Keystone logo
TAV College

TAV College

TAV College

Εισαγωγή

TAV College είναι ένα ολοκληρωμένο, δίγλωσσο, μετα-δευτεροβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα που βρίσκεται στο δήμο Côte-Des-Neiges-NDG του Μόντρεαλ, Κεμπέκ, Καναδάς. Προσφέρουμε πάνω από 15 προγράμματα σπουδών σταδιοδρομίας ή προ-πανεπιστημίου σε ένα μεγάλο πολυπολιτισμικό σώμα φοιτητών. Από την αρχή μας ως μικρότερο ίδρυμα στο δίκτυο CEGEP του Κεμπέκ, αρχικά συνδεδεμένο με το Champlain College, η TAV εξελίχθηκε γρήγορα σε ιδιωτικό κολέγιο, το οποίο έχει αναγνωριστεί και διαπιστευτεί για επιδοτήσεις από το Υπουργείο Παιδείας του Κεμπέκ από το 2010.

Σήμερα, το κολέγιο μας διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο κτίριο 65.000 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο προσαρτάται στην αρχική πανεπιστημιούπολη μας στη Decarie Boulevard. Αυτό το μοντέρνο κτίριο στεγάζει τέσσερα επιστημονικά εργαστήρια, δύο εργαστήρια μέσων, ένα ιδιωτικό καφέ καθώς και πολλές άλλες εγκαταστάσεις για όλα τα προγράμματά μας.

Το 2018, ανακοινώσαμε τα σχέδιά μας για την ανέγερση ενός τρίτου κτιρίου πανεπιστημιουπόλεων, το οποίο θα είναι έτοιμο να καλωσορίσει τους μαθητές έως το εξάμηνο του Φθινοπώρου 2021 Αυτό το νέο κτίριο θα επιτρέψει στην TAV να συνεχίσει να επεκτείνει τις εκπαιδευτικές μας προσφορές καθώς και να αναπτύξει περαιτέρω την εμπλουτισμένη μαθησιακή μας εμπειρία.

Τοποθεσίες

 • Montreal

  Boulevard Décarie,6333, H3W 3E1, Montreal

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις