Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

Εισαγωγή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Το Πανεπιστήμιο του Νόμου (ULaw) είναι ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες νομικής εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην πραγματικότητα, έχουμε εκπαιδευτεί περισσότεροι δικηγόροι στην Αγγλία από οποιονδήποτε άλλο.

Και με τέτοιους στενούς δεσμούς μεταξύ νόμου και επιχειρήσεων, έχει νόημα ότι ένας ειδικός στη νομική εκπαίδευση είναι καλά εξοπλισμένος για να αναπτύξει μια εξαιρετική σχολή επιχειρήσεων, το University of Law Business School.

Με έμφαση στην πρακτική μάθηση, η Σχολή Επιχειρήσεων μας στοχεύει να καταστήσει τους σπουδαστές προσοδοφόρους και έτοιμοι να πετύχουν στο χώρο εργασίας. Είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία του σωστού μαθησιακού περιβάλλοντος για να πετύχετε τις επαγγελματικές σας προσδοκίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε προσαρμόσει τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στα νομικά μαθήματα μας με στόχο την ανάπτυξη μιας συναρπαστικής εξειδικευμένης μαθησιακής εμπειρίας που θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Ευέλικτη μελέτη:

Καταλαβαίνουμε ότι οι συνθήκες του καθενός είναι διαφορετικές. Γι' αυτό προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα τρόπων μελέτης (πλήρης, μερικής απασχόλησης, στην πανεπιστημιούπολη, διαδικτυακά) σε όλα τα μαθήματά μας για να σας παρέχουμε τη μεγαλύτερη επιλογή και ευελιξία που χρειάζεστε για να επιτύχετε στις σπουδές σας.

Οι πανεπιστημιουπόλεις του Business School μας βρίσκονται στο Λονδίνο Bloomsbury, στο Μπέρμιγχαμ και στο Μάντσεστερ για προπτυχιακά μαθήματα. Τα μεταπτυχιακά μαθήματα διδάσκονται στις πανεπιστημιουπόλεις μας στο Μπέρμιγχαμ, στο Λιντς, στο Λονδίνο Moorgate και στο Μάντσεστερ. Καθένα είναι ένας ακμάζων εμπορικός κόμβος, σε ιδανική τοποθεσία για να σας προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση σε χώρους μουσικής, θέατρα, κινηματογράφους, μπαρ και εστιατόρια. Τα μεταπτυχιακά μας μαθήματα μπορούν να μελετηθούν μερικής ή πλήρους φοίτησης και επίσης διαθέσιμα online.

Συνδεδεμένοι:

Τα διαδικτυακά μας προγράμματα θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα για τη μετακίνηση από και προς την πανεπιστημιούπολη και θα σας επιτρέψουν να μελετήσετε οπουδήποτε, σε όλες τις συσκευές, ωστόσο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μάθημα δεν θα διακυβευτεί στην ποιότητα ή θα είναι λιγότερο απαιτητικό από την πανεπιστημιούπολη μας ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Σχεδιασμός μαθήματος:

Με σταθερή εστίαση στην πρακτική μάθηση, το Business School μας στοχεύει να κάνει τους μαθητές απασχολήσιμους και έτοιμους να πετύχουν στο χώρο εργασίας. Είμαστε περήφανοι που δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον μάθησης για να πετύχετε τις επιχειρηματικές σας φιλοδοξίες. Η προσέγγισή μας στη διδασκαλία γίνεται από τους μαθητές. Θα διδαχθείτε σε μεγέθη ομάδων που προωθούν μια υποστηρικτική μαθησιακή σχέση με τους καθηγητές σας, σε μικρά εργαστήρια - απαραίτητα για την επιτυχία των μαθητών - με κάθε μαθητή να έχει πρόσβαση στον προσωπικό του δάσκαλο.
Οι καθηγητές μας προσελκύουν ακαδημαϊκούς που συνδυάζουν το πάθος τους για τις επιχειρήσεις, την πλούσια γνώση του κλάδου και τους επαγγελματικούς επιχειρηματικούς δεσμούς, για να ωφελήσουν τη μάθησή σας τόσο εντός όσο και εκτός του περιβάλλοντος της τάξης.

Καριέρα και Απασχολησιμότητα:

Η απασχολησιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στο Business School. Η ομάδα απασχολησιμότητας θα σας παρέχει ατομικές συμβουλές για το πώς να εμπλακείτε επιτυχώς με επιχειρηματικές επαφές από μεγάλες εταιρείες προσλήψεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως η IBM, η Lloyds of London και η Price Waterhouse Coopers (PwC), τους οποίους θα γνωρίσετε μέσω εκδηλώσεων, εργαστηρίων και επισκέψεων σε οργανισμούς, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δείτε από πρώτο χέρι πώς λειτουργεί η επιχείρηση στον πραγματικό κόσμο. Διοργανώνουμε εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων προσκεκλημένων ομιλητών, συζητήσεων σε πάνελ, masterclasses και διαγωνισμών. Η υποστήριξη που θα λάβετε, καθοδηγούμενη και ενημερωμένη από την πρακτική του εργοδότη, θα μεγιστοποιήσει την ικανότητά σας να υποβάλετε επιτυχημένες αιτήσεις εργασίας, να εξασφαλίσετε πρακτική άσκηση και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στις συνεντεύξεις.

Οργανισμός Chartered Management (CMI):

Δεδομένου ότι ορισμένα μαθήματα στο Business School είναι διαπιστευμένα από το Chartered Management Institute (CMI), οι μαθητές σε αυτά τα συγκεκριμένα μαθήματα μπορούν να αποκτήσουν αυτόματη δωρεάν συμμετοχή για τη διάρκεια της πορείας τους και για ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν πρόσβαση στο ManagementDirect. η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη διαχείρισης του Ηνωμένου Βασιλείου μαζί με την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πύλη πόρων, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών περιοδικών, των εταιρικών και βιομηχανικών εκθέσεων, καθώς και συμβουλές από πάνω από 300 διαχειριστές προσλήψεων μέσω του The Career Development Center.

Θα έχετε πρόσβαση σε τρέχουσες λίστες εργασίας μέσω της βάσης δεδομένων JobSearch και σε πληθώρα βίντεο, σεμιναρίων και άρθρων για την ανάπτυξη της καριέρας και των επιχειρηματικών δεξιοτήτων σας. Η online κοινότητα καθοδήγησης CMI περιλαμβάνει πάνω από 120.000 μέλη όπου μπορείτε να ταιριάξετε ανάλογα με τις δεξιότητες, την εμπειρία και τη βιομηχανία ενδιαφέροντος καθώς και να μάθετε για τα γεγονότα δικτύωσης CMI στα οποία μπορείτε να λάβετε μέρος.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός από τα πιστοποιημένα από μας CMI μαθήματα, θα λάβετε επίσης ένα προσόν από το CMI εκτός από το πτυχίο σας.

Υποστηρικτικό περιβάλλον:

Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε περισσότερους φοιτητές από διαφορετικά περιβάλλοντα από ποτέ για να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες τους σταδιοδρομίας, γι 'αυτό προσφέρουμε μια σειρά υποτροφιών και υποτροφιών.

Όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν πλήρως από τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας. Η Υπηρεσία Υποστήριξης Αναπηρίας είναι αφιερωμένη στη διαχείριση τυχόν απαιτήσεων που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, συμπεριλαμβανομένης της προσωρινής βοήθειας λόγω τραυματισμού ή ασθένειας.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να σηκωθούμε και να ταιριάζουμε σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις μας, αν θέλετε να ασκήσετε το σώμα σας καθώς και το μυαλό σας. Οι δημοφιλείς δραστηριότητες περιλαμβάνουν το Zumba, το ποδόσφαιρο, το netball, το ράγκμπι και το τένις.

Clubs and Societies:

Με μια ποικιλία κοινωνιών, αθλητικών ομάδων και κοινωνικών εκδηλώσεων που είναι διαθέσιμες σε κάθε πανεπιστημιούπολη μας, θα πρέπει να βρείτε πολλά για να σας κρατήσετε απασχολημένους και να διασκεδάσετε ανάμεσα στις διαλέξεις. Και στην αρχή της πορείας σας, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια κοινωνία, λέσχη ή εκδήλωση της επιλογής σας ή να δημιουργήσετε μία από τις δικές σας μέσα από την Ένωση Φοιτητών.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

Το University of Law Business School προσφέρει μια σειρά από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και στο διαδίκτυο.

Πολλά από τα μαθήματά μας έχουν πιστοποιηθεί από το Chartered Management Institute (CMI), το μοναδικό ναυλωμένο επαγγελματικό σώμα του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρει την ιδιαίτερα περιζήτητη θέση Chartered Manager (CMgr). Με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός από τα μαθήματα μας, θα λάβετε επίσης ένα προσόν από το CMI εκτός από το πτυχίο σας.

Online Μαθήματα Επιχειρήσεων:

Παρέχουμε ηλεκτρονική μάθηση σε παγκόσμιο επίπεδο για τα μεταπτυχιακά μας μαθήματα:

 • Μέθοδοι μελέτης για όλους τους τύπους εκμάθησης: Υπάρχει μια μέθοδος μελέτης που ταιριάζει στο στυλ σας, με ηλεκτρονικά βιβλία, i-Tutorials, διαδικτυακά σεμινάρια, μελέτες περιπτώσεων, κάρτες flash, ηχητικά αρχεία, κινούμενα γραφικά, αίθουσες συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο, διαδικτυακές αξιολογήσεις και περισσότερο.
 • Dedicated Tutor Support: Θα λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη και σχόλια για την εργασία σας από έναν ειδικό εκπαιδευτή προγράμματος κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας.

Απαιτήσεις εισόδου και τέλη:

Οι απαιτήσεις συμμετοχής και οι αμοιβές διαφέρουν ανάλογα με το μάθημα - για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου, τα τέλη, τις επιλογές χρηματοδότησης και τις υποτροφίες και υποτροφίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Law.

Διεθνείς φοιτητές:

Θα συμμετέχετε σε φοιτητές από περισσότερες από 120 διαφορετικές εθνικότητες, οι οποίοι συμβάλλουν σε μια ακμάζουσα διεθνή κοινότητα σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις του ULaw.

Διαθέτουμε μια ομάδα φορέων υποστήριξης σπουδαστών που είναι εδώ για να παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με την ευημερία.

Πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις της Visa μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Δικαίου.

Κατάλυμα:

Για τους προπτυχιακούς φοιτητές μας, έχουμε κανονίσει διαμονή με εξειδικευμένους φοιτητές καταλυμάτων φοιτητών του Ηνωμένου Βασιλείου, για να εξασφαλίσετε ότι έχετε ένα άνετο μέρος για να ζήσετε ενώ σπουδάζετε μαζί μας. Τα καταλύματα είναι συνήθως σε κοινόχρηστα διαμερίσματα ή σε μερικές περιπτώσεις αυτόνομα στούντιο.

Για τους προπτυχιακούς φοιτητές, σας εγγυόμαστε μια προσφορά καταλύματος κατά το πρώτο έτος του πτυχίου σας, εάν μας έχετε αποδεχτεί ως σταθερή επιλογή σας και έχετε υποβάλει αίτηση για διαμονή έως τις 30 Μαρτίου του έτους εισόδου* (* Ισχύουν Ε & Κ, λεπτομέρειες σχετικά με το Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Νομικής, σελίδα Προπτυχιακών Καταλυμάτων).

Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, εάν επιλέξετε μια πανεπιστημιούπολη μακριά από το σπίτι, η βάση δεδομένων καταλυμάτων μας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα μέρος για να ζήσετε, με την επιλογή να βρείτε ιδιωτική ιδιοκτησία ή κοινόχρηστη διαμονή με άλλους φοιτητές της ULaw.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Ανοιχτές μέρες και εκδηλώσεις:

Οι ανοικτές μέρες μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε τα μαθήματα της επιχείρησής μας, να παρακολουθήσετε τις εγκαταστάσεις μας και να συναντήσετε τους δασκάλους και τους τρέχοντες μαθητές μας. Θα γίνουν συνομιλίες, συνεδρίες δοκιμαστών και περιηγήσεις και θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τις ερωτήσεις σας. Θα κάνουμε την ημέρα σας όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε σε μια από τις Open Days στην πανεπιστημιούπολη μας, τότε από καιρό σε καιρό, προσφέρουμε επίσης εικονικές ανοιχτές ημέρες για τα μαθήματά μας – ώστε να έχετε ακόμα την ευκαιρία να μάθετε πώς είναι να σπουδάζετε στο Το University of Law Business School και κάντε τις ερωτήσεις σας online.

Το Πανεπιστήμιο του Νότου Business School τοποθεσίες:

Τα διαθέσιμα μαθήματα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τοποθεσίες μας βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Δικαίου, στη σελίδα Τοποθεσίες.

Τοποθεσίες

 • London

  The University of Law 14 Store Street, WC1E 7DE, London

  • Leeds

   The University of Law 15-16 Park Row, LS1 5HD, Leeds

   • Manchester

    The University of Law 2 New York Street, M1 4HJ, Manchester

    • Birmingham

     The University of Law 133 Great Hampton Street, , Birmingham

     • London

      London, Ηνωμένο Βασίλειο

      • Nottingham

       Nottingham, Ηνωμένο Βασίλειο

       Ερωτήσεις