Keystone logo
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στο GPS, μια γνήσια παγκόσμια κοινότητα αφιερωμένη στην προώθηση της γνώσης μέσω της διδασκαλίας, της έρευνας και της εμπλοκής.

Η Σχολή αναγνωρίζεται διεθνώς για την εμπειρογνωμοσύνη της στον Ειρηνικό, την Αμερική και την Ασία και επιδιώκουμε να είμαστε η εστία των φοιτητών, των αποφοίτων, των επιστημόνων και των ηγετών από όλο τον κόσμο που εκτιμούν την αντιμετώπιση των παγκόσμιων και ειρηνικών προκλήσεων με σχολαστική ανάλυση και πάθος για επίλυση προβλήματος.

Αξιοποιώντας τη θέση της Δυτικής Ακτής και τα γνωστά προγράμματα επιστήμης και τεχνολογίας του UC San Diego, το GPS αναπτύσσει νέα αναλυτικά εργαλεία με πρακτικές εφαρμογές, ενώ εκπαιδεύει αυστηρά την επόμενη γενιά παγκόσμιων ηγετών. Ενσωματώσαμε τις προηγμένες μεθόδους σχεδιασμού, δοκιμής, αξιολόγησης και βελτίωσης λύσεων για τις παγκόσμιες κοινωνίες στον 21ο αιώνα, διδάσκοντας τις μεγάλες ερωτήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος και προετοιμάζοντας τους μαθητές μας για να προσδιορίσουν ποια αποτελέσματα είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν. Οι απόφοιτοι έχουν αναλάβει ηγετικές θέσεις σε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε περισσότερες από 80 χώρες ανά τον κόσμο.

Banner_about_900X300

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μια αληθινή παγκόσμια κοινωνία των διδασκόντων, του προσωπικού, των φοιτητών και των κοινοτικών εταίρων που είναι αφιερωμένοι στην προώθηση της γνώσης μέσω της εκπαίδευσης και της έρευνας - όλες με στόχο την οικοδόμηση μιας κοινότητας του Ειρηνικού. Το σχολείο είναι αγκυροβολημένο στη φήμη και τις επιτυχίες του UC San Diego και του συστήματος του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια. Καθοδηγούμεθα από άτομα που προσπαθούν να διατηρήσουν ένα κλίμα ακεραιότητας, συνεργασίας και επαγγελματισμού που ενσωματώνεται στις αρχές μας δεοντολογίας. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι η ποικιλομορφία, η ισότητα και η ένταξη αποτελούν βασικά συστατικά της ακαδημαϊκής αριστείας.

.

Σχολή

Οι σπουδαστές έχουν αξεπέραστη πρόσβαση σε διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές που ενσωματώνουν αυστηρή υποτροφία με ενθουσιασμό για διδασκαλία και ενεργό εμπλοκή μέσα και έξω από την τάξη. Είναι ηγέτες στην έρευνα που κυμαίνονται από την επίλυση των εμφύλιων πολέμων μέχρι τις συνέπειες του μεταβαλλόμενου προτύπου του διεθνούς εμπορίου. Από την εγχώρια πολιτική μέχρι τη χρηματοδότηση και τις επιχειρήσεις στις χώρες του Ειρηνικού · Και από την εξωτερική πολιτική της Κίνας στην αξιολόγηση των προγραμμάτων καταπολέμησης της φτώχειας, της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος σε αναπτυσσόμενες οικονομίες. Μάθετε περισσότερα για το εύρος και το βάθος των τεράστιων ερευνητικών τους ενδιαφερόντων σήμερα.

Banner_diversity

Δέσμευση για ισότητα, ποικιλομορφία και ένταξη

Η ισότητα, η ποικιλομορφία και η ένταξη αποτελούν καθοριστικά χαρακτηριστικά του σχολείου, του Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο και ολόκληρου του συστήματος του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας. Είναι κρίσιμα στοιχεία για ένα παραγωγικό και καινοτόμο περιβάλλον και τα αγκαλιάζουμε όλα ως πηγές δύναμης.

Οι διαφορές μας - της φυλής, της εθνικότητας, της εθνικότητας, του φύλου, της θρησκείας, του σεξουαλικού προσανατολισμού, της ταυτότητας του φύλου, της ηλικίας, της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης, των ικανοτήτων, της εμπειρίας και άλλων - ενισχύουν την ικανότητά μας να επιτύχουμε την κύρια αποστολή της δημόσιας υπηρεσίας, διδασκαλίας και έρευνας. Χαιρετίζουμε την ακαδημαϊκή κοινότητα, το προσωπικό και τους φοιτητές από όλα τα περιβάλλοντα και θέλουμε όλοι να αισθάνονται σεβαστά και εκτιμημένα.

Επιπλέον, το UC San Diego διαθέτει πολλούς πόρους που υποστηρίζουν την πρόσληψη και διατήρηση ιστορικά υποβαθμισμένων πληθυσμών, εμβαθύνουν την κατανόηση και αμφισβητούν παρανοήσεις που αφορούν την ποικιλομορφία και αναπτύσσουν ενεργούς ηγέτες που υποστηρίζουν την ένταξη.

Φοιτητές που είναι αφοσιωμένοι στην ένταξη

Γνωρίστε δύο νεοσυσταθείσες φοιτητικές ομάδες στο σχολείο που είναι αφιερωμένο στην ένταξη. Επιπλέον, με επικεφαλής τον Διεθνή Οργανισμό Φοιτητών του Ειρηνικού (PIASO), υπάρχουν αρκετές άλλες περιφερειακές και επαγγελματικά εστιασμένες ομάδες σπουδαστών που εμπλουτίζουν το κλίμα της πανεπιστημιούπολης.

QuIRPS

Η αποστολή του QuIRPS είναι να ενθαρρύνει την κοινότητα μεταξύ των queer και non-queer μελών της Σχολής και να ευαισθητοποιήσει για τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ και queer άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, καθώς και την επαγγελματική ανάπτυξη για τους queer φοιτητές και σύμμαχοι.

Οι γυναίκες πηγαίνουν παγκοσμίως

Η αποστολή της Women Going Global είναι να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και την ανάπτυξη των γυναικών σε μελλοντικούς ηγετικούς ρόλους στο πλαίσιο των διεθνών επαγγελματικών και ακαδημαϊκών τομέων. Η ομάδα προσφέρει μια ευκαιρία στους σπουδαστές, τη σχολή, το προσωπικό και την ευρύτερη κοινότητα του Σαν Ντιέγκο να ανταλλάξουν συζητήσεις που προωθούν τα θέματα των γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας μέσω τηλεφώνου (858-534-5914) ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected])

Τοποθεσίες

  • San Diego

    9500 Gilman Dr. #0519 , 92093, San Diego

    Ερωτήσεις