Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Taylor Business Institute

Taylor Business Institute

Taylor Business Institute

Εισαγωγή

Taylor Business Institute θα αλλάξει τη ζωή σας

Ως η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Σικάγο φιλοξενεί πάνω από 100 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Taylor Business Institute είναι ένα από αυτά, αλλά με τη μοναδική αποστολή να εξυπηρετεί τον μη παραδοσιακό φοιτητή. Taylor Business Institute υπερηφανεύεται για τη δημιουργία ενός πολιτισμικά ευαίσθητου περιβάλλοντος που αγκαλιάζει τους φοιτητές του, ένα σύστημα υποστήριξης συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει τους φοιτητές του και ένα πρόγραμμα καθοδήγησης που αποκαθιστά και παρακινεί τους μαθητές του.

Με πάνω από 50 χρόνια ιστορίας στο κέντρο του Σικάγου, το Taylor Business Institute καταλαμβάνει μια μοναδική θέση στο εκπαιδευτικό τοπίο του Σικάγου. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Ν. Wabash 180, το Taylor Business Institute φιλοξενεί διάφορους πληθυσμούς σπουδαστών που αναζητούν πραγματικές επαγγελματικές σταδιοδρομίες και την ευκαιρία για εκπαίδευση και κοινωνική αφομοίωση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γιατί το Taylor Business Institute ;

 • Επιταχυνόμενα προγράμματα σπουδών
 • Πρακτική πρακτική εκπαίδευση
 • Εξατομικευμένη προσοχή
 • Μικρές τάξεις
 • Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης
 • Υπηρεσίες τοποθέτησης θέσεων εργασίας
 • Προσιτή εκπαίδευση - υποτροφίες και επιχορηγήσεις
 • Mentoring
 • Επαγγελματική συμβουλευτική
 • Ventra / Metra περάσει
 • Ένα διαφορετικό μαθησιακό περιβάλλον

Ιστορία

Ιδρύθηκε το 1962, δημιουργήθηκε το σχολείο γραμματείας και φινιρίσματος Nancy Taylor για την ενίσχυση των γυναικών με προσανατολισμό στη σταδιοδρομία. Στα χρόνια που ακολούθησαν το σχολείο άλλαξε το όνομά του στο Taylor Business Institute και μεταφέρθηκε από σχολή γραμματείας σε κολέγιο με επίκεντρο τη σταδιοδρομία, το οποίο εξουσιοδοτεί και υποστηρίζει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Αυτό το μικρό, οικογενειακό κολέγιο παρέχει ένα πολιτιστικά ευαίσθητο χώρο για σπουδαστές από ποικίλες εθνοτικές και πολιτιστικές παραδόσεις, για ενήλικες που επιστρέφουν στο κολέγιο και για σπουδαστές πολλοί από τους οποίους προέρχονται από την αστική εμπειρία του Σικάγου και θεωρούνται ανεπαρκείς. Του κολεγίου προγράμματα σπουδών εστιάζουν στις δεξιότητες στο χώρο εργασίας και να παραδίδονται από τη βιομηχανία και την ακαδημαϊκή τους επαγγελματίες που συνδυάζουν θεωρητική παρουσίαση και πρακτική εκπαίδευση.

Η δήλωση αποστολής μας

Taylor Business Institute προωθεί την ανώτερη μάθηση που δίνει τη δυνατότητα σε έναν διαφορετικό και συχνά υποεξυπηρετημένο πληθυσμό μέσω της απόκτησης γενικής εκπαίδευσης, επαγγελματικών δεξιοτήτων και πτυχίων που έχουν εφαρμοστεί.

Η δική μας δήλωση όρασης

Το όραμα του Taylor Business Institute είναι να είναι ένας αναγνωρισμένος ηγέτης ως φορέας ανώτερης εκπαίδευσης για την εκπαίδευση και την κατάρτιση διαφόρων, υποεξυπηρετούμενων και υποεκπροσωπούμενων πληθυσμών.

Στόχοι

Για να υλοποιήσουμε την αποστολή και το όραμα της TBI, η διοίκηση και η σχολή μας έχουν θεσπίσει τους ακόλουθους θεσμικούς στόχους:

 1. Να δημιουργηθεί ένα αποτελεσματικό περιβάλλον μάθησης και διδασκαλίας για τους σπουδαστές και τη σχολή, όπου η κύρια εστίαση είναι τα Μαθησιακά Αποτελέσματα των Φοιτητών .
 2. Να προσλάβει ειδικευμένους, πολιτισμικά ευαίσθητους εκπαιδευτές που παραμένουν παρόντες στους κλάδους και τις φιλοσοφίες διδασκαλίας τους.
 3. Να παρέχουμε υπηρεσίες φοιτητών που είναι ευδιάκριτες από τον διαφορετικό τρόπο ζωής των μαθητών μας.
 4. Να εμπλέξει τη σχολή και το προσωπικό στη συνεχή θεσμική αξιολόγηση για τη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων των σπουδαστών .
 5. Να παρέχει σύγχρονες εγκαταστάσεις, τεχνολογία και εκπαιδευτικούς πόρους για την υποστήριξη της μάθησης των σπουδαστών.
 6. Ενθάρρυνση των σπουδαστών να αποκτήσουν δεξιότητες γενικής εκπαίδευσης, να αποκτήσουν επαγγελματικές δεξιότητες, να κερδίσουν πτυχίο, επαγγελματικά διπλώματα και πιστοποιητικό κρίσιμο για την απασχόληση και τη διά βίου μάθηση.
 7. Να ενθαρρύνουν τους μαθητές να συμμετάσχουν στην Υπηρεσία Εκμάθησης ως μέσο συμβολής στο κοινό καλό.
 8. Να συμπεριφέρεστε σε όλους τους σπουδαστές, τη σχολή και το προσωπικό με σεβασμό ανεξάρτητα από την ηλικία, την καταγωγή, τη θρησκεία, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τα στρώματα εισοδήματος, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη φυλή και το φύλο.

Βασικές τιμές - IDEALS

 • Ακεραιότητα
 • Ποικιλία
 • Υπεροχή
 • Ευθύνη
 • Μάθηση
 • Υπηρεσία


Πώς να μας βρεις

Βρίσκεται στη λεωφόρο Wabash 180 N, στον 5ο όροφο στην καρδιά του κέντρου του Σικάγο, που μοιράζεται τη γειτονιά με το θέατρο του Σικάγου, το κολέγιο είναι προσβάσιμο με διάφορους τρόπους.

Οι διαφορετικές οδηγίες για την πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη του κολλεγίου μπορούν να βρεθούν παρακάτω:

Χάρτες Google

Χάρτης της πόλης

Αρχή Ταχείας Διαμετακόμισης

Τοποθεσίες

 • Chicago

  180 N Wabash Ave, , Chicago

Ερωτήσεις