Keystone logo
The George Washington University, Graduate School of Education and Human Development

The George Washington University, Graduate School of Education and Human Development

The George Washington University, Graduate School of Education and Human Development

Εισαγωγή

Η ιστορία μας

Από το 1904, η GW προσφέρει μαθήματα στον τομέα της εκπαίδευσης. Με λιγότερους από δώδεκα καθηγητές στην αρχή, το τμήμα εκπαίδευσης έγινε το Κολλέγιο Εκπαιδευτικών το 1909 και, στη συνέχεια, η Σχολή Εκπαίδευσης το 1928, με τμήματα εκπαίδευσης, εκπαιδευτικής ψυχολογίας και οικογενειακής οικονομίας. Το 1933, η Σχολή Εκπαίδευσης άρχισε να προσφέρει διδακτορικά προγράμματα.

Μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, πολλοί επαναπατριζόμενοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι της GI, μερικοί από τους οποίους είχαν ήδη εκπαιδευτεί στα μαθηματικά και τις επιστήμες, παρακολούθησαν την GW για να αποκτήσουν πτυχία στην εκπαίδευση, δίνοντάς τους είσοδο σε δεύτερη καριέρα. Πολλοί από αυτούς τους πτυχιούχους γρήγορα έγιναν διευθυντές και επιθεωρητές της γενιάς baby-boomers, παρέχοντας έτσι ένα έτοιμο δίκτυο για την τοποθέτηση επόμενων γενεών εκπαιδευόμενων GW.

Στα τέλη της δεκαετίας του '60 το σχολείο αναζήτησε και έλαβε κρατική χρηματοδότηση για το νέο πρόγραμμα ειδικής αγωγής και αργότερα έφτασε στην κοινότητα με την κατάρτιση συμβούλων καθώς και εκπαιδευτικών. Το 1977 το όνομα άλλαξε ξανά σε Σχολή Εκπαίδευσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης.

Το 1994, το σχολείο έγινε Μεταπτυχιακή Σχολή Εκπαίδευσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης (GSEHD) όταν μετέβαλε σε μια πιο εστιασμένη αποστολή στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Σήμερα, τα προγράμματα του GSEHD οργανώνονται σε πέντε τμήματα: Συμβουλευτική και Ανθρώπινη Ανάπτυξη, Αναλυτικό Πρόγραμμα και Παιδαγωγική, Εκπαιδευτική Ηγεσία, Ανθρώπινη και Οργανωτική Εκμάθηση και Ειδική Εκπαίδευση και Μελέτες Αναπηρίας. Αυτά τα τμήματα στεγάζουν προγράμματα μεταπτυχιακών, ειδικών εκπαίδευσης, διδακτορικών και μεταπτυχιακών πιστοποιητικών.

The United States Capitol Rotunda

Η ηγεσία μας

Ο Michael Feuer είναι Πρύτανης της Μεταπτυχιακής Σχολής Εκπαίδευσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης και Καθηγητής Πολιτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο George Washington και άμεσος προηγούμενος Πρόεδρος της Εθνικής Ακαδημίας Εκπαίδευσης. Το φθινόπωρο του 2014, ο Πρόεδρος Ομπάμα διόρισε τον Dean Feuer ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Συμβουλίου Επιστημών Εκπαίδευσης.

Πριν από την ένταξή του στο GW, για τα προηγούμενα 17 χρόνια, ο Dean Feuer κατείχε θέσεις στο Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας των Εθνικών Ακαδημιών, πιο πρόσφατα ως εκτελεστικός διευθυντής του Τμήματος Συμπεριφοράς και Κοινωνικών Επιστημών και Εκπαίδευσης. Υπηρέτησε επίσης ως ανώτερος αναλυτής και διευθυντής έργου στο Γραφείο Αξιολόγησης Τεχνολογίας του Κογκρέσου των ΗΠΑ.

Ο Feuer έλαβε το πτυχίο του (cum laude) στην αγγλική λογοτεχνία από το Queens College της Νέας Υόρκης, ένα MA στη δημόσια διοίκηση από το Wharton School και ένα διδακτορικό. στην ανάλυση δημόσιας πολιτικής από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας. Σπούδασε στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και η Σορβόννη ήταν στη σχολή επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Drexel από το 1981-1986 και έχει διδάξει μαθήματα στον τομέα της εκπαιδευτικής πολιτικής και της έρευνας στο Penn και το Georgetown.

Ο Feuer συμβουλεύεται τακτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και κυβερνήσεις στις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Έχει δημοσιεύσει στην εκπαίδευση, τα οικονομικά και τα περιοδικά πολιτικής και είχε κριτικές, δοκίμια και ποιήματα σε εφημερίδες και περιοδικά στην Ουάσιγκτον, τη Φιλαδέλφεια, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Είναι επίσης ο οικοδεσπότης του εκπαιδευτικού podcast EdFix. Ο Feuer είναι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης και της Αμερικανικής Ένωσης Εκπαιδευτικής Έρευνας.

«Η εκπαίδευση είναι η πιο σημαντική εταιρεία επενδύσεων. Χάρη στην αξιοσημείωτη ικανότητα και ικανότητα της σχολής μας, των φοιτητών και του προσωπικού μας, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις, χρησιμοποιώντας τις αρχές της καινοτομίας και της συνεργασίας ως ισχυρούς μηχανισμούς αλλαγής».

138055_pexels-photo-2422294.jpeg

Τιμές GW

Τι κάνει το GW ένα μοναδικό μέρος εργασίας; Οι αξίες μας και ο πολιτισμός που δημιουργούν. Αυτές οι αξίες μοιράζονται οι μαθητές, οι καθηγητές και το προσωπικό μας. Χρησιμεύουν ως καθοδηγητική δύναμη, διαμορφώνουν την καθημερινή μας ζωή στην πανεπιστημιούπολη και βοηθούν να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνουμε τις καλύτερες αποφάσεις για την πανεπιστημιακή μας κοινότητα.

Ακεραιότητα

Είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι στα λόγια και τις πράξεις μας.

Συνεργασία

Επιτυγχάνουμε περισσότερα με τη συμμετοχή άλλων σε κοινές διαδικασίες και λήψη αποφάσεων.

Σεβασμός

Εκτιμούμε τους ανθρώπους ως άτομα και τους αντιμετωπίζουμε με δικαιοσύνη, συμπόνια και φροντίδα.

Υπεροχή

Επιτυγχάνουμε διάκριση μέσω της γνώσης και της καινοτομίας.

Ειλικρίνεια

Είμαστε προσβάσιμοι, δεκτικοί και μοιραζόμαστε πληροφορίες ελεύθερα.

Ποικιλία

Εκτιμούμε και συμπεριλαμβάνουμε ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς, υπόβαθρα και προοπτικές στην επιδίωξη των κοινών μας στόχων.

Θάρρος

Ενθαρρύνουμε την ανάληψη κινδύνων, μαθαίνουμε από την αποτυχία και την επιμονή στην επιδίωξη της αριστείας.

Γενικές πληροφορίες

  • Οι πανεπιστημιουπόλεις μας εκτείνονται σε DC, Βιρτζίνια και Μέριλαντ, καθώς και τοποθεσίες στην Ασία.
  • Προσφέρουμε 15 προγράμματα εντελώς διαδικτυακά.
  • Οι συνεργασίες με 11 τοπικές σχολικές περιοχές προσφέρουν στους μαθητές μας πολύτιμη εμπειρία στην τάξη.
  • Τα προγράμματα προετοιμασίας των εκπαιδευτικών μας αναγνωρίζονται από το NCATE και έχουν εγκριθεί από το κράτος.
  • Η τοποθεσία μας στην πρωτεύουσα του έθνους επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πραγματική εμπειρία στην κυβέρνηση, ιδρύματα, μουσεία, δημόσια σχολεία, ινστιτούτα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, επαγγελματικές ενώσεις και διεθνείς ΜΚΟ.

Τοποθεσίες

  • Washington

    G Street Northwest,2136, 20052, Washington

    Ερωτήσεις