέρει επίσης επιλεγμένες μελέτες, ανεξάρτητες σπουδές, έναν αριθμό προγραμμάτων διπλού και συνδυασμένου πτυχίου, καθώς και Ολοκληρωμένες Μαθητές Μάθησης, καθώς και διεπιστημονικές επιλογές πτυχίου με τις επαγγελματικές σχολές και κολέγια του Πανεπιστημίου τόσο στο προπτυχιακό όσο και στο μεταπτυχιακό επίπεδο.
 • Διεπιστημονικότητα: Είμαστε κατ 'οίκον σε πάνω από το ένα τρίτο όλων των προπτυχιακών και διδακτορικών μονάδων του Πανεπιστημίου, μερικοί από τους οποίους απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των σχέσεων με τη σχολή Maxwell για την Ιθαγένεια και τις Δημόσιες Υποθέσεις, τη σχολή SI Newhouse για δημόσιες επικοινωνίες και άλλες μονάδες στην πανεπιστημιούπολη.
 • Εξερεύνηση: Οι τάξεις μας δεν έχουν τοίχους. η σχολή και οι σπουδαστές διεξάγουν έρευνα σε όλο τον κόσμο. Συνδέοντας τις ακαδημαϊκές και πνευματικές επιδιώξεις με τα προσωπικά συμφέροντα, παρέχουμε στους σπουδαστές γενικά εφαρμόσιμα σετ δεξιοτήτων σχεδιασμένα για μακροπρόθεσμη επιτυχία.
 • Ιθαγένεια: Το κολλέγιο προετοιμάζει τους μαθητές να αναλάβουν τους ηγετικούς τους ρόλους στην κοινωνία, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να αγκαλιάσουν την ποικιλομορφία και τον πλούτο των λαών, των πολιτισμών και των φυσικών διεργασιών στον κόσμο.
 • Αριστεία: Τα αυστηρά μαθήματα σπουδών στα τρία ακαδημαϊκά μας τμήματα παρέχουν στους μαθητές κρίσιμες δεξιότητες που τους βοηθούν να ξεκινήσουν επιτυχημένη σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Πολλοί προπτυχιακοί φοιτητές αυξάνουν την εμπειρία τους με μία ή περισσότερες διπλές ή διεπιστημονικές επιλογές. Τα υψηλής ποιότητας προγράμματα καθοδηγούν τους μαθητές να σκέφτονται κριτικά, να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να επιλύουν προβλήματα δημιουργικά, σε όλους τους κλάδους, υπογραμμίζοντας την εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη μας προσέγγιση στη μάθηση. Οι φοιτητές των Τεχνών και των Επιστημών είναι εξίσου έξυπνοι και ευφάνταστοι όσο είναι ευέλικτοι και επινοητικοί.
 • Mentorship: Με έμφαση από εθνικά και διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες, συγγραφείς και επιστήμονες, οι σπουδαστές βυθίζονται σε ένα αυστηρό περιβάλλον ακαδημαϊκής έρευνας, υποτροφίας και δημιουργικότητας, όπου αναπτύσσουν τα εργαλεία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αλλαγή και τη δημιουργία νέων γνώσεων και ιδεών πεδία.
 • Περιέργεια: Στο Κολλέγιο, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις συμπλέξεις των υποτροφιών και στις συνεργατικές πρωτοβουλίες των διαφόρων πανεπιστημιουπόλεων, οι οποίες ενισχύονται από την υπογραφή της Liberal Arts Core. Γίνετε μάρτυρες της μεγάλης, διακεκριμένης μας σχολής. διαφορετικό και ταλαντούχο φοιτητικό σώμα. μυριάδες στρατηγικών εταιρικών σχέσεων, εντός και εκτός της πανεπιστημιούπολης. και πολλά διεπιστημονικά εγχειρήματα (π.χ. Το Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα Διακρίσεων του Πανεπιστημίου Renée Crown, το Κέντρο Ανθρωπιστικών Επιστημών του Συρακούσες, ο Διάδρομος Ανθρωπιστικών Επιστημών Κεντρικής Νέας Υόρκης που χρηματοδοτείται από το Mellon και το Ινστιτούτο Εγκληματολογικών και Εθνικών Επιστημών Ασφαλείας).
 • Καινοτομία: Οι αναδυόμενες περιοχές διεπιστημονικής αριστείας που επικεντρώνονται στο Κολλέγιο περιλαμβάνουν τους τομείς της νανοεπιστήμης και της νανοτεχνολογίας, της βιοϊατρικής, της νευροεπιστήμης, των ανθρωπιστικών επιστημών στην ψηφιακή εποχή και της κλιματικής αλλαγής και της αειφορίας.

Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών

Η πνευματική καρδιά και ψυχή του Πανεπιστημίου των Συρακουσών, του Κολλεγίου Τεχνών και Επιστημών, προσφέρει μια εξαιρετικά εξατομικευμένη εμπειρία φιλελεύθερων τεχνών, προετοιμάζοντας τους σπουδαστές για μια επιτυχημένη ζωή.

Συμβουλευτική του CAS

Χαιρετίζουμε, στηρίζουμε και προκαλούμε όλους τους μαθητές του Κολλεγίου Τεχνών και Επιστημών να αξιοποιήσουν το μέγιστο πνευματικό και προσωπικό τους δυναμικό. Ενώ όλοι οι σπουδαστές είναι ικανά, ενεργά πράκτορες της δικής τους ανάπτυξης, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους μαθητές να καθορίσουν και να δημιουργήσουν τις ακαδημαϊκές τους αναζητήσεις και εξωσχολικές δραστηριότητες για να μεγιστοποιήσουν την προπτυχιακή τους εμπειρία και να ανοίξουν το δρόμο για μακροχρόνια επιτυχία σταδιοδρομίας.

Στατιστική

Το πεδίο εφαρμογής του πανεπιστημίου μας είναι μια απόδειξη για τα δυνατά του σημεία: μια πρωτοποριακή ιστορία που χρονολογείται από το 1870. επιλογή περισσότερων από 200 ειδικοτήτων και 100 ανηλίκων · σχεδόν 15.000 προπτυχιακοί και 5.000 μεταπτυχιακοί φοιτητές. περισσότεροι από ένα τέταρτο εκατομμύριο απόφοιτοι σε 160 χώρες · και φοιτητικό πληθυσμό και από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και 123 χώρες.

Γνωρίστε μας λοιπόν λίγο καλύτερα και δείτε μόνοι σας τους ανθρώπους και τα μέρη που μας κάνουν το Πανεπιστήμιο των Συρακουσών.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Το Κολέγιο Τεχνών και Επιστημών φιλοξενεί πάνω από το ένα τρίτο του συνόλου των φοιτητών των Συρακουσών και στεγάζει σχεδόν δύο ντουζίνα τμήματα και τρία ντουζίνες διεπιστημονικά προγράμματα στις επιστήμες, τα μαθηματικά, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες. Το Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών είναι το πνευματικό κέντρο του Πανεπιστημίου των Συρακουσών και έχει δεσμευτεί για διεθνώς αναγνωρισμένη έρευνα και πρωτοποριακή διδασκαλία με έμφαση στην πειθαρχική αυστηρότητα, τη δημιουργική διεπιστημονικότητα, καθώς και την ηθική ενασχόληση με θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης και παγκόσμιας ιθαγένειας. Συμμετέχουμε στους μαθητές σε μια ερευνητική, δυναμική, καινοτόμο εμπειρία φιλελεύθερων τεχνών για να εξασφαλίσουμε ακαδημαϊκά επιτεύγματα και δια βίου επιτυχία.

   Τοποθεσίες

   • Syracuse

    Syracuse University 900 South Crouse Ave., NY 13244, Syracuse

   • Syracuse

    200 Eggers Hall | Syracuse, NY 13244-1020, , Syracuse

    Ερωτήσεις