Keystone logo
The University of Rome “Foro Italico”

The University of Rome “Foro Italico”

The University of Rome “Foro Italico”

Εισαγωγή

Ο Πανεπιστήμιο της Ρώμης "Foro Italico" είναι μια επαγγελματική πανεπιστήμιο, το μόνο ιταλικό κρατικό πανεπιστήμιο αφιερωμένη στον αθλητισμό και τις επιστήμες της άσκησης.

Δημιουργήθηκε το 1998 ως Istituto Universitario di Scienze Motorie IUSM, όταν αντικατέστησε Istituto Superiore di Educazione Fisica της Ρώμης (Ακαδημιών Σωματικής Αγωγής), η δραστηριότητα των οποίων είχε επικεντρωθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για Ph.E. δασκάλους. IUSM, τώρα «Foro Italico Πανεπιστήμιο" επεκταθεί το πεδίο εφαρμογής της Ακαδημιών Σωματικής Αγωγής του, για να καλύψει όλους τους τομείς που σχετίζονται με την ανθρώπινη σωματική δραστηριότητα ενδιαφέρον: επιστημονική έρευνα, προπόνηση για αθλήματα αναψυχής και για το υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικά αθλήματα, διδασκαλία, γυμναστήριο, επανεκπαίδευση και την αποκατάσταση, την οργάνωση της αθλητικές εκδηλώσεις, διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων, κ.λπ.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στη βόρεια περιοχή της Ρώμης? η περιοχή, που είναι γνωστή ως Foro Italico, χτίστηκε το 1932, όταν μια σειρά από εντυπωσιακά κτίρια και εγκαταστάσεις σχεδιάστηκαν ως αθλητικό κέντρο της Ρώμης. Η περιοχή αποτελεί ένα τυπικό παράδειγμα της φασιστικής αρχιτεκτονικής, χαρακτηρίζεται από ευρεία χρήση του λευκού μαρμάρου και θριαμβευτική αγάλματα και οβελίσκους.

Το Ολυμπιακό Στάδιο, στο πίσω μέρος του Ινστιτούτου, χτίστηκε με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων της Ρώμης (1960) και έκτοτε ο χώρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου (1987) και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (1990).

Foro Italico Πανεπιστήμιο εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν σύγχρονες δομές εκπαίδευσης (11 αίθουσες διδασκαλίας, ένα μηχανογραφικό κέντρο, ένα κέντρο γλωσσών, μια εξειδικευμένη βιβλιοθήκη), up-to-ημερομηνία αθλητικές εγκαταστάσεις (10 fullyequipped γυμναστήρια, 2 πισίνες, ένα κέντρο κωπηλασίας στον ποταμό Τίβερη) ερευνητικών κέντρων (πάνω από 20 εργαστήρια). Το Πανεπιστήμιο έχει επίσης τη δική της οπτικοακουστική κέντρο για την παραγωγή εκπαιδευτικού και μη επαγγελματικά υλικά, και αίθουσες συνεδρίων για την εθνική και διεθνή συνέδρια.

ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Πανεπιστήμιο είναι σήμερα δομημένο σε 3 που βασίζονται στην έρευνα Τμήματα:

Ανθρώπινης Κίνησης και Αθλητισμού, Επιστημών Υγείας, Επιστήμες της Αγωγής

Προσφορές Διδασκαλία στη Σχολή του αθλητισμού και της άσκησης Επιστημών περιλαμβάνουν προγράμματα πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, και διδακτορικά προγράμματα προσανατολισμένα στην έρευνα.

Πρώτη βαθμίδα Laurea Τριενάλε

(Τριετές πτυχίο Bachelor) Πτυχίο στον αθλητισμό και την άσκηση Επιστημών - 3 χρόνια, 180 ECTS Αυτό εξασφαλίζει στους φοιτητές μια βασική θεωρητική κατάρτιση και η επαρκής γνώση των γενικών επιστημονικών μεθόδων και του περιεχομένου, εκτός από την απόκτηση συγκεκριμένων επαγγελματικών τεχνογνωσία. Απαιτεί 180 μονάδες, οι οποίες μπορούν γενικά να συσσωρευτεί εντός 3 ετών.

Δεύτερη βαθμίδα Laurea Magistrale

Laurea Magistrale στις αθλητικές επιστήμες και Τεχνικές - 2 χρόνια, 120 ECTS Laurea Magistrale στην προληπτική και Προσαρμοσμένη Φυσική Δραστηριότητα - 2 χρόνια, 120 ECTS Laurea Magistrale στην Διοίκηση του Αθλητισμού - 2 χρόνια, 120 ECTS Laurea Magistrale στην υγεία και τη σωματική δραστηριότητα, δύο χρόνια 120 ECTS μαθημάτων που διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα

Μια «Laurea Magistrale" παρέχει ένα πιο εξελιγμένο επίπεδο της εκπαίδευσης. Αυτό το δεύτερο πτυχίο επιπέδου είναι ανοιχτό για τους πτυχιούχους με ένα τριετές πτυχίο και απαιτεί επιπλέον 120 μονάδες, η οποία μπορεί να συσσωρευτεί κατά μέσο όρο δύο χρόνια. Ενδέχεται να απαιτείται ελάχιστο επίπεδο βαθμού και ειδικά προγράμματα για την εισδοχή

MASTER / MASTERS

Master στην Αθλητικής Ψυχολογίας (2ο Επίπεδο, 1 έτος, 60 ECTS)

Μια Masters είναι ένα ενδιάμεσο πανεπιστημιακό τίτλο και μπορούν να ληφθούν τόσο μετά από ένα τριετές πτυχίο (1ο επίπεδο Masters) και μετά από ένα υψηλότερο βαθμό (2ο επίπεδο Masters). Τα μαθήματα διαρκούν τουλάχιστον ενός έτους και αφορούν την απόκτηση του 60 μονάδες για κάθε ακαδημαϊκό έτος. Ο σκοπός τους είναι να αξιοποιήσει τις γνώσεις του μαθητή και να το μετατρέψει σε ειδικές επαγγελματικές δεξιότητες.

Διδακτορική Σχολή της έρευνας (3 έτη)

Διδακτορικό Μάθημα: Υγεία και Φυσική Δραστηριότητα:

Βιοϊατρική και μεθοδολογικές πτυχές Τα προγράμματα σπουδών Μια εφαρμοσμένη βιοϊατρική / Μεθοδολογική Προσέγγιση Τα προγράμματα σπουδών Β Integrative Βιολογίας Προσέγγιση - Ευρωπαϊκό Βιογραφικό

Διδακτορικό Μάθημα Αθλητισμός, άσκηση και Εργονομία

Διδακτορικό Μάθημα : Πολιτισμός, την αναπηρία και την κοινωνική ένταξη: την εκπαίδευση και την κατάρτιση

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μαθήματα κυρίως είναι ετήσια μαθήματα και οι μαθητές τη δυνατότητα να δίνουν εξετάσεις στο τέλος του δεύτερου εξαμήνου.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας περιλαμβάνουν διαλέξεις και πρακτική εργασία, καθώς και σεμινάρια και ημερίδες, όπου οι μαθητές παίζουν ενεργό ρόλο. Διαλέξεις παρέχουν το βασικό πλαίσιο του μαθήματος: Οι φοιτητές αναμένεται να οργανώσουν τη δική τους δουλειά εν όψει της εξέτασης. Παιδαγωγοί είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει.

Όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στα ιταλικά, εκτός από την Laurea Magistrale στην υγεία και τη σωματική δραστηριότητα.

Τα μαθήματα προγραμματιστεί το πρωί και το απόγευμα, από Δευτέρα έως Παρασκευή

Τοποθεσίες

 • Rome

  Piazza Lauro de Bosis, 15, 00135, Rome

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις