Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Εισαγωγή

Γιατί το Κολλέγιο Turner;

Το Κολλέγιο Turner προετοιμάζει τους σπουδαστές των επιχειρήσεων να προσθέσουν αξία στις κοινότητές τους και στους εργοδότες τους σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον παγκοσμίως. Τα προγράμματα των επιχειρηματικών μας πτυχίων είναι επαγγελματικά διαπιστευμένα από το The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Ως διαπιστευμένο μέλος του διεθνούς AACSB, το κολέγιο μας προσφέρει επιχειρηματικά προγράμματα που επιτυγχάνουν τη διάκριση τους για υψηλή ποιότητα μέσω ενός διεπιστημονικού προγράμματος σπουδών που παρέχει στους φοιτητές ευρεία κατανόηση της επιχείρησης και του ρόλου της στην κοινωνία.

Το Κολλέγιο Επιχειρήσεων του Turner και η Σχολή Πληροφορικής TSYS στεγάζονται στο Κέντρο Εμπορίου και Τεχνολογίας (CCT), που βρίσκεται στην κεντρική πανεπιστημιούπολη. Μαζί, το Turner College προσφέρει 8 μεταπτυχιακά προγράμματα, 12 προπτυχιακά προγράμματα και πολλές πιστοποιήσεις. Είμαστε η πατρίδα μιας πολυσύχναστης ποικιλίας φοιτητικών οργανώσεων όπως το Λογιστικό Λέσχη, η American Marketing Association CSU, η Enactus, η Ένωση Χρηματοοικονομικών Επενδύσεων, η Ένωση Πιστοποιημένων Απάτων, η Εταιρεία για τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (SHRM), η Ένωση Υπολογιστικών Μηχανημάτων (ACM) Άγριες. Οι οργανώσεις μας παρέχουν ευκαιρίες για να αποκτήσουν πραγματική εμπειρία, να ακούσουν επαγγελματίες ομιλητές και να ανταγωνιστούν σε εθνικό επίπεδο.

Σχετικά με εμάς

Η αποστολή του D. Abbott Turner College Business είναι να προετοιμάσει τους μαθητές να προσθέσουν αξία στις κοινότητές τους και στους εργοδότες τους, κυρίως τοπικές και περιφερειακές επιχειρήσεις. Το Κέντρο Εμπορίου και Τεχνολογίας Το Κέντρο Εμπορίου και Τεχνολογίας (CCT), που βρίσκεται στην κεντρική πανεπιστημιούπολη, στεγάζει το γραφείο του Dean's Turner College και τρεις ακαδημαϊκές μονάδες:

Turner College of Business
 • Λογιστική
 • Διαχείριση
 • Η Σχολή Πληροφορικής της TSYS.

Η συνολική εγγραφή φοιτητών στο Turner College το 2014 ήταν 1.464, με 1259 προπτυχιακά προγράμματα και 204 μεταπτυχιακά προγράμματα. Το μέσο μέγεθος τάξεων για προπτυχιακούς φοιτητές είναι 33 και 27 για μεταπτυχιακά προγράμματα. Με το μικρότερο μέσο μέγεθος τάξης, την αφοσιωμένη σχολή και το προσωπικό μας και τα λογικά μας δίδακτρα, μπορεί να είμαστε η καλύτερη αγορά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην περιοχή. Πανεπιστημιακές Υπηρεσίες Πληροφορικής και Τεχνολογίας βρίσκεται επίσης στο CCT στον πρώτο όροφο.

Διαπίστευση

AACSB International accreditation

Τα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών του D. Abbott Turner College Business είναι επαγγελματικά διαπιστευμένα μέσω του The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Ως διαπιστευμένο μέλος του διεθνούς AACSB, το κολέγιο μας προσφέρει επιχειρηματικά προγράμματα που επιτυγχάνουν τη διάκριση τους για υψηλή ποιότητα μέσω ενός διεπιστημονικού προγράμματος σπουδών που παρέχει στους φοιτητές ευρεία κατανόηση της επιχείρησης και του ρόλου της στην κοινωνία.

Γιατί είναι σημαντική η διαπίστευση AACSB;

Ως υποψήφιος φοιτητής: Το κολέγιο είναι μια μεγάλη επένδυση. Πρόκειται να περάσετε ώρες μελέτη, γράφοντας χαρτιά και εξετάσεις. Μπορείτε επίσης να περάσετε πολλά χρήματα. Όλοι όσοι εργάζονται και χρήματα πρέπει να σας δώσουν αυτό που πληρώσατε, έτσι; Δεν είναι όλα τα σχολεία να σας παρέχουν απόδοση της επένδυσής σας. Η διαπίστευση AACSB εξασφαλίζει ότι ένα σχολείο δεν παίρνει μόνο τα χρήματά σας. Τα αναγνωρισμένα από την AACSB σχολεία πρέπει να περάσουν πολύ αυστηρά πρότυπα ποιότητας. Έχουν αποδειχθεί ότι παρέχουν το καλύτερο στην επιχειρηματική εκπαίδευση παγκοσμίως. AACSB-διαπιστευμένα σχολεία:

 • αναγνωρίζονται παγκοσμίως από κορυφαίους εργοδότες και άλλα πανεπιστήμια.

 • να έχουν εργοδότες που προσλαμβάνουν μόνο τους αποφοίτους τους.

 • έχουν περισσότερη πρόσβαση στους υπεύθυνους προσλήψεων.

 • έχουν αποφοίτους που λαμβάνουν υψηλότερους, πιο ανταγωνιστικούς μισθούς.

 • λέγοντας ότι είναι διαπιστευμένοι βελτιώνει την ποιότητα των επιχειρηματικών προγραμμάτων τους.

 • λέγοντας ότι είναι διαπιστευμένος τους βοηθά να προσλάβουν και να διατηρήσουν τους καλύτερους καθηγητές και ερευνητές.

 • να έχουν σπουδαστές που είναι πιο διεθνείς, έχουν υψηλόβαθμες ΣΔΣ και είναι πιθανό να κερδίσουν υψηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης.

 • είναι πρόκληση και θα σας διδάξει τις καλύτερες δεξιότητες για να σας δώσει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα στον πραγματικό κόσμο.

Ως εργοδότης: Οι εργοδότες θέλουν ποιοτικούς αποφοίτους επιχειρήσεων από ποιοτικές σχολές επιχειρήσεων. Οι απόφοιτοι που γνωρίζουν θα εκτελέσουν την πρώτη μέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να επιλέξετε ένα πρόγραμμα επιχειρηματικών σπουδών που θα σας διδάξει τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούν οι εργοδότες. Οι εργοδότες γνωρίζουν μια καλή σχολή επιχειρήσεων από μια επιχείρηση που δεν παράγει πεπειραμένους πτυχιούχους. Εδώ είναι τα γεγονότα:

 • Πολλές κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως προσλαμβάνουν μόνο από διαπιστευμένα σχολεία της AACSB.

 • Οι πιστοποιημένοι από το AACSB απόφοιτοι σχολείων προσφέρονται καλύτεροι, πιο ανταγωνιστικοί μισθοί.

 • Οι σπουδαστές στα διαπιστευμένα σχολεία AACSB έχουν περισσότερους εργοδότες που τους ενδιαφέρουν μετά την αποφοίτησή τους.

Οι εταιρείες έχουν επίσης μελετήσει τις διαφορές μεταξύ των υπαλλήλων που έχουν παρακολουθήσει σχολές επιχειρήσεων που έχουν πιστοποιηθεί από το AACSB και εκείνων που δεν το έχουν. Για παράδειγμα, μια εταιρεία διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι που εκπαιδεύτηκαν από μη αναγνωρισμένες από το AACSB σχολές επιχειρήσεων είχαν χαμηλότερα επίπεδα απόδοσης. Εξαιτίας αυτού, ο οργανισμός τώρα επιστρέφει μόνο δίδακτρα από τα διαπιστευμένα από το AACSB σχολές επιχειρήσεων.

Αποστολή

Όραμα Δήλωση

Turner College of Business

Επέκταση της αναγνώρισης του κολλεγίου ως κέντρο αριστείας στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων και των υπολογιστών.

Σχολή Τέρνερ

Το Κολλέγιο Turner προετοιμάζει τους σπουδαστές να προσδώσουν αξία στις κοινότητές τους και τους εργοδότες τους σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον σε παγκόσμιο επίπεδο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας σχετικές επιχειρηματικές και εκπαιδευτικές επιστήμες.

Στρατηγικό σχέδιο

Το όραμα, η αποστολή και οι αξίες του Κολλεγίου Επιχειρήσεων του D. Abbott Turner αποτελούν τις κατευθυντήριες αρχές του στρατηγικού μας σχεδίου. Ανασκοπείται συνήθως σε πενταετή κύκλο από τη διοίκηση του κολλεγίου, τη σχολή, τις ομάδες σπουδαστών και το Business Advisory Council.

Turner College of Business

Turner Goals College

Στόχος 1: Βελτιώστε την ποιότητα και το προφίλ του Turner College ως κολλέγιο επιλογής.

Στόχος 2: Αυξήστε την εγγραφή και επεκτείνετε τις επιλογές παράδοσης προγράμματος.

Στόχος 3: Βελτίωση της τεχνολογίας και των πόρων για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς.

Στόχος 4: Αύξηση των εσωτερικών και εξωτερικών συνεργασιών.

Στόχος 5: Αύξηση της χρηματοδότησης.

Τοποθεσίες

 • Columbus

  Columbus State University 4225 University Avenue Columbus, Georgia 31907, 31907, Columbus

  Ερωτήσεις