Keystone logo
University of Algarve Master στη Τεχνολογία των Τροφίμων
University of Algarve

Master στη Τεχνολογία των Τροφίμων

Faro, Πορτογαλία

2 Years

Πορτογαλικά, Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Sep 2023

EUR 2.000 / per year *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* εγχώριοι μαθητές: 1100 € / έτος διεθνείς φοιτητές: 2000 € / έτος

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στην εικονική έκθεση UALG !

Η πρόκληση που θέτει η κοινωνική απόσταση καθιστά δυνατή, περίεργα, ότι είμαστε όλοι πιο κοντά.

Όποιος από οπουδήποτε, οποιοδήποτε μέρος της χώρας ή στον κόσμο, θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί την Εικονική Έκθεση UALG και να μάθει για τις προσφορές μας για το ακαδημαϊκό έτος 2020/2021.

Τι σας περιμένει;

Για δύο εβδομάδες, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επισκεφθούν ένα διαδραστικό περίπτερο, όπου θα διατίθενται περίπτερα από όλα τα τριτοβάθμια σχολεία και κολέγια με υλικό για τη δημοσίευση των εκπαιδευτικών προσφορών για διαβούλευση και λήψη. Κάθε περίπτερο παρέχει επίσης μια ζωντανή συνομιλία στην οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις. Η εικονική έκθεση θα ανοίξει επίσης χώρο για συνεδρίες παρουσίασης μαθημάτων, που μεταδίδονται μέσω τηλεδιάσκεψης. Η εβδομάδα από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου θα αφιερωθεί σε μαθήματα TeSP, Bachelor και Integrated Masters, ενώ η εβδομάδα από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου θα αφιερωθεί σε μεταπτυχιακά μαθήματα και Masters. Ελάτε να ανακαλύψετε, να εξερευνήσετε, να ρωτήσετε, να νιώσετε και να επιλέξετε το University of Algarve !

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο στόχος του προγράμματος MSc στην Τεχνολογία Τροφίμων είναι να παρέχει μια γενική κατανόηση των ιδιοτήτων των τροφίμων και της παραγωγής και των γνώσεων σε τεχνολογίες που εμπλέκονται στην παραγωγή ασφαλών και υγιεινών τροφίμων που χαρακτηρίζει τον αποδέκτη όχι μόνο να αναλύσει και να ελέγξει αλλά και να σχεδιάσει, ανάπτυξη συστημάτων παραγωγής τροφίμων και προϊόντων διατροφής.

Εκείνοι που ολοκληρώνουν το MSc στην Τεχνολογία Τροφίμων μπορούν να ενσωματώσουν ερευνητικά και αναπτυξιακά ιδρύματα / τμήματα, τεχνικό προσωπικό της εταιρείας τροφίμων ή να εργαστούν σε ενδιάμεσο / ανώτερο επίπεδο διαχείρισης στη βιομηχανία τροφίμων. Οι αποκτηθείσες δεξιότητες θα τους επιτρέψουν να πραγματοποιήσουν δραστηριότητες που σχετίζονται π.χ. με την επεξεργασία και ανάλυση τροφίμων και (αλκοολούχων) ποτών, την έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και διαδικασιών τροφίμων, την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων, την αξιολόγηση και τον μετριασμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των τροφίμων βιομηχανία, ανιχνευσιμότητα και γνησιότητα των τροφίμων.

Δομή μαθημάτων

Τμήμα σπουδών

ETCS

Κώδικας

Διαχείριση Προϊόντων Τροφίμων, Ποιότητα και Ασφάλεια

5

15071049

Ενζυμολογία

5

15071050

Θερμικές και επερχόμενες διεργασίες

5

15071051

Ανάλυση δεδομένων και πειραματικός σχεδιασμός

5

15071052

Τεχνολογία παραγωγής και ανάλυσης αλκοολούχων ποτών

5

15071053

Επιλογή I

Εμφάνιση 2 μονάδων διδακτέας ύλης που περιλαμβάνονται στην παραπάνω επιλογή

5

15079000

Τμήμα σπουδών

ETCS

Κώδικας

Βιομηχανική Μικροβιολογία

5

15071007

Σεμινάριο

5

15071009

Τεχνολογία των προϊόντων ζωικής προέλευσης

5

15071054

Τεχνολογία των προϊόντων φυτικής προέλευσης

5

15071055

Τεχνολογίες νερού

5

15071056

Επιλογή II

Εμφάνιση 1 Μονάδων περιεχομένου που περιλαμβάνονται στην παραπάνω επιλογή

5

15079001

Τμήμα σπουδών

ETCS

Κώδικας

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

15

15071014

Διατριβή / Έργο / Τοποθέτηση

Εμφάνιση 3 Μονάδες σπουδών που περιλαμβάνονται στην παραπάνω επιλογή

60

15079004


Απαιτήσεις εισδοχής

Αριθμός Κενών: 20
Ελάχιστος αριθμός μαθητών: 8

Προϋποθέσεις πρόσβασης:

  1. Κάτοχοι πτυχίου στους τομείς της Μηχανικής Τροφίμων, Επιστήμης Τροφίμων, Βιολογίας, Χημείας, Αγρονομίας, Βιοτεχνολογίας, Βιοϊατρικών Επιστημών ή ισοδύναμου πτυχίου, που αποκτήθηκε σε συμφωνία με τις αρχές της Διαδικασίας της Μπολόνια.
  2. Κάτοχοι αλλοδαπού ακαδημαϊκού τίτλου: - που αποδίδονται στον πρώτο κύκλο σπουδών που οργανώνεται σύμφωνα με τις αρχές της διαδικασίας της Μπολόνια από κράτος που έχει υπογράψει τη διαδικασία αυτή · - αναγνωρίζεται ως εκπληρώνοντας τους στόχους ενός πτυχίου από τα επιστημονικά συμβούλια, τα τεχνικά επιστημονικά συμβούλια ή την επιστημονική επιτροπή των συνδεδεμένων οργανωτικών μονάδων.
  3. Όταν είναι δεόντως αιτιολογημένο, οι κάτοχοι ακαδημαϊκού, επιστημονικού ή επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος που αναγνωρίζεται ως βεβαιώνει την ικανότητα διεξαγωγής αυτού του κύκλου σπουδών από τα επιστημονικά συμβούλια, τα τεχνικά-επιστημονικά συμβούλια ή την επιστημονική επιτροπή των σχετικών οργανωτικών μονάδων.

Κριτήρια επιλογής υποψηφίων:

  1. Ακαδημαϊκά προσόντα (βαθμό και διάρκεια του μαθήματος) [Max: 5 βαθμοί].
  2. Εκπαίδευση (τελική κατάταξη) [Max: 5 βαθμοί].
  3. Αξιολόγηση προγράμματος σπουδών (επαγγελματική και επιστημονική εμπειρία) [Max: 5 βαθμοί].

Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα χρειαστεί η πραγματοποίηση συνέντευξης.

Απαιτούμενη τεκμηρίωση

  1. Δεόντως συμπληρωμένο έντυπο αίτησης.
  2. Πιστοποιητικά ακαδημαϊκών τίτλων.
  3. Βιογραφικό σημείωμα.
  4. Αντίγραφο εγγράφου προσωπικής ταυτότητας (Κάρτα πολιτών ή ισοδύναμο έγγραφο).
  5. Επιστολή σύστασης (προαιρετικό).

Ευκαιρίες καριέρας

Εκείνοι που ολοκληρώνουν το MSc στην Τεχνολογία Τροφίμων μπορούν να ενσωματώσουν ερευνητικά και αναπτυξιακά ιδρύματα / τμήματα, τεχνικό προσωπικό της εταιρείας τροφίμων ή να εργαστούν σε ενδιάμεσο / ανώτερο επίπεδο διαχείρισης στη βιομηχανία τροφίμων. Οι αποκτηθείσες δεξιότητες θα τους επιτρέψουν να πραγματοποιήσουν δραστηριότητες που σχετίζονται π.χ. με την επεξεργασία και ανάλυση τροφίμων και (αλκοολούχων) ποτών, την έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και διαδικασιών τροφίμων, την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων, την αξιολόγηση και τον μετριασμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των τροφίμων βιομηχανία, ανιχνευσιμότητα και γνησιότητα των τροφίμων.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα