Keystone logo
UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στο UCD σε απευθείας σύνδεση, όπου μπορείτε να επιτύχετε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο μέσω ευέλικτων ηλεκτρονική μάθηση.

University College του Δουβλίνου έχει την παροχή στους φοιτητές με την υψηλότερη ποιότητα της διδασκαλίας και της μάθησης εμπειρία για πάνω από 150 χρόνια.

Είμαστε τώρα προσφέρει παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση και τα προσόντα μας, μέσα από μια ποικιλία από online μαθήματα.

Ευέλικτη απευθείας σύνδεση παράδοση σημαίνει ότι μπορείτε να μάθετε on-demand και στο δικό σας χρόνο με όλη την σιγουριά της τεχνογνωσίας UCD και υποστήριξης.

UCD σε απευθείας σύνδεση σας βοηθά να επεκτείνουν τις υπάρχουσες γνώσεις σας, να μελετήσει για ένα επαγγελματικά αναγνωρισμένο προσόν, ή να αποκτήσουν νέες γνώσεις για να αλλάξει καριέρα.

about1

Αριστεία στην Εκπαίδευση τώρα σε απευθείας σύνδεση

UCD αναγνωρίζει την υψηλή ζήτηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για περαιτέρω μάθηση. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα προσόντα με τη χρήση σύγχρονων, ευέλικτων προσεγγίσεων μάθησης. Online learning είναι μόνο ένα από αυτά.

UCD Online είναι μια νέα προσφορά University College του Δουβλίνου βασισμένο σε 150 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκή διδασκαλία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι μια απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση των φοιτητών, καθώς και για την ταχύτατα εξελισσόμενη εξελίξεις στην τεχνολογία. Ζευγάρι φυσικά υλικά που έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί τώρα παραδίδονται απευθείας από τους ίδιους ακαδημαϊκούς που παρέχουν τεχνογνωσία και την υποστήριξή τους στους φοιτητές που παρακολουθούν το Campus UCD.

Υποψήφιοι φοιτητές UCD σε απευθείας σύνδεση μπορεί να κοιτάξει προς τα εμπρός με την ίδια ποιότητα ακαδημαϊκό υλικό και υποστήριξη ως πανεπιστημιούπολη με βάση τους φοιτητές μας. Μελετώντας online παρέχει μια ευέλικτη επιλογή για τους φοιτητές που επιδιώκουν να επιτύχουν έναν βαθμό UCD, αλλά δεν έχουν τοποθετηθεί για να παρακολουθήσουν την πανεπιστημιούπολη λόγω της τοποθεσίας, την εργασία, την οικογένεια, ή άλλους περιορισμούς. Ενότητα μας με την επιλογή Masters δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δοκιμάσουν θεματικούς τομείς που τους ενδιαφέρουν με δυνατότητα να εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας προπτυχιακό UCD ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε ένα χρονικό πλαίσιο που ταιριάζει ιδιαίτερα στον τρόπο ζωής τους. Δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα σε ένα προσόν UCD λαμβάνονται επί τόπου ή σε απευθείας σύνδεση.

UCD Φήμη και Ακαδημαϊκής Αριστείας

University College DUBLIN (UCD) είναι ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης πανεπιστήμια έντασης έρευνας, όπου προπτυχιακή εκπαίδευση, μεταπτυχιακές μάστερ και διδακτορικές σπουδές, την έρευνα, την καινοτομία και την εμπλοκή της κοινότητας αποτελούν μια δυναμική συνέχεια της δραστηριότητας.

Το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1854 από τον John Henry Newman οποίων κλασικό έργο Η ιδέα ενός Πανεπιστημίου είναι ένα από τα πιο διαρκή κείμενα σχετικά με την αξία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε διεθνές επίπεδο και πηγή έμπνευσης για την τρέχουσα εκπαιδευτική φιλοσοφία UCD του.

Σήμερα UCD είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας με σχεδόν 30.000 φοιτητές. Είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους Ιρλανδούς εγκατάλειψη του σχολείου και να προωθεί ενεργά την πανεπιστημιακή ζωή σαν ένα ταξίδι της ακαδημαϊκής και προσωπικής ανακάλυψης μέσα από εξαιρετικά καινοτόμο και ευέλικτο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του UCD Ορίζοντες.

UCD είναι ο ηγέτης της Ιρλανδίας στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση με περίπου 7.000 μεταπτυχιακούς φοιτητές, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 28% του φοιτητικού πληθυσμού UCD, και σχεδόν 2.000 υποψήφιοι διδάκτορες. Πάνω από το 50% του UCD φοιτητές προχωρήσει σε μεταπτυχιακές σπουδές.

Ο ρόλος του UCD στο εσωτερικό της Ιρλανδίας τριτοβάθμια εκπαίδευση υπογραμμίζεται από το γεγονός ότι UCD αντιπροσωπεύει μόνο του για πάνω από 30% των διεθνών φοιτητών, πάνω από το 25% του συνόλου των μεταπτυχιακών φοιτητών και σχεδόν το 28% του συνόλου των διδακτορικών εγγραφές στους επτά ιρλανδικά πανεπιστήμια.

UCD με αριθμούς

UCD είναι ο εθνικός ηγέτης στην χρηματοδότηση της έρευνας, προσελκύοντας την ποιότητα των επενδύσεων που έχει βοηθήσει το πανεπιστήμιο να δημιουργήσει μια φήμη ως προορισμό παγκόσμιας κλάσης για τους κορυφαίους ερευνητές. Το πανεπιστήμιο έχει δημιουργήσει τέσσερις μεγάλες διεπιστημονική έρευνα θεμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Ιρλανδίας και τις τρέχουσες παγκόσμιες προκλήσεις.

UCD διατηρεί μια εξωτερική εστίαση, επιδιώκοντας να οδηγήσει και ατζέντες σχήμα μέσα από συμμαχίες και συνεργασίες με τους συμμαθητές του, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το διεθνές κύρος της UCD έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και το πανεπιστήμιο αυτή τη στιγμή κατατάσσεται στο top 1% των ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο από την κατάταξη Times Higher Education.

UCD βρίσκεται σε μια όμορφη καταπράσινη 133 στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη κοντά στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου, η οποία παρέχει ένα μίγμα των ακαδημαϊκών εγκαταστάσεων, ερευνητικά ιδρύματα, βιβλιοθήκες και αρχειακές συλλογές, χώρο των επιχειρήσεων, τα χωριά των φοιτητών, καθώς και αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις.

Κατάταξη

Σημείωση: Οι αριθμοί σπουδαστών αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2011/12

διδασκαλία Φιλοσοφία

Δεν θα βρείτε καλύτερο μέρος για να μελετήσει ό, τι UCD. Είμαστε κορυφαίο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας, που προσφέρει το ευρύτερο φάσμα των τιμά βαθμούς στο πιο συναρπαστικό περιβάλλοντα? και με UCD Ορίζοντες και UCD on-line έχετε περισσότερες επιλογές από ποτέ.

UCD ακαδημαϊκοί δουλεύουν για να δώσει απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα της εποχής μας

Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να γίνει μέρος μιας κοινότητας όπου σχεδόν 30.000 μαθητές συνεχίσουν τις σπουδές τους υπό την καθοδήγηση των καλύτερων ακαδημαϊκών της Ιρλανδίας, πολλοί από τους οποίους κορυφαίους διεθνείς εμπειρογνώμονες.

UCD ακαδημαϊκοί δουλεύουν για να δώσει απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα της εποχής μας, που κυμαίνονται από το πολιτικό μέλλον της Ιρλανδίας στη διευρυμένη Ευρωπαϊκή κοινότητα στην πρόληψη και τη θεραπεία της νόσου.

Η βιβλιοθήκη μας έχει τους πόρους που χρειάζεστε για να βάλετε τη μάθηση, κυριολεκτικά, στα χέρια σας. Υπάρχουν επίσης πολλές εγκαταστάσεις e-learning και ηλεκτρονικά μέσα που εξασφαλίζουν άμεση πρόσβαση στους πόρους, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Ένα μεγάλο μέρος της μάθησης το υλικό σας είναι πλέον διαθέσιμα στο διαδίκτυο και θα είστε σε θέση να έχουν πρόσβαση σε αυτό και άλλες πληροφορίες, καθώς και την αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου κι αν βρίσκεστε.

Τοποθεσίες

  • Ireland Online

    Student Desk, Tierney Building, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, , Ireland Online

Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις