Keystone logo
Texila American University

Texila American University

Texila American University

Εισαγωγή

Προώθηση των ορίων της Γνώσης

Texila American University αναπτύσσει μεγάλα μυαλά στον τομέα της ιατρικής για περισσότερο από μια δεκαετία. Εκπροσωπούμενη από μια παράδοση καινοτομίας και έρευνας, σπάζουμε νέους λόγους, προωθούμε τα όρια της γνώσης και επηρεάζουμε τη ζωή των μαθητών μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση για ένα μέλλον που θα καθορίσει το έργο και την αναγνώρισή μας στη διεθνή σκηνή.

Οραμα

 • Να αναγνωριστεί ως ηγέτης που έχει δεσμευτεί για την αριστεία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία που ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες της παγκόσμιας κοινότητας.

Αποστολή

 • Να επαναπροσδιορίσουμε και να φέρουμε επανάσταση στη διεθνή εκπαίδευση προσφέροντας ενημερωμένη, σύγχρονη και άριστη εκπαίδευση σε τομείς Επιστημών Υγείας, Τεχνολογίας Πληροφοριών & Επικοινωνιών, Διοίκησης, Εκπαίδευσης, Εφαρμοσμένων Επιστημών και όλων των πιθανών τομέων που ένας μαθητευόμενος επιδιώκει να ασχοληθεί με την TAU.
 • Να τηρείτε τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής, ακεραιότητας και συμπονετικής φροντίδας για τους μαθητές και την κοινότητα γενικότερα.
 • Να κάνουμε το Texila American University περήφανο που είναι το πιο βιώσιμο πανεπιστήμιο στον κόσμο μέσω της δημιουργίας, της διάδοσης και της εφαρμογής ενεργών γνώσεων.

Τιμές και Πολιτισμός Texila

«Επιτυγχάνουμε την Αριστεία σαγηνεύοντας το ολοκληρωμένο σύστημα αξιών μας»

Οι πελάτες

Εκτιμούμε τους πελάτες μας καθώς αποτελούν το κέντρο των δραστηριοτήτων μας.

Ανθρωποι

Εκτιμούμε, δεσμεύουμε, ενθουσιάζουμε και ανταμείβουμε.


Ηγεσία

Εκτιμούμε την ηγεσία χωρίς τίτλο.


Ακεραιότητα

Εκτιμούμε την ακεραιότητα, τη διαφάνεια, την τιμιότητα και είναι ηθικοί.


Καινοτομία και δημιουργικότητα

Εκτιμούμε την καινοτομία στην εργασία και τη δημιουργικότητα στη σκέψη.

Ευθύνη

Οι ενέργειές μας δημιουργούν αξία για τους ενδιαφερόμενους, ωφελώντας έτσι την κοινότητα γενικά.

Παγκόσμια ανάπτυξη

Εκτιμούμε τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που προωθεί την κερδοφορία για να τροφοδοτήσει τις παγκόσμιες φιλοδοξίες μας.

Διαπίστευση, Συνεργασίες και Συνδρομές

TAU Γουιάνα

Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της Γουιάνας

Η TAU αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας μέσω εγγραφής στο Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της Γουιάνας.

Ιατρικό Συμβούλιο της Ινδίας

Η TAU αναγνωρίζεται σύμφωνα με το Medical Council of India Act 1956 Section 13 (4A) & (4B). Μπορείτε να ελέγξετε το όνομα του πανεπιστημίου στον ιστότοπο MCI.

Παγκόσμιος κατάλογος ιατρικών σχολών (WDOMS)

Texila American University περιλαμβάνεται στους καταλόγους AVICENNA που είναι μια βάση δεδομένων σχολείων, κολλεγίων και πανεπιστημίων για την εκπαίδευση στον τομέα της υγείας. Παραθέτει ακριβείς, ενημερωμένες και περιεκτικές πληροφορίες για κάθε ίδρυμα.Εκπαιδευτική Επιτροπή Αποφοίτων Ιατρικής στο Εξωτερικό

Το TAU έχει εγκριθεί από την ECFMG που αξιολογεί την ετοιμότητα Διεθνών Αποφοίτων Ιατρικής να αποκτήσουν προγράμματα διαμονής ή υποτροφιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι απόφοιτοι της Texila έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση και να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε βήμα του USMLE για την εκπλήρωση των απαιτήσεων πιστοποίησης ECFMG για τις θέσεις παραμονής των ΗΠΑ.

TAU Ζάμπια

Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης Ζάμπια

Texila American University είναι εγκεκριμένο από την Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (HEA), Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης, Ζάμπια.


Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας της Ζάμπια

Texila American University είναι εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας της Ζάμπιας (HPCZ) για την προσφορά ιατρικών και υγειονομικών προγραμμάτων. Τα προγράμματα MBChB και MPH μας είναι διαπιστευμένα από την HPCZ.

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ζάμπια

Εγγεγραμμένος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ζάμπια (ZACCI). Αναγνωρίζεται από τη ZACCI - τον κορυφαίο οργανισμό του ιδιωτικού τομέα στη Ζάμπια που αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο δίκτυο εταιρειών στη χώρα.

DBLP (Προγράμματα εξ αποστάσεως και μικτής μάθησης)

Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Νικαράγουας (UCN)

Texila American University σε ακαδημαϊκή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Νικαράγουας (UCN) προσφέρει τα προγράμματα εξ αποστάσεως και μικτής μάθησης.
Διεθνής Ένωση Εξ αποστάσεως Εκμάθησης

Texila American University είναι διαπιστευμένο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Εξ αποστάσεως Εκμάθησης (IADL). Το IADL ιδρύθηκε για να προάγει την αριστεία σε ανοιχτά, εξ αποστάσεως και συνδυασμένα προγράμματα μάθησης και προσφέρει επικύρωση και αναγνώριση συστήματος για παρόχους μαθημάτων σε όλο τον κόσμο.

Διεθνές Συμβούλιο Ανοικτής και Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης

Texila American University είναι εγκεκριμένο θεσμικό μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Ανοικτής και Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης (ICDE). Είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος οργανισμός που βελτιώνει την ποιότητα της ανοιχτής, εξ αποστάσεως, ευέλικτης, ηλεκτρονικής μάθησης και της διαδικτυακής εκπαίδευσης.

Διεθνές Κέντρο Ακεραιότητας

Texila American University είναι μέλος του Διεθνούς Κέντρου Ακαδημαϊκής Ακεραιότητας (ICAI). Το ICAI εργάζεται για τον εντοπισμό, την προώθηση και την επιβεβαίωση των αξιών της ακαδημαϊκής ακεραιότητας μεταξύ φοιτητών, καθηγητών, δασκάλων και διαχειριστών.

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο

Texila American University προστέθηκε στο μητρώο των συμμετεχόντων στο Πρόγραμμα Παγκόσμιου Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών.
Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Lusaka

  Plot No: 37605, KPTF Office Park, Lake Road, , Lusaka

  • Sharjah

   Fujairah Administrative Office: C/O. India Trade & Exhibition Centre m.e Office No. 220, P.O.Box 66301, , Sharjah

   • Georgetown

    Lot 24-42, Plantation, Providence, East Bank, , Georgetown

   • Texas City

    6860 North Dallas Parkway, Suite 200, Plano, Texas, TX 75024,, , Texas City

    • Bel Air

     C/O JTC, Suite 2004 Level 2, Alexander House 35 Cybercity,, , Bel Air

     • Lusaka

      Addis Ababa Drive,4, , Lusaka

      Ερωτήσεις