Keystone logo
The Hague Pathway College

The Hague Pathway College

The Hague Pathway College

Εισαγωγή

Εισαγωγή στο Κολλέγιο Pathway Χάγης

Βρίσκεται ακριβώς στην πανεπιστημιούπολη της Χάγης του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών (THUAS), το Hague Pathway College προσφέρει ακαδημαϊκά Pathways σε συνεργασία με την THUAS, τα οποία οδηγούν σε παγκόσμια αναγνωρισμένα προπτυχιακά πτυχία.

Οφέλη από το Κολλέγιο Pathway Χάγης:

 • Βελτιώστε τις αγγλικές και ακαδημαϊκές δεξιότητές σας (τα περισσότερα πτυχιακά προγράμματα διδάσκονται στα αγγλικά)
 • Προσαρμόστε τη ζωή στην Ολλανδία με εξατομικευμένη φοιτητική υποστήριξη
 • Κάνε φίλους με φοιτητές από όλο τον κόσμο

THUAS Προπτυχιακά προγράμματα σπουδών:

Τα προγράμματα του College College Pathway (THPC) οδηγούν στα προγράμματα σπουδών της THUAS.

 1. Το Διεθνές Ίδρυμα Έτος Διαχείριση και Κοινωνικές Επιστήμες οδηγεί σε:
  1. Διεθνής επιχείρηση
  2. Διεθνής χρηματοοικονομική διαχείριση και έλεγχος
  3. Ευρωπαϊκές Σπουδές
  4. Διεθνής Διαχείριση Επικοινωνίας
  5. Διεθνής Διοίκηση Αθλητισμού
 2. Το Διεθνές Ίδρυμα Έτος Τεχνολογίας και Σχεδιασμού οδηγεί σε:
  1. Βιομηχανική Σχεδίαση
  2. Σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη
  3. Διαδικασία και τεχνολογία τροφίμων

Σας Pathway προς το Πανεπιστήμιο της Χάγης Εφαρμοσμένων Επιστημών (THUAS)

Φοιτητής

 • Λύκειο
 • Διεθνές Ίδρυμα Στάδιο 1
 • Στάδιο 2 Πρώτο έτος σπουδών
 • Στάδιο 3 Δεύτερο έτος σπουδών
 • Στάδιο 4 βαθμού τελικού έτους

Γιατί να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Χάγης (THUAS);

Ας αλλάξουμε. Εσύ. Μας. Ο κόσμος. Αυτό είναι το μήνυμά μας στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Χάγης (THUAS).

Θέλουμε να ενδυναμώσουμε τους μαθητές μας να αλλάξουν και να βελτιώσουν τον κόσμο στον οποίο ζουν, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν συνεργαστούμε - αν εξελίσσουμε και αλλάξουμε. Πρέπει να εφαρμόζουμε συνεχώς νέες προοπτικές και λύσεις για την επίλυση των σημερινών και μελλοντικών προκλήσεων. Θα βρούμε τις απαντήσεις πιο γρήγορα εάν είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε και να εφαρμόζουμε τις ιδέες, τις δεξιότητες και τις μεθόδους του άλλου.

Ανώτατη Εκπαίδευση στις Κάτω Χώρες

Το ολλανδικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι μια από τις πιο καινοτόμες και πιο προνομιούχες σκέψεις στον κόσμο. Βασίζεται στη μαθησιακή μάθηση, στην αναλυτική συζήτηση και στην πρακτική εμπειρία. Η ολλανδική τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει διεθνή φήμη για την υψηλή της ποιότητα, η οποία διατηρείται μέσω αυστηρού εθνικού συστήματος διασφάλισης της ποιότητας.

Hands-on, Open Minded Education

Επειδή είμαστε ένα ολλανδικό πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών, θα δοκιμάσετε ένα πρακτικό, ανοιχτό, πνευματικό και διαδραστικό μαθησιακό περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε μια προσέγγιση επίλυσης προβλημάτων, όπως και ο πραγματικός επαγγελματικός κόσμος, με ασκήσεις που καλλιεργούν προσωπικές ηγετικές ικανότητες, όπως παιχνίδια, συζητήσεις και ομαδική εργασία.

Μια αληθινή διεθνής κοινότητα

Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Χάγης είναι ένα μίνι-Ηνωμένα Έθνη με 26.000 μαθητές από περίπου 150 διαφορετικές χώρες στην πανεπιστημιούπολη. Η παγκόσμια και καινοτόμος στάση μας αντικατοπτρίζεται σε όλα τα προγράμματα σπουδών μας και στα τέσσερα κεντρικά μας θέματα: Η επόμενη οικονομία, η ποιότητα ζωής: οι άνθρωποι και η τεχνολογία, η καλή διακυβέρνηση για έναν ασφαλή κόσμο και η συνδεδεμένη μάθηση. Συνεργαζόμαστε επίσης στενά με πάνω από 300 εταίρους ανταλλαγής από περισσότερες από 50 χώρες, από τη Βραζιλία και την Κίνα μέχρι την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

Κώδικας δεοντολογίας

Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Χάγης υπογράφει τον "κώδικα συμπεριφοράς σε σχέση με τους διεθνείς φοιτητές στην ανώτατη εκπαίδευση των Κάτω Χωρών". Επίσης, το The Hague Pathway College εγγυάται την ποιότητα των προγραμμάτων μας, τις διαδικασίες πρόσληψης, επιλογής και παροχής συμβουλών σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική.

Ξεκινήστε την παγκόσμια καριέρα σας

Αν και μια μικρή χώρα σε μέγεθος, οι Κάτω Χώρες έχουν μεγάλη διεθνή παρουσία. Μερικές από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Philips, Heineken, KLM, Shell, ING Bank και Unilever, είναι ολλανδικά. Ως Διεθνής Πόλη Ειρήνης, Δικαιοσύνης και Ασφάλειας, η Χάγη διεισδύει σε διεθνείς νομικούς θεσμούς. Η πόλη διαθέτει περίπου 131 διεθνή ινστιτούτα και 80 οργανώσεις δικαιοσύνης και μαζί με τη Νέα Υόρκη, τη Γενεύη και τη Βιέννη είναι μία από τις πόλεις των Ηνωμένων Εθνών.

Οι ολλανδικοί κανονισμοί για τις θεωρήσεις παρέχουν στους αποφοίτους μεταβατικές θεωρήσεις εργασίας.

Τοποθεσίες

 • The Hague

  Johanna Westerdijkplein 75, 2521, , The Hague

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις