Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

Εισαγωγή

Τολμήστε να ανακαλύψετε - HUJI Digital Open Day

Λάβετε μέρος στην Digital Open Day για προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα και ανακαλύψτε πώς συνδυάζουμε την αριστεία με μια πλούσια φοιτητική ζωή.

Κλείστε τη θέση σας εδώ > > https://tinyurl.com/2udrnv2x

HUJI - Διεθνές αντίκτυπο

Παράγοντας μια απαράμιλλη αριστεία στην έρευνα, τη διδασκαλία και τη μελέτη, οι παγκοσμίου φήμης μελετητές του Εβραϊκού Πανεπιστημίου έχουν επιτύχει εξαιρετικές ανακαλύψεις σε κλάδους που κυμαίνονται από τη γεωργία έως την έρευνα στον εγκέφαλο, από την οικονομία έως την εκπαίδευση και πολλά άλλα. Αυτά τα επιτεύγματα αντικατοπτρίζονται στον εντυπωσιακό αριθμό επιχορηγήσεων έρευνας που αποκτήθηκαν από τη σχολή του, καθώς και από την καταχώριση ενός δυσανάλογα υψηλού αριθμού διεθνών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Άρθρα και μελέτες από πανεπιστημιακούς μελετητές εμφανίζονται συχνά σε διάσημα επιστημονικά και ακαδημαϊκά περιοδικά και η έρευνά τους τους έχει κερδίσει εξαιρετικά βραβεία στο Ισραήλ και στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής, οι καθηγητές και οι απόφοιτοι έχουν κερδίσει επτά βραβεία Νόμπελ, ένα μετάλλιο Fields (το αντίστοιχο βραβείο Νόμπελ στα μαθηματικά), ένα διεθνές βραβείο Canada Gairdner στη βιοϊατρική επιστήμη και 14 βραβεία Wolf.

Το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα περήφανο για την εταιρεία μεταφοράς τεχνολογίας «Startup Nation», Yissum , η οποία συγκαταλέγεται στα πιο παραγωγικά και επιτυχημένα πλαίσια επωαστή στον κόσμο:

 • Από την ίδρυσή της το 1964, η Yissum έχει λάβει άδεια για περισσότερες από 530 τεχνολογίες
 • Καταγράφει περισσότερα από 50 νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας κάθε χρόνο
 • Η Yissum αποφέρει έσοδα 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως

Το HUJI προσφέρει ολοκληρωμένη επιλογή εξαμήνου, πτυχίου Bachelor, Master και PhD, καθώς και μεταπτυχιακές υποτροφίες, πρακτική άσκηση και βραχυπρόθεσμα προγράμματα. Η διδακτική σχολή αποτελείται από παγκοσμίου φήμης ειδικούς στους τομείς τους, πολλοί από τους οποίους έχουν κερδίσει σημαντικά βραβεία και βραβεία.

Πρωτοποριακή έρευνα

Από τότε που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 100 χρόνια, το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο ήταν στο προβάδισμα της πρωτοποριακής έρευνας τόσο στις Κοινωνικές Επιστήμες όσο και στις Φυσικές Επιστήμες. Στην πραγματικότητα, το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του δεν περιλάμβανε κανέναν άλλο από τον Albert Einstein και τον Sigmund Freud. και όχι λιγότερο από οκτώ βραβεία Νόμπελ και πολλά άλλα σημαντικά βραβεία έχουν προκύψει από τις αίθουσες του.

Σήμερα, το πανεπιστήμιο παραμένει σταθερά αφοσιωμένο στο ρόλο του ως ηγέτης στην διεπιστημονική έρευνα και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας αιχμής σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Το Huji διαθέτει πάνω από 100 ερευνητικά κέντρα, με 3.800 ερευνητικά έργα σε εξέλιξη ανά πάσα στιγμή.

Όπως αρμόζει σε ένα διακεκριμένο ερευνητικό ίδρυμα με στενούς δεσμούς με τη διεθνή ερευνητική κοινότητα, το Hebrew University συγκεντρώνει κορυφαίους ερευνητές από όλο τον κόσμο. Το ένα τρίτο όλων των υποψηφίων για διδακτορικό στο Ισραήλ είναι εγγεγραμμένοι στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο και το ένα τέταρτο όλων των διεθνών υποτροφιών postdoc στο Ισραήλ συνδέονται με το Πανεπιστήμιο. Είναι επίσης αιχμή της αιχμής για τη λήψη επιχορηγήσεων έρευνας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ΕΣΕ).

Η Αρχή Έρευνας και Ανάπτυξης του Εβραϊκού Πανεπιστημίου ενθαρρύνει και προωθεί όλες τις ερευνητικές δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη και παρέχει συνεχή υποστήριξη σε ερευνητικά έργα. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 10.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν καταχωριστεί από ερευνητές που σχετίζονται με το HUJI. Το πανεπιστήμιο ενθαρρύνει και διευκολύνει τη μεταφορά τεχνολογίας και υποστηρίζει την επιτυχή εμπορευματοποίηση καινοτομιών. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το πανεπιστήμιο έχει διαδραματίσει τόσο σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του διάσημου οικοσυστήματος του Ισραήλ.

Ζωντανή διεθνής κοινότητα

Πάνω από 2.000 μαθητές από 90 χώρες σπουδάζουν στην Ιερουσαλήμ κάθε χρόνο και επωφελούνται από τις πολλές βραχυπρόθεσμες ευκαιρίες σπουδών που προσφέρει το Rothberg International School του HUJI. Σε αυτά περιλαμβάνονται προγράμματα Εξαμηνιαίας Μελέτης Εξωτερικού και Ανταλλαγής Φοιτητών, μαθήματα εβραϊκών ulpan και διάφορα πρακτικά. Οι μαθητές που συνδέονται με το Rothberg είναι μέρος μιας ζωντανής διεθνούς κοινότητας που απολαμβάνει την τόνωση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων σπουδών παράλληλα με μια συναρπαστική προσωπική εμπειρία.

Οι μαθητές μας βυθίζονται στις σπουδές τους και απολαμβάνουν επίσης την ευκαιρία να ζήσουν μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου. Η Ιερουσαλήμ είναι γεμάτη ιστορία, πολιτισμό και θρησκεία, αλλά είναι επίσης μια όμορφη σύγχρονη πρωτεύουσα με ποικίλο πληθυσμό και έντονη νυχτερινή ζωή. Το πανεπιστήμιο βοηθά τους διεθνείς φοιτητές του να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτήν τη μοναδική εμπειρία οργανώνοντας πληθώρα κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων καθώς και αξέχαστες εκδρομές σε όλο το Ισραήλ.

Γιατί να σπουδάσετε στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο;

 • Κατατάχθηκε Νο 1 στην αριστεία στο Ισραήλ και μεταξύ των κορυφαίων 100 πανεπιστημίων παγκοσμίως
 • Οκτώ νικητές βραβείων Νόμπελ τα τελευταία χρόνια είναι απόφοιτοι HU ή ερευνητές
 • Οι ερευνητές της HU έχουν κερδίσει πολλά βραβεία
 • Προσφέρονται περισσότεροι από 150 τομείς σπουδών , συμπεριλαμβανομένων πολλών διεπιστημονικών προγραμμάτων
 • Καινοτομία και δημιουργικότητα στη διδασκαλία και την έρευνα (Neural Computation, Cognition, Computational Biology, Study of Rationality)
 • Τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις φιλοξενούν μαθητές από όλο τον κόσμο
 • Υπηρεσίες σπουδαστών ανώτερου επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών εγκαταστάσεων αιχμής και φοιτητικής στέγασης σε όλες τις πανεπιστημιούπολη
 • Απίστευτη πανοραμική θέα στην πόλη της Ιερουσαλήμ 3000 ετών από τα παράθυρα της τάξης.

Στατιστική

Παγκόσμια δραστηριότητα: Οι αριθμοί

Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους:

 • 265 ακαδημαϊκές συμφωνίες με ιδρύματα σε 45 χώρες
 • Συμφωνίες ανταλλαγής φοιτητών με περισσότερα από 90 ιδρύματα σε περισσότερες από 30 χώρες
 • 90 μαθήματα για τη μελέτη περίπου 30 γλωσσών
 • 308 μεταδιδακτορικοί ερευνητές από 34 χώρες
 • Μια ετήσια εγγραφή σχεδόν 2000 μαθητών από 80 χώρες στο Rothberg International School.
 • Τον Σεπτέμβριο του 2012, το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο έγινε ένα από τα πρώτα ιδρύματα που εντάχθηκαν στο Coursera, το οποίο συνεργάζεται με κορυφαία πανεπιστήμια για να προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα σε ανθρώπους παντού.

  Κατάταξη

  The Hebrew University of Jerusalem κατατάσσεται σταθερά ως το κορυφαίο πανεπιστήμιο στο Ισραήλ και μεταξύ των κορυφαίων 100, παγκοσμίως. Επιπλέον, το The University κατατάχθηκε το κορυφαίο ισραηλινό πανεπιστήμιο και το 201-205 καλύτερο μεταξύ των κορυφαίων 800 ιδρυμάτων στην κατάταξη 2016-17 Times Higher Education World University Rankings, που δημοσιεύτηκε από το βρετανικό περιοδικό Times Higher Education. Το HUJI ήταν το μόνο ισραηλινό πανεπιστήμιο που τοποθετήθηκε στα 200 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου στην κατάταξη.

  Επίσης, The Hebrew University of Jerusalem έχει καταταχθεί πρώτη στο Ισραήλ και 88η παγκοσμίως στα Top 100 των πιο καινοτόμων πανεπιστημίων του κόσμου του Reuters.

  Τοποθεσίες

  • Jerusalem

   Mt. Scopus 9190501 Jerusalem, , Jerusalem

  • Rehovot

   Rehovot, Ισραήλ

   Προγράμματα

   Ερωτήσεις