Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
The University of Chicago Crown Family School of Social Work, Policy, and Practice

The University of Chicago Crown Family School of Social Work, Policy, and Practice

The University of Chicago Crown Family School of Social Work, Policy, and Practice

Εισαγωγή

Σχετικά και άτομα

Για περισσότερα από 100 χρόνια, το University of Chicago School of Social Service Administration (SSA) έχει καθορίσει τους τομείς της κοινωνικής εργασίας και της κοινωνικής πρόνοιας. Σήμερα, το SSA είναι ένα από τα τρία πρώτα μεταπτυχιακά σχολεία κοινωνικής εργασίας στον κόσμο. Οι εντυπωσιακά διαφορετικοί μαθητές μας φτάνουν με ενέργεια, ενσυναίσθηση, ευφυΐα και έντονη επιθυμία να υπηρετήσουν. Τους δίνουμε τη σταθερή θεωρητική βάση, την κλινική και πολιτική προοπτική και την πρακτική εμπειρία για να έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στη ζωή των πιο ευάλωτων ανθρώπων της κοινωνίας μας.

110568_pexels-photo-1595391.jpeg

10 λόγοι για να συμμετάσχουν στην SSA

Οι μαθητές μας έχουν πολλούς λόγους για τους οποίους επέλεξαν SSA. εδώ είναι η πρώτη μας δέκα:

1. Κορυφαία κατάταξη.

Η SSA είναι μια από τις κορυφαίες σχολές κοινωνικής εργασίας και κοινωνικής πρόνοιας στον κόσμο και οι συνομήλικοί μας πάντα θεωρούσαν ότι είμαστε από τους καλύτερους.

2. Είμαστε η ιστορία της κοινωνικής εργασίας και του μέλλοντος.

Όταν διαβάζετε την ιστορία της SSA, διαβάζετε την ιστορία της κοινωνικής εργασίας. Οι ιδρυτές της Σχολής μας ήταν ιδρυτές της πειθαρχίας και οι καθηγητές που θα μάθετε από σήμερα θα συνεχίσουν να διαμορφώνουν τη θεωρία και την πρακτική μέσω της διεπιστημονικής τους έρευνας. Πολλά από τα πρότυπα κείμενα για το πεδίο έγιναν από καθηγητές της SSA.

Η SSA οδηγεί τον αναδυόμενο τομέα της πρόληψης της βίας και έχει τη μεγαλύτερη ομάδα εμπειρογνωμόνων για την παιδική φροντίδα σε οποιαδήποτε σχολή κοινωνικής εργασίας στο έθνος. Πολλοί από τους καθηγητές μας εξετάζουν και δοκιμάζουν λύσεις στους τομείς της επίσκεψης στο σπίτι, της παιδικής κακοποίησης, της ενδυνάμωσης και ανάπτυξης των νέων, της σχολικής μεταρρύθμισης, της πρόληψης της βίας στην κοινότητα και της υπεράσπισης.

3. Το ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών μας.

Δεν χρειάζεται να δηλώνετε συγκέντρωση κατά τη στιγμή της αίτησης - θα επιλέξετε μια συγκέντρωση κλινικής πρακτικής ή κοινωνικής διοίκησης κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου του πρώτου έτους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το πρόγραμμα σπουδών μας εξασφαλίζει ότι όλοι οι φοιτητές της SSA λαμβάνουν μια σταθερή γείωση και στις δύο περιοχές ενώ λαμβάνουν μαθήματα από την SSA και στο Πανεπιστήμιο.

4. Υποτροφίες.

Περισσότερο από το 95 τοις εκατό των φοιτητών του πανεπιστημίου μας λαμβάνει βοήθεια με βάση τις αξίες και τις ανάγκες. Κάθε χρόνο, η SSA χορηγεί υποτροφίες πλήρους και μερικής διδάκτρων. Πέρυσι, το 99% των υποτροφιών / δώρων ανανεώθηκε για φοιτητές του δεύτερου έτους. Η SSA καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να βοηθήσει τους σπουδαστές προσφέροντας εξαιρετική βοήθεια υποτροφιών καθώς και διευκολύνοντας άλλες μορφές οικονομικής βοήθειας.

5. Συγκεντρώσεις στην κλινική πρακτική και την κοινωνική διοίκηση.

Η διαφορά μεταξύ SSA και σχολής δημόσιας πολιτικής; Με μια λέξη, βάθος. Ξεκινάμε εστιάζοντας στο άτομο (μικρο), εξετάζοντας τα συστήματα ανώτατου επιπέδου (μακρο) και τα πάντα μεταξύ τους (mezzo). Κάθε φοιτητής, ανεξάρτητα από τη συγκέντρωση, λαμβάνει μια ολοκληρωμένη γείωση στη διοίκηση και την κλινική πρακτική. Το μάντρα μας είναι «πώς λειτουργεί θεωρητικά και πρακτικά;»

6. Πεδίο εργασίας στην πόλη του Σικάγο, μια πόλη των συνοικιών.

Η SSA έχει σχέσεις με πάνω από 600 πρακτορεία - και όλες τις πιο επιρροές στην περιοχή του Σικάγου. Οι τοποθεσίες πεδίου βρίσκονται σε όλες σχεδόν τις συνοικίες του Σικάγου και σε πολλά από τα προάστιά του. Ενώ ζείτε και μαθαίνετε σε μια από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε νέα δίκτυα σε δύο πρακτικές πρακτικές πρακτικής άσκησης που θα σας καθοδηγήσουν για μια κοινωνική αλλαγή. Θα εκπαιδευτείτε από επαγγελματίες που θα σας καθοδηγήσουν στην ανάπτυξη μιας ταυτότητας κοινωνικής εργασίας και στην προετοιμασία μιας επιτυχημένης καριέρας.

7. Γλυκό σπίτι UChicago: μια διεπιστημονική προσέγγιση.

Θα έχετε πρόσβαση σε όλα όσα έχει να προσφέρει το πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένων τάξεων που προσφέρονται από καθηγητές της SSA που εκπροσωπούν πάνω από δώδεκα διαφορετικούς κλάδους. Η σχολή μας αντιπροσωπεύει επίσης τον μεγαλύτερο αριθμό γυναικών και εκπαιδευτικών μειονοτήτων στο UChicago, παρέχοντας ένα διαφορετικό σύνολο φωνών. Και η ολοκληρωμένη και διεπιστημονική φύση του πτυχίου ΑΜ, που ισοδυναμεί με ΑΣΑ, θα σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογή στη μελλοντική σας καριέρα.

8. Έρευνα. Δημοσιεύστε το.

Ευκαιρίες είναι διαθέσιμες για να συνεργαστείτε με μερικούς από τους κορυφαίους μελετητές του έθνους σε ερευνητικά έργα αιχμής. Το SSA είναι επίσης ένα από τα λίγα σχολεία κοινωνικής εργασίας που διαθέτει ένα φοιτητικό περιοδικό για φοιτητές επιπέδου μάστερ. Δημοσιεύστε το στο φόρουμ των δικηγόρων μας.

9. Η καριέρα σου.

Το Career Office της SSA ειδικεύεται στην εξυπηρέτηση των ενδιαφερόντων σταδιοδρομίας των φοιτητών της SSA, παρέχοντας πρόσβαση σε ένα εντυπωσιακό και αφοσιωμένο δίκτυο αποφοίτων, τοποθετήσεις θέσεων εργασίας, προσωπική συμβουλευτική και δικτυακές εκδηλώσεις όπου θα συναντήσετε τους ηγέτες στο επάγγελμα. Η SSA φιλοξενεί επίσης την εβδομάδα της Ουάσινγκτον κατά τη διάρκεια της άνοιξης, μια ευκαιρία για τους μαθητές να συναντηθούν με αποφοίτους που εργάζονται στην περιοχή DC και να επισκεφτούν διαφορετικούς οργανισμούς για να εξερευνήσουν τη σταδιοδρομία στην υπεράσπιση, την έρευνα, την ανάλυση πολιτικής και πολλά άλλα.

10. Η αποστολή μας.

Ζούμε την αποστολή μας, εργαζόμαστε προς μια πιο δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία μέσω της έρευνας, της διδασκαλίας και της υπηρεσίας προς την κοινότητα.

110569_pexels-photo-1438072.jpeg

Αποστολή και προσέγγιση

Η αποστολή του σχολείου

Η Σχολή Διοίκησης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου του Σικάγου είναι αφιερωμένη στην εργασία προς μια πιο δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία μέσω της έρευνας, της διδασκαλίας και της υπηρεσίας στην κοινότητα. Ως ένα από τα παλαιότερα και πιο αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά σχολεία κοινωνικής εργασίας, η SSA προετοιμάζει επαγγελματίες για να χειριστούν τα πιο δύσκολα προβλήματα της κοινωνίας αναπτύσσοντας νέες γνώσεις, προωθώντας μια βαθύτερη κατανόηση των αιτιών και του ανθρώπινου κόστους των κοινωνικών ανισοτήτων και χτίζοντας γέφυρες μεταξύ αυστηρής έρευνας και την πρακτική να βοηθάμε άτομα, οικογένειες και κοινότητες να επιτύχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Κατευθυντήριες Αρχές του Αναλυτικού Προγράμματος του Δασκάλου της SSA

Το πρόγραμμα σπουδών της SSA προάγει την κοινωνική δικαιοσύνη μέσω της δέσμευσής της στον πλουραλισμό, την αυστηρή έρευνα, την αφοσιωμένη διεπιστημονική υποτροφία, την ενοποιητική πρακτική, την κριτική σκέψη και την ενημερωμένη δράση. Αυτές οι δεσμεύσεις διδακτέας ύλης προετοιμάζουν τους μαθητές να κατανοήσουν τα πολύπλοκα πλαίσια και τις δομές εξουσίας που διατηρούν και αναπαράγουν την ανισότητα και την αδικία και να αναλάβουν δράση για την προώθηση ατομικών, κοινωνικών και διαρθρωτικών αλλαγών.

1) Κοινωνική δικαιοσύνη

Η SSA υποστηρίζει τους μαθητές να αναλύουν τους κοινωνικούς, ιστορικούς, πολιτικούς, οικονομικούς και οργανωτικούς παράγοντες που ενισχύουν την ανισότητα και την αδικία. Οι σπουδαστές και η σχολή θεωρούν τη θέση τους και τη θέση των άλλων μέσα σε αυτές τις δομές, με εκτίμηση του τρόπου με τον οποίο οι ταυτότητες και οι συμμαχίες μπορούν να διασταυρωθούν στην ένωση ή να μετριάσουν το προνόμιο και την καταπίεση. Προσπαθούμε να αυξήσουμε την πρόσβαση, τις ευκαιρίες και την αντιπροσωπεία, προκειμένου να καταργήσουμε τα συστήματα καταπίεσης και να βοηθήσουμε στην ικανοποίηση των βασικών αναγκών διαφορετικών ατόμων, οικογενειών και κοινοτήτων με συμπόνια και ανθρωπιά.

2) Πνευματικός Πλουραλισμός

Ο πνευματικός πλουραλισμός βρίσκεται στο επίκεντρο της διδασκαλίας της SSA. Το πρόγραμμα σπουδών αντανακλά την πνευματική ποικιλομορφία της σχολής μας, που προέρχεται από μια σειρά ακαδημαϊκών κλάδων και επαγγελμάτων και αντιπροσωπεύει μια ποικιλία πολιτικών προοπτικών. Αυτός ο πλουραλισμός επιτρέπει στους φοιτητές και τους φοιτητές μας να εκτιμούν πολλαπλούς τρόπους γνώσης, να είναι επικριτικοί σε ό, τι μετράει ως γνώση και έρευνα και να είναι πιο περιεκτικές σε προοπτικές που δεν έχουν παραδοσιακά επικεντρωθεί στα προγράμματα κοινωνικής εργασίας. Ο πνευματικός μας πλουραλισμός ενθαρρύνει επίσης την συνεχιζόμενη ανάκριση της έννοιας της κοινωνικής δικαιοσύνης, η οποία είναι καίριας σημασίας για την αποστολή της κοινωνικής εργασίας. Παρέχει επίσης τα εργαλεία και την ευελιξία να εμπλακούμε αποτελεσματικά με ένα ευρύ φάσμα ατόμων, κοινοτήτων και κοινωνικών φορέων.

3) Δεσμευμένη υποτροφία και διδασκαλία

Η σχολή SSA έχει δεσμευτεί να προάγει την κοινωνική δικαιοσύνη και την κοινωνική ισότητα μέσω της αφοσιωμένης υποτροφίας και εκπαίδευσης. Η υποτροφία στην SSA προκύπτει από τη διαδραστική δέσμευση με τους επαγγελματίες, τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και τις κοινότητες. Τα μέλη ΔΕΠ της ΔΕΠ ενσωματώνουν ενεργά την έρευνά τους στα προγράμματα σπουδών και στη διδασκαλία. Οι σπουδαστές εκπαιδεύονται για να εντοπίσουν και να αναλύσουν τις αιτίες, τις συνέπειες και τις προσεγγίσεις για τη βελτίωση του ανθρώπινου πόνου και της κοινωνικής αδικίας.

4) Ολοκληρωμένη πρακτική

Το πρόγραμμα σπουδών μας βασίζεται στην υπόθεση ότι όλοι οι κοινωνικοί λειτουργοί πρέπει να κατανοήσουν και να δράσουν για να κινητοποιήσουν την αλλαγή και μέσα σε άτομα, οικογένειες, κοινότητες, οργανισμούς, δημόσια ιδρύματα και πολιτικά και οικονομικά συστήματα. Με βάση και ενσωματώνοντας εμπειρίες πεδίου και τάξης, οι μαθητές θα αναπτύξουν δεξιότητες για εξάσκηση σε πολλαπλά επίπεδα. Επιπλέον, οι μαθητές εκπαιδεύονται να χρησιμοποιούν ολοκληρωμένα πλαίσια που υπερβαίνουν τη μικρο-μακρο-διχοτομία.

5) Κρίσιμη σκέψη

Οι μαθητές μαθαίνουν να αμφισβητούν, να αξιολογούν, να αξιολογούν και να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε υποθέσεις, ισχυρισμούς και αξίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από την κοινωνική επιστήμη και την έρευνα κοινωνικής εργασίας. Οι μαθητές μαθαίνουν να εξετάζουν μια σειρά προοπτικών, να εκτιμούν προσεκτικά τις υποθέσεις, την εγκυρότητα και τις συνέπειές τους, και να γίνονται εξειδικευμένοι και διορατικοί αξιολογητές της δικής τους σκέψης. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει προβληματισμό σχετικά με το πώς οι σχέσεις και οι ταυτότητες κάποιου μπορεί να οδηγήσουν σε τυφλά σημεία και προκαταλήψεις. Οι μαθητές μαθαίνουν να ενσωματώνουν μια κριτική ευαισθησία στην πράξη, ώστε να συμβάλλουν ουσιαστικά στο επάγγελμα, στη βάση των πελατών και στην ανάλυση και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων.

6) Θεωρία στη δράση

Οι μαθητές προετοιμάζονται για θέσεις ηγεσίας και για να είναι διαχειριστές της αλλαγής, ενώ εργάζονται σε δυναμικά κοινωνικοπολιτικά και φορολογικά πλαίσια σε εκατοντάδες ελεγχόμενες τοποθετήσεις σε όλο το Σικάγο και τις γύρω κοινότητές του. Το Σικάγο έχει μια πλούσια ιστορία κοινωνικής μεταρρύθμισης, καινοτομίας κοινωνικών υπηρεσιών και οργάνωσης της κοινότητας που δίνει πλαίσιο και συνέχεια στις εμπειρίες των μαθητών στο πεδίο. Το μοντέλο πεδίου παρέχει την ευκαιρία στους μαθητές να ασχολούνται ταυτόχρονα με μαθήματα και επιτόπια εργασία, προκαλώντας στους μαθητές να εκτιμήσουν, να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν το εξαιρετικό φάσμα αναγκών που φέρνουν τους ανθρώπους σε επαφή με μη κερδοσκοπικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Ταυτόχρονα, οι μαθητές μαθαίνουν από την τεράστια δύναμη, την ανθεκτικότητα και τη γνώση που κατέχουν τα άτομα και οι κοινότητες που υπηρετούν. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να εντοπίσουν ερωτήσεις πρακτικής που οδηγούν σε ανάλυση, έρευνα και νέες προσεγγίσεις για τη βελτίωση του κοινωνικού αποκλεισμού μέσω επιτόπιων εργασιών της κοινότητας.

Αν και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες που θα αναιρούν σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη για ένα επάγγελμα κοινωνικής εργασίας, συνειδητοποιούμε ότι τα προγράμματα και οι οργανισμοί κοινωνικής εξυπηρέτησης εξυπηρετούν ζωτικής σημασίας καθαρές λειτουργίες ασφαλείας και μπορούν να βοηθήσουν στην κοινωνική μεταστροφή προς την ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη. Η σχολή SSA αναγνωρίζει ότι τα άτομα, οι οικογένειες και οι κοινότητες σπάνια βοηθούνται από μέτριες παρεμβάσεις και προγράμματα. Παρομοίως, η κοινωνία σπάνια εξυπηρετείται από κακή έρευνα ή κακά δημιουργημένες κοινωνικές πολιτικές. Ως εκ τούτου, η SSA επιδιώκει την αριστεία της πρακτικής μας, της διδασκαλίας και της υποτροφίας μας.

110567_pexels-photo-1096773.jpeg

Καριέρα στην κοινωνική εργασία

Χάρη στο μοναδικά ενσωματωμένο πρόγραμμα σπουδών της SSA και το γραφείο καριέρας που επικεντρώνεται στο σπουδαστή, οι πτυχιούχοι μας προχωρούν γρήγορα σε ηγετικές θέσεις στην κλινική πρακτική, δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας, οργανισμούς ανάπτυξης της κοινότητας, ινστιτούτα πολιτικής έρευνας, φιλανθρωπικά ιδρύματα και ακαδημαϊκούς κύκλους.

Ανθρωποι

Η κοινωνική εργασία προσελκύει ιδεαλιστές: ανθρώπους με έντονη συνειδητοποίηση του ανθρώπινου πόνου και αδικίας και ανθρώπους με ισχυρή δέσμευση να μειώσουν αυτό το πόνο και την αδικία. Στο SSA, θα είστε περιτριγυρισμένοι από παθιασμένους, φιλόδοξους και έξυπους συμμαθητές και θα σας καθοδηγήσουν μερικά από τα κορυφαία μυαλά στον τομέα. Αυτή είναι η κοινότητά σας.

Παγκόσμια έρευνα

Η SSA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για τους σπουδαστές να μάθουν για την πολιτική κοινωνικής πρόνοιας και την πρακτική σε διεθνές επίπεδο: μέσω παγκόσμιων μαθήσεων για τους πρόσφυγες, την υιοθεσία και τη μετανάστευση. Βιωματικές ευκαιρίες μάθησης σε μέρη όπως η Ινδία και η Κίνα. και το νέο πρόγραμμα πιστοποίησης της Παγκόσμιας Κοινωνικής Ανάπτυξης.

Αντίκτυπος κοινότητας και πεδίου

Η SSA έχει σχέσεις με περισσότερους από 600 οργανισμούς στην περιοχή του Σικάγου. Οι τοποθεσίες πεδίου βρίσκονται σε όλες σχεδόν τις συνοικίες του Σικάγου και σε πολλά από τα προάστιά του. Ενώ ζείτε και μαθαίνετε σε μια από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε νέα δίκτυα σε δύο πρακτικές πρακτικές πρακτικής άσκησης που θα σας καθοδηγήσουν για μια κοινωνική αλλαγή.

110571_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Ιστορία

Από την πρώτη ενσάρκωση του το 1908, η Σχολή Διοίκησης Κοινωνικών Υπηρεσιών (SSA) δεν υπήρξε ποτέ απλά ένα μέρος για να μάθει για την κοινωνική εργασία. συνέβαλε στη δημιουργία και τον καθορισμό του επαγγέλματος της κοινωνικής εργασίας και του τομέα της κοινωνικής πρόνοιας.

Το SSA διαδραματίζει ιστορικό ρόλο ως ένα από τα πρώτα σχολεία κοινωνικής εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, των οποίων οι ιδρυτές πρωτοπόροι άφησαν μια ανεξίτηλη δέσμευση στο επάγγελμα για την επιδίωξη της κοινωνικής δικαιοσύνης και την ανακούφιση των ανθρώπινων δεινών με αυστηρούς και βασισμένους σε στοιχεία. Το 1924, ο Edith Abbott όχι μόνο έγινε ο πρώτος πρύτανης της SSA, αλλά ήταν η πρώτη γυναίκα πρύτανης οποιουδήποτε μεταπτυχιακού σχολείου στις Ηνωμένες Πολιτείες - ξεδιπλώνοντας το δρόμο για πολλούς πρωτοπόρους κοινωνικής εργασίας και γυναίκες στην ακαδημία.

Ενώ οι περισσότερες πρώτες σχολές κοινωνικής εργασίας επικεντρώθηκαν στην πρακτική κατάρτιση για τους υποψήφιους, οι ηγέτες της SSA επέμειναν στην ανάγκη για μια σταθερή βάση στην κοινωνική επιστήμη και την κοινωνική έρευνα. Στην πρώτη δεκαετία, η σχολή του Chicago School of Civics and Philanthropy και οι φοιτητές έλεγαν θέματα όπως η παραβατικότητα των ανηλίκων, η αθλιότητα, η επαγγελματική κατάρτιση και η στέγαση στην ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη του Σικάγου. Η απόφαση το 1920 για τη συγχώνευση της Σχολής και του Πανεπιστημίου του Σικάγο άνοιξε τους μαθητές να έρθουν σε επαφή με τις κοινωνικές επιστήμες.

Τις δεκαετίες από τότε, οι έμφαση στην κοινωνική έρευνα και στην εφαρμογή των γνώσεων της κοινωνικής επιστήμης στην επίλυση των ανθρώπινων προβλημάτων συνεχίστηκαν. Κρίσιμη για αυτή την προσπάθεια είναι η επισκόπηση της κοινωνικής υπηρεσίας που ιδρύθηκε το 1927 με σκοπό να ανοίξει "επιστημονικές συζητήσεις για προβλήματα που προκύπτουν σε σχέση με τις διάφορες πτυχές της κοινωνικής εργασίας". Όπως και η ίδια η SSA, η επισκόπηση της κοινωνικής υπηρεσίας όχι μόνο αντανακλούσε τον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας αλλά συνέβαλε στη διαμόρφωσή της. Παραμένει το κορυφαίο περιοδικό στον τομέα του.

Η πρώιμη έρευνα στην SSA είχε ξεχωριστό δημόσιο χαρακτήρα. Οι έρευνες για το καθεστώς των μητέρων και των παιδιών, για παράδειγμα, έθεσαν τα θεμέλια για τις διατάξεις του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης του έθνους που σχετίζονται με τα παιδιά τη δεκαετία του 1930. Ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1940, οι ενέργειες SSA στράφηκαν στα ζητήματα του ίδιου του επαγγέλματος κοινωνικής εργασίας. Τέτοιοι διδάσκοντες όπως η Charlotte Towle και η Helen Harris Perlman εφάρμοσαν τις ιδέες της ψυχολογίας του εγώ στην υπόθεση και ανέπτυξαν το γενικό πρόγραμμα σπουδών περίπτωσης, το οποίο έγινε μοντέλο για την εκπαίδευση στην κοινωνική εργασία. Πρόσφατες συνεισφορές στην παράδοση της άμεσης πρακτικής περιλάμβαναν το έργο του Laura Epstein και του William Reid για το σχεδιασμό και τη δοκιμή της προσέγγισης που επικεντρώνεται στην εργασία. Η "Εστίαση με Θεραπεία" ήταν το πρώτο μοντέλο κοινωνικής εργασίας που βασίζεται στην θεωρία και την έρευνα και αυτή η προσέγγιση είναι ένα από τα θεμέλια για την πρακτική που βασίζεται σε αποδείξεις. Έτσι, η Σχολή βρίσκεται στη μοναδική θέση να είναι πρωτοπόρος τόσο στην έρευνα πολιτικής όσο και στην ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων πρακτικής κοινωνικής εργασίας.

Η SSA σήμερα συνεχίζει να εδραιώνει τις συνδέσεις μεταξύ των κοινωνικών επιστημών και των επιστημών συμπεριφοράς, της έρευνας και του πραγματικού κόσμου της πολιτικής και της πρακτικής. Η σχολή προέρχεται από τους τομείς της κοινωνικής εργασίας, της ψυχολογίας, της κοινωνιολογίας, της πολιτικής επιστήμης, της δημόσιας τάξης, της δημόσιας υγείας, της οικονομίας, της γεωγραφίας και της ανθρωπολογίας. Η έρευνα στη Σχολή αντικατοπτρίζει αυτή την πολυμορφία. Η σχολή μας συνεργάζεται στο Πανεπιστήμιο και σε όλο τον ακαδημαϊκό χώρο για να διαμορφώσει απτές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα.

Η σχολή SSA έχει τιμηθεί ως υποψήφιοι του Λευκού Οίκου, οι Fulbright Fellows και οι Kellogg Fellows. Έχουν ισχυρούς δεσμούς τόσο με τις δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας όσο και με τις τοπικές, κρατικές και εθνικές κυβερνήσεις. Μεταξύ αυτών, για παράδειγμα, είναι πρώην επικεφαλής τμήματος του Προεδρείου του Προϋπολογισμού, πρώην βοηθός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Εκπαίδευσης και Πρόνοιας, και πρώην ενδιάμεσος επικεφαλής εκπαιδευτικός υπεύθυνος για τα Δημόσια Σχολεία του Σικάγου. Τα μέλη του πανεπιστημίου συνέβαλαν την εμπειρογνωμοσύνη τους σε μακρούς καταλόγους εθνικών και κρατικών επιτροπών σε θέματα όπως η δικαιοσύνη των ανηλίκων, η ψυχική υγεία, η γήρανση και η ευημερία των παιδιών.

Η σχολή SSA και οι απόφοιτοι έχουν και εξακολουθούν να αναγνωρίζονται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ως οι πιο ισχυροί και ταλαντούχοι ηγέτες που αντιμετωπίζουν τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα της εποχής μας.

Κατάταξη

Η SSA είναι μία από τις κορυφαίες σχολές κοινωνικής εργασίας και κοινωνικής πρόνοιας στον κόσμο και οι συνομήλικοί μας πάντα μας θεωρούσαν έναν από τους καλύτερους.

Τοποθεσίες

  • Chicago

    Crown Family School of Social Work, Policy, and Practice, 969 E. 60th St., IL 60637, Chicago

Ερωτήσεις