Keystone logo
The Presbyterian College - Montreal

The Presbyterian College - Montreal

The Presbyterian College - Montreal

Εισαγωγή

Παρουσιάζοντας το Presbyterian College

Το Presbyterian College είναι ένα κέντρο θεολογικής εκπαίδευσης όπου οι μαθητές είναι προετοιμασμένοι για χριστιανικά υπουργεία ή περαιτέρω ακαδημαϊκές σπουδές. Το Κολλέγιο είναι ανοιχτό σε φοιτητές από όλο τον κόσμο και από μια ολόκληρη ποικιλία θεολογικών παραδόσεων και ονομασιών. Το σύνθημα του Κολλεγίου είναι «Κρατώντας τον λόγο της ζωής», που έχει ληφθεί από την επιστολή του Παύλου προς τους Φιλιππινέζους (2:16) Αυτές οι λέξεις εκφράζουν τη δέσμευσή μας στον Λόγο που δίνει τη ζωή του Θεού στον Χριστό και εκφράζεται στις γραφές.

Τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα περιλαμβάνουν:

 • Πτυχίο Θεολογίας (4ετές πτυχίο)
 • Master of Divinity (ένα τριετές επαγγελματικό πτυχίο για το υπουργείο)
 • Δίπλωμα στο Υπουργείο (1ετής επαγγελματικό έτος μετά από προηγούμενες θεολογικές σπουδές)
 • Μεταπτυχιακό στην Ιερή Θεολογία (διετής προχωρημένο ακαδημαϊκό πτυχίο)
 • Μεταπτυχιακοί Θεολογικές Σπουδές (2χρονοι μάστερ Γαλλικής γλώσσας στην πρακτική θεολογία)

Οι διεθνείς φοιτητές σε αυτά τα προγράμματα πληρώνουν δίδακτρα και δίδακτρα που είναι μόνο λίγο περισσότερο από αυτά που πληρώνουν οι Καναδοί Φοιτητές - μερικά από τα πιο ανταγωνιστικά δίδακτρα στη Βόρεια Αμερική.

Μια παγκόσμια κοινότητα μελέτης και λατρείας

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε γίνει μια πραγματικά παγκόσμια κοινότητα μελέτης και λατρείας, με μαθητές από κάθε γωνιά του πλανήτη - από την Ταϊβάν, τη Βραζιλία, τη Γκάνα και το Καμερούν - καθώς και από τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Υπάρχει τόσο πλούτος σε αυτήν την κοινή χρήση μαζί και στην υπέροχη ποικιλομορφία του Σώματος του Χριστού. Μαθαίνουμε το ένα δίπλα στο άλλο και το ένα από το άλλο, πάντα εμπλουτισμένο με αυτό που πρέπει να μοιράζεται ο καθένας.

Βρίσκεται στο Όμορφο Μόντρεαλ

Βρισκόμαστε στην παγκοσμίου φήμης, κοσμοπολίτικη πόλη του Μόντρεαλ του Κεμπέκ, η οποία περιέχει έναν όμορφο συνδυασμό πολιτισμών παράλληλα με την πλειονότητα των γαλλικών και αγγλικών πληθυσμών. Είναι μια πόλη με φεστιβάλ και καφετέριες και ποτάμια που περιβάλλουν το πανέμορφο Mount Royal στο κέντρο της. Υπάρχει επίσης η ομορφιά του χειμώνα και οι γοητείες με έλκηθρο και πατινάζ στον πάγο και σκι. Μια πόλη όπου θα νιώσετε γρήγορα σαν στο σπίτι σας.

Συνδέεται με το Πανεπιστήμιο McGill

Τα προγράμματά μας εκτελούνται σε συνεργασία με τη Σχολή Θρησκευτικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο McGill, το οποίο είναι ένα από τα πιο γνωστά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Καναδά και ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο. Με φοιτητές που έρχονται στο McGill από περισσότερες από 150 χώρες, το φοιτητικό μας σώμα είναι το πιο διεθνώς διαφορετικό από οποιοδήποτε πανεπιστήμιο έντασης έρευνας στη χώρα.

Εκτός από μια αστρική σχολή, η McGill είναι γνωστή για την προσέλκυση των λαμπρότερων φοιτητών από ολόκληρο τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και από όλο τον κόσμο. Οι μαθητές της McGill έχουν τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμού εισόδου στον Καναδά και η δέσμευση της McGill για την ενίσχυση των καλύτερων βοήθησε τους μαθητές της να κερδίσουν περισσότερα εθνικά και διεθνή βραβεία κατά μέσο όρο από τους συνομηλίκους τους σε οποιοδήποτε άλλο καναδικό πανεπιστήμιο.

Είμαστε επίσης συνδεδεμένοι με τη Θεολογική Σχολή του Μόντρεαλ, την L'Université Laval, τη Θεολογική Σχολή του Μόντρεαλ και την L'Institut de Théologie pour la Francophonie.

The Presbyterian College - Montreal"}" />

fellow universities
/ The Presbyterian College - Montreal

Μια κοινότητα λατρείας και προσευχής

Η θεολογική μελέτη αφορά ουσιαστικά την πνευματική εμπλοκή. Όμως, η ανάπτυξη εντός της πνευματικής μας ζωής είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τον σχηματισμό μας για διακονία. Η συμμετοχή στο The Presbyterian College σημαίνει να συμμετέχετε σε μια ζεστή κοινότητα που προσεύχεται μαζί, προσφέρει επαίνους μαζί και μοιράζεται μαζί τα γεύματα. Να μεταμορφωθείτε και να εξοπλιστείτε μέσω της μελέτης και του επαίνου και της προσευχής και του εορτασμού μαζί ως το Σώμα του Χριστού.

Επιδιώκουμε να αναπτύξουμε ηγέτες που είναι:

 • Αξιόπιστο: γνήσιο στην πίστη και τις πράξεις
 • Ικανός: ικανός να ολοκληρώσει καλά τα καθήκοντα του υπουργείου
 • Επικεντρωμένο: ριζωμένο στο όραμα του Θεού για συμφιλίωση και θεραπεία στον κόσμο μέσω του ευαγγελίου του Χριστού
 • Συνεργατική: υποστήριξη και ανάπτυξη των δώρων άλλων
 • Δεσμευμένος: σε αυτό για μεγάλες αποστάσεις

Ως κολέγιο δεσμευόμαστε:

 • Ακαδημαϊκή αριστεία
 • Ικανότητα υπουργείου και σχηματισμός ηγεσίας
 • Προσωπική πίστη και πνευματική διαμόρφωση
 • Η χριστιανική κοινότητα εκφράζεται με ακεραιότητα, ταπεινότητα, αποφασιστικότητα, σεβασμό και διαφάνεια
 • Η μεταρρυθμισμένη παράδοση
 • Η καθολική εκκλησία
 • Δια βίου μάθηση
 • Η πίστη έζησε στον κόσμο

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

Τοποθεσίες

 • Montreal

  Rue University,3495, H3A 2A8, Montreal

  Ερωτήσεις