Keystone logo
UAEU United Arab Emirates University

UAEU United Arab Emirates University

UAEU United Arab Emirates University

Εισαγωγή

Ως κορυφαίο πανεπιστήμιο της χώρας, το UAEU προσφέρει ένα πλήρες φάσμα διεθνώς αναγνωρισμένων υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακών και προπτυχιακών προγραμμάτων μέσω των εννέα σχολών του σε όλες σχεδόν τις μεγάλες ειδικότητες.

Από την ίδρυσή της το 1976, η UAEU εξελίχθηκε από ένα προπτυχιακό ίδρυμα διδασκαλίας σε ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο με μεγαλύτερη έμφαση σε μια ερευνητική αποστολή.

Ως πανεπιστήμιο έντασης έρευνας , το UAEU συνεργάζεται με τους συνεργάτες του στον κλάδο για την παροχή ερευνητικών λύσεων σε προκλήσεις που αντιμετωπίζει το έθνος και η περιοχή. Εννέα ερευνητικά κέντρα στρατηγικής σημασίας για τη χώρα και την περιοχή προωθούν τη γνώση σε κρίσιμους τομείς.

Επιπλέον, το Science & Innovation Park , μέσω των θερμοκοιτίδων επιχειρήσεων, χρησιμεύει ως κόμβος για καινοτομία, επιχειρηματικότητα και ηγεσία για την προώθηση της μετάβασης της οικονομίας των ΗΑΕ σε μια οικονομία της γνώσης.

Κολλέγια

Το Πανεπιστήμιο Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει 9 ξεχωριστά κολέγια, εκτός από το College of Graduate Studies και το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο, φιλοξενώντας ένα πλήρες φάσμα ακαδημαϊκών κλάδων και τμημάτων.

Επισκεφθείτε τις σελίδες του Κολλεγίου για να μάθετε περισσότερα.

Πανεπιστήμιο κολέγιο

Έχουμε δεσμευτεί για την αριστεία δημιουργώντας ένα ζωντανό μαθησιακό περιβάλλον και παρέχοντας υπερσύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις.

Κολλέγιο Επιχειρήσεων και Οικονομικών

Το CBE χαρακτηρίζεται από το αποτελεσματικό μαθησιακό του περιβάλλον, διακεκριμένα σχέδια μελέτης για να βοηθήσουν τους μαθητές να οικοδομήσουν το μέλλον τους.

Κολλέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Στο CHSS, προωθούμε την προηγμένη επιστημονική έρευνα, δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς με την κοινωνία και εδραιώνουμε την κληρονομιά και την κοινοτική υπηρεσία.

Κολλέγιο Πληροφορικής

Το Κολλέγιο μας είναι ένας ιδανικός τόπος που ευνοεί την προσωπική, πνευματική και τεχνική ανάπτυξη και είμαστε περήφανοι για τους επιτυχημένους αποφοίτους μας.

Κολλέγιο Μηχανικών

Το College of Engineering προσφέρει διακεκριμένα, διεθνώς επαναλαμβανόμενα προγράμματα και προσπαθεί να επιτύχει βιωσιμότητα σε διάφορους τομείς.

Κολέγιο Εκπαίδευσης

Παρέχοντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, το Κολέγιο Εκπαίδευσης προσφέρει προγράμματα που πληρούν τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις των ΗΑΕ για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή γνωστή κοινωνία.

College of Law

Το Κολέγιο Νομικής έχει ένα διάσημο καθεστώς σε περιφερειακό επίπεδο και παρέχει προγράμματα με βάση την έρευνα για να καλύψει τις ανάγκες της κοινωνίας των ΗΑΕ.

Κολλέγιο Τροφίμων και Γεωργίας

Η CFA δεσμεύεται για την επιτυχία των σπουδαστών και προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα που υιοθετούν κριτική σκέψη για να αποκτήσουν οι μαθητές τις δεξιότητες που απαιτούνται στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Κολλέγιο Επιστήμης

Παρέχουμε ένα διακεκριμένο μαθησιακό περιβάλλον βασισμένο στο πείραμα για την προετοιμασία των πτυχιούχων που διαθέτουν τεχνικές δεξιότητες και τεχνογνωσία ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Κολλέγιο Ιατρικής και Επιστημών Υγείας

Παρέχουμε ένα διακεκριμένο μαθησιακό περιβάλλον βασισμένο στο πείραμα για την προετοιμασία των πτυχιούχων που διαθέτουν τεχνικές δεξιότητες και τεχνογνωσία ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Κολλέγιο Μεταπτυχιακών Σπουδών

Προσφέρουμε τα καλύτερα προγράμματα και εγκαταστάσεις για να βοηθήσουμε τους μαθητές να ανταποκριθούν στις φιλοδοξίες τους να σπουδάσουν μεταπτυχιακά προγράμματα. Προσφέρουμε επίσης διάφορες πλήρεις και μερικές υποτροφίες για διάφορα προγράμματα.

Στατιστική

Το Πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (UAEU) είναι ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο εντατικής έρευνας που εγγράφει περίπου 13.900 φοιτητές, με περισσότερους από 900 καθηγητές και 65.000 αποφοίτους να κατέχουν βασικές θέσεις στην κυβέρνηση, τη βιομηχανία, το εμπόριο και όλους τους επιχειρηματικούς τομείς σε όλη την περιοχή. Διεθνείς φοιτητές και καθηγητές που εκπροσωπούν περισσότερες από 65 χώρες εμπλουτίζουν και ζωντανεύουν την πανεπιστημιούπολη και τις αίθουσες διδασκαλίας ενώ παράλληλα τονώνουν την πολιτιστική ποικιλομορφία.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Με τη διακεκριμένη σχολή, την υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη και μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών υποστήριξης φοιτητών, το UAEU προσφέρει ένα περιβάλλον διαβίωσης-μάθησης που δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή. Το UAEU είναι ένα ώριμο πανεπιστήμιο με σημαντικά επιτεύγματα και μια σαφή πορεία για συνεχή βελτίωση με στόχο να αναγνωριστεί διεθνώς ως ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο.

   Τοποθεσίες

   • Abu Dhabi

    Reem Island, 8th floor of Sky Tower, , Abu Dhabi

   • Al Ain

    Sheik Khalifa Bin Zayed Street, , Al Ain

    • Dubai

     Hamdan bin Rashid Al Maktoum Center for Giftedness and Innovation, Al Beda’a, , Dubai

     Προγράμματα

     Ερωτήσεις