Keystone logo
The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Εισαγωγή

145395_image_2020-11-20_16-42-51.png

Όλα όσα θέλατε να ακούσετε και να ρωτήσετε για το Skoltech σε πραγματικό χρόνο. Γνωρίστε με εκπροσώπους της Skoltech, λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε ουσιαστικά την πανεπιστημιούπολη μας.

Προσκαλούμε φοιτητές και αποφοίτους με φόντο STEM που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τους μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς τους. σπουδές στο Skoltech's Online Open πόρτες. Θα λάβετε μια επισκόπηση των διαθέσιμων προγραμμάτων και της δομής του προγράμματος σπουδών, των διάσημων μελών της σχολής του Skoltech, των δυνατοτήτων σταδιοδρομίας, της φοιτητικής ζωής εντός και εκτός της πανεπιστημιούπολης και πολλά άλλα. Θα λάβετε επίσης τις λεπτομέρειες σχετικά με την είσοδο και την ευκαιρία να κάνετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Οι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες της Skoltech θα κάνουν μια ομιλία αφιερωμένη στον τομέα που τους ενδιαφέρει και θα σας βοηθήσουν να γίνετε μαθητής στο Skoltech.

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στον σύνδεσμο εδώ

Το Skoltech είναι ένα διεθνές πανεπιστήμιο με επίκεντρο την έρευνα που ιδρύθηκε από μια ομάδα παγκοσμίου φήμης επιστημόνων. Το πρόγραμμα σπουδών της Skoltech επικεντρώνεται στην τεχνολογία και την καινοτομία, προσφέροντας μεταπτυχιακά προγράμματα σε 10 τεχνολογικούς κλάδους. Οι μαθητές λαμβάνουν αυστηρή θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, σχεδιάζουν τα δικά τους ερευνητικά έργα, συμμετέχουν σε πρακτική άσκηση και αποκτούν επιχειρηματικές δεξιότητες στα Αγγλικά. Η σχολή αποτελείται από τρέχοντες ερευνητές με διεθνή διαπίστευση και επιτεύγματα.

Η Skoltech ενσωματώνει την παράδοση της ρωσικής επιστημονικής αριστείας με τις βέλτιστες πρακτικές από όλο τον κόσμο. Συνδυάζει τη θεμελιώδη επιστήμη με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Αυτή η προσέγγιση, που συμπληρώνεται από τη διεθνή ατμόσφαιρα, παγκοσμίως γνωστούς καθηγητές και επιστήμονες από τη Ρωσία και το εξωτερικό, τέλεια εξοπλισμένα εργαστήρια και στενή ένταξη στην κοινωνία και τη βιομηχανία δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ανώτερη εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης και να αποκτήσουν ευρείες προοπτικές σταδιοδρομίας και επιχειρήσεων.

111168_TSL_3334.jpg

Υποβάλετε αίτηση σε ένα από τα κορυφαία 100 νεαρά πανεπιστήμια στο Nature Index. Η Skoltech προσφέρει MSc και Ph.D. προγράμματα :

 • Προηγμένη Υπολογιστική Επιστήμη
 • Προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής
 • Επιστημονικά δεδομένα
 • Ενεργειακά συστήματα
 • Διαδίκτυο πραγμάτων και ασύρματες τεχνολογίες
 • Βιοεπιστήμες
 • Επιστήμη υλικών
 • Μαθηματική και Θεωρητική Φυσική
 • Μηχανική πετρελαίου
 • Φωτονικά και Κβαντικά υλικά
 • Συστήματα Διαστήματος και Μηχανικής

Αυτό που κάνει το Skoltech να ξεχωρίζει από τα άλλα πανεπιστήμια είναι το εξαιρετικό περιβάλλον του που θα κάνει τις σπουδές σας να αποτελέσουν σημαντικό ορόσημο ζωής:

 • Εκπαίδευση: Διαλέξεις και πρακτικές τάξεις δίνονται από παγκοσμίου φήμης ειδικούς. Οι μαθητές μπορούν να σχεδιάσουν το δικό τους εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιλέγοντας από μια ποικιλία μαθημάτων
 • Επιστήμη: Η επιστήμη ενσωματώνεται σταθερά στη διαδικασία εκπαίδευσης: κάθε μαθητής διεξάγει τα δικά του ερευνητικά προγράμματα
 • Πραγματική εμπειρία: Παρέχουμε βιομηχανική εμβάπτιση: πρακτική άσκηση 8 εβδομάδων σε κορυφαίες βιομηχανικές εταιρείες, όπου οι μαθητές μετατρέπουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε δράση
 • Επιχειρηματικότητα: Συμπληρώνουμε την ακαδημαϊκή σας κατάρτιση με ένα επιχειρηματικό μάθημα που παρέχει συμβουλές για τον τρόπο εμπορίας ιδεών και ερευνητικών ευρημάτων
 • Κινητικότητα: πάνω από το ένα τρίτο των μαθητών μας συμμετέχουν σε διάφορα ακαδημαϊκά προγράμματα κινητικότητας που εργάζονται ως εκπαιδευόμενοι ή ερευνητές στο MIT, στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, στο Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι και σε άλλα κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια.
 • Παγκόσμιο περιβάλλον: φοιτητές από 40 χώρες, καθηγητές και ερευνητές από διεθνώς αναγνωρισμένα εργαστήρια και πανεπιστήμια. Διδάσκουμε στα Αγγλικά.
 • Ζωή: μόλις εγγραφείτε, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μεγάλα διεθνή συνέδρια, να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς επιστήμης και φοιτητών και να εργαστείτε στα δικά σας έργα και πρωτοβουλίες.
 • Πακέτο φοιτητών: Οι σπουδαστές Skoltech δικαιούνται μηνιαία υποτροφία, αρχίζοντας από 40.000 RUR (περίπου 550 EUR) και ασφάλιση υγείας.

111171_TSL_2765.jpg
111172_TSL_3442.jpg

Οι απόφοιτοί μας διαμορφώνουν το μέλλον τους επιλέγοντας από μια ποικιλία ευκαιριών σταδιοδρομίας στη βιομηχανία, την επιστήμη και τις επιχειρήσεις

 • Επιστήμη: Προσγείωση Ph.D. θέσεις και συνεχιζόμενη έρευνα σε κορυφαίες ερευνητικές οντότητες της Ρωσίας και του εξωτερικού
 • Βιομηχανία: Ειδικές θέσεις προσγείωσης σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας, απαιτώντας θεμελιώδεις γνώσεις της μαθηματικής και θεωρητικής φυσικής
 • Έναρξη λειτουργίας: Ξεκινώντας μια επιχείρηση από μόνη της ή μέσω του οικοσυστήματος καινοτομίας Skolkovo με την εκτεταμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων, εταίρων, συμβούλων και επενδυτών

Η εκπαίδευση στο Skoltech είναι δωρεάν. Οι μαθητές μπορούν να δημιουργήσουν τα ατομικά τους σχέδια εκμάθησης και να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό σύνολο επιστημονικών κλάδων με μαθήματα επιλογής και έργα από οποιοδήποτε πεδίο. Η έρευνα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας μελέτης.

Charles Belina, ΗΠΑ: " Επέλεξα να σπουδάσω στο Skoltech γιατί μου επέτρεψε να λάβω εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης, ενώ βιώνω και τη ζωή σε μια ξένη χώρα. Πουθενά αλλού δεν θα μπορούσα να ζήσω το όνειρό μου να ζήσω στο εξωτερικό σε μια κοσμοπολίτικη πόλη όπως η Μόσχα, ενώ σπούδαζα σε κορυφαίο πανεπιστήμιο. Η Skoltech ενθαρρύνει τη συνεργασία και τα ομαδικά προγράμματα και διδάσκει τους σπουδαστές της να ασκήσουν επιρροή. αυτό σημαίνει ότι μαθαίνετε πώς να δημιουργήσετε κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι. "

Shreya Santra, Ινδία: « Αποφάσισα να συνεχίσω τα μεταπτυχιακά μου στο Skoltech όταν ανακάλυψα πώς αυτό το νεοσυσταθέν ινστιτούτο στέλνει θετικά κυματισμούς μέσω της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας. Η έμπειρη σχολή και οι προηγμένες ερευνητικές εγκαταστάσεις που διατίθενται στο Skoltech είναι πολύ ελκυστικές για κάθε φοιτητή μηχανικής. Το περιβάλλον στο Skoltech είναι εξαιρετικά φιλικό και παρακινητικό και είναι εύκολο για τους διεθνείς φοιτητές να προσαρμοστούν στη ζωή στη Μόσχα. "

Adeniyi Adebayo, Ghana: "Νους, καρδιές και χέρια! Το Skoltech σάς βοηθά να ανακαλύψετε ξανά την αληθινή μάθηση: είναι βιωματικό και εμπλέκει το μυαλό σας με κάθε έννοια, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς και των χεριών. Είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία και μου άρεσε κάθε μέρος του ταξιδιού "

Τοποθεσίες

 • Moscow

  Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1, 121205, Moscow

Ερωτήσεις