Keystone logo
Syracuse University - iSchool

Syracuse University - iSchool

Syracuse University - iSchool

Εισαγωγή

Το καθήκον μας ως iSchoolers — η εξέταση του ρόλου που παίζουν τα δεδομένα, η τεχνολογία και οι πληροφορίες στις επιχειρήσεις και την κοινωνία — δεν ήταν ποτέ πιο κρίσιμο, καθώς στοχεύουμε να δημιουργήσουμε έναν πιο δίκαιο και ισότιμο κόσμο.

Εργαζόμαστε, μαθαίνουμε και ζούμε σε μια εποχή ψηφιακής πληροφορίας.

Οδηγεί την οικονομία μας, την πολιτική μας και τα εκπαιδευτικά μας συστήματα. Το μέλλον θα διαμορφωθεί από εκείνους που κατανοούν και καινοτομούν σε αυτό το περιβάλλον. Ποιος πρεσβεύει τους υποεξυπηρετούμενους, σχεδιάζει για τον τελικό χρήστη και λύνει για το άλυτο. Είναι διαφορετικοί, ευφάνταστοι και οδηγούνται να κάνουν αλλαγές. Είναι iSchoolers.

Ποιους θα συναντήσεις.

Είμαστε μια δεμένη κοινότητα, που σημαίνει ότι θα γίνετε φίλοι και συνάδελφοι με συμφοιτητές, καθηγητές και προσωπικό.

Θα αναπτύξετε συνδέσεις εδώ που θα διαρκέσουν μια ζωή. Και θα γίνετε μέλος της ευρύτερης οικογένειας Orange του Πανεπιστημίου Syracuse.

Τι θα εξερευνήσετε.

Από την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έως τη βιωσιμότητα, την παραπληροφόρηση μέχρι το cloud computing, οι διδάσκοντες και οι φοιτητές μας επιδιώκουν έρευνα αιχμής σε όλους τους κλάδους.

 • 12 Ερευνητικά κέντρα και εργαστήρια
 • 47 Δημοσιεύσεις καθηγητών και φοιτητών το 2021
 • Χρηματοδότηση 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων που χορηγήθηκε το 2021

Που θα πας.

Το πτυχίο σας στο iSchool θα ανοίξει πόρτες σε όλο τον κόσμο. Από εταιρείες του Fortune 500 έως νεοσύστατες επιχειρήσεις, οι απόφοιτοί μας ακολουθούν συναρπαστικές σταδιοδρομίες που προσφέρουν τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης.

 • 73.000 Μέσος αρχικός μισθός της περσινής προπτυχιακής τάξης
 • 95% Ποσοστό απασχόλησης εντός 6 μηνών από την αποφοίτηση
 • #1 Οι καριέρες στον τομέα μας κατατάσσονται ως οι πιο απαιτητικές και προσοδοφόρες

Όραμα & Αξίες

Το School of Information Studies (iSchool), που ιδρύθηκε το 1896 και μετονομάστηκε σε Original Information School το 1974, έχει μακρά παράδοση κορυφαίας καινοτομίας και αλλαγής. Τα ιδανικά και οι αξίες μας είναι τα θεμέλια της επιτυχίας μας.

Το iSchool είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος ηγέτης στην προώθηση της γνώσης και στην ανάπτυξη δημιουργικών, προσεγμένων και τεχνικά ικανών ηγετών στον τομέα της πληροφόρησης.

Η αποστολή μας.

Η αποστολή του iSchool είναι να επεκτείνει τις ανθρώπινες δυνατότητες συνδέοντας ανθρώπους, πληροφορίες και τεχνολογία. Το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό του iSchool δεσμεύονται να προετοιμάσουν τους μαθητές να είναι ηγέτες στον τομέα της πληροφόρησης, να προωθήσουν τη γνώση και να χρησιμοποιούν πληροφορίες για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν άτομα και οργανισμοί. Μαζί, το διδακτικό προσωπικό, το προσωπικό και οι φοιτητές του iSchool επηρεάζουν την έρευνα και το επάγγελμα της πληροφόρησης μέσω της υποτροφίας μας, των αυστηρών ευκαιριών εκπαίδευσης και της δέσμευσής μας για υπηρεσίες που προάγουν την επιστήμη, βελτιώνουν την επαγγελματική πρακτική και συμβάλλουν τόσο στις κοινότητες στις οποίες ζούμε και πολλά άλλα ευρύτερα στην κοινωνία.

iSchool of One.

Είμαστε ένα ενιαίο σχολείο. Το διδακτικό προσωπικό, το προσωπικό και οι φοιτητές εργάζονται μαζί, όχι ως άτομα ή ομάδες που αντιπροσωπεύουν μια συγκεκριμένη περιοχή στην οποία εργάζονται ή συνεργάζονται. Προκαλούμε τον εαυτό μας να επωφεληθεί από το παράδοξο ενός ενιαίου πεδίου πληροφοριών που εκδηλώνεται σε πολλές επαγγελματικές εκφράσεις.

Οι αξίες μας.

Η κουλτούρα, το πρόγραμμα σπουδών και η λήψη αποφάσεων στο iSchool καθοδηγούνται από τις κοινές μας αξίες.

Υπεροχή

 • Είμαστε ένα ίδρυμα με επίκεντρο τους μαθητές, αφοσιωμένο στη μάθηση και την πνευματική ποικιλομορφία. Ως κοινότητα μελετητών και επαγγελματιών, επιδιώκουμε την έρευνα και τη διδασκαλία της αριστείας μέσω της ανάπτυξης, της ενσωμάτωσης και της εφαρμογής της γνώσης.

Ανακάλυψη και Καινοτομία

 • Εκτιμούμε την ανακάλυψη και την καινοτομία για την προώθηση των πεδίων πληροφοριών. Εντοπίζουμε νέες ευκαιρίες, ανταποκρινόμαστε δημιουργικά σε αναδυόμενα ζητήματα και οδηγούμε τους τομείς μας μέσω συνεργασιών και κοινοτήτων μάθησης.

Ακεραιότητα

 • Ως επαγγελματίες της πληροφόρησης, υποστηρίζουμε την πνευματική ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα. Εξετάζουμε προσεκτικά τις συνέπειες των πράξεών μας, λαμβάνοντας υπόψη τη δικαιοσύνη και την ισότητα. Συμβάλλουμε και προωθούμε τα υψηλότερα πρότυπα για την ηθική χρήση των πληροφοριών και της τεχνολογίας.

Διαφορετικότητα και ένταξη

 • Αγωνιζόμαστε για τη διαφορετικότητα στην κοινότητά μας και γιορτάζουμε τις διαφορές. Αγκαλιάζουμε μια πληθώρα φωνών για να αντιμετωπίσουμε κοινωνικές και τεχνικές προκλήσεις μέσω διεπιστημονικής ανάλυσης και λύσεων.

Παγκόσμια Ιθαγένεια και Δέσμευση

 • Επιτρέπουμε στην κοινότητα του iSchool να συμμετέχει ενεργά ως παγκόσμιοι πολίτες που εργάζονται για την προώθηση του κοινού καλού. Έχουμε την ευθύνη να ενημερώσουμε και να βελτιώσουμε την κοινωνία και να επηρεάσουμε την πολιτική μέσω της παιδαγωγικής, της έρευνας και της υπεράσπισης.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Syracuse

  Hinds Hall,343, 13210, Syracuse

Ερωτήσεις