Keystone logo
© Eva Dang
The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

Εισαγωγή

Σχετικά με το ISMC

Η ISMC ιδρύθηκε το 2002, επιδιώκοντας να καταλάβει κενό χώρο στον λόγο για τον μουσουλμανικό κόσμο με την προώθηση της υποτροφίας που ανοίγει νέες προοπτικές για τις μουσουλμανικές κοινωνίες. Θεωρούμε βασικά ζητήματα όπως η παράδοση και η νεωτερικότητα, η θρησκεία και το κράτος, ο πλουραλισμός και η ενότητα και η φύση της κοινότητας σε μια εποχή παγκόσμιας σύνδεσης και αλλαγής.

Η εντολή μας είναι να αντιμετωπίσουμε τις θεμελιώδεις προκλήσεις της ανθρώπινης κατάστασης, όπως εκφράζονται στις διάφορες κοινωνίες του μουσουλμανικού κόσμου και των διασπορών του.

Το Λονδίνο προσφέρει την ιδανική τοποθεσία για το Ινστιτούτο, με τη διεθνή του γεύση. εξαιρετική πολιτιστική σκηνή, τόσο ιστορική όσο και σύγχρονη. ευημερούσες τέχνες και ακαδημαϊκές κοινότητες. και ως πόλη στην οποία ενθαρρύνεται η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης.

Οι στόχοι μας

 • Να μελετήσει συστήματα ηθικής και ηθικής σκέψης, δομές διακυβέρνησης και δημόσιας ζωής, καλλιτεχνικές και δημιουργικές εκφράσεις σε όλες τις μορφές.
 • Να δημιουργηθούν ευκαιρίες αλληλεπίδρασης μεταξύ ακαδημαϊκών και άλλων επαγγελματιών, ώστε να εμβαθυνθεί η κατανόηση των πιεστικών ζητημάτων της δημόσιας ζωής που επηρεάζουν τις μουσουλμανικές κοινωνίες.

Δέκα λόγοι για να επιλέξετε το ISMC

 1. Ένα μοναδικό τριετές εξάμηνο κατά το οποίο θα σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε μια γλώσσα και να αποκτήσετε μια βαθιά κατανόηση των μουσουλμανικών πολιτισμών.
 2. Αποκλειστική διαμονή μέσα σε δύο λεπτά με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη.
 3. Εξερευνήστε την αρχιτεκτονική, τη λογοτεχνία, τη θρησκεία, την ιστορία, την τέχνη, την πολιτική, το δίκαιο και πολλά άλλα σε μουσουλμανικά πλαίσια με τους ειδικούς ακαδημαϊκούς μας.
 4. Μελετήστε το στοχευμένο κέντρο Aga Khan που περιλαμβάνει μια συλλογή ισλαμικών κήπων, αυλών και βεράντες.
 5. Περάστε το χρόνο σε μια από τις πιο διαφορετικές πόλεις του κόσμου. Δείτε τα αξιοθέατα και απολαύστε τις πολλές πολιτιστικές εμπειρίες και ιδέες του Λονδίνου.
 6. Η βιβλιοθήκη Aga Khan είναι ένας αποκλειστικός χώρος, πάνω από δύο ορόφους, που ανοίγει στην βεράντα της μάθησης.
 7. Η επιλογή να περάσετε ένα μήνα στο εξωτερικό σε μια πορεία γλωσσικής εμβάπτισης σε μια αραβική ή περσόφωνο χώρα.
 8. Απολαύστε μια ζωντανή κοινωνική ζωή, με οργανωμένες εκδρομές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τοπικές δραστηριότητες.
 9. Παρακολουθήστε τις πολλές εκδηλώσεις που διοργανώνει η ISMC καθώς και τα πανεπιστήμια που περιβάλλουν, όπως SOAS, Birkbeck και UCL.
 10. Ακολουθήστε τα βήματα των αποφοίτων μας σε διδακτορικές σπουδές ή ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε όλο τον κόσμο.

Μετά από την ISMC

Οι απόφοιτοι μας είναι μια ποικιλόμορφη ομάδα και τώρα ακολουθούν καριέρες στη δημοσιογραφία, τη διδασκαλία και τη συμβουλευτική επιχειρήσεων, που εργάζονται σε οργανισμούς όπως ο Ερυθρός Σταυρός, το BBC, η Μουσουλμανική Βοήθεια και η Παγκόσμια Τράπεζα. Επιπλέον, αρκετοί απόφοιτοι του ISMC εργάζονται τώρα στο Δίκτυο Ανάπτυξης του Aga Khan, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των στόχων του σε έργα σε όλο τον κόσμο.

Μερικοί απόφοιτοι επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και έχουν εισέλθει σε ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το Πανεπιστήμιο της Βικτώριας, το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο του Princeton. Πολλοί συνεχίζουν την ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία, διδάσκουν στα πανεπιστήμια και συνεχίζουν τη δική τους έρευνα σε συγκεκριμένους τομείς εμπειρογνωμοσύνης.

Το πρόγραμμα MA της ISMC είναι ένα πραγματικά παγκόσμιο προσόν, το οποίο ανοίγει τις πόρτες σε πολλές διαφορετικές πορείες. Οι δικοί μας αποφοίτων δουλεύουν και σπουδάζουν σε όλο τον κόσμο, όπως η Τυνησία, το Κουβέιτ, ο Καναδάς, το Πακιστάν και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σχετικά με το πανεπιστήμιο Aga Khan

Ιδρύθηκε το 1983, το πανεπιστήμιο Aga Khan (AKU) είναι ένα μοναδικό υβρίδιο: θεσμός ακαδημαϊκής αριστείας που αποτελεί επίσης παράγοντα κοινωνικής ανάπτυξης. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει πανεπιστημιουπόλεις και προγράμματα στη Νότια Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική.

Το Πανεπιστήμιο λειτουργεί με βάση τις βασικές αρχές του αντίκτυπου, της ποιότητας, της συνάφειας και της πρόσβασης και προετοιμάζει τους μαθητές του για να οδηγήσουν την αλλαγή στις κοινωνίες τους και να ευημερήσουν στην παγκόσμια οικονομία. Μέσω της αυστηρής πολιτικής εισδοχής και των ευαίσθητων στις ανάγκες προγραμμάτων χρηματοοικονομικής βοήθειας, το Πανεπιστήμιο προσφέρει στους πλέον ελπιδοφόρους ηγέτες και στοχαστές του αύριο την ευκαιρία να εξυπηρετήσει και τις δεξιότητες που βοηθούν τις κοινότητες να λύσουν τις πιο πιεστικές προκλήσεις.

Το Πανεπιστήμιο Aga Khan στο Λονδίνο είναι μέλος της Quarter Knowledge, η οποία είναι μια σύμπραξη περίπου 90 - και αναπτυσσόμενων - ακαδημαϊκών, πολιτιστικών, ερευνητικών, επιστημονικών και οργανώσεων μέσων ενημέρωσης. Οι οργανώσεις αυτές συμμετέχουν ενεργά στην προώθηση και τη διάδοση της γνώσης και βρίσκονται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το King's Cross. Περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, το Google, το The Crick Institute και το Guardian.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

 • London

  The Aga Khan University (International) UK 210 Euston Road, NW1 2DA, London

  Ερωτήσεις