Keystone logo
© GCAS College Dublin Ltd
The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

Εισαγωγή

The Global Centre for Advanced Studies (GCAS College) είναι ένα κολέγιο που προσφέρει πτυχία υψηλής ποιότητας, χωρίς χρέη, πιστοποιημένα από την ΕΕ σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά επίπεδα στη φιλοσοφία, την ψυχανάλυση, τη θεολογία και τις κοινωνικές επιστήμες. Με βραβευμένους και κορυφαίους μελετητές στη σχολή τους, που ανήκουν σε μέλη ΔΕΠ και αποφοίτους, το GCAS είναι μια μοναδική κοινότητα ερευνητών που δημιουργεί μια οικονομία ανταλλαγής γνώσης.

Η φιλοσοφία του GCAS

Το GCAS προσφέρει ένα νέο μοντέλο σε μελλοντικούς ερευνητές και φοιτητές για να είναι ελεύθεροι να μαθαίνουν και να εξερευνούν τη γνώση χωρίς χρέος.

Η ακαδημαϊκή ελευθερία διακυβεύεται από το χρέος των φοιτητών. Έτσι, δημιουργήσαμε έναν χώρο για να καλλιεργήσουμε και να ενθαρρύνουμε την κριτική σκέψη και τον προβληματισμό χωρίς οικονομικές πιέσεις. Είμαστε συνιδιοκτήτες από πτυχιούχους και καθηγητές, επομένως η ελευθερία σκέψης είναι εγγενώς συνεργατική και παγκόσμια.

Έρευνα στο GCAS

Η αποστολή του GCAS είναι η εκπαίδευση υψηλής ποιότητας, χωρίς χρέη που παρέχει τους πόρους για δημιουργικές και νέες μορφές έρευνας που δεν είναι δυνατές σε ένα παραδοσιακό πανεπιστημιακό περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι εγγενώς μια διυποκειμενική εμπειρία που απαιτεί να μοιραζόμαστε ανοιχτά ιδέες και να προτείνουμε και να καθιερώνουμε νέες και τολμηρές γραμμές σκέψης και δράσεων με αυστηρούς επιστημονικούς τρόπους. Έτσι, αυτό που είναι ουσιαστικό για την ακαδημαϊκή μας κοινότητα είναι ο σεβασμός των συναδέλφων ερευνητών με διαφορετικές και μερικές φορές προκλητικές γραμμές σκέψης, απόδοσης και δράσης. Η καρδιά αυτού που κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε ένα ανοιχτό, χωρίς αποκλεισμούς και προκλητικό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορεί κανείς να αναπτύξει ιδέες και να ερευνήσει, κριτικά, τι θεωρεί σημαντικό για τον κόσμο.

Το GCAS παρέχει μια εναλλακτική λύση στον παραδοσιακό ακαδημαϊκό χώρο παρέχοντας υποστήριξη που επιτρέπει στους ερευνητές να κάνουν σοβαρή επιστημονική και διεπιστημονική έρευνα σε σύγκριση με το παραδοσιακό μοντέλο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο βασίζεται στο χρέος των φοιτητών, στο κέρδος και στην έρευνα που πολύ συχνά αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει τα πιο ενοχλητικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν τη δυνατότητα επιβίωσης του πλανήτη μας και την περαιτέρω, αληθινή ανθρώπινη άνθηση. Το GCAS πιστεύει ότι ένας ερευνητής/φοιτητής έχει ευθύνη για το κοινό καλό μέσω αυστηρής ακαδημαϊκής έρευνας. Το MA και το Ph.D μας. Τα προγράμματα παρέχουν στους φοιτητές την ευκαιρία να διεξάγουν σοβαρή και διαρκή επιστημονική έρευνα σε συνεργασία με τη σχολή και την ακαδημαϊκή κοινότητα μας.

Η αποστολή μας

«Για να παρέχουμε ευκαιρίες εκπαίδευσης και έρευνας υψηλότερης ποιότητας στον κόσμο, χωρίς χρέη».

Η αποστολή μας είναι παγκόσμια και διαρκής. Η επαρκής ικανότητα και ικανότητα να γίνεις ηγέτης στην παγκόσμια εκπαίδευση απαιτεί θάρρος και συνεχή ώθηση για καινοτομία. Αυτές οι καινοτομίες προέρχονται από την τεχνογνωσία και την αφοσίωση όλων των καθηγητών, του προσωπικού, των ερευνητών και των φοιτητών του GCAS. Οι καθηγητές μας είναι αφοσιωμένοι σε διδακτικές πρακτικές που επικεντρώνονται σε θεωρητικούς και πρακτικούς τρόπους για τη μεγιστοποίηση των ικανοτήτων και των χαρισμάτων των μαθητών για τον καλύτερο κόσμο μας. Η κοινότητα του GCAS βασίζεται στο ποικίλο φοιτητικό μας σώμα για να συνεχίσει να παρέχει ευκαιρίες για αυτήν την καλά θεμελιωμένη, χωρίς χρέη και ενδυναμωτική εκπαίδευση.

Οι αξίες μας

«Εκτιμούμε πάνω από όλα την ελευθερία. Η ελευθερία να δημιουργείς, να εξερευνάς και να καινοτομείς νέες έννοιες, ιδέες και πρακτικές στην κοινότητά μας».

Το όραμα GCAS παραμένει συνεπές. Αποτυπώνει τη στρατηγική μας κατεύθυνση, τη δέσμευσή μας για αριστεία και την παγκόσμια προσέγγιση και πρόσβαση. Το όραμά μας θέτει τον δρόμο για αυξημένη συνέργεια με καταξιωμένους μελετητές και τα πιο λαμπρά μυαλά και φιλοδοξίες της νεότερης γενιάς. Υπονοεί επίσης ότι μπορούμε και θα προσαρμοστούμε στις μεταβαλλόμενες παλίρροιες της τεχνολογίας, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία να αναπτύξουμε την τάξη πέρα από το παραδοσιακό κολέγιο, σε ένα εικονικό, ζωντανό και διαδραστικό περιβάλλον.

Το όραμά μας

«Για να γίνετε ένα κορυφαίο Κολλέγιο παγκοσμίως, παρέχοντας την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης χωρίς χρέη σε όλους τους ειδικευμένους φοιτητές σε όλο τον κόσμο».

Το όραμα GCAS παραμένει συνεπές. Αποτυπώνει τη στρατηγική μας κατεύθυνση, τη δέσμευσή μας για αριστεία, δικαιοσύνη, αλήθεια και παγκόσμια προβολή. Το όραμά μας θέτει τον δρόμο για αυξημένη συνέργεια με καταξιωμένους μελετητές και τα πιο λαμπρά μυαλά της νεότερης γενιάς. Υπονοεί επίσης ότι μπορούμε και θα προσαρμοστούμε στις μεταβαλλόμενες παλίρροιες της τεχνολογίας, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία να αναπτύξουμε την τάξη πέρα από το παραδοσιακό κολέγιο, σε ένα εικονικό, ζωντανό και διαδραστικό περιβάλλον.

Τοποθεσίες

  • Dublin

    38/39 Fitzwilliam Square, Dublin 2 Do Ireland, 2 NX53, Dublin

Ερωτήσεις