Keystone logo
The Proofreading Academy

The Proofreading Academy

The Proofreading Academy

Εισαγωγή

Μάθετε να διορθώνετε ως επαγγελματίας

Η Ακαδημία Διαπίστευσης διδάσκει σύγχρονες τεχνικές διόρθωσης για κάθε τύπο εγγράφου. Θα σας δείξουμε πώς να τελειοποιήσετε τα έγγραφα στην εργασία ή ακόμα και να τα διορθώσετε για να ζήσετε.

Η ηλεκτρονική μας διαδρομή σας εκπαιδεύει:

 • Επεξεργασία επιχειρηματικών, ακαδημαϊκών και δημιουργικών κειμένων
 • Επαλείψτε αποτελεσματικά τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο Microsoft Word
 • Αποφύγετε λάθη όταν εργάζεστε με διαφορετικές τυπικές αγγλικές διαλέκτους

Διόρθωση μαθημάτων

Έχετε δοκιμάσει πιθανώς πολλά διαφορετικά μαθήματα. Αλλά ποια είναι η κατάλληλη για εσάς;

Προσφέρουμε διαδραστικά, εξατομικευμένα και φιλικά δίδακτρα από μια μικρή ομάδα. Η δύναμή μας είναι η προσβασιμότητα και η φροντίδα που κάνουμε με τους μαθητές μας. Καθώς όλοι οι διδάσκοντες ξεκίνησαν επίσης ως διορθωτές εξωτερικών σχέσεων, ξέρουμε πώς αισθάνεται και θέλουν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα πρώτα σας βήματα ως επαγγελματίας διορθωτής.

Εάν θέλετε να κλείσετε μια κλήση με έναν από τους δασκάλους μας για να συζητήσετε την πορεία ή για τη ζωή ως ελεύθερος επαγγελματίας, είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να μιλήσουμε μαζί σας.

Εδώ προτείνουμε στο μάθημά μας:

 • Διαδραστικές ασκήσεις
 • Προσωπική ανατροφοδότηση από τους εκπαιδευτές
 • Δωρεάν δίδακτρα Skype
 • Επιμελημένες διορθώσεις
 • Φόρουμ χρηστών
 • Ένα ολοκληρωμένο μάθημα
 • Εγγύηση Εργασίας για την ολοκλήρωση του μαθήματος

Περιεχόμενο και περιγραφή του μαθήματος

Η Ακαδημία Διαπίστευσης διδάσκει σύγχρονες τεχνικές επιμέλειας και επεξεργασίας για κάθε κατάσταση. Είτε είστε ένας πλήρης αρχάριος είτε απλά προσπαθείτε να ακονίσετε τις δεξιότητες διόρθωσης, η πορεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

Από τη διόρθωση σφαλμάτων στην ορθογραφία, τη γραμματική και τη στίξη στις διαφορετικές μορφές γραφής και αναφοράς, η Ακαδημία Διαπίστευσης προσδίδει δεξιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επαγγελματική σας ζωή και όταν γράφετε τα δικά σας έγγραφα. Καλύπτουμε επίσης τον τρόπο αποτελεσματικής χρήσης του Microsoft Word.

Προσφέροντας τουλάχιστον 30 ώρες εκπαίδευσης, η Proofreading Academy ενσωματώνει εξετάσεις και πρακτικές ασκήσεις μαζί με πρόσβαση σε μια υπηρεσία διδασκαλίας ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες σας (κάθε χρήστης δικαιούται δωρεάν κλήση Skype για 30 λεπτά με έναν από τους δασκάλους μας) . Το μάθημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό στον δικό σας χρόνο, με τρέχουσες ενότητες που περιλαμβάνουν:

1. Επεξεργασία και διόρθωση: Εισαγωγή

Μια επισκόπηση του περιεχομένου της επαγγελματικής επεξεργασίας και της διόρθωσης.

2. Τα βασικά του Microsoft Word

Ένας οδηγός για τη χρήση του Track Changes και άλλων εργαλείων ζωτικής διόρθωσης στο Microsoft Word.

3. Κοινά λάθη ορθογραφίας

Πώς να εντοπίζετε και να διορθώνετε κοινά ορθογραφικά λάθη σε έγγραφα.

4. Κοινά λάθη γραμματικής

Πώς να διορθώσετε γραμματικά λάθη σε διάφορα είδη εγγράφων.

5. Κοινά λάθη στίξης

Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιούνται σωστά κόμματα, πλήρεις στάσεις και άλλα σημεία στίξης.

6. Άλλα κοινά σφάλματα

Πώς να διορθώσετε τα λάθη που σχετίζονται με τη λατινική ορολογία, τις συντμήσεις, την αριθμητική χρήση και τη χρήση κεφαλαίων (μεταξύ άλλων θεμάτων).

7. Επανορθωτική πρακτική: Στυλ

Χρησιμοποιούνται τα βασικά στοιχεία της επεξεργασίας ενός εγγράφου για να διασφαλιστεί το σωστό στυλ γραφής.

8. Επανορθωτική διόρθωση στην πράξη: Ακαδημαϊκή διόρθωση

Μια σε βάθος ματιά στα διορθωτικά ακαδημαϊκά έγγραφα, που κυμαίνονται από τα προπτυχιακά δοκίμια έως τα άρθρα περιοδικών και τις διδακτορικές διατριβές.

9. Ακαδημαϊκή διόρθωση: Αναφορές και παραπομπές

Μια επισκόπηση των βασικών συστημάτων αναφοράς που χρησιμοποιούνται στην ακαδημαϊκή γραφή και τα είδη σφαλμάτων που μπορούν να αντιμετωπίσουν οι διορθωτές όταν ασχολούνται με αναφορές και αναφορές.

10. Μορφοποίηση σε Microsoft Word

Μια προσεκτική ματιά στο πώς να μορφοποιήσετε τα έγγραφα στο Microsoft Word, καθώς και μερικές επιπλέον λειτουργίες που διευκολύνουν τη διόρθωση και επεξεργασία των εγγράφων.

11. Τελική Αξιολόγηση Αποτύπωσης

Μια ευκαιρία να επιδείξετε όσα έχετε μάθει! Θα λάβετε δύο δοκιμές διόρθωσης και μια δοκιμή μορφοποίησης, για την οποία θα λάβετε λεπτομερή ανατροφοδότηση για εκπαιδευτικούς. Εάν σκοράρετε 80% ή παραπάνω, θα προσφέρετε αμέσως έναν ανεξάρτητο ρόλο στην Proofed Inc. Αν όχι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξανά τις εξετάσεις μετά από μια ειδική κλήση ανάδρασης με έναν από τους δασκάλους μας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε την εγγραφή και να εργαστείτε με κάθε ενότητα, ολοκληρώνοντας την άσκηση διόρθωσης στο τέλος της ενότητας και δοκιμές για την πρόοδο στην επόμενη (μαζί με μερικές ασκήσεις και κουίζ μεσαίας μονάδας, ώστε να μπορέσετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας για αυτό που έχετε μάθει καθώς πηγαίνετε). Υπάρχει επίσης μια τελική άσκηση διόρθωσης στο τέλος του μαθήματος.

Αφού εγγραφείτε, έχετε έξι μήνες για να ολοκληρώσετε το μάθημα (δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις για περισσότερες πληροφορίες). Μόλις τελειώσετε, θα είστε πλήρως εξειδικευμένοι για να αρχίσετε να επεξεργάζεστε και να διορθώνετε επαγγελματικά τα έγγραφα. Θα προσφέρουμε ακόμη συμβουλές για το πώς να βρούμε εργασία ως ανεξάρτητος διορθωτής!

Η Ακαδημία Διαπίστευσης αναπτύχθηκε από την Proofed Inc., ένα σεβαστό διεθνές δίκτυο εμπειρογνωμόνων διόρθωσης. Έχουμε αντλήσει από τη συλλογική εμπειρία μας ως επαγγελματίες διορθωτές και συντάκτες δημιουργώντας ταυτόχρονα αυτό το μάθημα και πιστεύουμε ότι προσφέρει περισσότερα για τους μαθητές από οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή διδασκαλία και επεξεργασία που διατίθεται σήμερα.

Εάν θέλετε να μάθετε τίποτα άλλο σχετικά με την Ακαδημία Προκαταρκτικής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τοποθεσίες

 • New York

  Suite 30, 101 St Mark’s Pl, 10009, New York

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις