Keystone logo
Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Εισαγωγή

Το μήνυμα του Προέδρου

Από την ίδρυσή του το 1888, το Πανεπιστήμιο Tiffin έχει εκπαιδεύσει με επιτυχία τους φοιτητές του για εκπλήρωση ζωών και ηγετικές σταδιοδρομίες που χαρακτηρίζονται από αριστεία.

Ολόκληρες γενιές αποφοίτων του Tiffin συνεισέφεραν προς όφελος των οικογενειών, των κοινοτήτων και των επαγγελμάτων τους. Το Πανεπιστήμιο Tiffin έχει εξαιρετική φήμη, πολύτιμα ακαδημαϊκά προγράμματα, προσεκτικό και ικανό προσωπικό και καθηγητές, εξαιρετικούς φοιτητές και ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον στο οποίο οι φοιτητές έρχονται πάντα πρώτοι.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τα προγράμματα του Πανεπιστημίου μας και να βεβαιωθείτε ότι η προσφορά μας είναι σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Αν ενδιαφέρεστε, σας περιμένουμε να έρθετε να μας επισκεφθείτε στα κεντρικά μας γραφεία στην Στρ. Transilvaniei Nr. 6, 1ος όροφος, Βουκουρέστι. Μιλήστε με τους φοιτητές, τη σχολή και το προσωπικό μας και πείστε τον εαυτό σας ότι το Tiffin είναι το σωστό μέρος για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας. Εγγυόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους εκπαιδευτικούς σας στόχους.

Δρ Λίλιαν Σουμάχερ
Πρόεδρος
Πανεπιστήμιο Tiffin

139729_pexels-photo-1438072.jpeg

Αποστολή και Στόχοι

Και στις δύο πλευρές του ωκεανού, η αποστολή του Πανεπιστημίου Tiffin είναι η ίδια: να βοηθήσει τους φοιτητές και το ακαδημαϊκό προσωπικό στην ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, προετοιμάζοντάς τους για τις επιχειρηματικές ανταγωνιστικές δυσκολίες.

Με υπευθυνότητα και δέσμευση, τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Tiffin εκπαιδεύουν άτομα που μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην ευημερία των οικογενειών και των κοινοτήτων στις οποίες ανήκουν, στην ανάπτυξη της σταδιοδρομίας, των εθνών και της κοινωνίας στο σύνολό τους.

Ο κύριος στόχος του Πανεπιστημίου Tiffin στη Ρουμανία, μέσω του προγράμματος Executive EMBA, είναι να δημιουργήσει μια σημαντική αλλαγή στο επιχειρηματικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα την πραγματική εξέλιξη της οικονομίας στη ρουμανική αγορά.

Αριστεία σε ό,τι κάνετε – Αυτή είναι η συμβουλή του Πανεπιστημίου Tiffin στους φοιτητές και τους καθηγητές του. Ο μόνος πραγματικός τρόπος για την κάλυψη των επαγγελματικών απαιτήσεων σε ένα ολοένα και πιο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Διαπιστεύσεις

Ως αναγνώριση για την προώθηση της ακαδημαϊκής αριστείας στα υψηλότερα πρότυπα, το Πανεπιστήμιο Tiffin είναι διαπιστευμένο από αναγνωρισμένα ιδρύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στην Ευρώπη.

Τμήμα Ανώτατης Εκπαίδευσης του Οχάιο

Τα καθιστά και διαδικτυακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Tiffin είναι εξουσιοδοτημένα από το Τμήμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Οχάιο.

Επιτροπή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Τα προγράμματά μας είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης (HLC), η οποία είναι ένας από τους έξι περιφερειακούς φορείς διαπίστευσης που αναγνωρίζονται από όλα τα μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά κολέγια και πανεπιστήμια στην Αμερική.

Συμβούλιο Διαπίστευσης Επιχειρηματικών Σχολών και Προγραμμάτων

Το ACBSP είναι ένας κορυφαίος εξειδικευμένος φορέας διαπίστευσης για την επιχειρηματική εκπαίδευση που υποστηρίζει, γιορτάζει και επιβραβεύει τη διδακτική αριστεία. Διαπιστεύουν προγράμματα επιχειρηματικής εκπαίδευσης σε επίπεδο συνεργατών, απολυτηρίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου σε όλο τον κόσμο. Τα ιδρύματα με αυτή τη διαπίστευση δεσμεύονται για συνεχή βελτίωση, διασφαλίζοντας ότι το επιχειρηματικό τους πρόγραμμα θα προσφέρει στους φοιτητές τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες.

Κατάσταση μη κερδοσκοπικού οργανισμού

Το Πανεπιστήμιο Tiffin έχει καθεστώς 501(c)(3), εξουσιοδοτημένο από την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Τοποθεσίες

  • Bucharest

    6, Transilvaniei Street, 1st Floor, , Bucharest

Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις