Keystone logo
The University of Texas at Dallas

The University of Texas at Dallas

The University of Texas at Dallas

Εισαγωγή

The University of Texas at Dallas είναι μια αυξανόμενη ερευνητική δύναμη με οκτώ σχολεία και περισσότερους από 140 ακαδημαϊκούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων προγραμμάτων σε επιχειρήσεις, μηχανική, επιστήμη, ακτινολογία και τέχνες και τεχνολογία. Η κοινότητα της πανεπιστημιούπολης εμπλουτίζεται από μια δέσμευση για τις τέχνες, τις ευκαιρίες μάθησης υπηρεσιών και ένα αθλητικό πρόγραμμα με νέες ομάδες esports. Οι φοιτητές του UTD, το διδακτικό προσωπικό, το προσωπικό και οι απόφοιτοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, αποδεικνύοντας ότι οι κομήτες λάμπουν.

Ανακαλύψτε το UT Ντάλας

Δείτε πώς εκπαιδεύονται και εμπνέονται οι μαθητές στο UTD

Αποστολή

The University of Texas at Dallas παρέχει στην Πολιτεία του Τέξας και στο έθνος εξαιρετική, καινοτόμο εκπαίδευση και έρευνα.

Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί να αποφοιτήσει από στρογγυλούς πολίτες των οποίων η εκπαίδευση τους έχει προετοιμάσει για να ανταμείψουν ζωές και παραγωγική σταδιοδρομία σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. στη συνεχή βελτίωση εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων στις τέχνες και τις επιστήμες, τη μηχανική και τη διαχείριση · και να βοηθήσει στην εμπορευματοποίηση του πνευματικού κεφαλαίου που παράγεται από φοιτητές, προσωπικό και καθηγητές.

Όραμα και στόχοι

Στο UT Dallas, το όραμά μας είναι να είμαστε ένα από τα καλύτερα δημόσια ερευνητικά πανεπιστήμια του έθνους και ένα από τα σπουδαία πανεπιστήμια στον κόσμο. Είμαστε σε ιδανική θέση για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο ως παγκόσμιος ηγέτης στην καινοτόμα, υψηλής ποιότητας επιστήμη, τις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση και την έρευνα μηχανικής.

Ως πρόεδρος, κάθε απόφαση που λαμβάνω έχει ως στόχο να προωθήσει αυτό το όραμα και να υποστηρίξει την αποστολή του UT Dallas να παράγει αποφοίτους προετοιμασμένους για ζωή, εργασία και ηγεσία. να προωθήσουμε τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά μας προγράμματα. και να μετατρέψουμε ιδέες σε δράσεις που ωφελούν τους πολίτες του Τέξας.

Η εκθετική ανάπτυξη του UT Dallas μας έβαλε σε τροχιά για την επίτευξη πολλών βασικών στόχων που θα μας βοηθήσουν επίσης να εκπληρώσουμε το μεγαλύτερο όραμά μας.

Φιλοδοξούμε να είμαστε:

 • Ένα πρώτο πανεπιστήμιο δημόσιας έρευνας με εστιασμένα κέντρα αριστείας που είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μιας ταχέως μεταβαλλόμενης παγκόσμιας κοινωνίας με γνώμονα την τεχνολογία.
 • Μια παγκόσμια δύναμη στην καινοτόμο, διεπιστημονική έρευνα και εκπαίδευση σε αναδυόμενους τομείς της τεχνολογίας, της επιστήμης και της μάθησης.
 • Πρωτοποριακός ηγέτης τόσο στη διαμόρφωση όσο και στην απάντηση στις ερωτήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και το κοινό.
 • Ένας συνεργιστικός συνεργάτης με την τοπική βιομηχανία, την κυβέρνηση και τους πολιτιστικούς οργανισμούς, καθώς και τοπικά σχολεία K-12, κολέγια και πανεπιστήμια.
 • Ένα από τα πιο δημιουργικά, καινοτόμα πανεπιστήμια του έθνους και του κόσμου.

Το UT Dallas μπορεί να επιτύχει αυτούς τους στόχους επειδή είμαστε ένα νεαρό, ευέλικτο πανεπιστήμιο που βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες, πιο ζωντανές μητροπολιτικές περιοχές του έθνους. Οι ταλαντούχοι φοιτητές και καθηγητές μας έχουν το όφελος πολλών καινοτόμων προγραμμάτων και περιβάλλονται από επιχειρήσεις που έχουν ιστορικό συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο. Υποστηρίζουμε επίσης τη δύναμη και τη φήμη του The University of Texas System και απολαμβάνουμε ευκαιρίες συνεργασίας με τους κοντινούς αδελφούς οργανισμούς μας, το UT Southwestern Medical Center και το UT Arlington.

Αυτός ο συνδυασμός εστίασης, νεολαίας, ποιότητας, τοποθεσίας και συνεργασίας καθιστά το UT Dallas ιδανικό υποψήφιο για να εξελιχθεί από ένα μικρό, νεαρό, πολύ καλό πανεπιστήμιο σε ένα εθνικά εξέχον, κορυφαίο πανεπιστήμιο έρευνας - ένα πλεονέκτημα που η περιοχή του Ντάλας επείγει ανάγκες.

Πρέπει να ανταποκριθούμε σε νέες ευκαιρίες και προκλήσεις χωρίς περιορισμούς, να διερευνήσουμε νέους τρόπους για να εμπλέξουμε την κοινότητά μας και να προωθήσουμε αυτούς τους στόχους, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν τη ζωή για όλους μας.

«Το UT Dallas είναι διαφορετικό από το σχεδιασμό. Οι διαφορές είναι τα καθοριστικά χαρακτηριστικά μας. Είμαστε το σχολείο όπου οι «ροκ σταρ» κάνουν πράγματα όπως να κάνουν ταινίες κινουμένων σχεδίων, να κατασκευάζουν ρομπότ και να παίζουν σκάκι. Είμαστε το σχολείο όπου οι μαθητές κερδίζουν τακτικά σε εθνικό επίπεδο στη συζήτηση, το σχεδιασμό μηχανικών και τον ανταγωνισμό για επιχειρηματικές ιδέες. Και το UTD είναι το περήφανο σπίτι για σπουδαίους μαθητές-αθλητές, περισσότεροι από τους οποίους έχουν επιτύχει ακαδημαϊκό All-American status. Για αυτούς τους λόγους και πολλά άλλα, οι μαθητές επιλέγουν το UTD σε ολοένα αυξανόμενο αριθμό. "

Δρ. Richard C. Benson, Πρόεδρος του UT Dallas

Κατάταξη

Κατάταξη & επιτεύγματα

Η Επιτροπή Carnegie για την Ανώτατη Εκπαίδευση όρισε το UT Dallas ως πανεπιστήμιο «R1» με την υψηλότερη ερευνητική δραστηριότητα. Η σχολή περιλαμβάνει βραβευμένο με Νόμπελ, καθώς και μέλη της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών και της Εθνικής Ακαδημίας Μηχανικών.

# 2

# 1

7 χρόνια

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δημόσιο διδακτορικό πανεπιστήμιο της χώρας σύμφωνα με το The Chronicle of Higher Education Δημόσιο πανεπιστήμιο καλύτερης αξίας στο Τέξας στη λίστα Forbes με τα καλύτερα κολέγια της Αμερικής Ανακηρύχθηκε Κολέγιο Καλύτερης Αξίας από την The Princeton Review

67%

544

1 $ + δισεκατομμύριο

Από τους ηλικιωμένους UT Dallas αποφοίτησαν χωρίς φοιτητικό χρέος το 2017 σε σύγκριση με το Τέξας στο 45% και τον μέσο όρο των ΗΠΑ 35% Εγγράφηκαν μελετητές Εθνικής Αξίας, συμπεριλαμβανομένων 172 πρωτοετών φοιτητών το Φθινόπωρο 2018 Σε εξέλιξη και 4 εκατομμύρια νέα ή ανακαινισμένα τετραγωνικά πόδια έχουν προστεθεί την τελευταία δεκαετία

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Richardson

  800 W. Campbell Road, 75080-3021, Richardson

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις