Keystone logo
The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Εισαγωγή

Ανακαλύψτε το θρυλικό Advantage ™ της Notre Dame Επιχειρήσεων. Σας προκαλούμε να Ζητήστε Περισσότερες Επιχειρήσεων ™ όπως μπορείτε να αναπτύξουν τα ταλέντα σας και να προετοιμαστούν για να κάνουν τη διαφορά. Μπορεί να θέλετε να διαχειριστεί ένα εμπορικό σήμα, ένα φυτό ή ανθρώπους. Μπορεί να θέλετε να είναι ένα Εταίρος, Ένα έμπορος τίτλων, Ένα επιχειρηματίας ή ένα Διευθύνων Σύμβουλος. Θέλουμε αυτά τα επιτεύγματα για σας, πάρα πολύ.

Αλλά θέλουμε πολύ περισσότερο για εσάς και από εσάς.

Το μέλλον επιφυλάσσει μεγάλες προκλήσεις. Και το μέλλον εξαρτάται από εσάς.

Είτε είμαστε συγκλονισμένοι και μειώνονται από τις προκλήσεις μας, ή να δημιουργήσετε λύσεις προστιθέμενης αξίας για τη συλλογική μας κοινότητες - αυτό είναι που θα κάνει τη διαφορά. Στο Mendoza College of Business, Πιστεύουμε ότι μια εκπαίδευση αντάξια σας και αυτές τις προκλήσεις πρέπει να σας διδάξει πώς να αντιμετωπίσει δύσκολα προβλήματα με την ακεραιότητα και την ισχυρή συνήθειες του μυαλού.

Στο τέλος, θέλουμε να γίνουν οι ηγέτες που κάνουν το μέλλον μας μαζί καλύτερα από το προνόμιο των θέσεων θα κατέχει, τις αποφάσεις που θα κάνετε, οι πόροι που θα αναπτύξει και τη χρήση, και οι άνθρωποι των οποίων η ζωή σας θα αγγίζετε.

Αυτό είναι το όραμα ενσωματωμένο στην ίδρυση του University of Notre Dame από τον Πατέρα Edward Sorin, CSC, το 1842 και ένα όνειρο που σήμερα συνεχίζει να επιστρατεύσει τη συλλογική πάθος και την ενέργεια του διδακτικού προσωπικού και του προσωπικού της Mendoza College of Business. Η Mendoza College of Business είναι το σπίτι για τους αφοσιωμένους δασκάλους, επιστήμονες και περισσότερους από 2400 φοιτητές οι οποίοι ασχολούνται σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και εκτελεστικό μελέτες. Πτυχία που προσφέρονται στο Mendoza College περιλαμβάνουν:

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων εκτελεστικός Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Master of Science στη Λογιστική Master of Εθελοντικές Διοίκησης (ΜΝΑ)

Μεντόζα Προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα των προσαρμοσμένων προγραμμάτων για τις επιχειρήσεις και οργανισμούς, καθώς και προγράμματα πιστοποιητικό για τα στελέχη και όχι για κέρδος διαχειριστές και τους ηγέτες. Τα προγράμματα αυτά προσφέρονται μέσω Εκτελεστικός εκπαίδευση και Εθελοντικές Επαγγελματική Ανάπτυξη.

Δήλωση αποστολής Για να οικοδομήσουμε μια πρεμιέρα Καθολικό σχολείο των επιχειρήσεων που προωθεί την ακαδημαϊκή αριστεία, την επαγγελματική αποτελεσματικότητα και η προσωπική ευθύνη σε ένα πλαίσιο που προσπαθεί να είναι πιστός στα ιδανικά της κοινότητας, την ανθρώπινη ανάπτυξη και την ακεραιότητα του ατόμου.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο της Notre Dame Το Πανεπιστήμιο της Notre Dame είναι μια ανεξάρτητη, εθνική Καθολική πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Notre Dame, Ind., Δίπλα στην πόλη του South Bend και περίπου 90 χλμ ανατολικά του Σικάγου.

Η πηγή της ακαδημαϊκής δύναμης του Πανεπιστημίου είναι η σχολή του. Notre Dame μέλη ΔΕΠ έχουν κερδίσει 36 υποτροφίες από το Εθνικό Κληροδότημα για τις Ανθρωπιστικές τα τελευταία εννέα χρόνια, περισσότερο από ό, τι για οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο στο έθνος.

Στο Notre Dame, η εκπαίδευση έχει πάντα έχουν συνδεθεί με τις αξίες, μεταξύ των οποίων ζουν στην κοινότητα και ο εθελοντισμός στην υπηρεσία της κοινότητας. Residence ζωής αίθουσα είναι το σήμα κατατεθέν της εμπειρίας Notre Dame και η ανεξάντλητη πηγή της πλούσιας παράδοσης του Πανεπιστημίου. Μια νεότερη παράδοση, Κέντρο του Πανεπιστημίου Κοινωνικών Ανησυχίες, λειτουργεί ως καταλύτης για το μαθητή του εθελοντισμού. Περίπου το 80 τοις εκατό της Notre Dame προπτυχιακοί φοιτητές συμμετέχουν σε κάποια μορφή εθελοντικής υπηρεσίας κοινότητας κατά τη διάρκεια των ετών τους στο πανεπιστήμιο, και τουλάχιστον το 10 τοις εκατό αφιερώσει ένα χρόνο ή περισσότερο μετά την αποφοίτησή τους να εξυπηρετήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο της Notre Dame, το οποίο είναι ένα από μια χούφτα πραγματικά διεθνή πανεπιστήμια, έχει ένα σώμα σπουδαστών πάνω από 11.500 φοιτητές που προέρχονται από όλες τις 50 χώρες και περισσότερες από 100 χώρες του εξωτερικού. Το δίκτυο αποφοίτων Notre Dame είναι η πιο εκτεταμένη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με περισσότερους από 270 συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 40 διεθνών συλλόγων.

Medonza κατάταξη Το Mendoza College of Business έχει αναγνωριστεί για την αριστεία και τη δέσμευσή της για την κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα, όπως επιλεγμένα κατατάξεις δείχνουν:

# 1 μεταξύ των κορυφαίων προπτυχιακών σχολών διοίκησης επιχειρήσεων της χώρας --Bloomberg Businessweek (2010-2014) # 20 μεταξύ των κορυφαίων ΗΠΑ μεταπτυχιακές σχολές διοίκησης επιχειρήσεων - Bloomberg Businessweek (2012) # 15 μεταξύ των κορυφαίων προγράμματα Executive MBA - Bloomberg Businessweek (2013), The Economist - Ποιο MBA; (2013) και Poets & Quants για Στελέχη (2014) # 4 σε εθνικό επίπεδο μεταξύ των κορυφαίων μεταπτυχιακών προγραμμάτων λογιστικής - Δημόσια Λογιστική Έκθεση (2013)

Το Mendoza College of Business είναι διαπιστευμένο από AACSB International και έχει δεσμευτεί να τηρούν τις αρχές για την Υπεύθυνη Διαχείρισης Εκπαίδευσης (PRME).

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Notre Dame

    Mendoza College of Business, University of Notre Dame, Notre Dame, 46556-5646, Notre Dame

    Ερωτήσεις